Trine 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
illetve nem tudom hány éves kortól ajánlott a játék, de mondjuk egy 9-10 éves gyerek már lehet szívesen eljátszogat vele, olvasni már elvileg tudnia kell abban a korban, de angolul még nem feltétlenül ért olyan jól, ezért is lehet kérdéses, hogy magyar nyelvû felirat van-e

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
hát, 30-35 évesen sokan szerintem inkább oroszul tudnak, és nem angolul 😊

inkább a 30 alatti korosztály az, akinek már esélyesen angol volt a suliban

Carlos
akkor nem szóltam, bár 30-35 évesen szerintem az alap angol már általános.

Þór vígi þessi rúnar

Shiwo
lehet még az sincs neki 😊

Carlos
A történet van nagyon egyszerûen leírva. Egy alap angollal azért érthetõ.

Þór vígi þessi rúnar

Shiwo
lehet kíváncsi a történetre is, és minimális angoltudással azért nem sokat foghat fel belõle... persze attól még végigvihetõ..

Carlos
Ehhez magyar felirat? Olyan egyszerû, mint a szög.

Þór vígi þessi rúnar

Jaka923
Az csak a dobozos változatra vonatkozik, Steamen a nyelvtámogatásnál nem szerepel a magyar.

artschi
nincs hozzá magyar felirat? úgy emléxem, mintha azt is lehetett volna választani...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Zomil
Nah szerencsére mégis sikerült beszereznem steam-en, ugyhogy hamarosan én is nekiesek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
No, tegnap este letoltam a kigyós pályát... Nagyon klassz volt. A grafika gyönyörû, a játékmenet sokkal jobb, mint az elõzõ részben.
Nekem nagyon tetszik.

Þór vígi þessi rúnar

Kongy
Mondjuk 5k-ért tényleg nem sok, bár még nem tudom milyen hosszú 😊

De a megvalósítás több, mint mesteri, az biztos.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Igazad is van, minek strapáljam magam 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

artschi
azt bízd Tirexire <#idiota><#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Carlos
Nem kell, benéztem a virágboltba, megrendeltem, úton van... <#idiota>
Aztán ha szól a galaxis megveszem.

Þór vígi þessi rúnar

Kongy
Mozgásban még durvább. *-* Lehet csinálok majd gameplay videót belõle.

Carlos
Ba***meg de szép...

Þór vígi þessi rúnar

Kongy
Jah, köszi már sikerült 😄

Csigánál a vizet a növényre kell irányítani, és elmegy legelni 😄😄😄

Lõttem pár képet, spoileres lehet. Gyönyörû a játék mint mindig.

Zomil
Amugy olvastam, h legalább tavaszig semmilyen akcio nem lesz rá és akkor is csak max ilyen 15%-os, szoval én is hamarosan beszerzem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Csigánál mit kell csinálni?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ability
Varázslóval teszel két dobozt a platformra hogy jó magasról tudj ugrani, tolvajjal a tetejére állsz, majd ugrás közben kilövöd az izét amivel kapaszkodni tud és próbálsz a nyílás belsejébe célozni. Már ha egyrõl beszélünk, asszem 3. pálya. Nekem sem sikerült kitalálnom értelmesebb megoldást.

Én most az elsõ 4 pályát toltam ki. Sikerült überelniük az elsõ részt abszolút. Zene pompás. Látvány mint egy tündérmese. Kreativitás az van jócskán, egyszerûen gyönyörû és kötetlen, semmi hozzá foghatót nem láttam még. Puzzleökkel is többet találkozik az emberrel, vannak közte nehezebbek is. Elõvételben vettem, már vártam a napot, nem csalódtam. Egyik kedvenc. Majd a multi coop érdekel még, összedolgozva érdekes lehet.
Kongy
NA, én már játszom!

NAGYON jó lett! Sikerült überelniük az elsõ részt. A zene még mindig gyönyörû, a látvány és a fizika pedig szemkápráztató *-* Viszont most elakadtam. Van egy híd, ami gyorsan lecsukódik, és valamit alá kéne tenni, de bármivel próbálkozom nem tartja meg rendesen :// Tart már itt valaki?

artschi
2 óra és GÉÉÉÉÉÉÉÉÉMMMMMMMM!!!!!!!!!!!

Zomil
holnap megjelenik elvileg 😊

artschi
ha elõrendelted, az elsõ pályát játszhatod +multi teszt van.

Kongy
Demó esetleg lesz/van a játékból? Vagy már inkább a teljeset várjuk? 😄 Decemberre van kiírva 😊

Desiderata
magyarul fog megjelenni és lehet coopban játszani helyi lanon és neten
artschi
azzzzzzz, ez kiba**ott jó!!!!!!!

most próbáltam ki a bétát gyönyörû !!!!!
artschi
Steam-en elõ lehet rendelni 12.99 euro-ért!!!

szerk.: megvéve és van hozzáférés a multi beta-hoz 😛

grebber
Ez jó topik SG klónozta,mert duplán van!

Next PC upgrade: 2022

Zomil
unlimited mod 😊

artschi
jah, csak ez a k**va játék nincs még sehol sem... <#rinya><#rinya>

Carlos
Vannak making of Trine 2 videk is fent...

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
uj video 😊

artschi
<#eljen>

grebber

Next PC upgrade: 2022

artschi
hát nem...

Jaka923
Van 13 napjuk. Hát nem hype-olták agyon a játékot.

artschi
infók:

- nem kell mana a varázsláshoz
- online és offline co-op
- az újraírt engine miatt sokkal jobban fut PS3-on
- jobban balanszolt karakterek
- a lovag el tudja dobni a kalapácsát, a pajzsára rá lehet állni
- a tolvaj fagyasztó nyílvesszõket lõ
- a varázsló az ellenségeket is tudja lebegtetni
- élõholtak helyett most goblinok lesznek
- sokkal nagyobb figyelmet kapott a történet
- nem lesz Tower of Sarek nehézségû pálya 😞
- megjelenés késõ nyáron PC-re, X360-ra és PS3-ra

Forrás: hardwired

artschi
Frozenbyte fórum, aug. 2-i bejegyzés:

"We are still working on finalizing the game, but it's not too long until it will go to further approval process(es). Please remember that both our publisher and console channels do their own testing after we have completed the game, and the release date is only set after the game passes all the tests, so it's a while away until we even know the release date (and it's not set by us!).

Our number one goal is to deliver a great game, and if that takes a delay of a few weeks we will rather opt that than failing to deliver the game that everyone have waited (or developed) this long."

Ez a cucc egyre jobban tetszik! Az elsõ része is zseniális volt, de úgy látom a 2. rész még egy szinten lép elõre... egy jó nagy szintet!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

artschi
A lovag pajzsa:

Jaka923
Pontos megjelenési dátumot még most sem tudni?

Carlos
like!

Þór vígi þessi rúnar

artschi

Carlos
szintén

Þór vígi þessi rúnar

Gyönyörû, varázslatos és magával ragadó ez a játék. Jó nagy fricskát mutat a kommersz és primitív mainstream játékiparnak.

artschi
0day vétel lesz...