32
-
lamella #32 Alapvető, hogy minimális aggyal rendelkező ember nem tesz ilyen kijelentést. -
False #31 Alapvető, hogy minimális aggyal rendelkező ember be sem ül szinkronos filmre!Az már más kérdés hogy a moziban a feliratokat is rendre elkúrják, főleg a heltai olga nevű vagy hogy hívják azt a szerencsétlent, aki hazavágja filmeket mostanában rendszeresen -
vato loco #30 " nevén nem nevezett babát pedig Ambernek, csak azért, mert a róla szóló híradásban a gyerekrablás kódjának számító "Amber Alert" felirat villogott a képernyőn..."
Return of the Valhalla Páholy? ^^ -
Mózsi bá #29 Nem 18 éven felülieknek, hanem inkább 5 éven aluliaknak. Tökéletes ostobaság az egész, a visszaváltható műanyag palack többet ér, mint ez az amerikai mocsok. Mert ezt nem lehet visszaváltani, csak a szemétbe dobni. -
#28 igazad van, tényleg nem kellene idiótának tartanom őket :D
lehet, hogy én sokkal-sokkal többet láttam már ahhoz (én iszonyú sok filmet nézek meg évente), hogy ez a film, vagy ez a jelenete felcsigázzon. szóval inkább csak magasabb lehet az ingerküszöböm, mint ingerszegény, és nekik lehetett eddig ingerszegény, hogy ez is tetszik. összességében is az a véleményem a filmről, ami mintha egy tinédzser fiú lázálmainak megvalósítása lenne: dögös nők, dögös kocsik, dögös(nek szánt) jelenetek, kivégzések, beszólások, amiket én vércikinek tartottam...pont e "korosztálybeli különbség" miatt nem tetszett ennyire, hogy megverte a rossz filmek listáján nálam a hegylakó 2-őt is, ami aztán én tényleg egy bűnrossz filmnek tartok, így a mainstream-ből (nyilván rengeteg b kategóriás film rosszabb még ennél is). -
kalapos01 #27 Egyszerre rémisztően ostoba és vicces, de inkább ostoba, ahogy leidiótázod azt, aki olyasmit lát meg, amit te nem - CSAKIS benne lehet a hiba, más lehetőség fel sem merülhet. Idővel rá fogsz jönni, hogy nem te vagy az univerzum közepe. És majd te is fogsz tapsolni (vagy már tapsoltál, mert a legtöbbeknek nem olyan ingerszegény az életük, hogy ne tapsoljanak valamin) olyasmin, ami mások szerint foshalom. Legyen az zene, könyv, film vagy akármi.
Az tiszta sor, hogy szerinted trágya a film, sokak szerint az. De az nekem is a "legjobban tetszik", amikor neked az kifejezetten tetszik, ha valakit idiótának tarthatsz. -
#26 a legjobban az tetszett, amikor azt írja az egyik user: a nyitó jelenetnél (mármint amikor már megy az üldözés) hangosan tapsolva, felállva ujjongott, annyira tetszett neki...
kérdem én: mi a fasz van a nyitójelenetben annyira jó? totálisan semmi különös. mert valakinek 3d-ben lövik szét a karját? vagy mi annyira kibaszott jó abban a jelenetsorban, hogy felállva kellene rajta ujjongani? csak egy idióta ujjong ezen a foshalmon, és még finom voltam. -
#25 én elolvastam, és tökéletesen nem értek egyet velük :D -
kalapos01 #24 Mi abban a talány, ha mást gondolsz, mint a többség? Én is írhatnám, hogy megrendült a hitem az IMDB-ben, mert ez a film ROHADT JÓ, nem csak béna hatos. De, ha arra jársz, akkor egyszerűbb elolvasnod, hogy mit írnak azok, akik szerint jó a film, nem? -
#23 az imdb-n elolvashatod a részletes user review-mat is. nem akarok erre a szarkupacra már több időt és ujjhegybőrt fecsérelni, csak megláttam itt a cikket...és az imdb még talán most is 6 fölötti az átlaga, ami számomra az egyik legnagyobb talány, és ilyen szempontból megrendült a hitem egy kicsit az imdb-ben is. ez a film egyszerűen ROSSZ. -
blabla123 #22 Na még egy indok arra amiért jobban irritál Nicolas Cage :D Pedig a fegyvernepper bejött és jól indult a karrierje a Las Vegas Végállomással is :P -
#21 Na maj jó kikölcsönzőm valamejik torrentrő. -
kalapos01 #20 Dehogy kár, külön jó! -
#19 a csajokra bukik amber, nagy kár. :( -
Bhalage #18 amber heard <3 -
kalapos01 #17 Nekem meló sem kellett, tényleg nagyon jó lett. Nem is értem, miért merül fel valakiben, hogy nem fasza film. -
Wittgen #16 Szerintem oltári jó volt, főleg úgy, hogy egész heti meló után péntek esete néztem meg. Néha ennyi is elég a jó kikapcsolódáshoz, most az volt. -
#15 Pár vicces Nicolas Cage video:
http://www.youtube.com/watch?v=eExfV_xKaiM
http://www.youtube.com/watch?v=xP1-oquwoL8
-
cateran #14 A film nem tudom milyen,a trailer megtekintese utan kapasbol a "letolteni se" kategoriaban landolt..Cage amugy sem a szivem csucske (1 film sem ugrik be tole,amiben jelentosen domboritott volna....) -
Mózsi bá #12 Ez a filmnek nevezett semmi színtiszta amerikai mocsok. Egyszerű szemét. -
Zoliz #11 Kössz. Jobb vagy mint a IMDB. -
#10 évek óta nem láttam ennyire pocsék filmet. minden téren az. -
pauly #9 -
nimfas #8 Az egész filmben a Prison Break-es "Alexander Mahone" ügynök ért valamit, lejátszotta Cage-et :-D -
viizo #6 big thanx ezért: The Raveonettes You Want The Candy
mióta láttam a moziban a filmet, ezt a zenét kerestem -
zetortraktor #5 Épp ez a lényeg, hiszen így a vicces. A tükör amúgy is golyós lenne. -
duke #4 Ez egy teljesen ertelmetlen semmit mondo faszsag. Erthetetlen, ertelmetlen, unalmas. -
PetiX87 #3 szereplők:
Nicolas Cage haja (Milton haja)
wtf -
asdasdasd #2 Vacak volt, nem csoda a bukta.
A Shoot'em up meg jó volt.
-
bvalek2 #1 Nicolas Cage ismét bebizonyítja, hogy nagyobbak a tökei, mint bárki másnak Hollywoodban.
Mi a film témája, reality show a nemibeteg-gondozóban?
Angolban szokták ezt mondani a belevaló legényekre, ott oké, de a magyar tükörfordítás elég nevetségesen hangzik...