Kinek \"nagyobb\"?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én nem a nõket utálom, hanem téged amikor ilyen faragatlan vagy...
én a farkas beírásommal csak vicceltem.
Sok nõ nem fogyatékos annak ellenére hogy... de nem érdekel, persze ne hidd azt hogy téged normálisnak tartalak az elõzményeket figyelembe véve.
.. és mindig az ordibál akinek a háza ég.

"Ha valami bajod van, akkor pedig arra megvannak a megfelelõ kommunikációs felületek, ez a topic nem az."

Jó, csak tudod az a baj, hogy mostanában valaki állandóan megbüntet ha a modtopikba írok a bajaim miatt.

ha ezért büntetõpont jár, akkor bevállalom akár 2x is
a nõgyûlölõ szövegedért lecsavarnám a farkad -.-

Efreet
Túl sokszor eljátszottad itt az ismételt esélyeidet, most már húzd meg magad. Ha valami bajod van, akkor pedig arra megvannak a megfelelõ kommunikációs felületek, ez a topic nem az.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

jó de én nem érdemeltem meg.
és extra? õ meg megfenyegetett hogy lecsavarja a farkam, õ mért nem kapott büntetést?
És mért nem csetelhetek én is mint a többiek?
K*rva nagy igazságos mátyások vagytok ám.

Efreet
Mindenkinek érdeme szerint.

most hirtelen efreet lett a nagy hõs <#sniffles> mert õ meg tudja nézni ki honnan netezik, stb

engem meg állandóan büntet <#idiota>

Ic3 m4n
😄DDDDDD

Pipör
<#eljen><#vigyor>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

EPIC WIN! <#worship>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Falkon
Lehet annyira szerette a szolgáltatóját, hogy fogott egy jó hosszúúúúúú utp kábelt, aztán kiment az USA-ba. 😄DDDDD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Sickness
C-I-N-K-E-S

Bár ezt is kifogja magyarázni valamivel...

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tommygear
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD <#eljen>
meg se lepõdök ezen a tagon 😄
TOUCHDOWN! 😄
Az utcában szaladgáló kölyköket is így legorombítod, amikor Harry Pottereset játszanak?

Efreet
És miért magyar internetszolgáltatótól vagy bejelentkezve, valamint miért az itthoni idõzónák szerint élsz "odakint"?

Vegyél példát egy tényleg kint élõ felhasználótól, van itt a fórumon olyan is, õ legalább tényleg az ottani idõzóna szerint aktív, és az IP-je is egy helyi szolgáltatótól van.

Pepsi Twist
ja itt legalább beszélhetek kicsit magyarul 😄 ÉSSS igen van 1 kis idõeltolódás de nem vészes 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Falkon
Biztos! Nem tudom a nevét! 😄DD

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

A Göndörnél?😊

Falkon
Nem sok probléma van vele, nem rég adagolót kellett cserélni. Én még nem szervizelem (de a szakmát tanulom). 2x volt szerelõnél. Egyszer egy helyi csávónál(Biatorbágy), másodszor az Egér úton. Nagyon kényelmes, full extram megbízható, rendesen megy. Adagolón kívül más nem volt még cserélve. Óra szerint 114 ezer van benne.

Az a6-ot te magad szervízeled vagy szerelõhöz hordod? Csak mert ezekben olyan brutálisan össze van minden sûrítve a motortérben, hogy egy csavarhúzót nem lehet beejteni szinte. Állítólag egy ékszíj vagy vízpumpa cseréhez szét kell szedni a fél elejét. Neked mik a tapasztalataid a típussal?

Falkon
Most ezt hajtom néha:

A lényeg a hátulján! 😄 Pályán 140-nél 7 körül eszik. Horvátba lefelé 6.5 volt. És azért ha kell a 180LE, 400Nm ott van! 😄

De már kivan nézve mi lesz nekem: természetesen a kedvenc autóm, w124 230E
Pl.:
A fogyasztás.... hááát ugyebár akinek Mercije van, az ne nézze a fogyasztást! 😄DDD Mint Gabec-nál, nálam is a gyáriság a lényeg!

Imrusssss
Ford Mondeo St 200 V6 2,5ccm limitált szériás 205 ló nagyon szeretem 😄

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Willi Betz
Egy Ford Mondeo-t nem ismersz fel?<#wow2>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

dragon11
ez milyen autó?😄

Stig95
Mi te Amerikába laksz és onnan SG-zel? Szerencsés vagy és ez a "kis" Cadillaced is fincsi <#finom><#smile>

Ki mondta, hogy f??det rám?!

nekem õ az én kicsikém 😄

használni szoktam apámnak a szolgálati opel insigna-ját, hát összehasonlítani se lehet a 2-t....

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

Martinez01
<#eljen><#hehe>

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

clio1616v
fékeket és gumikat is eszi gondolom 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
látásból igen, de nem vezettem még

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Büdös Bohóc
<#taps><#eljen>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Hamarosan te is az leszel, mert még egy ilyen mondat, és lecsavarom a farkad. -.-

Büdös Bohóc
eltakarodnál?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

😄

Autója mindenkinek lehet, de farka csak a fiúknak van.
Mi ezért vagyunk fiúk, jobbak, mert farkunk van.
Ha nincs farkad, akkor fogyatékos vagy.

14,01 😄

\"Az élet ízét csak a bolondok ismerik.\"

fõ IT kutya... aha😄

Effe88
zsíírrrr

15,8

Pepsi Twist
ilyen fõ IT kutya vagyok 😄 az a lényeg hogy olyan mint a rendszergazda csak sokkal több melót kell ellátni 😄

Martinez01
Hát ilyen autóval énis nyaralnék... xD

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Effe88
és mit melózol amúgy???vagy csak nyaralsz???😄😄

szabii98
rossz kérdés D:

I met God. She's black

Piloss
igen, õ buzi

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Effe88
buzi-e vagy??!!!:S:S

móóózes
takarodsz anyádba te farbatosz

most beszéljünk arról hogy kinek nagyobb a farka 😄

Willi Betz
Bezzeg ha Platinum lenne...😄DD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

jobb ha hiszel neki, úgy pörgeti a motor, mint a zacsikat.

Pepsi Twist
tõlem aztán 😄

Majd ha benne ülve le vagy fényképezve, akkor majd elhiszem.