94
  • Gurren
    jó az mindenre, csak jó tömény oldatot kell használni
  • B0nFire
    [/OFF]

Nekem vagy 15× volt kiújuló hasnyálmirigy-gyulladásom, a fele már el van halva, mégsem műtik meg. Megkérdeztem miért. A válasz: a hasnyálmirigyet olyan nehéz műteni (technikailag megfogni sem lehet, szétfolyik az ember keze között, mint a takony...), hogy 100-ból 99 páciens belehal, és már csak akkor vágják az embert, ha egyébként is belehalna. Aztán ha szerencséje van, akkor utána meggyógyul. De utána is szigorú diétán kell élni, amitől nem igazán lehet meghízni. Csak egy példát mondok itt, mert valaki kérdezte: a napi zsírbevitel 40 grammban van limitálva. Reggelire 10 deka parizer, és csók. Aznapra nincs több zsír. Így kell elképzelni. Én is ezzel szenvedek évek óta. Aztán rágugliztam, mert érdekel a jövendőm, és hamar kikötöttem a hasnyálmirigy-rák című írásoknál, amelyek egy csepp illúziót sem hagynak afelől, hogy ez menthetetlen. Aki megkapja, az bele is hal. Természetesen Jobsnak van elég pénze, hogy a legdrágább magánklinikákon a világ legnevesebb professzorai gyógyítsák, de így is csak kitolják az elkerülhetetlent. Az átlagember már 6× belehalt volna. Ezt nem lehet a tüdő- vagy gyomorrákkal összehasonlítani. Van akinek kiveszik a fél tüdejét, van akinek a fél, vagy az egész gyomrát is, és él tovább vígan. A hasnyálmirigyet nem lehet megfelezni, donor a világban sincs, az átültetése (mint mondtam) igen kockázatos. 100 műtétet 1 ember él túl.

[/OFF]
  • passatgt
    amikor felfedezték nála, akkor ő is úgy tudta, hogy nem sok ideje van hátra, viszont egy olyan típusú rákot találtak, ami pont gyógyítható, legalábbis ezt mondta valamikor, és utána egy jó ideig nem is volt gondja

amúgy szerintem nem néz ki rosszabbul mint 1 vagy 2 éve, sőt:)
  • B0nFire
    [i]"Újíts be egy hasnyálmirig rákot, járj el kezelésekre, és érd el valahogy, hogy végezzenek májátültetést rajtad. Hát így."[i]

Nem tudtam, hogy mi baja, azt gondoltam, hogy rákos, de azt nem, hogy hasnyálmirigy. Akkor nem is csodálom, hogy még előszedték, vagy ő akarta bemutatni, mert valószínűleg ez volt az utolsó nagy dobása. A hasnyálmirigy rák ugyanis az egyike azoknak a rákoknak, amelyek nem gyógyíthatók. Bele fog halni rövid időn belül, és ezt ő is tudja. Talán ezért akart még utoljára a reflektorok elé lépni.

Szegény. Sajnálom azért. Mondjuk még nekem is van egy jó esélyem erre, mert az én hasnyálmirigyem is tropa... :((
  • Chocho
    Mi ez a "Ti"? Én csak kérdeztem, hogy újra az-e a baja, mert nem néz ki túl jól.

Egyébként az iPaddel nincs semmi baj, a gond a hülye, sznob közönségnél kezdődik.
  • SirAlo
    Szerintem is nagyon jo cucc az Ipad is es ha tenyleg annyival gyorsabb amennyit ir akkor az nagyon kiraly... meg nem probaltam de lattam videokba hogy mennyire gyors, hd videokat is siman viszi es az akuideje is nagyon jo
  • kpbendi
    Csak hogy azok is megértsék, akik nem akarják megérteni: ha senkit sem érdekelnének az alkalmazások, akkor nem töltenék le őket az iPad és iPhone felhasználók ekkora mennyiségben.
    Persze ha ellenérv nincs, mindig jön a személyeskedés, úgy látszik ezt is sikerült importálni a poltikai szardobáló fórumokról. Gratulálok.
  • Major
    Aki ma nem siet lemarad az IPAD 2-ről.
  • Major
    "A CultofMac értesülései szerint még idén piacra kerülhet az iPad 3."
  • nyuny01 #45
    Fanboi-e vagy sem,többre értékelem a hozzászólását mint az ilyen 10 éves kisgyerek szintjét hozó,de akkor én igen is megmondom,meg lefikázom stb. stb. hozzászólókat !
    Jah és képzeld el nekem nincsen iPad-om,és fanboi sem vagyok!Csak azért nem fikázok semmit mert én nem tudom meg venni magamnak!

Komolyan a cikkeken kívül már nem érdemes hsz-eket olvasni itt az sg-n,mert csak felk***m magam az ilyen idiótáktól mint te!

Jah most nézem az életkorod,azért szép hogy 35 évesen ennyit tudsz hozzáfűzni egy cikkhez,vagy egy fórumtársad hozzászólásához!
  • cateran
    " Az appstore nemrég elérte a 10 milliárd letöltést. Szép teljesítmény egy olyan szolgáltatástól, ami senkit sem érdekel."

Azert teged se az eszedert tartanak....
  • kpbendi
    Szerinted fanboi az, akinek feltűnik, ha valaki faszparaszt?
  • Bhalage
    fanboi-e vagy
    vagy csak egy kis sima buzgomocsing ?
  • kpbendi
    Döbbenet, hogy amikor az apple olyan cuccot jelent be, amit nem nagyon lehet sem szolgáltatások, sem ár, sem teljesitmény alapján fikkerolni, akkor egyesek képesek a seggfej trollkodás olyan szintjére sülyedni, ami még a politikai acsarkodó fórumokon is ritka.
    Belekötni Jobs ruhájába meg betegségébe?
    Most komolyan: ezért fizetnek, vagy őszintén jön?

Aztán a klasszikus hülyeség, ami minden egyes iPad topicban előjön: a tábla szar, mert nem notebook. Ez ellen értelmetlen érveket felhozni, mert minden ötszázszor le lett írva minden egyes iPad topicban.

Na de ez a legjobb:

"Ami meg az alkalmazások számát illeti: ki nem szarja le, hogy az általában feltelepített (vérmérséklettől függően) pár alkalmazáson kívül még hányszor tízezer egyéb van, ami senkit sem érdekel"

Az appstore nemrég elérte a 10 milliárd letöltést. Szép teljesítmény egy olyan szolgáltatástól, ami senkit sem érdekel.
  • DanielT
    CSAK KILENC tabot? ÚRISTENMEKKORASZAR.

És mekkora idióták vannak ezen a bolygón :D
  • SlickAdam
    Motorola 800-rol indul, ha jol tudom. persze sokat tud papiron, de Apple-nel eldonthetem, hogy kell-e a 3G es a tarolokapacitasert se kell feleslegesen fizetnem. legolcsobb modell 500-ert barati (sajnos nalunk 1:1-be valtanak :( )
  • narumon
    "Értsük már meg hogy az arm prociból 1 ghz még mindig harmatgyenge egy pc-s akár atom procihoz képest is..."

Attól függ merről nézed. Ennek nem is kell egy tohonya oprendszert mozgatnia a nyolcezer féle driverrel együtt.
  • narumon
    Jelzem ezzel az 500USD-vel ez lesz a legolcsóbb versenyző ezen a piacon a paramétereket figyelembe véve. Persze lehet megint jönni a drága az apple dumával (ami eddig sem állta meg a helyét)
  • narumon
    "Ami meg az alkalmazások számát illeti: ki nem szarja le, hogy az általában feltelepített (vérmérséklettől függően) pár alkalmazáson kívül még hányszor tízezer egyéb van, ami senkit sem érdekel."

Akkor ezek szerint neked tökmindegy hogy azt az 5db alkalmazást amit felraksz 10-ből választod ki vagy 1000-ből. Nekem mondjuk nem mindegy.
  • abdul alahmed
    Értsük már meg hogy az arm prociból 1 ghz még mindig harmatgyenge egy pc-s akár atom procihoz képest is...
    Egy ilyen 2 magos 1ghz-s arm talán felér egy 1 ghz-s atommal, szóval nemhogy egy notebookhoz képest nem erős, de még egy netbookhoz képest sem, gpu-ról nem is beszélve.
    Max a többi armhoz képest erős, nem mintha nem készülni már 600 gyártó szintén kétmagos gépe.
    A hdmi 40 dolláros sarcához (mert nem szabvány a csati, 40-ért kell venni átalakítót), az usb, és sd kártyahely hiányához meg csak gratulálni tudok...
  • zola2000
    Tehát a szoftverválaszték szerinted nem érdekes?! ^^
  • FoodLFG
    "Apple továbbra is a felhasználói élményt tartja az első helyen."
    = a gép optimalizálása szoftveres úton az egyszerű júzerre.

Ennek az eredménye pl, hogy az iPad böngészőjében csak 9 tabot lehet nyitni egyszerre. Az ezt felturbózó appot pedig kitiltották az appstore-ból. És még hasonló finomságok, megkötések, korlátozások 500 usd-ért.
    Ha agyatlan lennék, akkor mondjuk nekem is bejönne... Megértem.
  • willcox
    Ez bizony nem lett valami ütős dolog. Ami meg az alkalmazások számát illeti: ki nem szarja le, hogy az általában feltelepített (vérmérséklettől függően) pár alkalmazáson kívül még hányszor tízezer egyéb van, ami senkit sem érdekel.
    A marketinges (melópityu) bizony elég ramatyul néz ki.
  • Romel
    http://theoatmeal.com/comics/apple :D:D erről van szó
  • Dynamic
    Elég ostoba szemlélet.
  • SlickAdam
    (mostmar) eros es minosegi harware, hordozhatosag, kulonleges kezelofelulet, jo akkuido es A RENGETEG ALKALMAZAS. netbook-al legyszives ne gyere. persze ha azon is ugyanugy fut a ... hmm... mondjuk az KORG iElectribe, mint iPad-on, akkor elnezest, megyek Netbook-ot venni. 1 pelda a millibol.
    nos ha ennyibol nem erted meg, akkor szerintem felesleges olvasnod innentol barmit is az iPad-rol. nem kell szeretned, de lekezelni butasag lenne.

Megan Fox is 70% vizbol all es ugyanolyan szervekbol, mint a tobbmilliard embertarsa, megis kulonlegesebb, mint a Eszti neni a kisboltban... (latom ide ilyen pelda kell :D)
  • BlueGold
    Úgyan mond már el nekünk is mitöl más ez a "nagyszerű készülék".

Tartalmaz. 1 db alaplapot, 1 db processzort, 1 db memoriát, 1 db ssd lemezt, 1 db kijelzőt, 2 db kamerát, 1 db "házat" ( burkolatot), 1 db "speciális i/o portot. Általában ezekből áll bármilyen netbook/laptop/táblaPC. Mitől olyan külonleges ez az IPAD2 ?
  • Laza
    Ok, de szerinted mi terül el a hatalmas képernyő alatt? Csak nem az aksi? :)
    Nagyobb terjedelmű gép alá nagyobb aksit lehet pakolni.

És ha már azt a két masinát említetted, játékra még mindig inkább azok, mint a szaros zsírosodó képernyőt tapogassam.
  • Nailyenugysincs
    Az az écnél működik:D Márha láttad a south parkot és amiatt mondtad:D
  • SlickAdam
    akkor egy kis influenzabol se gyogyulunk ki soha, mert barmikor elojohet :)
  • passatgt
    "5-szor diagnosztizaltak es mindig kigyogyult"

tehát egyszer sem gyógyult ki lényegébe:)

amúgy nekem is van rokonom, akit műtöttek 6 éve tüdőrákkal(kivették a bal tüdőt) és azóta boldogan él, egészségügyi problémák nélkül
  • SlickAdam
    hihetetlen, hogy mennyi gyoker van itt. ilyen betegseggel nem szabad viccelodni!

egyebkent szamos esetben gyogyultak ki emberek rakbol. hogy kezeles vagy a szervezet vegezte el, az mas kerdes, mondanam, hogy is-is. pl multkor volt egy 95 eves neni az ujsagban, akinel 5-szor diagnosztizaltak es mindig kigyogyult. jelenleg korahoz kepest nagyon fitt.

es hogy a hirhez hozzaszoljak: hoztak, amit hozniuk kellett. konkurencia ezzel semmikepp nem tud versenyezni. note-netbook-okhoz pedig felesleges hasonlitgatni, mert teljesen mas. ez egy nagyszeru keszulek. akik pedig fikazzak, az teljesen egyertelmu, hogy miert teszik ---> kommentjeik ignoralandok.
  • Gurren
    fecskendezzen magába pénzt és meggyógyul.
  • zola2000
    Akárhogyis 10 óra akkor is szép, sem a 3ds sem az NGP nem birja addig, pedig az ipadnak nagyobb is a kijelzöje.
  • duke
    Milyen sebesegu dvd iro van benne, es hol van a flopi meghajto ?
  • Sir Quno Jedi
    Megjelenhetne tömör arany Goa'uld szervóvértben is, 100 elit Jaffával körülvéve, a koncertező Madonnával kísérőzenekarként, mer telik rá, de neki az a módszere, hogy igyexik úgy kinézni, mint az átlag igénytelen kocka infós, amilyenek mind vagyunk a szakmában és így a szomszédjómunkásszakember képzetét kelti, ami mélységes bizalmat ébreszt a kockásgeekekben. Elvégre egy ilyen igénytelenpólósfarmeros fickó (mint ők) már csak tud valamit a hájtekről és elhozza nekünk az ipari forradalmat a Taucetialfáról, mer őt még a kicsi szürke ufonauták is respektálják. Végülis úgy vélem ez be is jött neki eddigelé, de rendesen.

Marketing.
  • Bhalage
    tudom, hogy ez a stilusa, de baszaras, hogy mindig ugyanazt a ruhat hordja :D

más: a rákból sztem nem lehet meggyógyulni, csak húzni az időt. faszikámnak meg vannak számlálva napjai... ; (

mindenesetre ezek a ipadok engem tejesen hidegen hagynak.
  • Laza
    Na, jól meg is magyaráztad, az iPad is azért bírja ennyi ideig, mert 'butább' mint egy notebook ;)
  • zola2000
    Na igen, a notim kb 3,5 óráig birja netezéssel, 2 óráig filmnézéssel, a crysis2vel még egy órág sem birja egy akksi.
  • RoadkilleR78
    A 10 órát videónézésre mondják, ha csak böngészel, meg e-mailezel akkor akár többet is ki lehet hozni belőle. Én általában hetente 1x max 2x töltöm, és nem 1 órát használom naponta hanem jóval többet. És ebben van játék is rendesen, ami meg egy picit jobban terheli a cuccot.
    Láttam én már flash-t mobilon meg androidos táblán. Játékok nem igazán mennek, a flashes videólejátszók nagy része szintén nem megy (pl.: index.hu) de a bannerekkel nem volt gond, az minden esetben tökéletesen futott. Amíg ennyit tud a mobilos flash platform, addig nem nagyon hiányzik.