Kinek \"nagyobb\"?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a farkas beírásommal csak vicceltem.
Sok nõ nem fogyatékos annak ellenére hogy... de nem érdekel, persze ne hidd azt hogy téged normálisnak tartalak az elõzményeket figyelembe véve.
.. és mindig az ordibál akinek a háza ég.
Jó, csak tudod az a baj, hogy mostanában valaki állandóan megbüntet ha a modtopikba írok a bajaim miatt.
a nõgyûlölõ szövegedért lecsavarnám a farkad -.-
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
és extra? õ meg megfenyegetett hogy lecsavarja a farkam, õ mért nem kapott büntetést?
És mért nem csetelhetek én is mint a többiek?
K*rva nagy igazságos mátyások vagytok ám.
engem meg állandóan büntet <#idiota>#idiota>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Vegyél példát egy tényleg kint élõ felhasználótól, van itt a fórumon olyan is, õ legalább tényleg az ottani idõzóna szerint aktív, és az IP-je is egy helyi szolgáltatótól van.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A lényeg a hátulján! 😄 Pályán 140-nél 7 körül eszik. Horvátba lefelé 6.5 volt. És azért ha kell a 180LE, 400Nm ott van! 😄
De már kivan nézve mi lesz nekem: természetesen a kedvenc autóm, w124 230E
Pl.:
A fogyasztás.... hááát ugyebár akinek Mercije van, az ne nézze a fogyasztást! 😄DDD Mint Gabec-nál, nálam is a gyáriság a lényeg!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ki mondta, hogy f??det rám?!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Autója mindenkinek lehet, de farka csak a fiúknak van.
Mi ezért vagyunk fiúk, jobbak, mert farkunk van.
Ha nincs farkad, akkor fogyatékos vagy.
\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?