13
  • adampierson
    Jaaa, igen és én George Lucas helyében jogdíjat kérnék Jabbáért! XD
  • adampierson
    "Attól, hogy valami animációs, nem feltétlen jelenti, hogy gyerekközönségnek készült."

Ha nem nekik készül akkor miért ennyire gyerekes??? Én láttam, és csak csodálkoztam a film alatt, mert rengeteg a filmes utalás, amit a film színvonalát elérő gyerekek aligha ismerhetnek. A film legfeljebb csak a képi világgal dicsekedhet, az jó, de amúgy hülyeségre, értelmetlenül kidobott 133 milla.
  • chase
    Még anno az Utolsó léghajlító előtt láttam a trailerét és az totál 3D volt, és úgy is reklámozta, hogy 3D lesz a film.
  • NEXUS6
    Az a dúrva, hogy az animációs filmeknél ez a 3D nem egy nagy vasziszdasz, hiszen eleve 3D-ben készülnek. Más kérdés, ha csak 2D-ben renderelik le.
    Persze bele kell rakni néhány szokásos 3D klisét: kirepül a kés a képernyőből, víz, zuhanás, ilyenek. De ezek nagyrésze amúgy is benn van.
    Szerintem ez a +20 milkó nem biztos hogy valós, inkább 5, de abban már a terjesztés, a más rendszerű kópiák is benn vannak.
  • tatish
    A Gimp-es srácok lehet ócsóbban kihozhatták volna
  • winnie
    "Szerintem a Pixar megcsinálta volna negyedannyiból is."

pont a pixar? a toy story, a fel és a wall-e is többe került, mint 180 millió dollár. oké, a lecsó csak 150 millió volt. de annak 4 éve.

"Nem csoda hogy nem öltek bele még többet a 3D konverzióért."

matek? valami? nem csoda? ha beleöltek volna +20 millió dollárt, abból már mosz hétvégén visszajött volna 10-15 millió.
  • Wittgen
    Én azon csodálkozok inkább, hogy akad sok hülye, aki csak azért ül be a filmre, mert Depp adja a szinkronhangját hozzá. Ezek szerint a sztorit ezek leszarják?

Amúgy engem is érdekel a film így, hogy tudom most már, nem gyerekeknek való, lehet, h. bepróbálom.
  • Murder3
    nem tudom ezen valaha is túl tudnak e vajon lápni az emberke itthon..
  • hitman08
    Attól, hogy valami animációs, nem feltétlen jelenti, hogy gyerekközönségnek készült.
  • NEXUS6
    Nyugi, a gyerkőcök már a Shreket sem értették!:)
  • nessboth
    Hát igen, onnantól kezdve, hogy a maréknyi dollárért karaktereit állatosították, onnantól kezdve az ember sejti, hgoy csak félig gyerekmese. Mellékesen az "elmész anyáááá...!" Illetve a "szajha" szó egyértelműsítette hogy inkább a nagyobb korosztálynak szól. De a kikacsintások a "félelem és rettegés las vegasban" Johhny Depp karaktere, illetve a transformers 1-ben a rész mikor a csajszi sikít és felette repül át acélfej, ráadásul Clint Eastwood szelleme....jó volt ezeket látni na, és egy igazi spagetti western!
  • portable
    Én is megnéztem a filmet 22 éves fejemmel. Azon gondolkodtam, hogy tuti nem értik ezeket a poénokat a filmet néző csemeték. Szerintem a a filmben lévő lények is elég "ijesztőek" voltak. Nem voltak barátságosak mint pl a shrek-ben meg hasonlókban. Talán a sziklák szeme című filmben látottakhoz tudnám hasonlítani. A film Johnny Depp-es.