Hallgató is \"oktathat\"?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
@
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De amúgy a Phd-s hallgatók jófejek órán, a többségük remek hangulatú gyakorlatot/labort tud tartani.
Azt elhiszem, hogy munkahelyen, teljesen más a felállás...
Dolgoztam már úgy, hogy nekem kelett idõsebbeknek megmondani mit csináljanak, bár velük is jól elvoltam.
Ha végzel, leszel egy középvezetõ (diplomával minimum) 24 évesen. Reméljük nem lövik ki a 40 felettieket. De, ha igen, akkor is ott lesznek a 40 évesek. 16 évvel öregebbek. Érzed?
:-)
Hogyha nem megfelelõen készítik fel az emberkéket, és mondjuk a csoport fele nem jut el a vizsgáig sem, vagy akik eljutnak nagyrészük bukik, akkor ott lõttek annak hogy oktathatnak-e.
Lehet azért értettem meg jobban, mert jobban szeretek úgy tanulni, hogy haverokkal elkezdünk valahol tanulni közösen, mert kicsit talán ahhoz hasonlít.
Másrészt az egyetemi elõadók 90%-ának nincs pedagógus végzettségük, onnantól kezdve meg teljesen mindegy ki oktatja neked a tárgyat, az a lényeg szakmailag legyen felkészült.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
és gyakran nem jobbak... ez emberi tulajdonság.
Az "öreg" nem érzi, hogy a "hatalmával" (néha viszont ez a gond, úgy érzi a tudása nagy -persze gyakran igaz-), a fiatal meg néha a tudását a "hatalmával" szeretné áthidalni.
Ha kikerülsz az "ÉLETBE" (ez Ákosnak), akkor jöhet majd a meglepi, hogy a nyálas kis segdugasz lesz a fõnököd, nem veled egykorú, hanem esetleg (majd) sokkal ifjabb... És nem aláírást, életet, kenyeret dönt. Meg, ha fõnök leszel, lesznek vén faszok a kezed alatt, akiknek a sorsáról hasonlóan döntesz. TE! A hozzájuk képest taknyos. Nehéz, de hidd el, nem a kor az ami igazán játszik.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mellesleg általában sokkal megengedõbbek mint az öregek, és jobban tudják megértetni magukat, a hasonló korosztállyal...
Ha hülye a demonstrátor, hülye az oktató, menekülj onnan.
Ha pénzért veszed a diplomát akkor meg ne csodálkozz.