2160
-
#1120 13 beteg?Te jó isten!Nekem 1 maradt:) -
Revans85 #1119 Már én is megtartom őket, mert van elég rendelőm, nekik pedig idejük :-)
Ma sokat "gyógyítottam", és már "csak" 13 ortopédom van + 2 kezelés alatt.
Még 33 perc és felépül a harmadik kezelőm. Durván sokat kell várni (délelőtt kezdték) -
#1118 Én már nem adok egy beteget sem.Mindegyiket meggyógyítom és minikezelem,aztán mehetnek isten hírével:) -
Revans85 #1117 Persze, lehet, hogy a fermeramaval keverem :P -
Revans85 #1116 Nekem is sikerült már olyan árat adni, hogy rám szólt a rendszer a nyerészkedés miatt :-) -
#1115 Én meg a max ár fölött próbáltam és csodálkoztam,hogy nem sikerül:) -
Revans85 #1114 Hajjaj! Amikor először 3 hT-ért "eladtam" az elsőt, nagyon büszke voltam magamra :DDDD
Aztán, amikor rájöttem, hogyan megy, már kevésbé... -
#1113 Tudom,régebben nézegettem,mert sok a "balek" aki hihetetlen áron tudja feltenni a betegeket:) -
Revans85 #1112 Pedig érdemes benézni, mert előfordul,hogy a max ár alatt 100 hT-vel kevesebbért is el lehet csípni egy-két beteget -
#1111 Én se szoktam börzézni mivel már nem vagyok premiumos igy is teli van a váró na meg ott van a +8 páciens a küldikből ! -
#1110 Én nem szoktam börzézni:) -
Revans85 #1109 A börzén is jó fogások vannak :-) -
#1108 Akkor majd nem fognak,figyeld meg:) -
Revans85 #1107 Én most mászok ki az ortopédek áradatából.
Több, mint egy hétig özönlöttek a gyűrött-pöndörödött párák. :D Hamarosan elkészül a harmadik ortopéd rendelőm, aztán jöhetnek csőstül. :-) -
#1106 Jaja most teli vagyok ortopéd betegekkel 4 pihen az ágyban 2 meg kezelés alatt !
Amugy az összes betegágy beszerezve és kimaxolva !
Most már van kényelmes ágyuk kis asztaluk virágokkal söt még TV-jük is van ! xD -
Revans85 #1105 Mindenki csendben gyógyít? :-) -
#1104 hát 1%-ért nem is... köszi :) -
#1103 Minden egyes fejlesztés után 1 %-ot növekszik !
Tehát nem érdemes foglalkozni vele ! -
#1102 a kutatoközpontban ha fejlesztek valamit, az akkor nem 50%-ot hanem többet ad idöbonuszként ? -
Revans85 #1101 Nincs mit :-) -
#1100 értem köszi -
Revans85 #1099 Nem lehet... -
#1098 azt lehet vhogy szabályozni h melyik betegséget kezdje el automatán, vagy utána modositani rajta ? -
#1097 ok :) probálok szerezni én is h hozzájáruljak :) -
#1096 Ez az első ilyen verseny. -
#1095 ja ok akkor gondolom még nem volt ilyen dij kihirdetés.. :)
am csomo mindenem van, de tyukszem nincs :D -
#1094 Én nem tudom,majd kiderül:) -
#1093 Al-Razi-díj..
ki nyeri meg ? a legtöbbet beado kamara, vagy többen is nyernek ?
ill mit lehet nyerni vele ? -
#1092 Jaj tényleg,szóval 20:) -
#1091 16?
Nekem azt hiszem 20,valamit kihagysz? -
#1090 Nálam sosincs most már tele a váró,mondjuk én nem is börzézek egyáltalán.Napi 16 beteg és jónapot:) -
Gólya #1089 oké, oké:)
attól függ, honnan nézed:)
nekem drága, mert most olyan két és fél ezer pénzem van, viszont jönnek az osztódásos betegek, akiket még el kell "adnom", mert nem tudom kezelni, ugyanakkor kellene még egy röntgen is, de a gyógyszerek, kötszerek, káb.szerek is fogynak...szóval...:D -
TomBond #1088 Ne mondd, hogy drága az ultrahang 3 ezerért! Nekem jelenleg 75 ezret kéne összegyűjtenem a műtőre, a következő szinten meg majd 200 ezret a laborra! Na az a drága!
Napi szinten jelenleg 5-6 ezret tudok összeszedni úgy hogy börzézek is. -
Gólya #1087 mi a fészkesért ilyen drága egy ultrahang?
tegnap vagy három betegemet kellett piacra dobni, mert nem tudtam ellátni...
na de majd ma...
egyébként nálatok is állandóan tele a váró?
alig tudom őket leküzdeni:)) -
Gólya #1086 öregem...te egyebet nem tudsz, csak kunyerálni?
itt is, a farmeraman is...
mi lenne, ha egyszer önállósítanád magad?
bocs, Max, de már kicsit az agyamra ment, hogy állandóan lejmol itt az sg-n is meg máshol is -
mondragon01 #1085 sziasztok , ha valaki megunta a játékot szivesen átveném , írj kérlek megbeszéljük -
#1084 Nem sajnos,csak lebontás -
#1083 ill a kortermeket lehet mozgatni ? -
#1082 +@Revans85
aha okés köszi a választ mind2töknek !!!
am a komfortpontokat is hanyagolom egyenlöre, igy is alig birok a betegekkel... -
Revans85 #1081 Ahogy haladsz a játékban egyre több nyavalyával vert beteged lesz, és sok kezelőre lesz szükséged. :DD