Márciusi megjelenések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégis minek? nem errõl szól a téma de azért ügyesen terelsz, másik mégis honnét veszed hogy én mit szeretek és mit nem? én tisztában vagyok azzal hogy mi a helyzet pc és konzol fronton.
az írod szeretsz érvekkel és bizonyítékkal dobálózni nos... ebbõl egyet sem láttam itt, na igen nem hiába mondják azt hogy a kutya ugat de nem harap.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
a másik meg, hogy sorold a simsnél sikeresebb pc játékok listáját, és most nézd meg hogy HD konzolon mik a legsikeresebb címek köszi 😊 vagy ez egy érvek nélküli leoltás akart lenni? vagy nem szereted az érveket, és ha esetleg linkekkel vannak igazolva (én gyakran csinálok ilyet) azt mégúgyse?
A
A
IGN: Zaraki
A lényegen sajnos nem változtat, ezt kívánja a piac, és a pénz.
Az olyan gamerek mint mi akik meg "nem haladunk a korral", úgyis kihalófélben vannak, ezért is tesznek ránk a játékkészítõk és a kiadók, és nem a warez miatt, amire a sok okos ráfogja.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
szerintem nálad ez már a maximum.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Akárhogy csûröd-csavarod, a konzol vitte olyan irányba a játékok minõségét (és a játékosok agyát) ahol jelenleg tartanak azok.
De amikor szivárogtak a hírek a DA2-rõl, a Bioware-es fiúk is szépen igazolták azt (és engem) amirõl itt beszélgetünk. De idézek:
"A Dragon Age 2 a konzolosok igényeinek megfelelõen készül"
Ebben sztem benne van minden, de olvass még:
"a változtatások célja az, hogy megnöveljék a játék sikerét konzolokon. "Anyagi okokból inkább a TPS nézetre koncentrálunk, ami nagyon szép, részletes textúrákat kíván meg, hogy a játékos csodálni tudja a játékot a közeli nézõpont ellenére is," - mondta Mike Laidlaw."
Vagy netán érdekel a teljes cikk, aminek a címe rettentõ sokat elárul? Tessék:
A DA2 a konzolosok igényeinek megfelelõen készül
Inkább nem ülök le 1-essel ha nem veszed zokon.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A játékipar nem pékség, nem kell állandóan magunkba tömnünk azt amit éppen frissen kiadnak. Rengeteg játék halmozódott fel az idõk során, van bõven mibõl válogatni.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Nem a konzol tehet a butulásról,hanem a célközönség akik bizony konzol és pc fronton is veszik a szemetet mint a cukrot (elég csak a COD6 eladásokra gondolni)...
Egyes leülhetsz.
Awakening lassan egy éve kijött már. A második résznek nincs alcíme.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A Sárkányok Korában bíztam, de elég volt 2-3 napnyi írást elolvasnom itt, és külföldi oldalakon, megnéznem néhány vigyijót és tényszerûvé vált az, hogy nevezhették volna bármi másnak, csak nem Dragon Age 2-nek... mert abban az esetben kiemelkedõ lett volna a tömegbõl... így viszont csorbult a fény, és az elvárás a 3. részre.
Dragon Age 2 GOTY, Crysis majd 1.990 Ft-ért.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Bioware jó mélyen a zsebébe nyúlhatott hogy ilyet írjanak errõl.
Egyébként egy teljesen átlagos game, és nem is lenne vele semmi baj, de a Biowaretõl megszoktunk egy minõséget és ahhoz a mércéhez igazítva ez szánalmasan kevés.
IL2:CoD (Cliffs of Dover), Március 25.
A
sigh
nem mondom, hgoy a da2 nincs lefutitva es ez jo, de meg mindig 100x nagyobb elmeny, mint egy ilyen crysis tipusu gyokereknek valo lovolde ;G
anti hero
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Haha!
Én meg ugy nevezném, hogy egy újabb hentes Devil May Cry-t csináltak egy nagyszerû címbõl, és vajon miért?? Mert a drágalátos konzolosoknak ez jön be, a tucatszarra van igény! Amivel nem is lenne baj, ha nem vágna agyon egy olyan címet amit még valahol RPG-nek lehetett hívni, nem pedig agyatlan csili-vili 5méteres kardokkal való hentnek.
Szánalom. Erre mondjanak valamit a vérkonzolPistikék.