Egyre csökken a Firefox piaci részesedése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehetsz túl idõs... 😊
pl nem tudja felfogni h ha valakinek teljesen megfelel az IE X akkor az egy hülye,degenerált semmihez nem értõ....de persze minek is kéne neki ff vagy chrome?ha az IE is jó neki?
Én világ életembe FF-et ahsználtam és fogok is, egyszerûen hidegen hagy a chrome,safari meg ezek a baromságok mert nekem az ff megfelel ennyi.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
hol élsz te?
mindnebe így van h minél egyszerûbb,letisztultabb, könynebb valamit kezelni annál sikeresebb és jobb.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
tenorista (igen önmagam kezébe kerültem, szóval már késő). Az rpg-7 legyen veled!
http://goo.gl/gd6Zi5
Az lenne a meglepõ, ha nem csökkenne...
https://twitter.com/foodlfg
A valódi adat az amikor az IE-t figyelmenkivül hagyva nézzük a változásokat.
Egyébként "sanyicks" igazat szólt nagyon!
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
ebbõl is látni, hogy egyesek mennyire igénytelenek ilyen téren. s nekem ne jöjjön senki ahoz, h. valaki kezdõ s nem ért hozzá.
Nem kell értened a dizelmotor müködösét, ahoz hogy tud vezetni egy autót. Viszont azt mindenkinek kell tudnia, hogyha ukrán mozdonyhajódizel extrát tankol bele a várható motorélettartam felezõdik.
Kiemelik a firefox-ot, hogy ígymegúgy kevesebb %-al rendelkezik, kellemes táptalajt adva ezzel a szokásos harakirinek. Aztán cikkeznek megint hasonlót a chrome-ról, hogy ott meg ugyanez a flame induljon be - csak épp más oldalról.
..és így megy ez az ie-vel, operával etc.. uncsi 😞
killall imagent
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
majd 1 évig nem adott ki komolyabb újításokkal teli verziót a ff, az idõvel az emberek kipróbáltak, elnéztek egyéb böngészõkre is. Utána, meg ahogy kijön nyilván végre a 4.0 RC, meg az lesz a hír gondolom hogy ismét növekedett a ff felhasználók tábora. 😊
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
killall imagent
killall imagent
az egyetlen gondom a chrome-al az el nem tûnõ download bar alul 😞((
Forza.
Az külsõ használatra, vagyis internetre szánt oldalak meg jellemzõen butábbak, de mindennel kompatibilisek ezeknél a cégeknél is. Nyilván ha most készítik az intra alkalmazást, azt nem IE6-ra fogják megírni, hanem valami olyan böngészõre, ami nem frissíti magát automatikusan (legalábbis letiltható ez a feature), és annak minden lehetõségét kihasználják.
Jó lenne már ha a sok egymásramutogatás után pl ie végre 100% -ot nyomatnának õk is. Operának és a többinek, megy akkor nekik is kellene hogy menjen.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
kicsit nagyvonalú voltál, de kb tényleg így van ahogy leírtad a 2 kommentedben. 😊
lol, vagyis mostmár 4, azok közül is 1 csak egy kiterjesztés blocklistára helyezése, 1 másik meg a requirements oldal update-elése. 😄
Lehet hamarabb jön mint gondoltam.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
http://canweshipyet.com/
Mellesleg senki nem tiltja hogy beta, illetve Minefield változatokat használj, ott rögtön kézhez kapod a friss ficsõröket, és használhatod õket, sõt a legtöbb kiterjesztést is frissítik, ha dramatikus/funkciótörõ változás van ezeknél a verzióknál.
Persze ha boldog ember vagy a Chrome-mal akkor viszont semmi hiba nincs a képletben. Minek a szomorúság ha ki vannak elégítve az igényeid? 😊 Valamiféle beléd telepített bogár fúrja a belsõ szerveidet, hogy ff-t használj?
Én is sokáig egymás mellett használtam a kettõt, és végül a Chrome-nál maradtam. Minden kiegészítõ megvan hozzá, amit a FF-hoz használtam, érezhetõen gyorsabb a gépemen (C2D 1,3 CULV, Win7Pro), nem kérdés, melyiket választom... én sajnálom a legjobban, mert igen sokáig ragaszkodtam a FF-hoz... 😞
Szóval maga a "jóság" is relatív, mivel hiába az 1001 ficsõr ha az átlagember tesz az összesre magasból. Csak a kék E-betûre akar kattintani, ahonnan meg elvárja, hogy automatikusan induljon a facebook a fõoldalon, hogy aztán kedvére szocializálódjon az ismerõseivel. Ezt a google is felismerte, ennek a tudatában (egyszerûség, gyakorlatilag "hülye biztos", elronthatatlan kezelõfelület) és lám, sikere is van.
Ez csakis ilyen lassú és fájdalmas lefolyással tud, csigasebességben változni. Azok a cégek akik a régi kódra építettek és eszükben sincs váltani, idõvel csak lecserélõdnek/kihalnak, és mivel manapság egyre inkább kibontakoznak a modern alternatív böngészõk, bizony a frissek egyre kevésbé engedhetik meg maguknak, hogy csakis IE6-ra optimizáljanak.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem az átlagfelhasználó soha nem fog jobban érteni az "internethez". Sok-sok év óta az a tendencia, hogy a programok egyre letisztultabbak, egyszerûbbek, "butábbak", hogy bárki tudja használni. Szerintem ebbõl az következhet hogy a legtöbb felhasználónak nem szükséges mélyebb tudás az internet használatához, tehát elbutulnak.
Az IE6 az tényleg elég ciki, már annak, aki tisztába van egyéb alternatív böngészõk létezésével.
Szerintem a listán az Opera Mini érdekes még, mivel utal a mobil eszközökre.
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
fry day fry day sálálálláláá