2160
-
#600 Elindítottam egy kezelést a sima kezelőben és ráhúztam a következő nyavalya gyógyszerét és beírta következő kezelésnek. Ez a Prémium miatt van, vagy csak eddig nem vettem észre? -
#599 Na közben én is éjjeli ör lettem ! xD Lvl6
Most viszont gyüjthetek az Ultrahangra !
Meg összegyüjteni 8900 pontor WTF ????
Az sem mostanába lesz ! -
#598 Prémiumos lettem én is.
"Prémiumtagsággal az ajtónálló gondoskodik róla, hogy Retek Robi kívül maradjon." Hihi, ez tetszett. -
#597 Én is:D -
Revans85 #596 Nincs gond, csak meglepődtem :)) -
#595 Bocsánat,csak a farmoson akarok valamit javítani és véletlenül ebbe nyúltam bele:( -
Revans85 #594 Na most meg helyreállt a kép.
Kísérletezel kedves Maxi ? :D -
Revans85 #593 Ügyes vagy, grat!
Lehet, hogy nálam van a hiba, de mintha a "farmeros" képet látnám, és a betűk színe is sötétebb lett.
(vaksiságra kezelendő nőbeteg :) ) -
#592 Köszi srácok:) -
TomBond #591 Gratulálok! -
DarkPanther #590 Gratula! -
#589 Gratula neked ! -
#588 7-es lettem:) -
#587 Eléggé kemény buli lehetett ha már kezük lábukat eltörték fejüket betörték lehorzsolták magukat plusz még szörnövésük is van ! XD -
Revans85 #586 Ma nekem is ilyenek jöttek. Lehet, hogy ugyanabban a buliban voltak. Kemény lehetett :DDD -
#585 A nap végére már nekem se marad páciens vagy ha igen akkor az már meggyógyul gyógyszer nélkül is !
Mai nap nem volt semmi ! Volt egy 6 nyavalyás páciens aminek minden baja volt !
(Kéz-lábtörés, Törpszörgyulladás Koponyabúgás Horzsolás Orrcimpa) de persze 208 hT-t fizetett ! xD -
Revans85 #584 -t -
Revans85 #583 A nap végére nekem is csak 2-3 olyan marad, akit a rendelőben gyógyul. Nekik már gyógyszert sem adok, van idejük :)
-
#582 Nekem nem marad nap végére 1 betegem se.Ha igen akkor az reggelre meggyógyul és kezdhetem elölről az egészet:) -
Revans85 #581 A Motort holnap én is megveszem, de ma a talált buszjegy egyikét beáldoztam a bővítésre. -
Revans85 #580 Két napja csupa bonyolult beteg érkezik, és mindnek legalább egy törése van+ sárga-nyavalya :D .
Ma a 6 rendelőben a legegyszerűbb betegem is 1:40 alatt gyógyul gyógyszerekkel.
Az 5 betegágy is betelt, és így is 5 szegény párát börzére tettem. :DD -
#579 Az nem semmi grat ! Amugy nekem eddig csak 2van lehetett volna egy 3-dik is de inkább mocit vettem belöle ! :D -
#578 Az nem semmi!
Érdekes.Én azt vettem észre,így 7-es szint körül,hogy bőven elég 3 röntgen,3 rendelő és 1 ultrahang.
Bár lehet,hogy én csinálok valamit rosszul,nem tudom. -
Revans85 #577 A lomtalanításkor találtam 2 buszjegyet. Megvettem a 4. röntgenszobát. :) -
TomBond #576 Az már csak a 2. emeletre kerülhet nálam. -
#575 Grat!Én az ortopédiára gyűjtök:) -
#574 Na meglett a lové az új robogóra ! :D -
#573 Látom vannak új tagok is,üdv nektek -
66zio #572 Hello TomBond sztem az az aszisztens vagy doktor tanuló :D lehet életszerűbb mint gondolnánk a játék. Valaki kitenné a nevem és képem benne vagyok a klánba nevem Dr.Okos zio -
#571 Sziasztok! -
TomBond #570 Találtam egy érdekes figurát:
Ez vajon ki lehet és mit csinál ott? -
#569 Betudnád tenni a képemet, nevemet a topicba?
Ez vagyok én... thx -
Game Hunter #568 Nincs mit! Szívesen!) -
TomBond #567 Megérkezett már gyógyul is! Köszönöm! -
TomBond #566 Igen! Köszönöm! -
Game Hunter #565 Ok, akkor beutalom hozzád. Dr. TomBond a név ugye?
-
TomBond #564 ha gondolod átveszem -
Game Hunter #563 Helló!)
Kell valakinek egy páciens? Ingyen adom!) Neve: Nyácska Oros. Orrcimparagya és Koponyazúgást kell kezelni. -
TomBond #562 Belaktam az első emeletet.
- 9 kezelő
- 4 röntgen
- 2 ultrahang
-
#561 Jelentkezés beadva :)