Saints Row: The Third
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet õket elõhozni, haladni kell a fõküldetéssel, és majd elõbukkannak, vagy miként?
Kórház, írta h nekem és nekik mennyibe került, valamint hogy Josh és Shaundi down. Hogy lehet õket újra elõhozni? A telefonban nem aktívak azóta, pedig már egy jó órája volt ez, feltételeztem várni kell míg újra hívhatóak lesznek, de nem.
Azt találtam ki, hogy elõször megveszek pár épületet, hogy nõjjön a bevétel, meg megcsinálok pár mellékküldetést, hogy több legyen a zsé, tudjak fejleszteni. Az autólopások mennek, de az a fajta, hogy kiválasztok egy célszemélyt, akit meg kell ölni, az nem. A GPS elnavigál egy bizonyos pontig, ahol azt írja, hogy a további infókat a contact-tõl kapom meg. De nem kapok semmi infót senkitõl, még telefonon felhívni is próbáltam.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Az egyik az hogy elmész az egyik safehouse-ba ekkor megszûnik a körözés vagy elmész az egyik boltba és megvárod mig megszûnik a körözés !
Esetleg találok valahol valamiféle hasznos tanácsokat kezdõknek, akik még nem játszottak a korábbi részekkel? A zsarukat most például az istenért sem sikerül lerázni, hiába kocsikázok már percek óta keresztül-kasul a városon. Van rá valami trükk (mint pl autófestés a GTA-ban), meneküléssel nem is kopnak le rólam? (ugyanez igaz az ellenséges bandatagokra is idõnként)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nem játszottam a korábbi részekkel, ez az elsõ, amit kipróbáltam. Csak nekem tûnik kicsit nehéznek? Támadásoknál mindig jönnek azok az óriás behemótok, akiket alig lehet leszedni, sokszor hajszálon múlik, hogy megúszom-e. Pedig a fegyvereimet fejlesztem folyamatosan, robbanó töltényes pisztoly az egyik favorit.
Meg volt az a feladat, mikor el kell üttetni magad, azt is nagyon nehezen sikerült csak megcsinálnom.
Lehet csak annyiról van szó, hogy nem tudok valamirõl? 😊
- ha van másik, elõzõ mentésed, akkor töltsd vissza, nézd meg azzal hátha megjelennek
- ha nem a legújabb patch birtokában játszanál, akkor patch-eld a játékot
Remélem valamelyik bejön... 😊
Így, gyakorlatilag Te magad tudod elérni õket a játékban = jobb játékélmény.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Removed are the Faction Mission Unlocks, the zone capturing VTOL, extra Cash and Respect etc.
Nem vágom miket törölt itt.
-Professor Genki Hyper-Ordinary
-Shark Attack
-The Nyte Blayde DLC Pack
-The Apoca-Fists
-Several Outfits
Megjegyzem: én még nem próbáltam még ki, csak érdekel, hogy kell-e vagy a SKIDROW alapból tartalmazza a DLC-ket...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom itt már írtátok, hogy igen, de nem fura, hogy késõbbi letölthetõ tartalom alapból benne van...csak ez nem tiszta. Köszi
A tört verzió annyiban más, mint a bolti, hogy azonnal aktiválva van minden DLC és cheat-szerû feloldás - ami végletekig megkönnyíti a játékot, ezért érdemes beszerezni hozzá az azokat tiltó csomagot, hogy Te oldd fel a játék során õket.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Ha lopott verziód van, akkor várnod kell a feltört patchre.
Illetve megállapítottam 1 (legalábbis számomra) érdekességet.
Találtam 1 régebbi általam kreált shotot amin van fps szám, gondoltam végzek egy kis összehasonlítást kíváncsiságból, amit megosztok veletek ha nem baj:
Phenom II x4 [email protected]:
Intel Core i2500k@4ghz
(Majdnem sikerült tökéletesen ugyanoda beállnom.)
A 2 kép ofc ugyanazzal a vga-val készült.
Konklúzió: Piszkosul cpu függõ ez a játék. Tehát akinél esetlegesen lassabban megy, nem biztos hogy a videókályha hibája.
Nekem mindkét rész kedvencem.
gta iv-rõl annyit mondanék, hogy nekem eszméletlenül bejött anno az is. szerintem egyik játékot sem kéne fikázni, mert mindkettõ a maga stílusában megállja a helyét. akinek meg valamelyik ennyire nem tetszik, az ne játsszon vele és kész, ne idegesítse fel magát feleslegesen. <#papakacsint>#papakacsint>
"sok pénzt kiadtál és egy idõ után az egész játék unalmassá és haszontalanná válik." - Ez már-már kivétel nélkül minden játékra igaz, és minden tevékenységre az életben...a lényeg hogy minél több ideig fenn tudja tartani az érdeklõdésedet és a jó kedvedet. A SR3-nak ezen a téren nem kell szégyenkeznie...ahogyan sok más szempontból sem, és 2011 egyik leghosszabb-legjobb single szórakozását nyújtja - ha vevõ az ember a stílusára. Ha nem, akkor nem is értem hogy miért kell 1 percig is kipróbálni, aztán lehúzni mennyire sz4r...önismereti hiány?
De ez a játék marha jó. Pont ezek miatt jó ökörködni benne. Száguldozok és neki mentem egy másik kocsinak az meg méterekre fölrepült majdnem hogy függõlegesen XD Vagy az a injury kis event. Mikor az a cél hogy össze törd magad. Nah az mindent üt. Elcsap egy autó fölrepülök és zsínorban 3 kocsiról pattantam le így megtéve egy háztömbnyi távolságot 😄
A másik hogy itt aztán lehet rombolni. Mikor a bandák, rendõrök max erõvel jönnek ellened. Mint szilveszterkor, állandó robbanások 😊
Hatalmas pusztításokat lehet végezni.
A karakter generálás meg zseniális, a grafika úgy szintén. Helyenként szebbnek láttam mint a GTA 4-et. Bár az biztos hogy a fény/árnyék effektek csudaszépek.
Eddig kb 25 órám van benne de egy percig sem unatkoztam.
A GTA 4-et meg ezt most párhuzamosan játszom és ez sokkal szórakoztatóbb. A GTA 4-nek is megvan a varázsa ez tény de ami igaz az igaz: a küldetéseken kívül nem igazán lehet mit csinálni, ráadásul a küldik is bénák, unalmasak, és persze halálra idegesít hogy hülyének nézz a játék akkor is mikor a közepén tartok már. (EFLC-t ne nézzük mert az már jó ilyen téren de az sajna rövid. Alapból a GTA 4-nek ilyen akciódúsnak kellet volna lennie.)
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Szóval te vagy az HBO-t nézted, vagy GTA 4 fanboy vagy (gyanítom, hogy ez utóbbi némi trollvérrel keverve, mivel aki egy Saints row topikba beböffent egy ilyen baromságot az biztosan troll). Élményben meg a Gta 4 nem veszi fel a versenyt a Saints Row-val. Fikázódni meg kár, mert úgy se gyõzöl meg senkit.