Megjelent az iPad 2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" Az appstore nemrég elérte a 10 milliárd letöltést. Szép teljesítmény egy olyan szolgáltatástól, ami senkit sem érdekel."

Azert teged se az eszedert tartanak....
Szerinted fanboi az, akinek feltûnik, ha valaki faszparaszt?
fanboi-e vagy
vagy csak egy kis sima buzgomocsing ?

anti hero

Döbbenet, hogy amikor az apple olyan cuccot jelent be, amit nem nagyon lehet sem szolgáltatások, sem ár, sem teljesitmény alapján fikkerolni, akkor egyesek képesek a seggfej trollkodás olyan szintjére sülyedni, ami még a politikai acsarkodó fórumokon is ritka.
Belekötni Jobs ruhájába meg betegségébe?
Most komolyan: ezért fizetnek, vagy õszintén jön?

Aztán a klasszikus hülyeség, ami minden egyes iPad topicban elõjön: a tábla szar, mert nem notebook. Ez ellen értelmetlen érveket felhozni, mert minden ötszázszor le lett írva minden egyes iPad topicban.

Na de ez a legjobb:

"Ami meg az alkalmazások számát illeti: ki nem szarja le, hogy az általában feltelepített (vérmérséklettõl függõen) pár alkalmazáson kívül még hányszor tízezer egyéb van, ami senkit sem érdekel"

Az appstore nemrég elérte a 10 milliárd letöltést. Szép teljesítmény egy olyan szolgáltatástól, ami senkit sem érdekel.
DanielT
CSAK KILENC tabot? ÚRISTENMEKKORASZAR.

És mekkora idióták vannak ezen a bolygón 😄
Motorola 800-rol indul, ha jol tudom. persze sokat tud papiron, de Apple-nel eldonthetem, hogy kell-e a 3G es a tarolokapacitasert se kell feleslegesen fizetnem. legolcsobb modell 500-ert barati (sajnos nalunk 1:1-be valtanak 😞 )

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

narumon
"Értsük már meg hogy az arm prociból 1 ghz még mindig harmatgyenge egy pc-s akár atom procihoz képest is..."

Attól függ merrõl nézed. Ennek nem is kell egy tohonya oprendszert mozgatnia a nyolcezer féle driverrel együtt.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Jelzem ezzel az 500USD-vel ez lesz a legolcsóbb versenyzõ ezen a piacon a paramétereket figyelembe véve. Persze lehet megint jönni a drága az apple dumával (ami eddig sem állta meg a helyét)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Ami meg az alkalmazások számát illeti: ki nem szarja le, hogy az általában feltelepített (vérmérséklettõl függõen) pár alkalmazáson kívül még hányszor tízezer egyéb van, ami senkit sem érdekel."

Akkor ezek szerint neked tökmindegy hogy azt az 5db alkalmazást amit felraksz 10-bõl választod ki vagy 1000-bõl. Nekem mondjuk nem mindegy.

Értsük már meg hogy az arm prociból 1 ghz még mindig harmatgyenge egy pc-s akár atom procihoz képest is...
Egy ilyen 2 magos 1ghz-s arm talán felér egy 1 ghz-s atommal, szóval nemhogy egy notebookhoz képest nem erõs, de még egy netbookhoz képest sem, gpu-ról nem is beszélve.
Max a többi armhoz képest erõs, nem mintha nem készülni már 600 gyártó szintén kétmagos gépe.
A hdmi 40 dolláros sarcához (mert nem szabvány a csati, 40-ért kell venni átalakítót), az usb, és sd kártyahely hiányához meg csak gratulálni tudok...

tenorista (igen önmagam kezébe kerültem, szóval már késő). Az rpg-7 legyen veled!

zola2000
Tehát a szoftverválaszték szerinted nem érdekes?! ^^

A

"Apple továbbra is a felhasználói élményt tartja az elsõ helyen."
= a gép optimalizálása szoftveres úton az egyszerû júzerre.

Ennek az eredménye pl, hogy az iPad böngészõjében csak 9 tabot lehet nyitni egyszerre. Az ezt felturbózó appot pedig kitiltották az appstore-ból. És még hasonló finomságok, megkötések, korlátozások 500 usd-ért.
Ha agyatlan lennék, akkor mondjuk nekem is bejönne... Megértem.

https://twitter.com/foodlfg

Ez bizony nem lett valami ütõs dolog. Ami meg az alkalmazások számát illeti: ki nem szarja le, hogy az általában feltelepített (vérmérséklettõl függõen) pár alkalmazáson kívül még hányszor tízezer egyéb van, ami senkit sem érdekel.
A marketinges (melópityu) bizony elég ramatyul néz ki.
http://theoatmeal.com/comics/apple 😄😄 errõl van szó

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Dynamic
Elég ostoba szemlélet.
(mostmar) eros es minosegi harware, hordozhatosag, kulonleges kezelofelulet, jo akkuido es A RENGETEG ALKALMAZAS. netbook-al legyszives ne gyere. persze ha azon is ugyanugy fut a ... hmm... mondjuk az KORG iElectribe, mint iPad-on, akkor elnezest, megyek Netbook-ot venni. 1 pelda a millibol.
nos ha ennyibol nem erted meg, akkor szerintem felesleges olvasnod innentol barmit is az iPad-rol. nem kell szeretned, de lekezelni butasag lenne.

Megan Fox is 70% vizbol all es ugyanolyan szervekbol, mint a tobbmilliard embertarsa, megis kulonlegesebb, mint a Eszti neni a kisboltban... (latom ide ilyen pelda kell 😄)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Úgyan mond már el nekünk is mitöl más ez a "nagyszerû készülék".

Tartalmaz. 1 db alaplapot, 1 db processzort, 1 db memoriát, 1 db ssd lemezt, 1 db kijelzõt, 2 db kamerát, 1 db "házat" ( burkolatot), 1 db "speciális i/o portot. Általában ezekbõl áll bármilyen netbook/laptop/táblaPC. Mitõl olyan külonleges ez az IPAD2 ?
Laza
Ok, de szerinted mi terül el a hatalmas képernyõ alatt? Csak nem az aksi? 😊
Nagyobb terjedelmû gép alá nagyobb aksit lehet pakolni.

És ha már azt a két masinát említetted, játékra még mindig inkább azok, mint a szaros zsírosodó képernyõt tapogassam.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Az az écnél mûködik😄 Márha láttad a south parkot és amiatt mondtad😄
akkor egy kis influenzabol se gyogyulunk ki soha, mert barmikor elojohet 😊

passatgt
"5-szor diagnosztizaltak es mindig kigyogyult"

tehát egyszer sem gyógyult ki lényegébe😊

amúgy nekem is van rokonom, akit mûtöttek 6 éve tüdõrákkal(kivették a bal tüdõt) és azóta boldogan él, egészségügyi problémák nélkül

hihetetlen, hogy mennyi gyoker van itt. ilyen betegseggel nem szabad viccelodni!

egyebkent szamos esetben gyogyultak ki emberek rakbol. hogy kezeles vagy a szervezet vegezte el, az mas kerdes, mondanam, hogy is-is. pl multkor volt egy 95 eves neni az ujsagban, akinel 5-szor diagnosztizaltak es mindig kigyogyult. jelenleg korahoz kepest nagyon fitt.

es hogy a hirhez hozzaszoljak: hoztak, amit hozniuk kellett. konkurencia ezzel semmikepp nem tud versenyezni. note-netbook-okhoz pedig felesleges hasonlitgatni, mert teljesen mas. ez egy nagyszeru keszulek. akik pedig fikazzak, az teljesen egyertelmu, hogy miert teszik ---> kommentjeik ignoralandok.

Gurren
fecskendezzen magába pénzt és meggyógyul.

zola2000
Akárhogyis 10 óra akkor is szép, sem a 3ds sem az NGP nem birja addig, pedig az ipadnak nagyobb is a kijelzöje.

A

Milyen sebesegu dvd iro van benne, es hol van a flopi meghajto ?
Sir Quno Jedi
Megjelenhetne tömör arany Goa'uld szervóvértben is, 100 elit Jaffával körülvéve, a koncertezõ Madonnával kísérõzenekarként, mer telik rá, de neki az a módszere, hogy igyexik úgy kinézni, mint az átlag igénytelen kocka infós, amilyenek mind vagyunk a szakmában és így a szomszédjómunkásszakember képzetét kelti, ami mélységes bizalmat ébreszt a kockásgeekekben. Elvégre egy ilyen igénytelenpólósfarmeros fickó (mint õk) már csak tud valamit a hájtekrõl és elhozza nekünk az ipari forradalmat a Taucetialfáról, mer õt még a kicsi szürke ufonauták is respektálják. Végülis úgy vélem ez be is jött neki eddigelé, de rendesen.

Marketing.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tudom, hogy ez a stilusa, de baszaras, hogy mindig ugyanazt a ruhat hordja 😄

más: a rákból sztem nem lehet meggyógyulni, csak húzni az idõt. faszikámnak meg vannak számlálva napjai... ; (

mindenesetre ezek a ipadok engem tejesen hidegen hagynak.

anti hero

Laza
Na, jól meg is magyaráztad, az iPad is azért bírja ennyi ideig, mert 'butább' mint egy notebook 😉

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

zola2000
Na igen, a notim kb 3,5 óráig birja netezéssel, 2 óráig filmnézéssel, a crysis2vel még egy órág sem birja egy akksi.

A

A 10 órát videónézésre mondják, ha csak böngészel, meg e-mailezel akkor akár többet is ki lehet hozni belõle. Én általában hetente 1x max 2x töltöm, és nem 1 órát használom naponta hanem jóval többet. És ebben van játék is rendesen, ami meg egy picit jobban terheli a cuccot.
Láttam én már flash-t mobilon meg androidos táblán. Játékok nem igazán mennek, a flashes videólejátszók nagy része szintén nem megy (pl.: index.hu) de a bannerekkel nem volt gond, az minden esetben tökéletesen futott. Amíg ennyit tud a mobilos flash platform, addig nem nagyon hiányzik.
Dynamic
Ja, végül is errõl beszélek<#eljen>
Máris megkapta a régi mobil élményt<#idiota>
Dynamic
Ha már az ellentábor állandóan a notebookokkal példálózik, akkor nem ártana azt sem figyelembe venni, hogy még így is kétszer-háromszor(!) tovább bírja, mint a notebook. Ennek tudatában nagyon szép teljesítmény.
A mobilos elvárásod meg erõsen irreális, hiszen az egy dolog, hogy "butább" telefon nem fogyasztott annyit, de nem is volt a használata permanens. Vagyis napi pár perc(beszélgetés, sms) és kalap.
zola2000
Ay ipad 10 óráig birja, ha naponta 1 órát használod, akkor 10 napig nem kell tölteni ^^

A

majd ha 10 napig nem kell tölteni valamit boldog leszek😊)

/nem kell leírni, hogy a régi mobilok nem fogyasztottak annyit, tudom/ - oldják meg.
Ez tényleg hatalmas biznisz, minden évben kihoznak egy új és jobb táblát és az emberek mindig a nagyobb verzió számút akarják maguknak 😊 Veszek részvényt.

Hungarikum, 10 óra nem elég? 😊
Ilyen erõs hardware mellett már igazán elõkerülhetne az a fránya fless is , akkor még talán el is gondolkodnék egy ilyenen... <#eplus2>
Ha a felhasználói élményeket akarja még jobban kielégíteni, könyörgöm fogjon össze a többi gyártóval és invesztáljon már bele egy kicsit az akkumlátorok fejlesztésébe.

HDMI-t is azért fejlesztették ki, mert rájöttek a filmesek, hogy hiába a csúcsszuper minõség, ha a felhasználó nem tudja élvezni a régi techonologia miatt.
__
egyébként tényleg látványosan lefogyott. de a rák az ilyen, nem válogat, visz boldogot, boldogtalant..
GregSB
Újíts be egy hasnyálmirig rákot, járj el kezelésekre, és érd el valahogy, hogy végezzenek májátültetést rajtad. Hát így. Te is garantáltan le fogsz dobni egy 20-ast.

Ti egyébként tényleg ekkora parasztok vagytok? Legnagyobb ellenségemnek se kívánnám, hogy ezeket átélje, ti meg itt viccelõdtök rajta.

Fresh Duke
Nekem is le kéne fogynom kicsit. :/
Jobs hogy csinálta?

A heavy cost. I pay it gladly.

Chocho
Csórikámnál kiújult a rák?

Gaming is believing.

Van egy olyan érzésem,hogy más miatt rángatták elõ. Ha tényleg annyira beteg,mint írják,akkor még be akarta mutatni utolsó nagy dobását😞

mad mind
Érzik, hogy jobs nélkül semmi az apple, ráadásul igazán nincsenek nagy újítások a pad2-ben, ezért rángatták elõ.

Vicc az egész... 😄D

https://twitter.com/foodlfg

← ElőzőOldal 2 / 2