2160
-
#560 Semmilyen előnnyel vagy kötelezettséggel nem jár.Majd lesznek versenyek kamarák között,ennyi
SG Doctor's. -
#559 Hm, és az milyen előnnyel, ill. kötelezettséggel jár ? Csak 3. szinten vagyok még :)
Milyen néven találom ? -
#558 Az SG kamarába:)
Már olyanunk is van ám -
#557 Őő, mármint hová ? :) -
#556 Lépj be hozzánk ha akarsz! -
#555 :)
köszi ! -
#554 Szia!
Már te is?:D
Ha elkezdesz gyógyítani azokat rá tudod húzni a betegekre és feleződik az idő.Ezek gyógyszerek. -
#553 halihó
jobb oldalon van nekem 30 derótkefe, 25 WC kulcs, 15 gipszsín, ezeket mire és hogyan lehet használni ? -
#552 Nézegettem a kamarák sorrendjét és végig a [FOS] :P mögött vagyunk,de nem sokkal lemaradva.Viszont ők 33-an vannak,mi pedig csak 19-en:) -
#551 Nekem 165:)
Viszont,aránylag hamar lehet majd 8-as szintre lépni,mert "csak" 5000 kell,ellentétben a mostaninál,ahol a 9000 elég húzós volt:) -
Revans85 #550 Én is, alig 4000 hiányzik még :) -
Revans85 #549 Jó, egyébként is iker vagyok :DD
-
#548 Én nemsokára leszek 7-es:) -
#547 Most lettem 3as szintű! Haladgatok, szépen lassan! :) -
#546 Na 2 hetes prémium tagság ! Yuhéé ! xD Leraktam az 5-dik helyiségem is ! -
#545 [Ha kérdezik, mondjuk azt, hogy ikrek vagyunk, jó?]
-
#544 Grat ! Ha kellene valakinek páciens csak szóljon ynugodtan nálam van dögivel !
Teli vannak a betegágyak és a váró is ! :D -
#543 Portás lettem.
büszke
-
#542 Sziasztok!
Maxi írj ki engem is légyszi, és a képem is kiteheted. Köszi -
Revans85 #541 Az elején gyorsan meglepnek vele, két hét után várják a fizetősöket... :) -
Taki29 #540 Nagyon tetszik a prémium opció , bár csak a két hét ajándék . -
Revans85 #539 Minden területen ott a teljesítési kényszer. A játékomban talán nem kéne.... -
#538 Tőlem nem veszel el senkit.Attól még,hogy én vagyok a kamaravezető,semmivel nem vagyok különb senkinél.Ha akarnak átmennek.(de remélem nem) -
DarkPanther #537 Én is úgy indultam, hogy a hangulat lesz a lényeg, de amikor átvettük a vezetést, akkor meg akartuk tartani, tehát bevezettem egy szintminimumot, amit folyamatosan emelek. Persze néhány tag, akit máshonnan is ismerek, őket nem rúgom ki, akárhányas szintűek. Innen SG-ről is jelentkezhet bárki, fel lesz véve, de nem akarom Maximustól elvenni a jó SG-s tagokat. :) -
Revans85 #536 Akkor megéri hajtani :)
Engem a játék öröme vonz, ha alábbhagy, leállok. -
DarkPanther #535 Semmi. -
Revans85 #534 Mi jár az első helyért? (a dicsőségen? kívül) -
DarkPanther #533 Kellenek az elvárások, hiszen nem akarunk a 2. heylre szorulni. -
Revans85 #532 Olvastam a kamarádat, és komoly elvárásaid vannak. Nem jó Nálad legkisebbnek lenni :) -
#531 -
Revans85 #530 Lehet, hogy egy beutalt beteg gépközelbe jutott? :DD -
TomBond #529 -
#528 Most kaptam,ezen besz@rtok:D
-
DarkPanther #527 Minden jó, ha a vége jó! :) -
Revans85 #526 persze, neTkávézó az :DD -
Revans85 #525 Próbáltam mindenhova, de csak toporogtam :DDD
Már nem tudom hogyan sikerült, de bejutottam, és megvettem a tervrajzot, és a nettkávézóban a gyógyszereket.
Szerdán veszek egy mopedet. -
DarkPanther #524 Szerinted én azt néztem, hogy hányasok vannak az SG-s kamarába?:D -
#523 Szia!
Ilyenbe én is belefutottam az elején:(
#520:Akkor,hogy lenne meg nekünk?Még nincs 8-as szintű a kamaránkba:) -
DarkPanther #522 Igyekeztek arra törekedni, hogy a játék minél élethűbb legyen. :)
Úgy próbáltál átmenni, hogy a térképre kattintottál a buszmegállóban? -
Revans85 #521 Sziasztok!
Vettem 2 penyáért jegyet Törjelábodra, ki is dobta a jegykiadó, de itt álldogálok a buszmegállóban és nem visz el!!!!
Azt mondja, nem vettem jegyet, de levonta a két érmét.
Annyira életszerű !!!