47
-
radam85 #47 Freeman 2020-ig még előkerülsz? -
#46 -
kissssss #45 "sorold a simsnél sikeresebb pc játékok listáját"
mégis minek? nem erről szól a téma de azért ügyesen terelsz, másik mégis honnét veszed hogy én mit szeretek és mit nem? én tisztában vagyok azzal hogy mi a helyzet pc és konzol fronton.
az írod szeretsz érvekkel és bizonyítékkal dobálózni nos... ebből egyet sem láttam itt, na igen nem hiába mondják azt hogy a kutya ugat de nem harap. -
#44 de most tényleg visszaolvastam a crysis1 topicba, és tényleg sokan szidták egyszerű lineáris játékmenete miatt...
a másik meg, hogy sorold a simsnél sikeresebb pc játékok listáját, és most nézd meg hogy HD konzolon mik a legsikeresebb címek köszi :) vagy ez egy érvek nélküli leoltás akart lenni? vagy nem szereted az érveket, és ha esetleg linkekkel vannak igazolva (én gyakran csinálok ilyet) azt mégúgyse? -
kissssss #43 bla bla bla ugyan ez igaz fordítva is, amúgy képen süt rólad is az elfogultság. -
#42 hagyd, sokan errefelé ha valami nem tetszik neki rávágja hogy konzolos, ami tetszik az meg pc játék, pedig sokan szidták régebben pl a crysis1et is hogy lineáris meg ilyenek, csak arra még nem tudták ráfogni hogy konzolos, meg mik a legsikeresebb pc játékok? a farmville meg a sims, HD konzolokon meg... -
Lordboxi #41 Magyarázza már el nekem valaki ezt a konzol vs Pc ellentétet. Miért lenne egy konzolos igénytelenebb? Én egy ideje már csak konzolon játszok pedig a kihalófélben lévő igazzY RPG kedvelők táborába tartozom és épp ezért csalódtam a DA2 ben is. Egy jobb hack and slash, de nem adom fel még játszok vele hátha lesz valami értelmes története. -
hitman08 #40 Én is őt várom egy örökkévalóság óta, ideje lenne felpörgetni a Valve-nál a dolgokat. -
radam85 #39 hol vagy már Freeman? -
asdasdasd #38 Én a Lego SW-t várom, arra miért nem lehet szavazni? -
#37 Vicc ami itt megy... -
#36 Csak idéztem a cikkből, egyértelmű, hogy a butítás nem a nézőpont változtatásán (avagy fixálásán), és a grafikán értendő. Ettől még lehetne igenis jó játék, legalább annyira mint mint az elődje.
A lényegen sajnos nem változtat, ezt kívánja a piac, és a pénz.
Az olyan gamerek mint mi akik meg "nem haladunk a korral", úgyis kihalófélben vannak, ezért is tesznek ránk a játékkészítők és a kiadók, és nem a warez miatt, amire a sok okos ráfogja. -
kissssss #35
szerintem nálad ez már a maximum. -
Shakata #34 Vagyis ma megvetted, felraktad, leszedtél egy USA exe-t és elkezdtél játszani? -
#33 hack'n slash -
#32 Azért nem ennyire egyszerű a dolog, mert konzolon az elsőben sem volt izometrikus nézet, mégis kibaszott jó játék volt (szándékosan nem is pcn játszottam). A kettőt most kezdtem el, és egyelőre valóban gyengébb mint az egy, de ez nem a nézőpont és a grafika miatt van. -
#31 Öhhmm... nem a konzol tehet a butításról, hanem a célközönség? Bahh!!
Akárhogy csűröd-csavarod, a konzol vitte olyan irányba a játékok minőségét (és a játékosok agyát) ahol jelenleg tartanak azok.
De amikor szivárogtak a hírek a DA2-ről, a Bioware-es fiúk is szépen igazolták azt (és engem) amiről itt beszélgetünk. De idézek:
"A Dragon Age 2 a konzolosok igényeinek megfelelően készül"
Ebben sztem benne van minden, de olvass még:
"a változtatások célja az, hogy megnöveljék a játék sikerét konzolokon. "Anyagi okokból inkább a TPS nézetre koncentrálunk, ami nagyon szép, részletes textúrákat kíván meg, hogy a játékos csodálni tudja a játékot a közeli nézőpont ellenére is," - mondta Mike Laidlaw."
Vagy netán érdekel a teljes cikk, aminek a címe rettentő sokat elárul? Tessék:
A DA2 a konzolosok igényeinek megfelelően készül
Inkább nem ülök le 1-essel ha nem veszed zokon. -
Jimmyke #30 Látom sikerült a fő mondanivalómat megragadnod. -
#29 Csak az EU-s nem játszható. Az US változat EXE fájljával viszont vidáman elindul (eredetiről beszélek). -
#28 AC:B. A többi teljesen hidegen hagy. -
Szefmester #27 Mi a retket akarsz csinálni egy FPS-ben? Hát mondok egy példát. Deus Ex 1. Ha végigjátszottad legalább2x akkor majd rájössz hogy mi a hiba abban amit kérdeztél. Ha csak lövöldözni akar valaki akkor tegye meg.. de egy fps-nek lehetnek mélységei is. -
Loverman #26 keress rá a kifejezésre mielőtt hülyeségeket mondasz. -
Shakata #25 Azért kicsit figyeljetek oda srácok... a Dragon Age 2 jelenleg még nem játszható. Szóval aki kritizálja, talán fogja be a száját, mer' ingyen volt úgyis, nem?! -
Jimmyke #24 Szóval ha évente végigjátszom az egyik örök kedvencemet, akkor sznob vagyok. Értem már.
A játékipar nem pékség, nem kell állandóan magunkba tömnünk azt amit éppen frissen kiadnak. Rengeteg játék halmozódott fel az idők során, van bőven miből válogatni. -
Loverman #23 ja értem, szóval a trollság mellett nosztalgia-sznobizmussal is állunk szemben -
Jimmyke #22 Régebbi játékokkal pl. -
Loverman #21 LOL azt nem értem hogyha a trolloknak (nektek) minden egyes játék "szarfoshányadékfosfosszar" akkor mivel játszotok egyáltalán? Ja gondolom valami indie címmel amit 10 ember ismer kb és így lehet menőzni vele -
#20 A Shift 2 tudomásom szerint március végén jön. Miért van a cikk végén áprilisra írva? -
#19 Ha vennéd a fáradtságot és utánnaolvasgatnál fórumokon számtalan ember elégedetlenkedik a konzolosok között a DA2-re pont az említett butítások miatt.
Nem a konzol tehet a butulásról,hanem a célközönség akik bizony konzol és pc fronton is veszik a szemetet mint a cukrot (elég csak a COD6 eladásokra gondolni)...
Egyes leülhetsz. -
Jimmyke #18 "11-én jön az első igazi nagyágyú a Dragon Age II - The Awakening képében."
Awakening lassan egy éve kijött már. A második résznek nincs alcíme. -
#17 o/ -
#16 Assassin's Creed-et én is nagyon várom már. -
Reg5 #15 Vannak jó címek, de egyértelműen az Assassin's Creed: Brotherhood. -
#14 ezekből egyedül az ac brotherhood. na az mindenki szerint jó játék, már aki szereti a sorozatot és a stílust. -
#13 tegye fel az a kezéz aki a "the sims"-re szavazott -
#12 Ja, és köszönöm az "Egyik sem" válasz lehetőséget.
A Sárkányok Korában bíztam, de elég volt 2-3 napnyi írást elolvasnom itt, és külföldi oldalakon, megnéznem néhány vigyijót és tényszerűvé vált az, hogy nevezhették volna bármi másnak, csak nem Dragon Age 2-nek... mert abban az esetben kiemelkedő lett volna a tömegből... így viszont csorbult a fény, és az elvárás a 3. részre.
Dragon Age 2 GOTY, Crysis majd 1.990 Ft-ért.
-
#11 "Egy időben az volt menő ha beperelted a Rockstart." <- ez a divat időtlen. -
aislado23 #10 Gyökereknek való lövölde? Talán! De légyszíves legyél oly jó és áruld már el nekem mert nagyon érdekel, hogy mi a jó anyádat szeretnél te egy fps-ben csinálni???? Matek feladatokat megoldani???Nem roszabb a crysis sem mint a többi fps ( Half-Life, Doom, Quake, Call of Duty ) ugyanazt csinálod mindegyikben, és ne jöjjön senki nekem a történettel mert az is általában ugyanaz mindegyikben. Megmented a világot!!!! Mindig van egy játék amit divat utálni.Egy időben az volt menő ha beperelted a Rockstart. -
#9 A BioWare akció-RPG-je az előzetes bemutatók és kritikák alapján "az évtized eddigi legjobb RPG-je", mely ráadásul "minden idők legjobb harcrendszerével is rendelkezik".
A Bioware jó mélyen a zsebébe nyúlhatott hogy ilyet írjanak erről.
Egyébként egy teljesen átlagos game, és nem is lenne vele semmi baj, de a Biowaretől megszoktunk egy minőséget és ahhoz a mércéhez igazítva ez szánalmasan kevés. -
SnowF #8 Látszik, hogy szegény szimulátorosok kevesen is vannak meg nem is veszik figyelembe őket ilyenkor, de azért megjegyezném, hogy kár volt kihagyni a felsorolásból a nextgen repszimet:
IL2:CoD (Cliffs of Dover), Március 25.