Kinek \"nagyobb\"?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elviszlek egy körre és elfelejted a sztereotípiákat. <#kacsint>

Pepsi Twist
itt az usába 1db swift sportot láttam 😄 másmilyen suzukit még soha 😄 ja de 1 kizashit még 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

A múlt hétvégén mi mindent kellett kicserélni az Alfán? <#eplus2>

"Tucatkommersz, 0% THM, 0% önerõ, drága a svájci frank style."

És? Attól még nagyon jó kis verda a maga kategóriájában. Egyik legjobb kisautó gyártó a suzuki.
Mellesleg a sport pont nem az a "style". Egyébként is csak itt számít tucatautónak, (nyílván azért mert itt gyártják) külföldön viszonylag ritka.

Tufa
<#whatever> még ha valami emberi autód lenne

Akkor mi villantunk egymásnak. Mint az összes Alfa 😊

A suzuki tücsökpöcs, meg hááát, nagyon gáz benne az a lámpa. <#eplus2>

Effe88
megértem!😄
amcsiba lennék én is ilyet vennék vagy esetleg még navigatort😊

mabbak
Ízlések és taslik. 😄
Willi Betz
Az nem jön be nekem. Nekem meg a mániám a gyári állapot és itt szóba jöhet a gyári tuning. 😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

mabbak
Embléma nélkül nem lenne szebb? Nekem mániám ez a jeltelenítés csak azért mondom. 😄
Pepsi Twist
itt megtehetem 😄 otthon nem tettem volna meg, otthon csak ventora futotta :S XDDD

Willi Betz
Kicsit más a pofája vele ez igaz,és ez még nem 100%-os,mert a rácsozat része Vauxhall jelhez van.

mabbak
Kajak jól áll neki.
Willi Betz
Irmscher díszrács.

Effe88
bekaphatod<#mf1><#mf1><#nevetes1><#nevetes1>
escaladdel járni!!!nagy mázlist vagy!!!<#eljen>

mabbak
Ez valami speckó lökös/rács?
Willi Betz
Ja az kimaradt,hogy 2.0 16V,városban olyan 9-10 litert megeszik normál használat mellett,kint a pics@ba meg 7-8 litér😊

Willi Betz
Most ez van...nagy meg kényelmes és nem sok gond van vele,valójában semmi.

Tufa
azért nézz utána hogy a sport mit tud...

Pepsi Twist
mondjuk nekem 400 lóerõm van 😄 mondjuk ventoval is 10-11 literrel mentem városba 😄 azt az valahol 350 fölött volt lóerõbe 😄

Tinman
Suzuki Swift mint gyönyörû? Wat?
Valamirõl lemaradtam?

Tucatkommersz, 0% THM, 0% önerõ, drága a svájci frank style.

Az eddig betett autók után azt hittem valaki csak viccnek rakta be.

Az tény, hogy k. jól sikerült az új swift minden téren, de a küllem az finoman szólva is mókás. Nekem a MiB "zajos tücsök" fegyvere jut eszembe róla, meg a döbbent arcok, amikor 200 körül kiteszem az indexet nekik <#mf1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tufa
nemhiszem

Adaaam
<#eljen> szintén, csak kékben 😊

everything's better with music

gyönyörû
Biztos a polírozott szívócsövek miatt eszik sokat.

Tufa
annál kevesebb azért, de ez csak 1.6.. 😄
10-11L körül, azt is 98asból. (mondjuk nem mintha érdekelne amúgy hogy mennyit eszik. ha kifogy, telitankolom..)

Pepsi Twist
mennyi az annyi? én 11mpg-vel járok 😄 ennél tuti kevesebb 😄

Máté94
Zárható. 😄
Tufa

1.6 125 ló, gecisokat eszik

csak méregzöld színbe képzeld el, gyönyörû

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

baromi nagy Daewoo Esperoo-nk van😊 clio ismered azt a típust? nagyon hosszú kocsi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rossz az, aki rosszra gondol. Amikor elolvastam a topik elõcímét, nem hittem a szememnek😄

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

TheLostOne
Egy haveromnak van 318is, nem tudom ki hogy van vele, de sztem a kuplungpedál útja túl hosszú benne, meg erre rátesz, hogy az ülésmagasságállítás elég hülyén van megoldva, és ha leengedem csak a seggrésznél süllyed, a térdeim maradnak az égbe. Felemelve meg nem tudom úgy beállítani, hogy eléggé nyújtva legyen a lábam, egyszóval nagyon nehéz benne szépen kuplungolni, mindig megkapom, hogy égetem benne. Mondjuk nézõpont kérdése, mert a haverom meg sokszor indulásnál olyan késõn ad gázt, hogy morog érte a motor rendesen, hogy "most fulladnék wazze, ha nem 1.8 lennék, hanem szaros 1.3". Én meg azért meg szoktam adni neki a kellõ lendületet 😊

Ettõl eltekintve szeretem, abban egyetértünk a haverral, hogy porszívóhangja van, de amúgy nagyon szépen jár a motor, és húz is rendesen. Kilátás szempontjából meg a legjobb autó amit eddig vezettem, elfekhetek benne úgy is látok mindent. A fékek azok meg brutálisak, aznap mikor megvette 20-30 méterrel egy keresztezõdés elõtt még nyomta neki 80-nál, én már másodpercekkel elõtte reflexbõl rúgtam az anyóson a kárpitot, mintha ott lenne a fék, de mikor végre õ is rálépett gyönyörûen megálltunk, meg majdnem a szívem is XD

Nightt

Nekem ilyen van.
2.3i, 162 LE. Varosban 9.5, orszaguton 7.5. Persze lehet 15 les fogyasztast is produkalni <#hehe>
Amugy nagyon megbizhato, keneylemes, jol felszerelt: bor belso, klima, abs, tempomat, stb. es nagyon jol megy<#finom>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

(nem saját kép)

Na jah. Amúgy nekünk nem olyan celikánk van, mint neked. Hanem ilyen:

valami dögösebb színben nem volt? 😄
inkább egy Megane dízel.

0ppika
10,5

http://epica.nl

RIZLA
csak a mekkora maradt le 😊 2.0 16v 102KW(u.az, mint a Volvo s40) 7.éve nálam.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

kifli
ez a fogyasztás lábmérettõl függ mit takar? 😊

Mennyit eszik ha nyugisan mész városban?
immovable
De mivel nem te nyitottad, ezért az nem számít.
passatgt

csak szürkében

clio1616v
ki nagyon ügyesre sikerült, büszkék vagyunk rád.. azthiszem mások nevében is beszélhetek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
már van... táLYékozott barátom...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
egy újabb celica 😄

clio1616v
igen ez volt a célom, illetve kíváncsi vagyok néhány ember autójára és nem kényszerként érezzék, hanem maguktól aki beírja az beírja

Pepsi Twist
galériámba van kép rólam 😄 csekkold

Tinman
De neked Brava-d van, nekem meg neeeeem :-P

Palinko: 1.6

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Palinko
mekkora motorral?