331
Milyen autót használsz és mennyire vagy elégedett vele?
-
tom235 #211 Az a6-ot te magad szervízeled vagy szerelőhöz hordod? Csak mert ezekben olyan brutálisan össze van minden sűrítve a motortérben, hogy egy csavarhúzót nem lehet beejteni szinte. Állítólag egy ékszíj vagy vízpumpa cseréhez szét kell szedni a fél elejét. Neked mik a tapasztalataid a típussal? -
#210 Most ezt hajtom néha:
A lényeg a hátulján! :D Pályán 140-nél 7 körül eszik. Horvátba lefelé 6.5 volt. És azért ha kell a 180LE, 400Nm ott van! :D
De már kivan nézve mi lesz nekem: természetesen a kedvenc autóm, w124 230E
Pl.:
A fogyasztás.... hááát ugyebár akinek Mercije van, az ne nézze a fogyasztást! :DDDD Mint Gabec-nál, nálam is a gyáriság a lényeg! -
#209 Ford Mondeo St 200 V6 2,5ccm limitált szériás 205 ló nagyon szeretem :D
-
#208 Egy Ford Mondeo-t nem ismersz fel? -
#207 ez milyen autó?:D -
#206 Mi te Amerikába laksz és onnan SG-zel? Szerencsés vagy és ez a "kis" Cadillaced is fincsi -
Wright111 #205 nekem ő az én kicsikém :D
használni szoktam apámnak a szolgálati opel insigna-ját, hát összehasonlítani se lehet a 2-t.... -
#204 -
clio1616v #203 fékeket és gumikat is eszi gondolom :) -
clio1616v #202 látásból igen, de nem vezettem még -
#201 -
extramagascsaj #200 Hamarosan te is az leszel, mert még egy ilyen mondat, és lecsavarom a farkad. -.- -
#199 eltakarodnál? -
F1ú #198 :D
Autója mindenkinek lehet, de farka csak a fiúknak van.
Mi ezért vagyunk fiúk, jobbak, mert farkunk van.
Ha nincs farkad, akkor fogyatékos vagy.
-
UniverseOfficeR #197 14,01 :D -
UniverseOfficeR #196 fő IT kutya... aha:D -
#195 zsíírrrr -
Ambrus Gergely #194 15,8 -
#193 ilyen fő IT kutya vagyok :D az a lényeg hogy olyan mint a rendszergazda csak sokkal több melót kell ellátni :D -
#192 Hát ilyen autóval énis nyaralnék... xD -
#191 és mit melózol amúgy???vagy csak nyaralsz???:D:D -
#190 rossz kérdés D: -
#189 igen, ő buzi -
#188 buzi-e vagy??!!!:S:S -
#187 takarodsz anyádba te farbatosz -
F1ú #186 most beszéljünk arról hogy kinek nagyobb a farka :D -
#185 Bezzeg ha Platinum lenne...:DDD -
Ambrus Gergely #184 jobb ha hiszel neki, úgy pörgeti a motor, mint a zacsikat. -
#183 tőlem aztán :D -
UniverseOfficeR #182 Majd ha benne ülve le vagy fényképezve, akkor majd elhiszem. -
#181 miért ne? kb 170ft 1 liter üzemanyag itt :D és nem olyan drága autó ez + sok pézzel jöttem ki :) itt kicsit másképp kell gondolkozni mint Mo-n, más világnézet van :D -
UniverseOfficeR #180 Aki ilyen autót tart fenn annak nemigen van ideje sg-zni. -
#179 ja, ezt így hívják hogy florida :D -
UniverseOfficeR #178 Szép Magyarországon honos fák láthatók az egyik képen. :) -
Ambrus Gergely #177 A 2105/7 75 lóerős gyárilag, kis karburátor tuning, könnyített cuccok bele, sportkipufogó, sport vez.mű tengely, és már meg is van a 100 lóerő.
Kb 50-80 ezerből :D
de amúgy nem rossz a v6 omega se annyiért.
Sőt annyiért már szaladnék megvenni. -
#176 Angliából csomót hoznak be bontani,filléres dolog hozzá az alkatrész. Komplett motort lehet venni 80 ezerért hozzá. Ebből egyedül a dízel szopás,fostos BMW motor és szinte mindenki szopik vele.
Ha VFTS akkor biztos,egy sima Lada jó ha van 50-60 :D
De mindegy is...egyelőre nem lesz játszó autóm...meg különben is csak egy felvetés volt. -
extramagascsaj #175 értem -
Ambrus Gergely #174 ja csak valami elbaszódik benne, utánnam ár csak egy roncskupac lesz :D
Az az 50 lóerő meg 100-120 :D -
Ambrus Gergely #173 A golf komor-unalmas belsejét feldobja.
amúgy se szoktam koszolni autóba, meg szebb is. -
#172 Ja csak a hulladék Ladában van 50 lóerő,ebben meg 210. XD A fogyasztást meg nagy ívben leszarom,bekajál 14 litert,oszt akkor mivan?:D Az olcsóságról meg annyit,hogy lehet már kapni ilyet 150-200 ezer körül,ami a célnak megfelel.