Kapi Hospital

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"SG Doctor's" semmiképp ne legyen, legfeljebb akkor már:
SG Doctors' v. SG Docs' v. szimplán SG Docs
SitatiS
Kapucsengõtõl balra,a kamarában😉

Let the good times roll.

Maximus4
Adománykocsi?Az meg hol?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SitatiS
Köszi!😊
Tegnap nyertem 34 egység orrcimpát,de nem találtam sehol,pipa is lettem hirtelen a mostani percig,erre ott figyel az adománykocsiban😄
Ma meg valami horrormesélõt nyertem,de mi értelme?😄D

Rémmesemondó
1 darab
"Bolyhos professzor dátum 2011.3.18
Gratulálunk! Nyertél a kaparósorsjegyen!"

Let the good times roll.

wesker24
Még én is csak Katétercserélõ vagyok ! (Lvl 3)
szjuca
És én is jelentkeztem.

Maximus4
Már 7-en vagyunk,mint a gonoszok😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szjuca
Börzét nem néztem, gondoltam, hogy Neked elküldöm, de azt csak Ágytálmosóként tehetem meg. Az meg még nem vagyok. :-(

wesker24
Na megtörtént a jelentkezés ! xD
SitatiS
Megtörtént😄

Let the good times roll.

Maximus4
Ha nem hát nem.Akkor gyertek jelentkezni😄

SitatiS
Jelentkezni tudnak nálad,De Te csak elfogadhatod/elutasíthatod,a jelentkezést😊

Let the good times roll.

Fertõvásárhely -> Orvosi kamarák és versenyiroda -> Portás -> SG Doctor\'s -> Jelentkezés

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Maximus4
De nekem itt egy SG-s azt írta amikor elkezdtem,ha be akarok lépni hozzájuk akkor küld meghívót.

#93:föl se tudlak venni😛

Én már jelentkeztem! :-)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

wesker24
Téynleg hogy jelentkezni ?
toysoldier
sztem sehogy, jelentkezést kell írni 😄

én küldtem egy meggyõzõ smileyt <#gonosz1>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Szép vagy😄

Nem jövök rá,hogy lehet meghívni tagokat a kamarába <#falbav>

SitatiS
A dokim!😊)

Let the good times roll.

Maximus4
Miért rúgod ki?Miért nem adod börzére?
Én is kénytelen vagyok beadni most majdnem minden betegemet,mert nincs 3000 hospitallérom egy új vizsgálóra😞

szjuca
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ a kép nem jött.

szjuca

Én

wesker24
Szerintem se kell jobb ! Ez nagyon jó név rá és találó !

Amugy én DR James Marcus néven vagyok !
szjuca
Én tegnap jártam úgy, hogy mindkettõ rendelõben (sima és RTG), valamint a pihenõben is volt beteg, és nem tudtam helyet cserélni õket egymással. Mindnek volt még baja. Benéztem a sorrendet, egyet kénytelen voltam kirúgni. <#sir>

SitatiS
Szerintem jobb nem is kell😊)

Let the good times roll.

Maximus4
Emberek!
Megkaptam az érméket!Írjatok kamara neveket és megcsinálom azonnal!
Eddig egy javaslat érkezett: SG Doctor's.

Maximus4
Ez a bajom nekem is,szerintem nem😞

Tegnap megrendeltem a 10 érmét,de azóta sem kaptam meg😞((((

Véletlenül rossz helyre raktam le a rendelõt. Arrébb lehet valahogy rakni?

na, azt aakrtam írni, hogy "A gyógyulást akkor csak kutatással lehet fejleszteni, és a szobák fejlesztésével nem, igaz?" 😄
SitatiS
Ahogy mondod😊

Let the good times roll.

Köszi! A gyógyulást akkor csak kutatással lehet fejleszteni, és a szobák fejlesztésével, igaz?
SitatiS
Minél magasabb szintû komfort uralkodik a kórházadban, annál több beteg látogatja azt meg! A kórház komfortfokozatát úgy növelheted, ha a termeket fejleszted vagy bizonyos helyiségeket építesz.

Let the good times roll.

A komfortpont mire jó?
szjuca
Ahogyan takarítgatom a lomot, találok alatta kincseket. Buszjegyet és hT-t is találtam már.

szjuca
<#taps> Okés, várjuk!

Írni akartam valakinek Ordi Bálintnál, 5 érmébe került volna. Ha lett volna. Oda nemigen fogok írogatni. :-)

Egyébként az irodaelemek mire jók?
Rowlend
Én is csatlakoznék majd a kamarához, nevem: Dr. Hentes János

GET OVER HERE!

Maximus4
Megkaptam😊Én is neked!

Majd csinálok egy farmeramas topikdizájnt😊

szjuca
Küldtem egy ajándékot Max! Dr. Szabó Juca néven, átneveztem magam.

Maximus4
<#eljen>

Dr. Cunning Linguist néven én is akkor csatlakoznék, már katétercserélõ vagyok😄
Maximus4
Természetesen,mindenkit felveszünk aki itt van😊
Ez alapkövetelmény lesz😊

wesker24
Na ha kész lenne az Sg-s kamara akkor majd én is jelentkeznék ! xD
Maximus4
Nem rossz😊
Remélem sikerül lenyúlnom a céget és akkor este megbeszéljük😄

szjuca
SG Doc's pölö?

Maximus4
Ma délutános vagyok a melóba😄

Már csak azt kellene kitalálni mi legyen a kamara neve.
SG....?

szjuca
Hogyan szerzel hnnnn? <#wink>

Maximus4
"A kamara nagyon hasznos, ha szeretnél más játékosokkal jobban összeismerkedni, ha szeretnéd a betegek beutalását másokkal egyeztetni, ill. velük közösen világcsodát létrehozni! Továbbá versenyeken is részt vehetsz a kamaratársaiddal. Tipp: Nagyon hasznos, ha elõre gyûjtitek a szerveket az adománygyûjtõ kocsiba."

toysoldier
<#eljen>

és amúgy az mire jó? 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Megpróbálok ma szerezni 10 érmét és megcsinálom a kamarát ha már ennyien vagyunk.