331
Milyen autót használsz és mennyire vagy elégedett vele?
-
#251 na most akkor mi van???:D nem is pepsié az escalade vagy mi:D??? -
#250 nyomorék. már azt sem hiszem el, hogy ő van a képeken amiket linkelgetett. -
#249 Jaa xD
Én nemtuttam hogy itthonvan...:D -
#248 egész nap fent volt szinte, nem mer már beírni ide :D
ezek után nekem se lenne képem -
#247 Szegeden délután 5 van? És dolgozik?! -
#246 Hát arra énis kíváncsi vagyok:), bár ott déltán öt körül van, szval lehet dógzik még :D.
Megmég arra lennék kíváncsi, hogy a modik merre vannak, az ilyen trollkodás közepette? -
karajjj #245 biztos most repül vissza az usába :D -
#244 Inkább arra lennék kíváncsi, hogy hol a pepszi? -
#243 na ja :D csicska gyerek -
#242 ebből is látszik hogy egy csicska vagy -
#241 csak x1 kurjon seggbe végre, mi? XD -
F1ú #240 bármit megteszek neki amit csak mond -
#239 Ha a baratod azt mondja ugorj kutba megteszed? nha lol -.- Jaja,huzz innen dizel fejü turbo szájú...huzz a vérbe -.- -
#238 Takarodj már innen te senkiházi buzi, az aláírásodat meg kurvagyorsan cseréld le, mert ha egyszer megtalállak úgy állcsúcson rúglak hogy ott halsz meg te kis nyomorék buzeráns.
várom a bant, de leszarom mert ez a buzi kurvára irritál -
#237 helyesírást is próbáld ki esetleg, mert még arra se telik, hogy helyesen leírd a szaros aláírásod -
F1ú #236 ujjal? miva? Én raktam ki, mert ő mondta.. amint írtam is, csak te még nem tudod értelmezni a magyart, ezért nem érted mit írok, arról meg én nem tehetek.
de most már szálljál le rólam, mert miattad fognak megint megbüntetni. -
extramagascsaj #235 és a barátod rakta ki? hagyjuk már...ujjal nem akarsz másokra mondani miután vmi hülyeséget mondtál,h ő volt?
-
F1ú #234 nem az én ötletem volt ez az aláírás, hanem egy fiú barátomé..
egyszer írtam neki ezt..és ő meg azt mondta hogy ezt tegyem be az aláírásomba, én meg azt csinálom amit mond
..nyugodj meg nem miattad van ott -
extramagascsaj #233 nem volt vicces amit írtál, és az aláírásod sem az (ha egy csajt meglátnék az ágyamba, olyat belerúgnék)
kettőnk közül te vagy a faragatlan...én csak a te stílusodban reagálok a kinyilvánított gondolataidra -
karajjj #232 takarodj már innen -
F1ú #231 én nem a nőket utálom, hanem téged amikor ilyen faragatlan vagy...
én a farkas beírásommal csak vicceltem.
Sok nő nem fogyatékos annak ellenére hogy... de nem érdekel, persze ne hidd azt hogy téged normálisnak tartalak az előzményeket figyelembe véve.
.. és mindig az ordibál akinek a háza ég.
-
F1ú #230 "Ha valami bajod van, akkor pedig arra megvannak a megfelelő kommunikációs felületek, ez a topic nem az."
Jó, csak tudod az a baj, hogy mostanában valaki állandóan megbüntet ha a modtopikba írok a bajaim miatt.
-
extramagascsaj #229 ha ezért büntetőpont jár, akkor bevállalom akár 2x is
a nőgyűlölő szövegedért lecsavarnám a farkad -.- -
#228 Túl sokszor eljátszottad itt az ismételt esélyeidet, most már húzd meg magad. Ha valami bajod van, akkor pedig arra megvannak a megfelelő kommunikációs felületek, ez a topic nem az. -
F1ú #227 jó de én nem érdemeltem meg.
és extra? ő meg megfenyegetett hogy lecsavarja a farkam, ő mért nem kapott büntetést?
És mért nem csetelhetek én is mint a többiek?
K*rva nagy igazságos mátyások vagytok ám. -
#226 Mindenkinek érdeme szerint. -
F1ú #225 most hirtelen efreet lett a nagy hős mert ő meg tudja nézni ki honnan netezik, stb
engem meg állandóan büntet -
#224 :DDDDDDD -
#223 -
Blum #222 EPIC WIN! -
#221 Lehet annyira szerette a szolgáltatóját, hogy fogott egy jó hosszúúúúúú utp kábelt, aztán kiment az USA-ba. :DDDDDD -
#220 C-I-N-K-E-S
Bár ezt is kifogja magyarázni valamivel... -
#219 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
meg se lepődök ezen a tagon :D -
Pio #218 TOUCHDOWN! :D -
Ronny #217 Az utcában szaladgáló kölyköket is így legorombítod, amikor Harry Pottereset játszanak? -
#216 És miért magyar internetszolgáltatótól vagy bejelentkezve, valamint miért az itthoni időzónák szerint élsz "odakint"?
Vegyél példát egy tényleg kint élő felhasználótól, van itt a fórumon olyan is, ő legalább tényleg az ottani időzóna szerint aktív, és az IP-je is egy helyi szolgáltatótól van. -
#215 ja itt legalább beszélhetek kicsit magyarul :D ÉSSS igen van 1 kis időeltolódás de nem vészes :) -
#214 Biztos! Nem tudom a nevét! :DDD -
Wlanseraf #213 A Göndörnél?:) -
#212 Nem sok probléma van vele, nem rég adagolót kellett cserélni. Én még nem szervizelem (de a szakmát tanulom). 2x volt szerelőnél. Egyszer egy helyi csávónál(Biatorbágy), másodszor az Egér úton. Nagyon kényelmes, full extram megbízható, rendesen megy. Adagolón kívül más nem volt még cserélve. Óra szerint 114 ezer van benne.