Kinek \"nagyobb\"?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"
\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"
Kb 50-80 ezerbõl 😄
de amúgy nem rossz a v6 omega se annyiért.
Sõt annyiért már szaladnék megvenni.
Ha VFTS akkor biztos,egy sima Lada jó ha van 50-60 😄
De mindegy is...egyelõre nem lesz játszó autóm...meg különben is csak egy felvetés volt.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Az az 50 lóerõ meg 100-120 😄
amúgy se szoktam koszolni autóba, meg szebb is.
Miért pont bézs belsõt?
Játszós autónak lada kell az könnyû és olcsóbb 😄 éslegalább úgy megy mint az 😄
ilyen baromságot😄
Már szemezgetek pár szép bézs belsõssel.
Persze a mostanit megtartom.
sajnos a fogyasztás most fontos, nyáron jönnek az utazások.
(Azért ha hozzám vágnának egyet elfogadnám...de csak mert eladnám és vennék rajta benzinest)<#idiota>#idiota>
Városba sokkal kellemeseb, bár én dízelt csak autómatával vennék a kis fordulatszámtartomány miatt.
Bár a mostani autóm elég rossz állapotba van, de nem is az a lényeg, hanem hogy 7600 körül szabályoz, és 15 litert eszik etanolból. 😄
everything's better with music
Chrysler embléma van a kocsim elején 😄D Mivel a Plymouth az õ márkájuk volt amig be nem zárták a Mitsu meg a Chryslerrel közösen létrehozta a Diamond Star Motors(DSM) nevü céget ami aztán a Mitsu Eclipset - amit amugy amcsi emberkéknek terveztek - gyártották Plymouth Laser és Eagle Talon néven amerikában. Remélem érthetõen fogalmaztam. 😄DD
Lexust imádom. Sokkal ritkább és simán van olyan jó Mint a BMW/Merci/Audi
#155 : Hát, nemtom kb... xD, csak most már a fehér lovat felváltotta a piros 70 milleres verda, de még a szõke herceg se szõke már hanem õsz xD...
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Nekem egy astra is megfelelne speciel...úgy méretileg az rohadt kényelmes; de azért a Chrysler meg a Lexus márka hû rajongója maradok titokban.
Egyébiránt a citroennel vagyok úgy,h pl. arra se jót, se rosszat nem tudok mondani, de az elsõ igazi szerelmemnek is ilyen kocsija volt/van...úgyhogy ha szar...akkor is jó. 😄
van egy népszerû mondás. dízel kocsi olyan mint a buziság. manapság egyre elfogadottabb dolog de még mindig gáz 😄DDD
Na mindegy. Még jó, hogy nem életem vágya, hogy veled fuvaroztassam magam...most csúnyán pofára estem volna. 😄
Ja...automata váltó mellé...dieseles ótók is fúúj.
Azért nem erre nedvesednek szerintem a csajok...de imponál...az tény.
egyébként van benn valami amit az elöbb mondtál hogy a nöknek bejön ha valaki jól vezeti a kocsit. kb olyan lehet ez mint régen mikor megjelent a szõke herceg fehér lovon aztán rögtön nedvesedett minden p..ci 😄DD
százezer km-t mész városon belül eléggé megutálod a sok váltogatást
anno 1987
extramagascsaj.... ez mit jelent?? 😄D

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Régen volt 2 ilyen madzagunk is...nagyon szerettük. 😊
Szép a tiéd is. 😊
Plymouth Laser avagy Mitsubishi Eclipse alias Eagle Talon 😊))
Az enyém a legelsõ a három közül 😊
Am:
Milyenkisilyen 😊 Csak fehér😄
2.4-es, 144 pacika 😊 , 1995-ös, 5 sebességes manuális😄, Helyben mászkálással 8,5 lityi kb...
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿