28
  • Amergin
    #28
    Erről ennyit.
  • hangulati
    #27
    akkor mar ide az Allatfarm jobban illene. ha mar a birodalmak, es azok szuksegszeru letezeserol van szo... akkor lenne jo, ha csak egy lenne. ahogy Isten is, ami ugyebar 1 van. ennek az egynek a neveert haboruzni nagy hiba. es addig haboruzunk, amig meg nem tanuljuk ezt az egyszeu igazsagot. egyszeruen errol van szo. nehogy azt gondolja barki is, hogy templombajaro fajta vagyok. meg csak a nevhez sem ragaszkodom tulzottan... van nekunk itt egy nagy jarmuvunk, amit kozosen kell vezetgetnunk. ott ul a hatalom az anarchia kellos kozepen... ez akkor lenne szornyu, ha pl. egy ilyen wikileaks ugyrol nem is tudnank, csak ugy szep csendben „megszuntetnenk”. de tudunk. valamilyen modon csak muszaj a tomegek tudomasara hozni, hogy mi is a helyzet... majd kialakul ez, de egyelore ez van. mi magunk vagyunk a gat, hogy maskeppen lehessen. szerintem ezek a dolgok nincsenek annyira rossz kezekben, mint egyesek hiszik. T*.*:(idot kerunk).
  • hangulati
    #26
    grrr, meg morr a karosszekbol? az egesz banda hazug, es kepmutato. szerintem pedig a jatek arra megy ki, hogy ezek a sargadinnyek vegyek eszre magukat. bradlimanning egy mocsok kis arulo. nem szabadsagot erdemel, hanem kotelet. persze, mivel a rohadekok felhasznaltak, kvazi szerepet jatszik, nem megbuntetve lesz, hanem felveszi a fizeteset az eljatszott szerepert (azert, hogy jojjon a kovetkezo, es addig, amig el nem fogynak az ilyenek.). blessyou:
    „Azért ez nem annyi, hogy kisétálok a külügyminisztériumból kétszázötvenezer titkos irattal a hónom alatt (akár virtuálisan).” igy van. nem csak nem egyszeru, lehetetlen is. a sajat szavaid bizonyitjak, hogy sajnos nincs igazad. ha katona haboruban ilyet tesz, az nem jo. sajnos a helyzet az, hogy mi cseszunk ki sajat magunkkal, mert nem vesszuk eszre, hogy nalunk sokkal okosabbak probalnak pont minket menteni. ha hiszitek, ha nem. lehet peldakkal jonni, lehet magyarkodni, lehet gyalazkodni. megis: valamiert igy alakult ki a vilag. nyakam ra, oka van. ha igy nem jo, megvaltozik hamarosan. ennek eleresehez pedig nem egymas gyalazasa, nem a haza elarulasa, nem a profitleses az eszkoz. ahhoz, hogy ezeket a bajokat megszuntessuk, eloszor meg kell talalni a bajok forrasait. ez nem a hatalom, inkabb a szubjektiv itelokepesseg hianyara vezetheto vissza. nem gondoljatok, hogy a hatalom pont azt szeretne, ami nekunk is idealis? lehet maskepp? sajnos nehezen tanulunk. de, azert lassan lassan...
  • Murder3
    #25
    mondjuk h kicsit az amcsi honfitársai is észbe kapjanak h mi is folyik ott valójában, am meg az nem szándékos civil írtás volt egy hiba ami háborús körülmények között hát nem ritka főleg h ott kicsit komolyabb tétre játszogatak a katonák.

    Igen a középkori szintne ragadt országokba, mint pl a közel kelet,kína és egyéb degenerált szövettöltelékű, életre se való semmirekellő országba kevesebbért is halálra itélik úgy h szarnak tárgyalni.

  • maestro85
    #24
    Szabadságot Bradley Manning-nek, aki szembeszállt a hazugsággal, vállalva a büntetést, hogy megossza embertársaival az igazságot!!! Hazug, képmutató banda akik a bársonyszékekben ülnek!
  • Asperot
    #23
    Mások pl meghalnak érte. Egyébként ennek a „szeretem a hazámat és súgok róla titkokat” utoljára Canarisnak állt jól. Csak hogy közismert legyen a példa, a helikopteres videó kiszivárgásában, mi volt a nagyszerű, hazafias?
  • sanyicks
    #22
    És érdekes módon pont az az IGAZI liberális akik szerint ezek koncepciós perek. Itt derül ki, hogy ki az igazi liberális, és ki a az szdsz szoci szerű divat"liberális".
  • blessyou
    #21
    Amennyiben valóban ez a fickó szivárogtatta ki az infót akkor lehet, hogy ő jobban szereti a hazáját, mint az itt kommentelők együttvéve (engem is beleértve). Gondoljátok, nem tudta, hogy ez mivel jár, ha kiderül? Ne egy egyszerű fénykép alapján akarjátok megítélni az embert, ez a fickó nem egyszerű dolgot vitt végbe. Azért ez nem annyi, hogy kisétálok a külügyminisztériumból kétszázötvenezer titkos irattal a hónom alatt (akár virtuálisan).

    Szerintem ez a fickó annyira hazaáruló, mint amennyire Stauffenberg volt.
  • Tetsuo
    #20
    Nem kell itt a Jobbikkal jonni, aktualpolitikatol fuggetlenul is lehet beszelni.
    Kis olvasottsag es szeles latokor persze nem art.
    Erdemes pl. 1984 c Orwell regenyt elolvasni.
  • hangulati
    #19
    gondolom, nem kell magyaraznom, de ez nem Amergin-nek szolt, bar vele sem ertek egyet. line volt a cel. ezert bocsanatot kerek.
  • hangulati
    #18
    nagyon jo kerdes -tenyleg: ki az?
  • hangulati
    #17
    ja, bocs... nevtelen kocsog.
  • hangulati
    #16
    igen? es miert? megindokolnad? szeretnem, ha kielegitened merhetetlen kivancsisagomat. mivel szemelyazonossagom nem titok, soha nem volt az, mint egyeseke, en ugy nevezlek: kocsog (Koetsoeg) tisztellettel: garami laszlo
    ps. kerlek, a csaladomat ne keverd bele (foleg mostanaban). en nem szemelyeskedtem, de, ha ugy gondolod, hat legyen. kapd be a faszom.
  • MsUser
    #15
    Megtalálták aki elvigye a balhét! Ha sok a szar a fejed felett előbb utóbb kiborul, ez igaz a hadseregre is, de az amatőr bajkeverőre is!
    Mindenhol megtörténnek ezek a dolgok, amíg ki nem szivárog addig a falak között és a médiában zajlik a butítás, de ha kézzelfoghatóan az ellenkezője kiderül akkor keresnek valakit aki elvigye a balhét és azzal semelyik országban sem bánnak kesztyűs kézzel.
  • Amergin
    #14
    Ki az a "Jobbik"?
  • Ferrer
    #13
    Jájj, kevesebb Jobbik TV-t...
  • Amergin
    #12
    Kétféle ember van: az egyik szereti a birodalmakat, a másik nem. A birodalmak gonosszágra, hatalomvágyra és külső és/vagy belső elnyomásra épülnek ellentétben a hivatalos propaganda maszlaggal.
    Assange és a fenti fiatalember nem szeretik a birodalmakat, tehát jó arcok.
    Ne a tükröt szidd, ha ragyás a pofád!!
  • Tetsuo
    #11
    Na igen, nem lehet egy langesz. Bevonult a seregbe, azt hitte tenyleg a becsuletrol meg kitartasrol szol, mint a JAG-ben. Kb. azt gondolta, hogy a artatlanok es a hazaja becsulete erdekeben is cselekszik.
    Nem kellett volna annyit inni..
  • Tetsuo
    #10
  • Asperot
    #9
    Talán jobb lett volna, ha némi vér marad az agyában is. Akkor talán eszébe jut, hogy ez mivel jár. Ha kiad pár necces témát a sajtónak. Hát legyen, idealista a srác. Pár évet ül és annyi. Ha viszont igaz, hogy 260.000 dokumentumot ad ki, nem bátor, nem okos, nem idealista, hanem áruló, annak is buta.
  • Line
    #8
    Az ilyen embereket mint te simán bebasznám két év sittre csak hogy tudd miről beszélsz olyan lazán.

    Mellesleg ennek a sárgadinnyemosolyú köcsögnek több vér van a faszában mint a te egész családfádnak az őskorig visszamenőleg.
  • Line
    #7
    Igazi szararc vagy. :-)
  • hangulati
    #6
    elorebocsajtanam, hogy az egeszbol egy szot sem hiszek el. viszont az ellensegnek valo segitsegnyujtas nem csak Amerikaorszagban szamit foben jaro bunnek. mashol lehet, hogy nem szorakoznanak ennyit egy aruloval, ahogy nem is erdemelne ennyi figyelmet. a baratjat, vagy a feleseget is eladna apropenzert, nem kar erte. aszanzs az erdekes kerdes, varom, mi lesz az o ugyevel, mivel velemenyem szerint o csak egy ujsagiro. ha megbuntetik, akkor el kell gondolkoznunk. egy ilyen sargadinnye-mosolyu kis kocsoggel meg nem erdemes foglalkozni, foleg, ha katona. alairta, megszegte, nyilvanvalo okbol ezert bunhodnie kell. mashol reg likvidaltak volna. mint minden egyeb allampolgart, kiveve, ha ujsagiro. nekik ugyanis ez a dolguk. jajj, mit kapok ezert...
  • Sith
    #5
    Amenyire tudom be akarta záratni de leszavazták
  • WinG
    #4
    Felfúvódó nap, haha. Az még kicsit odébb van.
  • vasedeny2
    #3
    jaja, semmi halál büntetés. lesz még itt mega tüntetés a böröne mellett elhihetitek :D
  • Amergin
    #2
    Ajvék! Gyertek "internetzsoldosok" gyorsan, Amerika a védelmetekre szorul!
    Egyébként a Nobel békedíjas csimpánz a minap "bocsánatot kért", amiért a konkvisztádorai megöltek 9 gyermeket rőzsegyűjtés közben. Gratulálok csimpánz, most megszolgáltad a díjadat.
    Arról persze most sem pofázott, hogy a guantanamo-i gulagot mikor zárják be...
  • speed2006
    #1
    Esetleg ha korrektek lettek volna, és nem egy rohadék hataloméhes banda, akkor nem lenne mit kiszivárogtatni. Nem kell ide felfúvódó nap, sem globális felmelegedés. elég ide amerika.