Kapi Hospital

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SitatiS
<#nevetes1>

Let the good times roll.

Munkában a takarítónõm! :-D

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

wesker24
Az Al Razi dij miatt ! Adózz egy keveset és holnap kapsz érte kis dolgokat !

Ha nincs tyúkszemed akkor min egy 100 hT is elég lesz !
NA mért kellet ide benézni??? O.o

Martinez01
Emberek olcsón beteget utalok😊 bármilyent😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
+250 ht

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Én is adtam egy ezrest. De sajnos mostanában én is hanyagoltam az adományokat.

Egyébként a takarítónõ tényleg szuper (és szexi)! :-)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Maximus4
<#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Martinez01
Nekem sincs tyúkszemem, de 200 pénzt adtam be

Maximus4
Én is elfelejtettem ne aggódj😊Most ugyan gyûjtök a következõ pszichoterápiára,de napi 100-asba nem halok bele vagy esetleg többe😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Az állandó "kuporgatásban" megfeledkeztem az adományokról.😞

Nem is lenne nagy áldozat naponta a százasokra kerekített összeg feletti részt bedobni.
** csak a magam nevében mondom :-) **

Maximus4
<#worship><#law>

Nincs tyúkszemem, de 500 pénzt adományoztam. :-)

Maximus4
Köszönjük a kamara nevében.Amúgy meg igenis sok,én ma csak 300-at adtam be összesen😞

wesker24
Még hogy nem sok böven elég ! Holnap igencsak jó kis cuccokat fogsz kapni érte !
LoSA
OKszi, köszi! Adományoztam... 600 pénzt, tudom, hogy nem olyan sok, de igyekszem! 😉

wesker24
Aha ha adományozol véletlenszerûen kapsz ilyen kis dolgokat ! Minél többet adományozol annál több és jobb ilyen kis dolgokat kapsz érte holnap !
LoSA
Tehát adományoznom kell és akkor kapok ilyen tyúkszemet, vagy mit?! 😊

wesker24
Ha van tyúkszemed akkor belehet adni !

Ha adományozol pénzt különbözö dolgokat kapsz érte holnap !
wesker24
Jah én azt már beadtam volt éppen 2 tyúkszemem ami kellett !

De orrhegyem nekem sincs !
LoSA
Az mi, mit kell csinálni? 😊

Maximus4
Csak annyit írtam,hogy gyertek a ide😊

Maximus4
<#conf> Ez érdekes.Mindegy,az Al-Razi díjról van szó.

wesker24
Én se tudtam megnézni mit akartál irni mert a Spamként jelölte !
LoSA
Maximus, látom, hog írtál üzenetet, de nem tudtam elolvasni, mert azt írja ki, hogy SPAM-t tartalmaz, így nem tudom megnézni.

Maximus4
Nekem sincs semmim😞

Most orrhegyet keresnek, nekem nincs.

wesker24
Na volt 2 tyúkszemem be is adtam !
Maximus4
Az Al-Razi díj aktív!Adományokat kell beadni,hogy legyen tyúkszemünk és azt lehet a díjba betenni!

Mit is nézzünk?

Ma én is ezt néztem. Április 5-én 00:33-kor jár le a prémiumom 😞

Maximus4
Nekem ezt már 2 napja kiírta,nem rossz dolog😊

Kedves Játékosunk!

Használd ki! Szerezz 20%-kal több érmét a nagy tavaszi Paypal-akciónkkal!
Így mûködik: ha most egyszerre legalább 4005 forint értékben vásárolsz a Paypal rendszerén keresztül, 20%-kal több érme üti a markod! Gyûjtsd be az érméket még most! Az akció április 5-én, kedden, 23.59-kor ér véget.

upjers-csapat

Maximus4
<#eljen>

Megrendeltem a takarítónõt! Kíváncsi leszel mennyi haszna lesz! :-)

Maximus4
Szia!

Egyelõre semmi,de majd késõbb lesznek versenyek,akkor tuti😊

Sziasztok.
Most kezdtem el játszani és az lenne a kérdésem hogy van e valami elõnye ha belépek egy kamarába?
Értem. A nyolcasig bõven lesz idõd :-)

wesker24
Arra hogy mire elérem a 8-.as szintet megtudjam venni a 2 ortopédiát !

Helyem az van böven !

Mertz ha jól tudom akkor elég sok ortopédiás beteg lesz !

Most is tele vagyok Buborákragyás meg epecseppkös betegekkel !

4-en már az ágyban vannak csak ragyás meg cseppkõs betegek és már csak az ultrahangra várnak !

Mig további 2 beteg szintén az ultrahnagban van !
Ügyes vagy, de mire gyûjtesz így az elején?

wesker24
Na csak összejött a 10 ezer hT kitüntetést is kaptam ! xD

Habár még messze vagyok a 8-as szinttõl mire elérem lehet még a 20 ezer is meglesz ! xD
Martinez01
Hát, de csak azért mert egész nap k*vára ráérek xD.
Am köszi 😊.

Maximus4
Te is jól haladsz,gratula!<#eljen>

Martinez01
Gratulálunk, az új rangod: Ágytáltisztító ( 4 )! ...

Sikeer😄

ok. meg vagyok gyõzve 😊

Olvasd el még egyszer és értelmezd!

"A takarítónõ immár automatikusan tisztítja a helyiségeket, nem kell mindig bevonszolni a koszos termekbe. (Ezt a szupertakarítónõt a törjelábodi kutatóközpontban veheted alkalmazásba!)"

....

"Kérdés
Tényleg szeretnéd 10.000,00 hT díj ellenében alkalmazásba venni a nõvért! Csak neked fog dolgozni egészen addig, míg van aktív prémiumtagságod!"

10 ezerért tiéd a hölgy 😄DD

Pedig a leírás szerint ez is a prémium tagság része
Na mindegy 😞

Maximus4
A takarítónõ nem jár automatikusan a prémiummal és a beteget továbbra is neked kell betenni a rendelõkbe.Másra vonatkozik a tagság.

Hali!

Most kaptam 14 nap prémium tagságot és az lenne a kérdésem, hogy nálam a takarító nem ment be automatikusan és a beteget is meg kellett fogni és újra ráhúzni a rendelõre a további kezelés végett.
Ez más prémium mint amit veszek? Vagy még nem aktivizálta magát? Esetleg valami ötlet?