2160
-
#1040 szintlépés megvan, csak progres bar-t nem látom h mikor is érem el a köv szintet...
nade a nevemet nem tudom átirni, csak az arcom modositani... elöször engedte... rámentem és átirtam a nevem de ua-ra ami a belépö nevem, lehet h ettöl zavarodott meg ? -
#1039 na lenne pár kérdésem, elöre is köszi válaszokat... :)
- hogyan tudok érmét szerezni: buszjegyre kéne...
- a korházban felül van egy piroshaju vki, akit tudok cibálni de sehova se engedi rakni
- mikor lépek szintet ?
- hogyan lesznek betegeim azon kivül hogy fél orákra elküldöm dokimat toloszékkel cirkálni városba ? -
TomBond #1038 Ha kérdéses van ne fogd vissza magad! -
#1037 válasz erre | #1032 -
#1036 hello ... még nem értek mindent de küzdök :D -
TomBond #1035 Pedig ott kell! Van egy olyan rész hogy "doktornév". Belekattintasz és át tudod írni bármire.
Sok sikert és hajrá! -
#1034 Játékosprofil megjelenítése
A profilodat az irattartótól jobbra találod. Itt változtathatsz doktornevet, e-mail címet és jelszót, vagy visszaállíthatod a fiókodat kezdőértékekre (tehát újrakezdheted a játékot). Itt tudod a regisztrációdat is törölni. Ezen műveletek mindegyikét az aktuális jelszavaddal kell megerősítened. Vigyázat, ha a fiókodat törlöd, az upjers-csapat sem lesz képes azt újra megnyitni a számodra!
Ezen túl a profilodban kialakíthatod a saját egyedi profilképedet, megnézheted a profillapodat, dönthetsz arról, hogy ez nyilvános legyen vagy ne, és azt is meghatározhatod, hogy szeretnéd-e megkapni az összes játékoztató üzenetet, vagy nem (ha beteszed a pipát, az az "igen"). Ha a "mentésre" kattintasz, a beállítások tárolásra kerülnek.
Pedig engedi módosítani a nevet,csak kéri a jelszót :) -
#1033 -
#1032 hali...
igen de ha odakatt akkor csak az arcomat engedi modositani.. a nevet elöször engedte, de most már nem, hiába jelentkezek ki ill ujra be... -
#1031 Üdv!
Jobb oldalon fent látnod kell egy emberi fejet,itt tudod átírni a neved -
#1030 hali, én most tesztelem a game-t :D
hogy tudom átirni a nevem ? egyszer már átirtam, de nem foadta el, talán mert ua-t adtam meg mint ami a belépönevem...
ill majd belépek az SG-s kamarába, ha bejövös a game :) -
Gólya #1029 nem értettél...én csak annyit akartam, hogy amit Tuvok írt ("ha rávittem a betegre az egeret, mutatta milyen betegsége van, meg a gyógyszert ha rávittem simán elfogadta"), az nem kapcsolódik prém.tagsághoz
tehát nekem semmi bajom, tudom hogy öt helyiség után lehet időlegesen prém.tagsághoz jutni:)
-
#1028 Nem Lvl 5-nek kell lenni hanem 5 helyiséget kell lerakni !
Mint irtad neked csak 4 van ! Én leraktam 3 rendelöt és 2 röntgent és akkor kaptam premiumot !
Rakj le még egy helyiséget és te is megfogod kapni ! -
Gólya #1027 bocs, hogy újoncként belevauvau, de...
négy helyiségem van, 5. szinten vagyok és semmi prémiumtagság vagy ilyesmi, de ha rákatt a betegre, láthatóak a betegségei (igaz a rendelőben minden kikezelt betegség után vissza kell pakolni az ágyra) és a gyógyszereket is elfogadja
tehát azt nem gondolnám, hogy a kórságok megmutatása prém.tagsághoz kapcsolódna...
vagy nem értettem jól valamit? -
#1026 Persze miután leraktad az 5 helyiséget ajándékba kaptál asszem 2 hetes premium tagságot!
Utána visszaáll minden alap helyzetbe amielég macerás !
Azt meg nem tudom mikor kapunk ujra ! -
#1025 Ja hogy elő se kellett fizetni ? És mikor kapok újra ? :D
Ahogy nézem már egy adott szobában gyógyított betegségeket se csinálja meg egymás után, egyesével kell vissza-visszapakolni a beteget . Hát ez így elég ganaj . -
#1024 Pedig amit leirtál az a premium tagságelönyei voltak !
Ha leraktál 5 helyiséget akkor automatikusan premium tagságot kapsz ! -
#1023 Eddig se volt . -
#1022 Az hogy lejárt a premium tagságod és visszaállt minden az alap állásba ! -
#1021 Eddig ha rávittem a betegre az egeret, mutatta milyen betegsége van, meg a gyógyszert ha rávittem simán elfogadta, most előbbinél már nem jön be a kis ablak, utóbbinál meg azt írja próbáljam másik gyógyszerrel, pedig jót húzok rá .
Mi a fene lelte ezt ? -
#1020 Neked is! -
Ármány #1019 köszike
jó éjt -
#1018 Én pedig írtam az illetékesnek! -
Ármány #1017 Ok... már írtam is egy tökéletes levelet... -
#1016 SG Doctor's [SG.] -
Ármány #1015 Hmmm.. és melyik az a kamara ahova most hívtak meg?! -
A földszinten a portán tekintheted meg a bejegyzett orvosi kamarák listáját. Kattints a annak a kamarának a nevére, amely számodra érdekesen hangzik, így tekintheted meg a kiválasztott kamara bemutatkozó oldalát. Láthatod a kamara rövid bemutatkozását, alapítási dátumát, taglistáját, és ha szeretnél, itt jelentkezhetsz a kamarába. Ehhez kattints a "Jelentkezés" gombra. -
Ármány #1013 Csak adj utasítást, hogy Kamara épülete után mit válasszak. -
#1012 Akkor hajrá! -
Ármány #1011 Naná.... köszi a meghívást -
#1010 -
Ármány #1009 Kamarába??? -
#1008 Szépen haladsz a játékkal,nem akarsz hozzánk belépni? -
Ármány #1007 Kösz a tanácsot... Már rájöttem, jó sokat kértem ám érte anno.. -
#1006 Picit add olcsóbban,és elviszik a betegeid -
Ármány #1005 Oh.... köszönöm. Hogy én ezt miért nem láttam meg?! -
#1004 Szia!
Belépsz a börzére,és ott mutassa csak a sajátot,aztán KILL-el visszarakja hozzád:) -
Ármány #1003 Halihó!!!! Börzére küldtem betegeket három napja, de senki sem akarja őket meggyógyítani. Szóval azóta ott ülnek a váróban...
Hogy tudom visszahívni őket. Üdv.: Dr. Pajetyka Kende -
#1002 thx -
TomBond #1001 Grat!