Kapi Hospital

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Megtörtént.
Köszönöm <#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

<#eljen>
Dr. Toysoldier: elfogadtam, a pénz átment.
Dr. Max Maximus: nem engedi, hogy elfogadjam, mert nem tudom még kezelni a testgyûrõdést, 6. szintû vagyok, úgy küldj valakit, de küldhetsz 2700-ért, mert közben eladtam egy rakat embert
toysoldier
köszi, megkaptam <#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Nekem tökéletes ha toy nem haragszik,szeretném megvenni a 2. ortopédiámat,mert nem gyõzöm a betegeket.Tegnapról maradt 6db😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

toysoldier
nekem jó :]

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

na, fiúk, akkor küldjetek 1750-ért, és akkor megosztom köztetek a pénzt, az úgy jó? vagy ez már pénzbe került nektek?
toysoldier
köszi, elküldtem elvileg.

ha meggondolod magad és mégis folytatod, akkor szólj és visszaküldöm a pénzt :]

Maximus4
Én már elküldtem egyet(:

:\ ja, én is sajnálom
Igen, utalj be egyet 3 500-ért.
Maximus4
😞

toysoldier
akkor küldhetek beteget? :]

Sajnos abbahagyom, mert elég idõigényes játék, de a mai betegeimet szívesen átküldöm, illetve van 3500 pénzem, azt is szívesen odaadom, ha valaki küld egy beteget annyiért, akkor megveszem.
wesker24
Én is azt szoktam felváltva Ie8 meg FF !
Már régen FF-t használok.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

wesker24
Nézd Firefox-ban vagy Google Chrome-ban nekem semmi baj nem volt vele !

Amugy a gyógyszerekkel 50 % boost van ! Fele annyi idö !
Már egy hányóst kikezeltem,de megint buzul..😞

wesker24
Igy van pedig jó játék !
Az a baj,hogy nekem nem sok idõm lesz vele játszani.Legfeljebb kevesebbet Honfoglalózom.😊

wesker24
Amugy én már éjjeliör vagyok lvl 6 !

És ugy kb 03.17-én kezdtem !
Most olvasgatok vissza,látom ti is nemrég kezdtétek.Mondjuk a Farmeramaval ugyanígy jártam.😊

wesker24
Frissítsd vagy nézd meg egy másik böngészõben !

Ha Firefox-ban nézed akkor orvosi kezed lesz más lesz egér kurzor ! xD
wesker24
Fertõvásárhely - Orvosi kamara-Portás-Jelentkezés-SG Doctors
Valamiért nem jó,csak a "játék töltõdik" feliratom van.

Ja és dr. Coolfire vagyok.😊

Az SG orvosi kamarába?Még nem.Hogyan kell?😊

Maximus4
2000 egy kicsit sok,nem?Az inkább 200 akar lenni😊

Valaki nemtudna küldeni 2000 ht-t??? kéne ultra hangra . elküldök egy beteget 2000 ht ért és te elfogadod persze majd vissza adom

wesker24
Az Sg kamarába is jelentkeztél ?
wesker24
Üdv az SG Doktorok között DR Coolfire ! xD

Háj!
Na én is beregeltem eme remek játékba.😊

Nohab
Nekem 8. Aki akar, és tudja is majd csinálni.
wesker24
Én itt vagyok csak ugye hétvége van jó idö van süt a nap kint van sok házimunka most nem a gép elött kockulunk ! xD

Kell a D-vitamin jót tesz a börnek ! xD

Maximus4
Hát nincs nagy tolongás😞

Jó reggelt mindenkinek!)

A saját véleményem az, hogy házigazda te legyél!😊 A helyettes a kamarában, meg TomBond.

Maximus4
<#wave>

üdv mindenkinek .

Company of Heroes

SitatiS
<#buck>

Let the good times roll.

Ezt a levelet kaptam:
SitatiS
Én itt vagyok,most😊
Max a HG lehetnél Te!
A helyettes a kamarában,pedig TomBond,de ez csak saját vélemény,persze..

Let the good times roll.

Maximus4
Viszont jó lenne 2 fontos dolgot megbeszélni.Nem ártana ha itt lenne mindenki majd.
Szóval szerintem kellene házigazdát választani a topikba,hátha kell valami módosítás és ne kelljen a modikra várni,a másik meg kellene helyettes a kamarába,mert most néztem,hogy nálunk nincs senki😞

Jó lenne ha a HG. jelöltek jelentkeznének itt a topikban és akkor tudnánk szavazni.

Azért nem tudhatsz Te sem mindent.... :-)

Nem baj ha be van ide is írva, mert nem biztos, hogy mindenki tudta.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Maximus4
Sry.,nem tudtam😞

Igen, a múltkor már így cseréltünk egy párat. :-)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Maximus4
Sziasztok!

Most néztem,hogy ha betegeket cserélünk akkor nem a börzére kell küldeni õket,hanem a beutalást kell választani.Ott meg lehet adni pontosan az orvos nevét és az összeget is.Így tutira tudunk egymás közt cserélgetni és esetleg ha a másik meg van szorulva anyagilag,akkor így ki lehet segíteni😊

Én ezzel most nagyon ráfáztam. 12 betegem vár az Ortopédiára, ami délután 5 körül lesz kész. Szívesen eladnám õket de nem kell senkinek. Kipróbáltam: a 86 hT-t fizetõ beteget 30 hT-ért nem vitték el.

A súgóban van teremáttekintõ, ott meg tudod nézni.

wesker24
Mennnyi ???? Az szép ! Nem semmi !

Vajon mi lesz még ? Urologia Kardiologia Endokrinologia Nögyógyászat ? xDD
Megvan az Ortopédia! 6 órán keresztül építik. <#wow1>