28
  • Airbus A380
    De van ám, és egyre jobb!!
  • galocza
    jééé, van még maxthon?
    azt használtam, amíg nem lett füles a mozilla suite (1.0?)
  • Penge4
    Most próbálgatom a 3-as verziót. Még a WebM-et sem támogatja. Hány éves webkit verzió van alatta? :)

Amúgy így elsőre tetszik. Rosszabbra számítottam. De az Operával azért nincs egy súlycsoportban...
  • NEXUS6
    Hát te márt csak tudod!
  • picimako
    A cikkből nem derül ki, mert a cikk egy picit rövidített változata a közleménynek. Az illető Karl Mattson, a Maxthon amerikai részének/részlegének az igazgatója.
  • archrodney
    "A javítás egyszerű: a választó képernyő pozícionálásért felelős adatai közül el kell távolítani azon Apple Safari részesedési adatokat, melyek az Apple OS-hez kötődnek." - mondta Mattson.

Na ja, de ki a fene az a Mattson? A cikkből nem derül ki...
  • archrodney
    És elég neked ennyi böngésző? Mér nem rakod fel a Faszarit is? :)
  • hdo
    Éppen a hétvégén történt, hogy szervizeltem egy gépet ... hát mit ad isten, látom hogy az Opera mellett fennvan a Firefox is! Kérdem a srácot, hogy ezt minek rakta fel ... válasz:
    Há mer az Opera blokkolta az sjsro xy törtszerverének a botjának a loaderének a faszomtudjami weboldalát, ezzel meg megy!

Szal jah, szánalmas az Opera valóban.
  • goom
    Legalább 4-5 éve Maxthon-t használok. Fent van a legújabb IE, Chrome, Firefox és Opera is. Néha azokhoz is hozzányúlok, de a stabilan, napi szinten használt alap-böngészőm továbbra is a Maxthon.
    Sokkal jobban testre tudtam szabni, így jóval kezesebb, mint amazok.
    Szerintem.
  • MsUser
    A maxthon nagyon jó volt addig amíg nem jött a Chrome, most is jó csak van jobb. A böngésző választás egy ruppótlan reklám trükk az első 5-ön kívül az emberek nem is tudják hogy van más is.
  • saitek
    A maxthon 3 már webkitet használ. Benne van az IE támogatás is, de nem az az alapértelmezett.

• Mardel
    De ha a Maxthon IE enginet használ, a felület más, akkor miért is jobb ez mint az IE?
  • Namelesske
    Az IE9 et se tervezték Brutal Milf Fuck Horse with childrens nézésre...

Nagyon retardáltnak kell lenni hogy ömöljenek befele a vírusok az IE-n.
  • Narxis
    A vírusok annyira szánalmasnak tartják az Operat, annyira jelentéktelennek, hogy nem is foglalkoznak vele.
  • Rage47
    bezzeg az Opera
  • sanyicks
    És nem is nem a saját böngészőjüket tolják az arcodba... Bár az apple de, mert az a faszarit tolja :)
  • Penge4
    Ez érdekes, mert az IE9 már biztonságos, az IE8 is az volt. Már-már túl hülyebiztosnak mondanám. Ellentétben például Firefoxot használni NoScript és Flashblock nélkül életveszélyes.

De a Secunia szerint a Chrome is elég előkelő helyen áll.
  • zola2000
    ne pakold tele a géped mindennel, mert belassul, ha erős géped van akkor is.
  • NEXUS6
    Hát ez az, ez csak egy népszerűbb IEmod nem?

Amúgy fölraktam a multkor az IE9-et próbaképpen. Elkzdtek beesni a kártevők százzal gázzal, csak néztem, hogy mi ez. Leírtani persze nem volt egyszerű, a programok intstallálása/uninstallálása lista közöt nem volt, szégyen szemre a neten kelllett utána néznem, hogy hogy a csudában lehet levakarni.

Azóta csend van, se egy az erőforrásokat felemésztő botnet alkalmazás, vagy valami idióta felugróoldalos baromkodás. Uncsi.

Lehet, hogy visszateszem.
  • speed2006
    :D Pont ezt akartam kérdezni.
  • Penge4
    Eddig abban a tudatban éltem, hogy ezek a Maxthon, Avant és társai csupa EULA sértő cucc és kb. annyiban különbözik az alap böngészőtől, legyen az Trident, Gecko vagy Webkit, mint az XP/Vista/Win7 Pistike Edition az eredetitől.

Fixme
  • hdo
    Nem tudom, de egyszer nagyon merészen felraktam az _összes_ böngészőt a listáról ... hát volt ott minden ... volt olyan mint anno a 6.0-s netscape navigator ... csöppet el van maradva!
  • kicsibicska
    Mi az a Maxthon? :D
  • fergusonpapa
    de nekik nicns 90%os részesedésük.
  • BlueGold
    Ha már kötözködni akarnak :-), akkor közesnek bele a "Linux"-ba és az Apple-be is. Úgy tudom ezeken nincs is böngésző választó képernyő :-)
  • hdo
    Ja, hogy 2 csoport megy külön randomba ... így már más ... de most akkor kössenek már legyenek szívesek bele a Firefoxba is, mert rengeteg linuxon is az megy, ott se stimmel a részesedés, nincs különszedve! :D
  • h143570
    Nem annyira, az elso 5nel is veletlen, illetve a maradeknal is. Kiveve, hogy a 2 csoprt elemei nem keverednek.
  • hdo
    Idióták, véletlenszerű a sorrend!