Márciusi megjelenések

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freeman 2020-ig még elõkerülsz?
speck

"sorold a simsnél sikeresebb pc játékok listáját"

mégis minek? nem errõl szól a téma de azért ügyesen terelsz, másik mégis honnét veszed hogy én mit szeretek és mit nem? én tisztában vagyok azzal hogy mi a helyzet pc és konzol fronton.
az írod szeretsz érvekkel és bizonyítékkal dobálózni nos... ebbõl egyet sem láttam itt, na igen nem hiába mondják azt hogy a kutya ugat de nem harap.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

zola2000
de most tényleg visszaolvastam a crysis1 topicba, és tényleg sokan szidták egyszerû lineáris játékmenete miatt...

a másik meg, hogy sorold a simsnél sikeresebb pc játékok listáját, és most nézd meg hogy HD konzolon mik a legsikeresebb címek köszi 😊 vagy ez egy érvek nélküli leoltás akart lenni? vagy nem szereted az érveket, és ha esetleg linkekkel vannak igazolva (én gyakran csinálok ilyet) azt mégúgyse?

A

bla bla bla ugyan ez igaz fordítva is, amúgy képen süt rólad is az elfogultság.<#nezze>

zola2000
hagyd, sokan errefelé ha valami nem tetszik neki rávágja hogy konzolos, ami tetszik az meg pc játék, pedig sokan szidták régebben pl a crysis1et is hogy lineáris meg ilyenek, csak arra még nem tudták ráfogni hogy konzolos, meg mik a legsikeresebb pc játékok? a farmville meg a sims, HD konzolokon meg...

A

Magyarázza már el nekem valaki ezt a konzol vs Pc ellentétet. Miért lenne egy konzolos igénytelenebb? Én egy ideje már csak konzolon játszok pedig a kihalófélben lévõ igazzY RPG kedvelõk táborába tartozom és épp ezért csalódtam a DA2 ben is. Egy jobb hack and slash, de nem adom fel még játszok vele hátha lesz valami értelmes története.
Én is õt várom egy örökkévalóság óta, ideje lenne felpörgetni a Valve-nál a dolgokat.

IGN: Zaraki

hol vagy már Freeman?
Én a Lego SW-t várom, arra miért nem lehet szavazni?<#phone>
adler30
Vicc ami itt megy...<#nevetes2>

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

PAtr0n
Csak idéztem a cikkbõl, egyértelmû, hogy a butítás nem a nézõpont változtatásán (avagy fixálásán), és a grafikán értendõ. Ettõl még lehetne igenis jó játék, legalább annyira mint mint az elõdje.
A lényegen sajnos nem változtat, ezt kívánja a piac, és a pénz.
Az olyan gamerek mint mi akik meg "nem haladunk a korral", úgyis kihalófélben vannak, ezért is tesznek ránk a játékkészítõk és a kiadók, és nem a warez miatt, amire a sok okos ráfogja.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

szerintem nálad ez már a maximum.

Vagyis ma megvetted, felraktad, leszedtél egy USA exe-t és elkezdtél játszani?
Vorpal
hack'n slash

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

narumon
Azért nem ennyire egyszerû a dolog, mert konzolon az elsõben sem volt izometrikus nézet, mégis kibaszott jó játék volt (szándékosan nem is pcn játszottam). A kettõt most kezdtem el, és egyelõre valóban gyengébb mint az egy, de ez nem a nézõpont és a grafika miatt van.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

PAtr0n
Öhhmm... nem a konzol tehet a butításról, hanem a célközönség? Bahh!!
Akárhogy csûröd-csavarod, a konzol vitte olyan irányba a játékok minõségét (és a játékosok agyát) ahol jelenleg tartanak azok.
De amikor szivárogtak a hírek a DA2-rõl, a Bioware-es fiúk is szépen igazolták azt (és engem) amirõl itt beszélgetünk. De idézek:
"A Dragon Age 2 a konzolosok igényeinek megfelelõen készül"
Ebben sztem benne van minden, de olvass még:
"a változtatások célja az, hogy megnöveljék a játék sikerét konzolokon. "Anyagi okokból inkább a TPS nézetre koncentrálunk, ami nagyon szép, részletes textúrákat kíván meg, hogy a játékos csodálni tudja a játékot a közeli nézõpont ellenére is," - mondta Mike Laidlaw."

Vagy netán érdekel a teljes cikk, aminek a címe rettentõ sokat elárul? Tessék:
A DA2 a konzolosok igényeinek megfelelõen készül

Inkább nem ülök le 1-essel ha nem veszed zokon.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Látom sikerült a fõ mondanivalómat megragadnod.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Skynet
Csak az EU-s nem játszható. Az US változat EXE fájljával viszont vidáman elindul (eredetirõl beszélek).
Grr1234
AC:B. A többi teljesen hidegen hagy.

Mi a retket akarsz csinálni egy FPS-ben? Hát mondok egy példát. Deus Ex 1. Ha végigjátszottad legalább2x akkor majd rájössz hogy mi a hiba abban amit kérdeztél. Ha csak lövöldözni akar valaki akkor tegye meg.. de egy fps-nek lehetnek mélységei is.
keress rá a kifejezésre mielõtt hülyeségeket mondasz.

Azért kicsit figyeljetek oda srácok... a Dragon Age 2 jelenleg még nem játszható. Szóval aki kritizálja, talán fogja be a száját, mer' ingyen volt úgyis, nem?!
Szóval ha évente végigjátszom az egyik örök kedvencemet, akkor sznob vagyok. Értem már.

A játékipar nem pékség, nem kell állandóan magunkba tömnünk azt amit éppen frissen kiadnak. Rengeteg játék halmozódott fel az idõk során, van bõven mibõl válogatni.

ja értem, szóval a trollság mellett nosztalgia-sznobizmussal is állunk szemben

Régebbi játékokkal pl.

LOL azt nem értem hogyha a trolloknak (nektek) minden egyes játék "szarfoshányadékfosfosszar" akkor mivel játszotok egyáltalán? Ja gondolom valami indie címmel amit 10 ember ismer kb és így lehet menõzni vele

JackSparrow88
A Shift 2 tudomásom szerint március végén jön. Miért van a cikk végén áprilisra írva?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Skynet
Ha vennéd a fáradtságot és utánnaolvasgatnál fórumokon számtalan ember elégedetlenkedik a konzolosok között a DA2-re pont az említett butítások miatt.
Nem a konzol tehet a butulásról,hanem a célközönség akik bizony konzol és pc fronton is veszik a szemetet mint a cukrot (elég csak a COD6 eladásokra gondolni)...
Egyes leülhetsz.
"11-én jön az elsõ igazi nagyágyú a Dragon Age II - The Awakening képében."

Awakening lassan egy éve kijött már. A második résznek nincs alcíme.

zorrobomber
o/

Atkamon
Assassin's Creed-et én is nagyon várom már.

Vannak jó címek, de egyértelmûen az Assassin's Creed: Brotherhood.

koschwarz
ezekbõl egyedül az ac brotherhood. na az mindenki szerint jó játék, már aki szereti a sorozatot és a stílust.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

bakvarnyu
tegye fel az a kezéz aki a "the sims"-re szavazott <#vigyor1>

IMYke2.0.0.0
Ja, és köszönöm az "Egyik sem" válasz lehetõséget.
A Sárkányok Korában bíztam, de elég volt 2-3 napnyi írást elolvasnom itt, és külföldi oldalakon, megnéznem néhány vigyijót és tényszerûvé vált az, hogy nevezhették volna bármi másnak, csak nem Dragon Age 2-nek... mert abban az esetben kiemelkedõ lett volna a tömegbõl... így viszont csorbult a fény, és az elvárás a 3. részre.
Dragon Age 2 GOTY, Crysis majd 1.990 Ft-ért.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Egy idõben az volt menõ ha beperelted a Rockstart." <- ez a divat idõtlen. <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gyökereknek való lövölde? Talán! De légyszíves legyél oly jó és áruld már el nekem mert nagyon érdekel, hogy mi a jó anyádat szeretnél te egy fps-ben csinálni???? Matek feladatokat megoldani???Nem roszabb a crysis sem mint a többi fps ( Half-Life, Doom, Quake, Call of Duty ) ugyanazt csinálod mindegyikben, és ne jöjjön senki nekem a történettel mert az is általában ugyanaz mindegyikben. Megmented a világot!!!! Mindig van egy játék amit divat utálni.Egy idõben az volt menõ ha beperelted a Rockstart.
erasmus4
A BioWare akció-RPG-je az elõzetes bemutatók és kritikák alapján "az évtized eddigi legjobb RPG-je", mely ráadásul "minden idõk legjobb harcrendszerével is rendelkezik".

A Bioware jó mélyen a zsebébe nyúlhatott hogy ilyet írjanak errõl.
Egyébként egy teljesen átlagos game, és nem is lenne vele semmi baj, de a Biowaretõl megszoktunk egy minõséget és ahhoz a mércéhez igazítva ez szánalmasan kevés.

Látszik, hogy szegény szimulátorosok kevesen is vannak meg nem is veszik figyelembe õket ilyenkor, de azért megjegyezném, hogy kár volt kihagyni a felsorolásból a nextgen repszimet:
IL2:CoD (Cliffs of Dover), Március 25.

Nem rossz hónap. Riktán játszom, de a Total War sorozat kedvencem közé tartozik, plusz a Shiftet, az Assassin's Creedet és a Crysist is kedveltem, erre egyszerre jön ki mindnek a következõ epizódja. Hm... idõt kell kerítenem valahonnan.
Végre nekiláttam legjobban várt játékomnak a Dragon age 2-nek. Hát azt kell mondanom elég nagy csalódás. Sikerült elrontaniuk egy csini vili mese harcrendszerrel, ahol a pajzsos kardos teljesvértes hõsöd 4 métereket csúszik elõre a füldön ütés elpõtt, és még a szobában is porzik körülötte a talaj, és még sorolhatnám mert tele van ilyenekkel. Beszélgetésekben meg sztem jóval kevésbé árnyaltak a lehetõségeid. Ami egyedül pozitv benne, hogy a történetre sztem odafigyeltek, meg az elõzõ részbõl átviheted a mentésed, és aszerint alakul a kettõben a világ. Mindegy remélem azért majd kárpótol a játék menetért vmi jó történettel.
zola2000
Ami márciusban érdekel ezek közül a shogun2: total war pcre (közepes grafon elmegy), a dragon age 2 xboxra, és még az okamiden dsre említésre méltó.

A

kb,de ez kell ennek a csokkentett ertelmi szinvonalu vilagnak..
sigh
nem mondom, hgoy a da2 nincs lefutitva es ez jo, de meg mindig 100x nagyobb elmeny, mint egy ilyen crysis tipusu gyokereknek valo lovolde ;G

anti hero

Skynet85
Így van, fõleg ha az ember iq-ja konvergál egy növényéhez menjél szépen lõdözni a csúnya bácsikat az igazán eredeti, és magával ragadó ötletes fps-világba... tucat fos az is

adler30
A felsoroltak közül a Crysis2 ami ér valamit,a többi egy rakás fos.

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

PAtr0n
"A BioWare akció-RPG-je az elõzetes bemutatók és kritikák alapján "az évtized eddigi legjobb RPG-je", mely ráadásul "minden idõk legjobb harcrendszerével is rendelkezik"
Haha!
Én meg ugy nevezném, hogy egy újabb hentes Devil May Cry-t csináltak egy nagyszerû címbõl, és vajon miért?? Mert a drágalátos konzolosoknak ez jön be, a tucatszarra van igény! Amivel nem is lenne baj, ha nem vágna agyon egy olyan címet amit még valahol RPG-nek lehetett hívni, nem pedig agyatlan csili-vili 5méteres kardokkal való hentnek.
Szánalom. Erre mondjanak valamit a vérkonzolPistikék.