24
-
viasz #24 - ne legyen egy évnél régebbi modell.
Ezt azért írtam, mert van aki képes és azt írja, vegyél 3210-est... Véletlen sem akarok divatozni. Ezt gondolhattad volna abból, hogy nem kell a fényképező. Mert ugye az menő...
A 6300-nak nem csak a hátlapja fém, hanem az előlap is körbe. Hidd el, elég jól véd!
Árukapcsolás más termékeknél? Ennyire szerintem nincs.
Tudom, h a wifi nem alap, ezért írtam, h nekem a bluetooth is jó. Vagy vagy. Márpedig ez utóbbi már elég alap dolog.
Szerintem ez nagyon nem az erős motor, fapados felszereltség!
Egy 6300, vagy 6300i az erős motor? :D
Ha iphone-t akarnék kamera nélkül, na akkor igazad lenne. -
#23 "Alap követelmények:
- ne legyen egy évnél régebbi modell"
Ez aztán komoly érv. Ha divatozni akarsz, azt fizesd meg!
"Extrák:
- lehetőleg fémházas, mert előfordul, hogy leejtem,"
A Nokia 6300 egy elég jól sikerült készülék, de az, hogy fém a hátlapja, nem fogja megvédeni leejtés esetén attól, hogy ne károsodjon. Ettől függetlenül árban szerintem egészen rendben van az a készülék.
Az árukapcsolás ellenes dolgoddal részben egyetértek, ugyanakkor ez sajnos más termékeknél is így van. A Wifi nem egy alap dolog, emiatt kénytelen vagy drágább kategóriákban nézelődni. De pl ha egy autó esetében igényled az erős motort, akkor azt valószínűleg nem tudod fapados felszereltséggel párosítani.
-
viasz #22 Azért a polifonikus csengőhanggal, meg a bluetooth-szal nekem nincs bajom :))
Sőt. Felőlem aki akar, vegyen olyat, amiben fényképezőnek nevezett valami van, legyen az ő baja.
Biztos van akinek jól jön a videótelefonálás is.
Na de álljunk már meg, azért ne erőszakolják már rám, ha én csak egy telefont szeretnék! -
#21 Én pont ezért vettem annak idején monochrome-os Nokiát, mert utálom a "multifunkciós" készülékeket.
Nem kell - és utálom, amikor a közelemben pl. Tatu vagy valami tucc-tucc zenével csörög valakié - polifónikus csengés, színes csili-vili menü (esetlegesen lefagyó oprendszerrel), meg blutooth, meg WAP, faxbúk, meg ilyenek.
Az ajándék RZR2-est is ezek miatt nem használom.
-
viasz #20 Attól, hogy én csak telefonálni akarok, meg sms-ezni, még nem egy 100 éves telefont akarok venni. Mert nagy, mert rossz a hangminősége, mert gyenge az akku, stb.
Viszont segíthetnél nekem. Igaz, utoljára 3 éve próbálkoztam, persze sikertelenül.
Szeretnék egy telefont.
Alap követelmények:
- vékony,
- NINCS rajta kamera, mert nem akarok ezért fizetni,
- ne legyen egy évnél régebbi modell
Extrák:
- márkára ha lehet nokia, mert abban bízok meg,
- lehetőleg fémházas, mert előfordul, hogy leejtem,
- tudjon wifit, vagy blúcuccot
Annak idején sok helyen jártam, azt mondták, nincs olyan, amin nincs kamera...
Persze ez Londonban volt, lehet itthon más a helyzet. Vettem egy 6300-t.
Most megint venni szeretnék egy megfelelő modellt. Segíts kérlek!
---
A multifunkciós gépeknél legalább van lehetőségem külön külön is vásárolni, ha a többire nincs szükségem(telefon, fax, szkenner, nyomtató) -
#19 Ezt gondolom nem nekem címezted, de végül is nem lényeg. Ha ez ember egy 100e Ft-os készüléket vesz egy 20e Ft-os helyett, akkor jogosan várja el, hogy a benne lévő extrák használhatóak legyenek, ne csak amolyan hülyegyerekeknek való játékszerek. -
#18 Hagyjuk már ezt a baromságot, hogy a telefon telefonálásra való. Ha te csak telefonálni akarsz, akkor vegyél egy 3210-est és légy vele boldog, de kurva unalmas már ez, hogy állandóan tele kell trollkodni az összes okostelefonos cikket hogy az okostelefon szar. -
Lame #17 Egy jo minosegut lattam eddig telefonban, az N8-at. A tobbi eleg gyenge, de ez kb egy kozepes szintu kompakt minoseget hozza.
http://thehandheldblog.com/2010/10/04/shootout-nokia-n8-v-canon-550d-dslr/ -
#16 Azt nem értem, hogy a cikk akkor mit pofáz "fényképezőgép"-ről, a cikkben háromszor is előfordul a szó. Nyilván akkor nem "fényképezőgép"-ről van szó, mert az a külön eszköz!
A cikkek hatásvadász címeit meg már évek óta figyelmen kívül hagyom, sokszor vagy köze nincs a cikkhez, vagy direkt felfújja az egész témát. -
MsUser #15 A cikk címe: Csillagokkal értékelik majd a telefonok kameráit
A hozzászólások zöme ezt feszegeti, ezen mit nem értesz hdo? -
#14 És mi van abban az esetben ha egy jelenlegi standard szerint 5 csillagos készülék a polcra kerül, majd 3 évig ott porosodik, végül újabb fél év múlva Tóni bácsi azt veszi meg, mert sokkal olcsóbb mint az összes többi 5 csillagos?
Sántít a rendszer!
Amúgy nem értem mit mobiloztok, fényképezőgépekről van szó a cikkben, egyetlen mondat erejéig említenek mobiltelefon gyártókat! -
#13 Nekem van egy k800, és egy k850-esem. Áldom a xenon vakut benne, mert nagyon sok esti fotót lőttem vele. Persze ezek a képek is alapvetően, csak az adott pillanatot örökítik meg, de nekem ez az extra hasznos. Egy alap kompakt gép tudását minden további nélkül beépíthetnék már egy telefonba. Ez meg a felhasználók 99%-ának untig elég lenne. Tudom, ezzel a kompaktok piacát ölnék meg. De bosszantó valahol, hogy 15-20e Ft-os kompaktok lényegesen jobb képet csinálnak mint eddig akármilyen mobil. -
bestpixel #12 Mér ez is haladás a régebbi marketinghazugságokhoz képest. Kérdés az, hogy a rendszert mennyire fogja megérteni egy teljesen kezdő? -
MsUser #11 Igen végre egy fontos tényező, a kamera legyen már használható is ha bele építettek ne csak sok pixel sok képzajjal és érzéketlen objektívvel. Valóban fontos lenne a telefon minőségét is telefonálás szempontjából is értékelni, az elmúlt időszakban több telefont használtam és a régi Sony-Ericsson P1i hangminősége és érzékenysége, "térerő" antenna minősége messze jobb sok egyéb telefonhoz képest. A mostani mobiloknál nem tükrözi az ár a minőséget, nem a legdrágább a legjobb mint telefonálásra használt eszköz, és nem a legtöbb MegaPixel a legjobb fotózásra sem. -
#10 Nem is tudtad?
Hát, mondjuk a sok 'lájkolás', meg recept küldözgetés, randiszervezés mellett nem is csoda, hogy maga a telefonálás sikkad el a telefonon.
-
#9 Mi? Ezekkel telefonálni is lehet? -
#8 A telefonálás minőségét mikor értékelik telefonok esetében? -
zserrbo #7 Feleslegesek is. Telefont veszek nem pda-t... -
#6 Fején találtad a szöget.
-
#5 Miért is lenne szomorú? Ennyi erővel az összes extra funkció felesleges. -
viasz #4 Elég szomorú, hogy van akit érdekel, hogy milyen kamera van a telefonján... -
#3 jaja elég szomorú h a többségben elvan hitettve h több megapiyel jobb minöség.. -.-' -
#2 Már éppen ideje volt. Igen nagy szórás van a telefonok kameráinak tudásában. Sajnos az olyan extrák, mint xenon vaku, nagyobb látószög, nagyobb érzékelő, nagyobb lencse nagyon ritkák lettek. Cserébe ott a nyóc megapixel. -
Szefmester #1 Az ötlet jó, de azért nem szabad teljesen erre alapozni majd.