Ötvös Tibor

Márciusi megjelenések

Februárban kicsit visszafogták magukat a kiadók, ám márciusban alaposan kárpótolnak minket. Lesz itt minden: a stratégiától kezdve az MMO-n át számos FPS-ig bezárólag szinte minden stílus képviselteti magát.

Március 4-én jelent meg a Rift, mely egy, a World of WarCraft babérjaira törő MMO. A játék két nagy újdonsággal próbál meg rajongókat szerezni. Az egyik, hogy a játék bármelyik pillanatában bárhol a világban megnyílhatnak különböző dimenzió kapuk, melyeken át számos ellenfél törhet az életünkre. A másik pedig a karaktergenerálásban rejlik, hiszen itt valóban teljesen szabad kezet kapunk emberünk megalkotására.



Szintén március 4-én jelent meg a Warhammer 40,000: Dawn of War II - Retribution, mely a népszerű stratégiai játék önállóan is futtatható kiegészítője. 11-én jön az első igazi nagyágyú a Dragon Age II - The Awakening képében. A BioWare akció-RPG-je az előzetes bemutatók és kritikák alapján "az évtized eddigi legjobb RPG-je", mely ráadásul "minden idők legjobb harcrendszerével is rendelkezik". Elég merész kijelentések, de a csapat eddigi munkát tekintve elképzelhetőnek tűnnek ezek a szavak.

Március 15-én jön - immáron hivatalosan is - a Homefront, mely a kiadó THQ szerint egy új sorozat franchise része lehet. Erre elég nagy az esély, hiszen az előrendelések száma megdöntötte a kiadó eddigi rekordját (200 ezer darab). Ugyancsak nagy sikerre tarthat számot a Total War: Shogun 2, mely a népszerű és klasszikus stratégiai játék folytatása lesz.



Melyiket várod a legjobban?
(Összesen 685 szavazat)
  • Dragon Age 2
    21 % (143 szavazat)
  • Warhammer 40k
    3 % (19 szavazat)
  • Crysis 2
    33 % (225 szavazat)
  • Shogun 2
    10 % (71 szavazat)
  • The Sims Medieval
    4 % (24 szavazat)
  • AC: B
    11 % (77 szavazat)
  • Homefront
    5 % (31 szavazat)
  • Egyiket sem
    12 % (84 szavazat)
18-án végre PC-re is megjelenik az Assassin's Creed: Brotherhood, mely sajnos azonban nem tartalmazza majd a konzolokra pár nappal korábban megjelenő The Da Vinci Disappearance címet kapott DLC-t. A hónap egyik abszolút siker várományosa a The Sims Medieval lesz, mely a népszerű sorozatot ülteti át középkori környezetbe. És már rögtön leszögezhetjük, hogy rengeteg különböző kiegészítő is napvilágot lát majd az idén a programhoz.

Szintén 25-én jön a Lego Star Wars III: The Clone Wars, mely a sikeres Lego sorozatot bővíti trilógiává. Ezúttal azonban az alapanyagot nem csak a filmekből, hanem a kevésbé sikeres animációs sorozatból merítik, de poénokból ezúttal sem lesz hiány. Ugyanezen a napon hivatalosan is napvilágot lát a Crysis 2 is, mely számítógépek mellett konzolokra is megjelenik.

Szóval ennyi, a bőségre igazán nem lehet panasz. És április is tartogat majd kellemes címeket, hiszen végre megjelenik a Darkspore és a Need for Speed Shift 2 - Unleashed is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • radam85 #47
    Freeman 2020-ig még előkerülsz?
  • speck #46
  • kissssss #45
    "sorold a simsnél sikeresebb pc játékok listáját"

    mégis minek? nem erről szól a téma de azért ügyesen terelsz, másik mégis honnét veszed hogy én mit szeretek és mit nem? én tisztában vagyok azzal hogy mi a helyzet pc és konzol fronton.
    az írod szeretsz érvekkel és bizonyítékkal dobálózni nos... ebből egyet sem láttam itt, na igen nem hiába mondják azt hogy a kutya ugat de nem harap.
  • zola2000 #44
    de most tényleg visszaolvastam a crysis1 topicba, és tényleg sokan szidták egyszerű lineáris játékmenete miatt...

    a másik meg, hogy sorold a simsnél sikeresebb pc játékok listáját, és most nézd meg hogy HD konzolon mik a legsikeresebb címek köszi :) vagy ez egy érvek nélküli leoltás akart lenni? vagy nem szereted az érveket, és ha esetleg linkekkel vannak igazolva (én gyakran csinálok ilyet) azt mégúgyse?
  • kissssss #43
    bla bla bla ugyan ez igaz fordítva is, amúgy képen süt rólad is az elfogultság.
  • zola2000 #42
    hagyd, sokan errefelé ha valami nem tetszik neki rávágja hogy konzolos, ami tetszik az meg pc játék, pedig sokan szidták régebben pl a crysis1et is hogy lineáris meg ilyenek, csak arra még nem tudták ráfogni hogy konzolos, meg mik a legsikeresebb pc játékok? a farmville meg a sims, HD konzolokon meg...
  • Lordboxi #41
    Magyarázza már el nekem valaki ezt a konzol vs Pc ellentétet. Miért lenne egy konzolos igénytelenebb? Én egy ideje már csak konzolon játszok pedig a kihalófélben lévő igazzY RPG kedvelők táborába tartozom és épp ezért csalódtam a DA2 ben is. Egy jobb hack and slash, de nem adom fel még játszok vele hátha lesz valami értelmes története.
  • hitman08 #40
    Én is őt várom egy örökkévalóság óta, ideje lenne felpörgetni a Valve-nál a dolgokat.
  • radam85 #39
    hol vagy már Freeman?
  • asdasdasd #38
    Én a Lego SW-t várom, arra miért nem lehet szavazni?