Kapi Hospital

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Huh,kicsit takarítottam a 2. emeleten és találtam 5 érmét😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nekem pár napja van pszihoterápiám de még soha nem volt annyi betegem hogy gondot okozott volna. De nem akarok senkinek beleszólni. Ortopédiával és ultrahanggal én is jártam már úgy.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Maximus4
LOL

#906:ezzel csak annyiban nem értek egyet,hogy napja válogatja a kihasználtságot.Nálam volt olyan,hogy sorba ültek a betegek UH-ra várva és nem gyõztem õket ellátni.A másik nap ugyanez az ortopédiánál.Tegnap este 10 után tudtam le az utolsó betegemet,mert egész nap pszihoterápiára vártak😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SitatiS
Mindig jól jön a segítség,csak tanulni lehet belõle😊
Azért akarok kettõt,mert pont úgy jön ki az elsõ emelet,így nem marad sok hely feleslegesen😉

Let the good times roll.

Nem akarok beleszólni de szerintem fölösleges a 2 pszihoterápia. Nekem is egy van és bõven elég, ez sincs mindig kihasználva.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

SitatiS
Így tudok csak folyamatosan haladni a játékkal<#wink>

Off:Említetted a másik játékot,ugyan ez csak éttermet kell vezetni,lesz belõle valami,asszonynak megemlítettem felcsillant a szeme"akkor az majd az enyém lesz,Te meg csinálhatod ezt,a farmert,meg a westet"
<#banplz>

Let the good times roll.

Maximus4
Vettem 4 beteget,mindegyik +100 haszonnal😊

Maximus4
Nem kispályázol😊

SitatiS
Visszavettem a börzérõl,meggyógyítom,de jobb lenne most a pénz kb 30K hT kell,addig nem akarok csak a szintlépés közelében lenni,ha megvan akkor irány a 9es szint,és jöhet a 2.emelet + 2 db pszihoszoba 😊)

Let the good times roll.

Maximus4
Ma nagyon "lájtos" betegeim vannak,kevés betegség,ráadásul hamar is gyógyulnak.

Maximus4
Délelõtt pang a börze,talán este már megveszik.

wesker24
<#eljen>
Be is adtam!

wesker24
Ugylátszik finnyásak !
wesker24
Ha kaptál 2 orrhegyet azt be is adhatod a versenyre !
SitatiS
szintén nem kaptam tyúkot..
a piacon már a 6 betegséggel rendelkezõket meg sem veszik?<#wilting>

Let the good times roll.

Én kaptam két orrhegyet, de tyúkszemet semmit. :-(

LoSA
Ismét nem kaptam tyûkszemet, hanem dobhártyát kaptam... Majd ma is teszek be egy kis pénzt.

wesker24
Na ez jó kérdés én se tudom !

De én meg 15 Ornyerget nyertem ! Kár hogy nem Orrhegy volt !
Maximus4
Ma kaptam 8db dobhártyát😞
A többi kamara,hogy a túróba tudott már ennyit betenni?

LoSA
Nem kaptam tyûkszemet, de ma tettem be megint egy kis pénzt....

Maximus4
Az nem semmi!Nekem csak 7db van.

Térdkalácsban 51 darabbal nyerõ lennék! 😄D

Maximus4
Szia!

Ez a térdkalács nagyon menõ ma😊

Sziasztok!

A tegnapi adományomért 6 / Térdkalács és 1 / Szarkaláb jött össze.
500-ért elég sovány malac! [ #szomoru1]

#884: <#wink>

Maximus4
Nem igaz!Mi ennyire jók vagyunk😄

SitatiS
Ott sok lehet a kis pontszámú doki,itt a kevesebb is több<#nevetes1>

Let the good times roll.

Maximus4
<#eljen>

Valamit nagyon jól csinálunk,ha a pontversenynél a kamaránk olyan elõtt van,ahol 68-an vannak mi meg csak 26-an😊

wesker24
Na FecskendõGuru lettem lvl 8 ! 😄

Az elsõ Ortopédia már épül is a másodikhoz meg még 5000 hT hiányzik a fele már megvan !
wesker24
Majd ha lesz verseny akkor lesz neki haszna !
Maximus4
Bízzunk benne,hogy hamarosan ezeket kell beadni és akkor elõrébb jut a kamaránk😊

Nekem van 5db köldök,2db orrszõr,2db orrnyereg,7db szarkaláb,5db térdkalács.

#871:nekem meg egyre jobban tetszik,kár lenne ha abbahagynád😞

Martinez01
Én kaptam 4 / Térdkalács, 4 / Szarkaláb, 3 / Gyomorpillangó, 2 / Libabõr, 1 / Szemöldök és 1 / Orrszõr -t
ezekkel mit lehet csinálni?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

SitatiS
5 / Térdkalács, 2 / Szarkaláb és 1 / Gyomorpillangó
...

Let the good times roll.

Jaja! Tyúkszemet én sem kaptam, de tõlem miért vár orrhegyet?

Maximus4
Akkor sok tyúkszemet fogunk beadni😊

toysoldier
én ezeket: 2db Térdkalács, 5db Szarkaláb, 5db Gyomorpillangó, 2db Libabõr, 8db Dobhártya, 1db Agy, 6db Szemöldök, 1db Zsírpárna és 3db Orrszõr

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Remek,5db térdkalácsot kaptam😞

Nem kaptam. Vettem. 10.000 hT de legalább nem kell takarítani! Egyszeri befektetés, és amikor van prémium akkor vigyáz a rendre! :-)

LoSA
Ezt miért "kaptad"? <#vigyor5>

toysoldier
na megvan a lvl 8, de egyre jobban unom ezt a játékot..szerdán lejár a prémiumom, lehet hogy utána hagyom is

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Rüstü, teljes harci díszben 😄DD

wesker24
Hátha nincs sok akkor nem muszáj ! Ráér késöbb is !
Tuvok
Hát de egyébként sincs valami sok most 😊
Tuti megéri ?

wesker24
Fertõvásárhely Orvosi kamara Adománygyüjtö kocsi !

Oda rámész és beadsz annyi pénzt amennyit jónak látsz !

Ennyi !
Tuvok
Hogy, hol, és mibõl kell adózni ? <#idiota>

wesker24
Mindegy a lényeg az hogy adózz egy keveset ! xD

Aztán majd holnap kiderül hogy milyenn dolgokat kapsz érte !

Tuvok
Akkor ezt most újra magyarul 😄

wesker24
Al Razi dij van ! Ha van tyúkszemed akkor add be ha nincs akkor adózz egy keveset !

Amugy én is beraktam 275 hT-t a közös kasszába !
Tuvok
Miért kell jönni a topikba ? 😊

Mondtam hogy szexi!