Kinek \"nagyobb\"?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
miért ne? kb 170ft 1 liter üzemanyag itt 😄 és nem olyan drága autó ez + sok pézzel jöttem ki 😊 itt kicsit másképp kell gondolkozni mint Mo-n, más világnézet van 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Aki ilyen autót tart fenn annak nemigen van ideje sg-zni.

\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"

Pepsi Twist
ja, ezt így hívják hogy florida 😄

Szép Magyarországon honos fák láthatók az egyik képen. 😊

\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"

A 2105/7 75 lóerõs gyárilag, kis karburátor tuning, könnyített cuccok bele, sportkipufogó, sport vez.mû tengely, és már meg is van a 100 lóerõ.
Kb 50-80 ezerbõl 😄

de amúgy nem rossz a v6 omega se annyiért.
Sõt annyiért már szaladnék megvenni.

Willi Betz
Angliából csomót hoznak be bontani,filléres dolog hozzá az alkatrész. Komplett motort lehet venni 80 ezerért hozzá. Ebbõl egyedül a dízel szopás,fostos BMW motor és szinte mindenki szopik vele.
Ha VFTS akkor biztos,egy sima Lada jó ha van 50-60 😄

De mindegy is...egyelõre nem lesz játszó autóm...meg különben is csak egy felvetés volt.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

értem

ja csak valami elbaszódik benne, utánnam ár csak egy roncskupac lesz 😄
Az az 50 lóerõ meg 100-120 😄

A golf komor-unalmas belsejét feldobja.
amúgy se szoktam koszolni autóba, meg szebb is.

Willi Betz
Ja csak a hulladék Ladában van 50 lóerõ,ebben meg 210. XD A fogyasztást meg nagy ívben leszarom,bekajál 14 litert,oszt akkor mivan?😄 Az olcsóságról meg annyit,hogy lehet már kapni ilyet 150-200 ezer körül,ami a célnak megfelel.

Várj egy kicsit...és majd elkezdelek sajnálni. 😄
Miért pont bézs belsõt?

minek olyan nagy dög játszós autónak.
Játszós autónak lada kell az könnyû és olcsóbb 😄 éslegalább úgy megy mint az 😄
ilyen baromságot😄

Willi Betz
Nekem meg pár napja a fülembe ültették a bogarat😊 Ugyan olyan autóból,ami nekem van,csak 3.0 V6-ost venni "játszós" autónak 😄 Persze benzines és nem dízel.

Lehet egy VW Gold IV SDi (szívódízelt) veszek 😄
Már szemezgetek pár szép bézs belsõssel.
Persze a mostanit megtartom.
sajnos a fogyasztás most fontos, nyáron jönnek az utazások.

Ízlések és pofonok. Apám lánya vagyok...nem kell dízeles.
(Azért ha hozzám vágnának egyet elfogadnám...de csak mert eladnám és vennék rajta benzinest)<#idiota>

pedig jók a dieselek is.
Városba sokkal kellemeseb, bár én dízelt csak autómatával vennék a kis fordulatszámtartomány miatt.
Bár a mostani autóm elég rossz állapotba van, de nem is az a lényeg, hanem hogy 7600 körül szabályoz, és 15 litert eszik etanolból. 😄

Adaaam
Alap 😉 a sztereotípiákról meg annyit hogy még soha nem hagyott ott sehol az Alfám, és kopóalkatrészen kívül egyedül vezérlésmódosítót kellett cserélni.

everything's better with music

DannyL
nekem

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Cucmey
"de még a szõke herceg se szõke már hanem õsz xD..."

na igen. hozzá tartozik az igazsághoz 😄DD

Cucmey
asszem a Winkler mondta egyszer hogy inkább egy 10 éves japán mint egy vadi új francia 😄DDD
Chrysler embléma van a kocsim elején 😄D Mivel a Plymouth az õ márkájuk volt amig be nem zárták a Mitsu meg a Chryslerrel közösen létrehozta a Diamond Star Motors(DSM) nevü céget ami aztán a Mitsu Eclipset - amit amugy amcsi emberkéknek terveztek - gyártották Plymouth Laser és Eagle Talon néven amerikában. Remélem érthetõen fogalmaztam. 😄DD
Lexust imádom. Sokkal ritkább és simán van olyan jó Mint a BMW/Merci/Audi

Martinez01
#159 : Az ucssó mondat nagyonjóvolt jót nevettem😄.
#155 : Hát, nemtom kb... xD, csak most már a fehér lovat felváltotta a piros 70 milleres verda, de még a szõke herceg se szõke már hanem õsz xD...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Jól ki van centizve/kilózva az a kocsi. 😄
Nekem egy astra is megfelelne speciel...úgy méretileg az rohadt kényelmes; de azért a Chrysler meg a Lexus márka hû rajongója maradok titokban.
Egyébiránt a citroennel vagyok úgy,h pl. arra se jót, se rosszat nem tudok mondani, de az elsõ igazi szerelmemnek is ilyen kocsija volt/van...úgyhogy ha szar...akkor is jó. 😄

Cucmey
nem kisebb mint egy dodo de durván 185centiig kényelems és max 90 kilóig. 😄
van egy népszerû mondás. dízel kocsi olyan mint a buziság. manapság egyre elfogadottabb dolog de még mindig gáz 😄DDD

Naaa. Azért beférnék, ha egy dodgembe is beférek. 😄 Vagy Kisebb a kocsid, mint egy dodó? 😄
Na mindegy. Még jó, hogy nem életem vágya, hogy veled fuvaroztassam magam...most csúnyán pofára estem volna. 😄
Ja...automata váltó mellé...dieseles ótók is fúúj.

Cucmey
be se férnél a kocsimba. 😄D azt minta rám öntötték volna. beülök a kormány a könyék támaszok mind két oldalon meg a váltó és a pedálok épp ott vannak ahol kell. tökéletes. az övet meg beköti magától. aki már látott ilyet tudja mirõl beszélek 😊))

...hát nem vagyok egy lilliputi...

Azért nem erre nedvesednek szerintem a csajok...de imponál...az tény.

Cucmey
azta kurva az tényleg magas 😄DDDD

egyébként van benn valami amit az elöbb mondtál hogy a nöknek bejön ha valaki jól vezeti a kocsit. kb olyan lehet ez mint régen mikor megjelent a szõke herceg fehér lovon aztán rögtön nedvesedett minden p..ci 😄DD

szóval még mindig száznyócvannyóóóóc...ergo a kispolákban nem érezném magam vmi kellemesen 😄

Cucmey
szóval milyen magas vagy? 😄D

Cucmey
melós kocsinak persze hogy jó. de ha magamnak kéne egy forintot nem fizetnék autómata kocsiér. 😄DD

Ismersz annyira, hogy tudd, hogy meggyõzhetõ vagyok jó érvekkel, de itt most az észérvek nem játszanak szerepet. Nekem jó érzés váltogatni...akkor is, ha sokat kell...és bár nem ide tartozik...szexi, ha egy pasi jól vezet...ügyesen vált, észrevehetetlenül használja a kuplungot...ésatöbbi. 😄

<#eljen>

jhetedikj
Nekem egy automata váltós kocsi az álmom, elõzõ melóhelyemen sokat mentem egy olyan sprinterrel, nagyon élveztem, hogy nem kell össze vissza váltanom 😊

százezer km-t mész városon belül eléggé megutálod a sok váltogatást

anno 1987

<#eljen>

Cucmey
Én se szeretem az autómatát. Szeretek dolgozni a kocsiba 😄 Vicces dolog az ilyen de egy ezerötös ladát nagyobb élmény vezetni mint egy új A4et. 😊
extramagascsaj.... ez mit jelent?? 😄D

Anyukám pasija használt autókkal kereskedik, szóval néha hoz 1-2 érdekes darabot is; de mielõtt megismerte volna, elõtte is vezettem már elég sokféle autót. Ha már a vezetés feelingjét említed, akkor azt mondom, hogy a két legjobb autó, csak a vezetés élménye tekintetében egy õskövület Barkas és egy ilyen gyönyörû chrysler stratus volt. Az automata váltós autókat rühellem. Nem poén.

Cucmey
Örülök hogy tetszik 😊 Van még a Mitsum az 27 éves. Veteránoztatni kéne de rengeteg pénz. Nagy fílingje van az autónak. Elsõ autóm volt imádom. Ezekbe a mai kocsikba semmi érzés nincs. A-ból B-be elmegyek embereknek való ami persze nem rossz dolog de minket autóbuzikat teljesen elfelejtettek az autó gyártók. És ez nem jó. 😞(

Pepsi Twist
végülis az 😄 csak sedan vr6 vento volt 😄

Imrusssss

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Imrusssss

Imrusssss
Ilyenem van Õsszel vettem jóféle 😄

Tényleg nagyon hasonlít.
Régen volt 2 ilyen madzagunk is...nagyon szerettük. 😊
Szép a tiéd is. 😊

Cucmey
Egész más de az eleje valóban hasonlít rá. 😊
Plymouth Laser avagy Mitsubishi Eclipse alias Eagle Talon 😊))
Az enyém a legelsõ a három közül 😊

Martinez01
Neked nem egy golfod volt?😄

Am:

Milyenkisilyen 😊 Csak fehér😄
2.4-es, 144 pacika 😊 , 1995-ös, 5 sebességes manuális😄, Helyben mászkálással 8,5 lityi kb...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Pepsi Twist
ventoval M5-t letolok neked 😄

Pepsi Twist
nem láttam még 😄

XL7?
Letolni nem tudod, az biztos. <#hamm>

whiskeyman
<#hehe>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Pepsi Twist
jön a válasz "bocs, nem akarom tolni az alfád" 😄