Kinek \"nagyobb\"?

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
vedd a jó oldalát... ha veseköved van kevesebbet szenvedsz 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

jó kis BT50
TomSolberg
sajnállak tesó 😄
<#nemtudom><#miaz><#szomoru1>

Máté94
FAIL?
TomSolberg
Kölcsönadod egy körre azt a kis autót? 😊

Lacee86
15 cm. Lehetne nagyobb, de nekem végül is elég.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Botond
És a kérdésre válaszolva mindkettõvel maximálisan elegedett vagyok/voltam.
Botond

Ez meg a madzag elõtt volt. 16 szelep ugyan,de csak 1.4 😛
Botond
clio1616v
egyik se az...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Botond
Mazda B2500 😊 Az elég nagy darab. 😊
clio1616v
<#eljen>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
már nem fájó szívvel, de ma megváltam tõle

Fehercsoki
Kitalálom, 1.6os 16 szelepes Cliod van.

nesze..kis autóm van végülis...szóval ez nem farokhosszabbító..amúgy sem érdekel
..amúgy fekete, csak visszatükrözi a kék eget

TomSolberg
képet!

1.8 as

Csirke4
Nincsa autóm. :CCCCc
VRSDM
mazda121 canvas top.
momo kormánnyal 😉
amilyen öreg olyan pofás szörfautó 😊

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
1,sofõröm van, tehát nem én vezetem
2,a szobámban egy G25-el és egy DFGT-vel vezetek.
clio1616v
a momo kormányoddal max a szobádat vezeted 😄

clio1616v
1.8t vagy a 1.6os?

bardocz
4 ajtó, 10 liter, 16.5 méter. Nyertem.
én egy toyota celikával és eléggé elégedett vagyok vele, nem fogyaszt sokat, viszont jól megy, nem a legerõsebb autó, viszont nem kell hozzá vennem benzinkutat sem. Biztonságos, és állati kényelmes elõl, de hátul is el lehet férni rövidtávon, és kis autó létére nagy a csomagtere is.

clio1616v
arra viszont kíváncsi vagyok te milyen autóval jársz

clio1616v
a csajodnak magyarázkodj 😄

már azt hittem péniszméretrõl lesz szó 😄 belõled meg ki is néztem volna...

The Matrix has you...

milk4
Tata Nano

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Molnibalage
Várom a mûholdfotókat. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

én már létráról csinálom 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

clio1616v
Jöhetnek a képekkel alátámasztott infók.

← ElőzőOldal 7 / 7