43
-
cousin333 #43 "Én világ életembe FF-et ahsználtam és fogok is"
Nem lehetsz túl idős... :) -
Darth Dave #42 Az IE6-nak azért még mindig ilyen magas a részesedése, mert sok cégnél az IE6 használatára kötelezik a felhasználókat, mert a régi fostalicska webes alkalmazások csak azon mennek. -
#41 nem a hír flame keltő csak az ide írók nagy résez elég idióta felfogással renndelekzik afelé amivel ő nem ért eggyet.
pl nem tudja felfogni h ha valakinek teljesen megfelel az IE X akkor az egy hülye,degenerált semmihez nem értő....de persze minek is kéne neki ff vagy chrome?ha az IE is jó neki?
Én világ életembe FF-et ahsználtam és fogok is, egyszerűen hidegen hagy a chrome,safari meg ezek a baromságok mert nekem az ff megfelel ennyi.
-
#40 de okos vagy,szerinted aletisztultabb egyszerűbb megoldás butább....
hol élsz te?
mindnebe így van h minél egyszerűbb,letisztultabb, könynebb valamit kezelni annál sikeresebb és jobb.
-
sanyicks #39 És ez is a kisebbekre jellemző, a nagyobbaknál egy idő után lecserélik az informatikus vezetőt egy majomra, kevés kivétellel. Ezeknek vannak olyan tanácsadóik aki inkább kevesebb sikerrel megpróbálják neki megmagyarázni az informatikai dolgokat. -
sanyicks #38 Na ennyit tudsz :D Sajnos megint mellélőttél (mint szinte mindig), de nyugodtan csak élj az álomvilágodban, hátha nem ébresztenek fel soha. De azért jól bemutattad milyen söpredék ember vagy, mindössze 2 sorban. -
abdul alahmed #37 Nem tudom mit gondolnak a niggák a szalag mellett, erre nincs rálátásom, de az tény hogy a legértéktelenebb munkavállaló a világban a cégvezetők, a gazdasági elemzők után, ugyanis semmi hasznosat nem csinálnak, és ugyanannyira nem értenek semmihez sem az üzleti bullshitgyártáson kívül ;) -
#36 Ha nem informatikai vállalkozásról van szó, akkor általában a cégvezető azt sem tudja mi az a böngésző, nemhogy azt, hogy mennyibe kerülne váltani a Kotyogo Kávéfőző 2.0-ra. -
vmiki88 #35 huu ezen jót röhögtem, gondolom értesz a szoftverfejlesztéshez :D (noob -_-) -
vmiki88 #34 na hála az égnek csökken az IE6 részesedése -
god25 #33 Windowsra találtam 1 progit, ami elvileg eltünteti a downloadbart. Linux alá kerestem,de csak ezt találtam: http://just-download.com/portable-software/browsers/chromium-portable-10.0.642.2.rar/download/31b62 Nem tudom, h működik-e. -
Komolytalan #32 Nyilván minden kis nigga ezt gondolja a szalag mellett, mert ha tükörbe nézne és rájönne hogy egy értéktelen biorobot akkor fel kéne magát kötnie. Egyszerű védelmi mechanizmus. -
caprocorno #31 Egyszerüen rád be mikor már nem akarod látni, ennyi:) -
FoodLFG #30 Leszarom a Firefoxot.
Az lenne a meglepő, ha nem csökkenne... -
MsUser #29 A legnépszerűbb az IE8, de hát automatán frissül a Win-en és mivel a Win. a legjobban elterjedt OP. nem csak vállalati körökben, ezért rúghat labdába egy statisztikán!
A valódi adat az amikor az IE-t figyelmenkivül hagyva nézzük a változásokat.
Egyébként "sanyicks" igazat szólt nagyon! -
sanyicks #28 Nagy marhaságot mondtál MEGINT :) elég erős álomvilágban élsz. A cégvezetők bizony általában hülyék mint a segg, csak fürge a nyelvük, és kellően embertelenek, és nagy a pofájuk. Egy cégvezető munkája kb egy rabszolgahajcsár szintjén van. A lényeget úgy is más csinálja helyettük. ;) -
#27 :) -
#26 Ezt elkúrták, nincs mit rajta szépíteni. Már réges-régen ki kellett volna rukkolniuk a FF4-gyel, nem tökölni rajta ki tudja meddig. Nem csoda, hogy sokan elveszítik a türelmüket. A króm még mindig ugyanaz a fapados fos, ami az 1.0 volt, mégis a verziószám növelésével folyamatosan a köztudatban van. Tudnak róla írni, lehet vele foglalkozni. A rókáék meg kussolnak a rókalyukban, közben az összes piaci konkurens a fejükre nő. -
Hungarikum #25 leszámítva a vállalatokat akik belső intraneten IE6-ot kényszerülnek használni, mivel esetleg rá lett fejlesztve egy alkalmazás... [Azért ha külső internetet akarják elérni, nemhinném oda is IE6-al mennek fel]... Szóval leszámítva ez a kis szeletkét a tortának... szégyen, hogy egyáltalán még ezek után is mérhető szegmenst alkot - konstans - az ilyen felmérésekben. (föleg h. maga a microfos is kiiktatná már)
ebből is látni, hogy egyesek mennyire igénytelenek ilyen téren. s nekem ne jöjjön senki ahoz, h. valaki kezdő s nem ért hozzá.
Nem kell értened a dizelmotor müködösét, ahoz hogy tud vezetni egy autót. Viszont azt mindenkinek kell tudnia, hogyha ukrán mozdonyhajódizel extrát tankol bele a várható motorélettartam feleződik. -
hurkaur #24 Igaz, még nem indult be csak mindig hasonlóan kezdődik.
Kiemelik a firefox-ot, hogy ígymegúgy kevesebb %-al rendelkezik, kellemes táptalajt adva ezzel a szokásos harakirinek. Aztán cikkeznek megint hasonlót a chrome-ról, hogy ott meg ugyanez a flame induljon be - csak épp más oldalról.
..és így megy ez az ie-vel, operával etc.. uncsi :( -
#23 ez jó , egyre jobban terjed a gugli spyware -
#22 pár kicsit zsörtölődő emberen kívül nem volt itt flame, viszont a "hír" tényleg értelmetlen szerintem is.
majd 1 évig nem adott ki komolyabb újításokkal teli verziót a ff, az idővel az emberek kipróbáltak, elnéztek egyéb böngészőkre is. Utána, meg ahogy kijön nyilván végre a 4.0 RC, meg az lesz a hír gondolom hogy ismét növekedett a ff felhasználók tábora. :) -
hurkaur #21 http://www.sg.hu/cikkek/79857/erosodott_a_chrome_es_a_safari - főleg így, gyakorlatilag teljesen 0 új infóval, de karatét egyből beindítva. -
hurkaur #20 Jaj, muszáj minden héten ilyen flame-értékű hírt kicikkezni? :( -
Komolytalan #19 Tanuld meg hogy LOL-lal ne kezdj mondatot, mert hülye gyereknek látszol tőle. A cégvezetők azért cégvezetők - és azért vagy te porba fingó kis senki - mert ők okosak és pontosan tudják hogy a böngésző csere hány 100 millióba kerülne, te meg divatmajomként cserélgeted hetente, és max k.rvaanyázol a fórumokon ha valami nem megy. A rendszergazda lustasága irreleváns ilyen tekintetben, mert ha a főnöke azt mondja hogy le kell cserélni az IE6-ot Kotyogó Kávéfőző 2.0-ra, akkor a rendszergazda nem kérdez, hanem megoldja... -
#18 én netbookon kényszerültem chrome-ra, majdnem egy évig csak azon használtam - aztán pár hete a többi gépemen is átváltottam
az egyetlen gondom a chrome-al az el nem tűnő download bar alul :((( -
Komolytalan #17 Attól nem hal ki egy cég, hogy a belső, ügyviteli szoftvere IE6 alatt fut. Max a dolgozói nem tudnak (minden) külső weboldalt megnézni. Külön böngészőt sehol se fognak telepíteni intra/internetre.
Az külső használatra, vagyis internetre szánt oldalak meg jellemzően butábbak, de mindennel kompatibilisek ezeknél a cégeknél is. Nyilván ha most készítik az intra alkalmazást, azt nem IE6-ra fogják megírni, hanem valami olyan böngészőre, ami nem frissíti magát automatikusan (legalábbis letiltható ez a feature), és annak minden lehetőségét kihasználják. -
nenad #16 sokan istenitik a firefoxot de még mindig hibázik az acid testben. - Sajnos.
Jó lenne már ha a sok egymásramutogatás után pl ie végre 100% -ot nyomatnának ők is. Operának és a többinek, megy akkor nekik is kellene hogy menjen. -
#15 @sanyicks
kicsit nagyvonalú voltál, de kb tényleg így van ahogy leírtad a 2 kommentedben. :) -
sanyicks #14 Az átlagfelhasználó egyre kevésbé ért a géphez. Sőt az átlag ember egyre kevésbé ért bármihez is :) -
sanyicks #13 LOL a cégek minden váltástól félnek. A vezetők azért mert fogalmuk sincs az egészről, a rendszergazdák meg rohadtul lusták/leszarják. -
#12 "Nyilván nem lesz több beta, maradt vagy 5-6 hard blocker bug. Lehet hétvégére már itt lesz az RC."
lol, vagyis mostmár 4, azok közül is 1 csak egy kiterjesztés blocklistára helyezése, 1 másik meg a requirements oldal update-elése. :D
Lehet hamarabb jön mint gondoltam. -
Ender Wiggin #11 Én nagyon utálom a FF-et. A 2.0-ig meg voltam vele elégedve, de azóta egy csődtömeg, állandó összezuhanással, meg furcsa memória zabálással... -
#10 Nyilván nem lesz több beta, maradt vagy 5-6 hard blocker bug. Lehet hétvégére már itt lesz az RC.
http://canweshipyet.com/
Mellesleg senki nem tiltja hogy beta, illetve Minefield változatokat használj, ott rögtön kézhez kapod a friss ficsőröket, és használhatod őket, sőt a legtöbb kiterjesztést is frissítik, ha dramatikus/funkciótörő változás van ezeknél a verzióknál.
Persze ha boldog ember vagy a Chrome-mal akkor viszont semmi hiba nincs a képletben. Minek a szomorúság ha ki vannak elégítve az igényeid? :) Valamiféle beléd telepített bogár fúrja a belső szerveidet, hogy ff-t használj? -
#9 A Firefox sokat tökölődik a 4-es kiadásával, mindjárt kijön a béta 24... így lassan mindenki átpártol általában a Chrome-ra.
Én is sokáig egymás mellett használtam a kettőt, és végül a Chrome-nál maradtam. Minden kiegészítő megvan hozzá, amit a FF-hoz használtam, érezhetően gyorsabb a gépemen (C2D 1,3 CULV, Win7Pro), nem kérdés, melyiket választom... én sajnálom a legjobban, mert igen sokáig ragaszkodtam a FF-hoz... :( -
#8 egy dolog, hogy a popularitás nem egyenlő a jósággal, a másik meg, amire azok az emberek használják, nekik teljesen megfelel.
Szóval maga a "jóság" is relatív, mivel hiába az 1001 ficsőr ha az átlagember tesz az összesre magasból. Csak a kék E-betűre akar kattintani, ahonnan meg elvárja, hogy automatikusan induljon a facebook a főoldalon, hogy aztán kedvére szocializálódjon az ismerőseivel. Ezt a google is felismerte, ennek a tudatában (egyszerűség, gyakorlatilag "hülye biztos", elronthatatlan kezelőfelület) és lám, sikere is van. -
#7 azt is ie-t soha a qrvaeletbe nem fogom megerteni hogy mit keres a legjobb 6 kozott egyaltalan -
#6 No de, ha lenne mindenben IE6 kompatibilitás mód, szerinted ugyan ki írná meg 5x ugyanazt a kódot, hogy a "modernebb" platformokon is működjön, illetve optimizálva legyen rájuk, ha egyszer a toldozott-foltozott, prehisztorikus IE6 kóddal, egyszeri megírással mindenen megy?
Ez csakis ilyen lassú és fájdalmas lefolyással tud, csigasebességben változni. Azok a cégek akik a régi kódra építettek és eszükben sincs váltani, idővel csak lecserélődnek/kihalnak, és mivel manapság egyre inkább kibontakoznak a modern alternatív böngészők, bizony a frissek egyre kevésbé engedhetik meg maguknak, hogy csakis IE6-ra optimizáljanak. -
Komolytalan #5 Szerintem meg a böngésző gyártók a bűnösek. Ha a böngészőknek lenne "IE6 módja", vagyis pontosan ugyanúgy működnének (ugyanolyan hibásan) mint az IE6, akkor egy cég se félne a váltástól. De ha már elköltöttek mondjuk pár 100 milliót IE6-on működő, ellenben semmi máson nem működő webes szoftverre akkor miért is térének át másra? Kifizeti nekik az M$, Mozilla alapítvány, vagy a Google a migrálás költségét? -
#4 Szerintem ez nagyrészt a cégek miatt van. Nekik büdös az upgrade.