Perlik a Zyngat a Mafia Wars miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

carville
Be Dead! It's fashion.
Elet a multuknal... 😊
NEXUS6
Persze mert a fõnöknek van egy koncepciója, a kisfõnöknek ötletei, a beosztottnak meg téveszméi vannak.
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

fergusonpapa
pereskedés??na errõõl is film lesz 😛

am ténleg durva mit ért el a zynga utobi 3 évben feltornászta magát legnagyobb játék gyártojává.

www.icewebhu

Nem az ötletlopás náluk a menõ. Csak éppen a fõnök tiltja az önálló gondolatokat. 😊
ja eléggé csúnya hogy a zyngának az electronic arts kishal
Egyébként kereset, nem kereslet. 😊 Tudom elírás, csak szólok, mert késõbb esetleg hibásan jelöli meg valaki ezt a cikket referenciaként a hibás írásmódra.
Én konkrétan egy ex-Zynga fejlesztõt idéztem, aki arról beszélt, hogy a cégnél csak az ötletlopás a nyerõ, hogy minél kevesebb kockázattal és idõ+pénz befektetéssel a legpofátlanabb módon kaszáljanak sokat. Õ mondta, hogy a cég filozófiája a Google "Be good"-dal ellentétben akár "Be evil" is lehetne.

Csak erre céloztam. 😊
Fresh Duke
"A Zynga a játékpiac jelenlegi legsikeresebb és legértékesebb csapata"
Wait, what? Egyszer nem hallottam róluk.

"és ezt olyan Facebook programoknak köszönhetik, mint a milliók által "lájkolt" Farmville vagy a Mafia Wars."
Ja, hogy ezért nem.

A heavy cost. I pay it gladly.

zola2000
nincs baj velük, aki nem profi játékos annak egyszerüen kezelhetöek, és könnyen hozzáférhetöek a cuccaik, de aki játékos annak persze hogy tul egyszerüek...

A

Zynga
Be Evil!