331
Milyen autót használsz és mennyire vagy elégedett vele?
-
#91 De mivel nem te nyitottad, ezért az nem számít. -
csak szürkében -
BlackWolf #89
-
clio1616v #88 ki nagyon ügyesre sikerült, büszkék vagyunk rád.. azthiszem mások nevében is beszélhetek -
clio1616v #87 már van... táLYékozott barátom... -
clio1616v #86 egy újabb celica :D -
clio1616v #85 igen ez volt a célom, illetve kíváncsi vagyok néhány ember autójára és nem kényszerként érezzék, hanem maguktól aki beírja az beírja -
#84 galériámba van kép rólam :D csekkold -
#83 De neked Brava-d van, nekem meg neeeeem :-P
Palinko: 1.6 -
#82 mekkora motorral? -
#81 Remélem kiolvastad a mondatom mögötti ironikus retorikai kérdést is. :) -
#80 Már van -
#79 ilyet szeretnék majd venni, de a kombi változatot -
#78 xk8? elég buzis verda. jah, bocs... :D -
karajjj #77 tudom, egyéni szoc probléma,de nekem ennek a belseje nem tetszik -
#76 Audi A6 2.5TDi 140 LE/290 Nm, 6 sebességes, egyetlen hiánya, hogy elsőkerekes, nem össz. Bőr S ülések, bőr S kormány. Napfénytető van, klíma nincs, megjegyzem le nem cserélném a napfénytetőt klímára. Nagy sebességnél előre nem, hátra kicsit bevág a szél, de bőven lehet mellette beszélteni.
6-7 liter gázolajjal el lehet járni vele, értelmes vezetési stílus mellett. Régebben soha nem vettem volna olajos autót, de ezt nagyon nem bántam meg. Óra szerint 230000 km van benne, ami akármennyi is lehet igazából, de kopó alkatrészeken kívül, még semmit nem kellett cserélni. Pöccre indul nyáron, télen megfelelő izzítás után. Menni meg megy. -.-
Megvétel után:
100-al ütöttem őzet, ahhoz képest, nagyon egyben maradt, bent szinte semmit nem lehetett érezni:
Napjainkban:
-
spy803 #75 Az én autóm ennek a vázára épült. :D -
tom235 #74 LOL. Mert a jaguár xk8 aztán abszolút nem nehéz. Meg aztán rendkívül sportos ám, hisz kizárólag hidrodinamikus autómatával létezik. -
#73 ájfon topik mikor lesz? -
#72 sz0pjále -
#71 Valami ilyesmit kell elképzelni, bár perpill nem ilyen szép, mert némileg bezúzódott :DDD Amúgy jó cucc. Olcsó alkatrész, jól megy. Városban mondjuk kurva sokat eszik. Már csak arra várok, hogy elkezdjenek meghalni az első szériások, mert bontóban elég kevés van egyelőre. Onnantól kezdve hugy lesz bármit venni hozzá :>
-
F1ú #70 Nekem is celikám van, tudom milyen érzés, ehez az autóhoz képest a többi lomha gyufaskatulya érzetét kelti. Jó ez az autó..csak nem tom mi legyen a következő, ami überelné a celika érzést, és nem fogyaszt nagyon sokat sem. Készülök az 500 ft/liter benzin árakra. :) -
#69 Nekem kisebb, de term. 16 szelepes, GPS szerint 215 körül volt a vége, nem tudom tud-e többet, ennyit mertem :-D
Abs. elégedett vagyok vele, főleg fürgeség, gyorsaság, végsebesség szempontból... mivel rendesen odafigyelek rá, ezért szervizt nagyon ritkán látott eddig. -
#68 "nyitok egy topikot, hogy feszítsek"
-
#67 vótmá -
extramagascsaj #66 így van -
#65 teljesen más kategória :) -
extramagascsaj #64 Fabianak is örülnék, ha saját lenne, de a Celicának jobban..ez tény. -
#63 sajnos éreztem hogy arra gondolsz :)) -
extramagascsaj #62 Celicára gondoltam. :) -
#61 Fabia? :))
nekeem 1.4PdTdi Fabia van de tervezek egy Audi A3-as vásárlását természetesen Fabiat nem adom el :) -
#60 Faszméricskélős topik. -
#59 lassan 4 éve van meg, 320i sorhat :P soha nem hagyott cserben, s jobban megy mint a szél :D az alkatrész olcsó hozzá, a fogyasztás meg kb csak lábmérettől függ...
-
#58 A lébényi templom befigyel a háttérben... -
#57 Nekem nincsen autóm még, de egy ilyennel nagyon szemezgetek:
a formája nagyon bejön, a felszereltsége is tetszik, nem is eszik sokat, coupe is, tökéletes lenne számomra. :) -
#56 ez után megnézném a tested is, tuti nem egy egy sovány, sápadt programozó alak vagy :)) -
#55 valami ültetésre nem gondoltál még? :)
ILYESMI...
:D
bocs a 3 post miatt :) -
#54 skoda? -
#53 fel se tűnjön a háttérben a pálmafa :D
vagy az utcatábla, áhh...
Amúgy 1.7 cdti astra g
Elégedett vagyok vele, nem eszik sokat, baja nem volt, nem gyorsulásra van, de városba teljesen jó, és otopályán is :)
Képem nincs, és most lenem megyek fotozkodni :D -
extramagascsaj #52 mazda 323 F vagy csak nagyon hasonló?