11
-
#11 Ezer féle alternatíva?
Mutass egyet ami tudja azt szolgáltatásban és hangminőségben mint a skype?
Vagy ha nem éppen bonyolult dolog,ussél már össze valamit ami használható is! -
Mat666 #10 Rá tapintottál a lényegre nem kell mindenért sírni mint egy taknyos gyerek persze a reklámokat én se szeretem de valamiből nekik is meg kell élni. -
sanyicks #9 Biztos nem csak hát egy voip alkalmazás nem éppen egy hatalmas bonyolult dolog, kb most is ezer féle alternatíva van, csak hát ugyan az van mint az msn-nél. Rakás szar, de hát mindenki azt használja. -
#8 Akik fel vannak háborodva a reklámokon, azoktól megkérdezném: hajlandóak lennének-e fizetni adott programok jelenleg ingyenes funkcióikért? -
hangulati #7 noormalisak? nem. de. -
hangulati #6 pont a lenyeget felejtettem ki: miert is? -
hangulati #5 ez olyan, mintha egy kimeno-, vagy bejovo telefonhivas elott koteles lennek valami reklamot meghallgatni. ezekert ugyis fizetek. de vajon honnan jon az otlet, hogy igy tuti be lehet donteni a dolgot? igy mar tenyleg nem sok lehetoseg marad: messenger. az a messenger, ami majdnem elveszitette a felhasznaloit, de azert meg mindenkinek megvan a regisztracioja. belaim. aki nem latja, hogy ez mar evekkel ezelott le volt jatszva, az vak. vak bela. -
Zoliz #4 Jah SkyPe úgy indult, hogy örökké ingyenes. Hát úgy látszik mostmár kell a lóvé a Ferrarira. -
#3 omg..csak ámulok és bámulok..fészen sok reklám?? ajaj egyszerüen nemn lehet látni töle semmit annyi van -.-' oldaldt egy kis sáv és nem is villog meg semmi.ehez képest a magyra honlapok kész müvészeti alkotások.. -
autóscsajszi #2 Bár én is akkora koponya lennék, hogy írok egy sajátot De sajnos én csak használom ezeket a csodálatos programokat, de nem tom mi lesz, ha tele nyomják reklámokkal a skypot is. A facebookon is tele van már a hócipőm, hogy ennyi reklámot nézetnek velem. Lassan már észre sem veszi az ember, hogy reklámra kattint rá. Teljesen kifinomult lesz a technikájuk.
De az tuti, hogy a skype előtt nagy jövő áll és a technika is eléggé aző malmára hajtja a vizet. Én csak abban reménykedek, hogy nem teszi fizetőssé a szolgáltatásait. De akkor biztosan drasztikusan csökkenne a felhasználók száma. -
Retechegér #1 Na úgy látom a skpye is törölve lesz a gépről...
Írok inkább egy sajátot, és azt adom oda a barátaimnak.