11
-
Zoliz #11 carville
Be Dead! It's fashion. -
Nabateus #10 Elet a multuknal... :) -
#9 Persze mert a főnöknek van egy koncepciója, a kisfőnöknek ötletei, a beosztottnak meg téveszméi vannak.
-
#8 pereskedés??na errőől is film lesz :P
am ténleg durva mit ért el a zynga utobi 3 évben feltornászta magát legnagyobb játék gyártojává. -
Szefmester #7 Nem az ötletlopás náluk a menő. Csak éppen a főnök tiltja az önálló gondolatokat. :) -
Zolivok #6 ja eléggé csúnya hogy a zyngának az electronic arts kishal -
endrev #5 Egyébként kereset, nem kereslet. :) Tudom elírás, csak szólok, mert később esetleg hibásan jelöli meg valaki ezt a cikket referenciaként a hibás írásmódra. -
carville #4 Én konkrétan egy ex-Zynga fejlesztőt idéztem, aki arról beszélt, hogy a cégnél csak az ötletlopás a nyerő, hogy minél kevesebb kockázattal és idő+pénz befektetéssel a legpofátlanabb módon kaszáljanak sokat. Ő mondta, hogy a cég filozófiája a Google "Be good"-dal ellentétben akár "Be evil" is lehetne.
Csak erre céloztam. :) -
#3 "A Zynga a játékpiac jelenlegi legsikeresebb és legértékesebb csapata"
Wait, what? Egyszer nem hallottam róluk.
"és ezt olyan Facebook programoknak köszönhetik, mint a milliók által "lájkolt" Farmville vagy a Mafia Wars."
Ja, hogy ezért nem. -
#2 nincs baj velük, aki nem profi játékos annak egyszerüen kezelhetöek, és könnyen hozzáférhetöek a cuccaik, de aki játékos annak persze hogy tul egyszerüek... -
carville #1 Zynga
Be Evil!