Kapi Hospital

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Ja értem már😄 <#idiota>
Akkor gratulálok!😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SitatiS
<#buck>
Az az én kitüntetésem,csak helyeseltem az eljárásod,ezért példálóztam a saját kitüntetésemmel,ami gondolom Neked is ott figyel már a falodon😄

Let the good times roll.

Maximus4
Na de az enyémet hol látod?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SitatiS
Üzenetek megjelenítése😉

Let the good times roll.

Már tudom mi a baj.A tüzróka 4-es van fent,és mindig kisbetüre vált a bejelentkezéskor a nevem elsõ betüje.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Igen.

Maximus4
2 hét ingyeneset kapsz,ha leraktad az 5. vizsgálódat!Amúgy meg az elsõ szintû prémium 40 érme 1 hónapig.

#195:Ezt te hol látod?

osztódásos?

Jó kéz és lábtörést! xD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
Én már az 5 nyavajából 3-at már kikuráltam már csak a kéz és lábtörés van hátra !
A kutatóközpontban lehet gyógyszerészeti kutatásokat végezni. Minél fejlettebb egy gyógyszer, annál hatékonyabban képes csökkenteni a gyógyulási idõt. Persze, ez hospiTallérokba (hT) kerül.

Fene tudja.Lehet hogy tegnap nem nyomtam meg az emailben a válaszgombot

Maximus4
Ha van valakinek osztódásos betegségû páciense és nem tudja ellátni,át tudom venni!

wesker24
Nem mondod ! xD Mi a probléma ? 😄
SitatiS
Jaja<#buck>
Helló, ez tényleg igaz, hogy már a 100. gyógyszert adtad át a betegeidnek? Ha igen, akkor ezért kitüntetés jár, itt is van, gratulálok!

Let the good times roll.

wesker24
Mennyi a prémium tagság ??? Mennyi érmébe kerül ?
Engemet be se léptet már

gyógyszer mellett is hosszadalmas, ha 3 betegségbõl kettõ is eltart 1-1 órát.

Jaja, persze, csak azért mondtam, hogy a lábtörés pl. így is több mint egy óra.
Maximus4
Tudom én jól,mindenhez adok gyógyszert😊

Maximus4
Fogalmam sincs😞

Most találtam a jármûvásárláshoz.Szóval ha lejár a prémium,tovább nem lehet használni,de nem veszik el.Újra aktiválásnál visszakapod!

wesker24
Van hozzá 50 % booster is ugy fele annyi idö !
Lábtörés 2 óra 40 perc. Kéztörés 1 óra 20 perc.
wesker24
Ha veszel hozzá gyógyszert akkor igen mert 50 %-al kevesebb idö idõ !

De a koponyazúgás alapból 2 óra 40 perc 50 % boost-al 1 óra 20 perc
a lábtörés is alapból 2 óra 40 perc 50%- boostal is csak 1 óra 20 perc
a kartörés 40 perc 50 % boostal !
Nem mondod?! De miért vajon?
Maximus4
Órákig?40 perc betegségenként.

wesker24
Nekem mondod nekem is a kar illetve a lábtörés órákig tart mig kigógyitja ! xD
Maximus4
Jól ki vannak találva a szövegek a játékban😊

Egy küldetésnél ezt írta:"Bolyhos professzor véletlen levágta bolyhos szakállát A malõrt hajnövesztõvel szerette volna orvosolni, ám ez rosszul sült el. Küldj hozzá egy mentõcsapatot szakállvágóval felszerelve, mert a professzor arcszõrzete már az utcasarokig ér!"😄

Az én Csendán Daliborom 6 nyavalyát szedett össze, órákig tart, amíg kikezelem 😄DD

Maximus4
😄
Ez csak természetes!

#178:Nekem eddig a legtöbb,6 betegséges páciens.

Ma hajnalban sikerült megvennem az ultrahangos kezelõt.Az építése 3 óráig tart!Borzalmas.Olvasgattam,a németeknél minden sokkal kevesebb ideig tart,még a takarítás is😞

wesker24
Vazze mivel szintet léptem (Lvl 4) Ágytáltisztitó !

Ezért kaptam egy eléggé komplikált pácienst !

5 betegsége is van egyszerre ! (Orrcimparagya, Koponyazúgás,Horzsolás, Kartörés, Lábtörés)

Habár egész jól fizet mert 135 HT-t ad !
Maximus4:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maximus Decimus Meridius a Gladiátor címû film szereplõje. Russell Crowe alakította. Úgy tudom, hogy Maximus egy hadvezér volt Róma szolgálatában.

Köszönöm, hogy felvetettek az SG Doctor\'s-kamarába.😊

igen, pont arra gondoltam :-)

Maximus4
Nézz át a farmerama topikba és ott a fejlécben a gazdanév helyett lesz az orvosi nevünk😊

Ja és majd ha mindenki megadja a nevét,azt beírom.

Maximus4
Én is találtam 5 érmét!😊

Az SG név mellett megjelenik a kapi név is?

Maximus4
<#wow1> Gratula!Akkor én is nekiállok takarítani!

Kész a topikdzájn,modira vár a berakása😊

SitatiS
Huhú, kincset találtál! 5 érme került az egyenlegedre! Szívbõl gratulálunk!
Huhú, kincset találtál! Csillog-villog, az értéke pedig 100,00 hT. Szívbõl gratulálunk!
<#hehe>

Let the good times roll.

A bal fenn lévõ betegágyra kell kattintani egyszer, ott pedig a jobbra mutató, > jelekkel teli kék sávra.
Maximus4
Szerintem az csak a prémiummal jár.Bár nem vagyok benne biztos.Jó lenne ha nem.

FZoleee
Egy kérdés, ha veszek egy jármûvet, és lejár a prémiumom, amit kaptam a jelvénnyel, akkor már nem használható, vagy az megmarad és a használat független a prémium tagságtól, csak a vételhez kell?
Maximus4
Beadtam én is 100 pénzt a közösbe😊

Én is azt mondom. Ami bal oldalon fent van ágy. Dupla klikk kell és akkor megnyílik. Köszönöm az infót.😊

Nem a kezelõi betegágyra gondol , hanem ami fent van a pult mellett . Nekem is néha nehezen nyitja meg a dupla klikk segít .

A súgó azt írja, hogy... Minikezelések: Minden minikezelést csak egyszer végezhetsz el; illetve a nõvérke csak akkor tudja ezeket elvégezni, ha a beteg a betegágyban fekszik és nincs éppen aktív kezelés alatt (pl. a röntgenszobában). De, ha betegágyban fekszik, akkor nem lehet megnyítni a kórlapját! Nemértem.<#fejvakaras>

Nyertem 5 érmét a takarítással <#vigyor2>

Ha valakinek beteg-hiánya lenne, ne a börzén keresgéljen, szívesen átadok néhányat <#crazya>

Ma reggel én is! :-(

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Nekem is van pár "apróságom"! :-)
Elsõ emelet kitakarítva!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro