Egyre csökken a Firefox piaci részesedése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Én világ életembe FF-et ahsználtam és fogok is"

Nem lehetsz túl idõs... 😊

Az IE6-nak azért még mindig ilyen magas a részesedése, mert sok cégnél az IE6 használatára kötelezik a felhasználókat, mert a régi fostalicska webes alkalmazások csak azon mennek. <#csodalk>
Murder3
nem a hír flame keltõ csak az ide írók nagy résez elég idióta felfogással renndelekzik afelé amivel õ nem ért eggyet.
pl nem tudja felfogni h ha valakinek teljesen megfelel az IE X akkor az egy hülye,degenerált semmihez nem értõ....de persze minek is kéne neki ff vagy chrome?ha az IE is jó neki?

Én világ életembe FF-et ahsználtam és fogok is, egyszerûen hidegen hagy a chrome,safari meg ezek a baromságok mert nekem az ff megfelel ennyi.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
de okos vagy,szerinted aletisztultabb egyszerûbb megoldás butább....
hol élsz te?
mindnebe így van h minél egyszerûbb,letisztultabb, könynebb valamit kezelni annál sikeresebb és jobb.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

És ez is a kisebbekre jellemzõ, a nagyobbaknál egy idõ után lecserélik az informatikus vezetõt egy majomra, kevés kivétellel. Ezeknek vannak olyan tanácsadóik aki inkább kevesebb sikerrel megpróbálják neki megmagyarázni az informatikai dolgokat.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Na ennyit tudsz 😄 Sajnos megint mellélõttél (mint szinte mindig), de nyugodtan csak élj az álomvilágodban, hátha nem ébresztenek fel soha. De azért jól bemutattad milyen söpredék ember vagy, mindössze 2 sorban.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Nem tudom mit gondolnak a niggák a szalag mellett, erre nincs rálátásom, de az tény hogy a legértéktelenebb munkavállaló a világban a cégvezetõk, a gazdasági elemzõk után, ugyanis semmi hasznosat nem csinálnak, és ugyanannyira nem értenek semmihez sem az üzleti bullshitgyártáson kívül 😉

tenorista (igen önmagam kezébe kerültem, szóval már késő). Az rpg-7 legyen veled!

[HUN]FaTaL
Ha nem informatikai vállalkozásról van szó, akkor általában a cégvezetõ azt sem tudja mi az a böngészõ, nemhogy azt, hogy mennyibe kerülne váltani a Kotyogo Kávéfõzõ 2.0-ra.

http://goo.gl/gd6Zi5

huu ezen jót röhögtem, gondolom értesz a szoftverfejlesztéshez 😄 (noob -_-)
na hála az égnek csökken az IE6 részesedése
Windowsra találtam 1 progit, ami elvileg eltünteti a downloadbart. Linux alá kerestem,de csak ezt találtam: http://just-download.com/portable-software/browsers/chromium-portable-10.0.642.2.rar/download/31b62 Nem tudom, h mûködik-e.

Nyilván minden kis nigga ezt gondolja a szalag mellett, mert ha tükörbe nézne és rájönne hogy egy értéktelen biorobot akkor fel kéne magát kötnie. Egyszerû védelmi mechanizmus.
Egyszerüen rád be mikor már nem akarod látni, ennyi😊
Leszarom a Firefoxot. <#bdead>
Az lenne a meglepõ, ha nem csökkenne...

https://twitter.com/foodlfg

A legnépszerûbb az IE8, de hát automatán frissül a Win-en és mivel a Win. a legjobban elterjedt OP. nem csak vállalati körökben, ezért rúghat labdába egy statisztikán!
A valódi adat az amikor az IE-t figyelmenkivül hagyva nézzük a változásokat.
Egyébként "sanyicks" igazat szólt nagyon!
Nagy marhaságot mondtál MEGINT 😊 elég erõs álomvilágban élsz. A cégvezetõk bizony általában hülyék mint a segg, csak fürge a nyelvük, és kellõen embertelenek, és nagy a pofájuk. Egy cégvezetõ munkája kb egy rabszolgahajcsár szintjén van. A lényeget úgy is más csinálja helyettük. 😉

psishock
😊

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

B0nFire
Ezt elkúrták, nincs mit rajta szépíteni. Már réges-régen ki kellett volna rukkolniuk a FF4-gyel, nem tökölni rajta ki tudja meddig. Nem csoda, hogy sokan elveszítik a türelmüket. A króm még mindig ugyanaz a fapados fos, ami az 1.0 volt, mégis a verziószám növelésével folyamatosan a köztudatban van. Tudnak róla írni, lehet vele foglalkozni. A rókáék meg kussolnak a rókalyukban, közben az összes piaci konkurens a fejükre nõ.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

leszámítva a vállalatokat akik belsõ intraneten IE6-ot kényszerülnek használni, mivel esetleg rá lett fejlesztve egy alkalmazás... ... Szóval leszámítva ez a kis szeletkét a tortának... szégyen, hogy egyáltalán még ezek után is mérhetõ szegmenst alkot - konstans - az ilyen felmérésekben. (föleg h. maga a microfos is kiiktatná már)

ebbõl is látni, hogy egyesek mennyire igénytelenek ilyen téren. s nekem ne jöjjön senki ahoz, h. valaki kezdõ s nem ért hozzá.

Nem kell értened a dizelmotor müködösét, ahoz hogy tud vezetni egy autót. Viszont azt mindenkinek kell tudnia, hogyha ukrán mozdonyhajódizel extrát tankol bele a várható motorélettartam felezõdik.
Igaz, még nem indult be csak mindig hasonlóan kezdõdik.
Kiemelik a firefox-ot, hogy ígymegúgy kevesebb %-al rendelkezik, kellemes táptalajt adva ezzel a szokásos harakirinek. Aztán cikkeznek megint hasonlót a chrome-ról, hogy ott meg ugyanez a flame induljon be - csak épp más oldalról.
..és így megy ez az ie-vel, operával etc.. uncsi 😞

killall imagent

Armagedown
ez jó , egyre jobban terjed a gugli spyware <#falbav>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

psishock
pár kicsit zsörtölõdõ emberen kívül nem volt itt flame, viszont a "hír" tényleg értelmetlen szerintem is.

majd 1 évig nem adott ki komolyabb újításokkal teli verziót a ff, az idõvel az emberek kipróbáltak, elnéztek egyéb böngészõkre is. Utána, meg ahogy kijön nyilván végre a 4.0 RC, meg az lesz a hír gondolom hogy ismét növekedett a ff felhasználók tábora. 😊

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

http://www.sg.hu/cikkek/79857/erosodott_a_chrome_es_a_safari - fõleg így, gyakorlatilag teljesen 0 új infóval, de karatét egybõl beindítva.

killall imagent

Jaj, muszáj minden héten ilyen flame-értékû hírt kicikkezni? 😞

killall imagent

Tanuld meg hogy LOL-lal ne kezdj mondatot, mert hülye gyereknek látszol tõle. A cégvezetõk azért cégvezetõk - és azért vagy te porba fingó kis senki - mert õk okosak és pontosan tudják hogy a böngészõ csere hány 100 millióba kerülne, te meg divatmajomként cserélgeted hetente, és max k.rvaanyázol a fórumokon ha valami nem megy. A rendszergazda lustasága irreleváns ilyen tekintetben, mert ha a fõnöke azt mondja hogy le kell cserélni az IE6-ot Kotyogó Kávéfõzõ 2.0-ra, akkor a rendszergazda nem kérdez, hanem megoldja...
arty
én netbookon kényszerültem chrome-ra, majdnem egy évig csak azon használtam - aztán pár hete a többi gépemen is átváltottam

az egyetlen gondom a chrome-al az el nem tûnõ download bar alul 😞((

Forza.

Attól nem hal ki egy cég, hogy a belsõ, ügyviteli szoftvere IE6 alatt fut. Max a dolgozói nem tudnak (minden) külsõ weboldalt megnézni. Külön böngészõt sehol se fognak telepíteni intra/internetre.

Az külsõ használatra, vagyis internetre szánt oldalak meg jellemzõen butábbak, de mindennel kompatibilisek ezeknél a cégeknél is. Nyilván ha most készítik az intra alkalmazást, azt nem IE6-ra fogják megírni, hanem valami olyan böngészõre, ami nem frissíti magát automatikusan (legalábbis letiltható ez a feature), és annak minden lehetõségét kihasználják.
sokan istenitik a firefoxot de még mindig hibázik az acid testben. - Sajnos.
Jó lenne már ha a sok egymásramutogatás után pl ie végre 100% -ot nyomatnának õk is. Operának és a többinek, megy akkor nekik is kellene hogy menjen.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

psishock
@sanyicks

kicsit nagyvonalú voltál, de kb tényleg így van ahogy leírtad a 2 kommentedben. 😊

Az átlagfelhasználó egyre kevésbé ért a géphez. Sõt az átlag ember egyre kevésbé ért bármihez is 😊

LOL a cégek minden váltástól félnek. A vezetõk azért mert fogalmuk sincs az egészrõl, a rendszergazdák meg rohadtul lusták/leszarják.

psishock
"Nyilván nem lesz több beta, maradt vagy 5-6 hard blocker bug. Lehet hétvégére már itt lesz az RC."
lol, vagyis mostmár 4, azok közül is 1 csak egy kiterjesztés blocklistára helyezése, 1 másik meg a requirements oldal update-elése. 😄

Lehet hamarabb jön mint gondoltam.

Én nagyon utálom a FF-et. A 2.0-ig meg voltam vele elégedve, de azóta egy csõdtömeg, állandó összezuhanással, meg furcsa memória zabálással...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

psishock
Nyilván nem lesz több beta, maradt vagy 5-6 hard blocker bug. Lehet hétvégére már itt lesz az RC.
http://canweshipyet.com/

Mellesleg senki nem tiltja hogy beta, illetve Minefield változatokat használj, ott rögtön kézhez kapod a friss ficsõröket, és használhatod õket, sõt a legtöbb kiterjesztést is frissítik, ha dramatikus/funkciótörõ változás van ezeknél a verzióknál.

Persze ha boldog ember vagy a Chrome-mal akkor viszont semmi hiba nincs a képletben. Minek a szomorúság ha ki vannak elégítve az igényeid? 😊 Valamiféle beléd telepített bogár fúrja a belsõ szerveidet, hogy ff-t használj?

rivalcomp
A Firefox sokat tökölõdik a 4-es kiadásával, mindjárt kijön a béta 24... így lassan mindenki átpártol általában a Chrome-ra.

Én is sokáig egymás mellett használtam a kettõt, és végül a Chrome-nál maradtam. Minden kiegészítõ megvan hozzá, amit a FF-hoz használtam, érezhetõen gyorsabb a gépemen (C2D 1,3 CULV, Win7Pro), nem kérdés, melyiket választom... én sajnálom a legjobban, mert igen sokáig ragaszkodtam a FF-hoz... 😞

psishock
egy dolog, hogy a popularitás nem egyenlõ a jósággal, a másik meg, amire azok az emberek használják, nekik teljesen megfelel.

Szóval maga a "jóság" is relatív, mivel hiába az 1001 ficsõr ha az átlagember tesz az összesre magasból. Csak a kék E-betûre akar kattintani, ahonnan meg elvárja, hogy automatikusan induljon a facebook a fõoldalon, hogy aztán kedvére szocializálódjon az ismerõseivel. Ezt a google is felismerte, ennek a tudatában (egyszerûség, gyakorlatilag "hülye biztos", elronthatatlan kezelõfelület) és lám, sikere is van.

5c0rp330n
azt is ie-t soha a qrvaeletbe nem fogom megerteni hogy mit keres a legjobb 6 kozott egyaltalan

psishock
No de, ha lenne mindenben IE6 kompatibilitás mód, szerinted ugyan ki írná meg 5x ugyanazt a kódot, hogy a "modernebb" platformokon is mûködjön, illetve optimizálva legyen rájuk, ha egyszer a toldozott-foltozott, prehisztorikus IE6 kóddal, egyszeri megírással mindenen megy?

Ez csakis ilyen lassú és fájdalmas lefolyással tud, csigasebességben változni. Azok a cégek akik a régi kódra építettek és eszükben sincs váltani, idõvel csak lecserélõdnek/kihalnak, és mivel manapság egyre inkább kibontakoznak a modern alternatív böngészõk, bizony a frissek egyre kevésbé engedhetik meg maguknak, hogy csakis IE6-ra optimizáljanak.

Szerintem meg a böngészõ gyártók a bûnösek. Ha a böngészõknek lenne "IE6 módja", vagyis pontosan ugyanúgy mûködnének (ugyanolyan hibásan) mint az IE6, akkor egy cég se félne a váltástól. De ha már elköltöttek mondjuk pár 100 milliót IE6-on mûködõ, ellenben semmi máson nem mûködõ webes szoftverre akkor miért is térének át másra? Kifizeti nekik az M$, Mozilla alapítvány, vagy a Google a migrálás költségét?
Narxis
Szerintem ez nagyrészt a cégek miatt van. Nekik büdös az upgrade.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"az internet kultúra növekszik és ahogy egyre jobban elkezd érteni az átlag felhasználó is az internethez"

Szerintem az átlagfelhasználó soha nem fog jobban érteni az "internethez". Sok-sok év óta az a tendencia, hogy a programok egyre letisztultabbak, egyszerûbbek, "butábbak", hogy bárki tudja használni. Szerintem ebbõl az következhet hogy a legtöbb felhasználónak nem szükséges mélyebb tudás az internet használatához, tehát elbutulnak.

Az IE6 az tényleg elég ciki, már annak, aki tisztába van egyéb alternatív böngészõk létezésével.

Szerintem a listán az Opera Mini érdekes még, mivel utal a mobil eszközökre.

C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64

Megtörhetetlen
Az IE is csak azért mert a sok noob azt használja amit a számítógépen talál az meg alapesetben mi? Hát az IE... ugyanis a windows a legelterjedtebb operációsrendszer... ennyi az oka, de idõvel majd kiszorul ahogy az internet kultúra növekszik és ahogy egyre jobban elkezd érteni az átlag felhasználó is az internethez 😉

fry day fry day sálálálláláá

IE6 dobogós..., gratulálok!