160
a gyönyörű platformjáték folytatódik!
  • Zomil
    a plank az a lapos :)
  • Tatyla
    mármint két kockát?és hogy helyezted el őket?
  • genory
    Eddig minden játék futott a játék pedig...:)Radeon 5870-es kártyám van, ahoz külön le kell tölteni a physx szoftvert?
  • Zomil
    eredeti a játék? esetleg physx-et nem kell felrakni?

Amugy végigvittem a játékot. Kicsit mondjuk sztem könnyebb volt, mint az elsö rész(föleg az utolso pálya volt sztem nagyon könnyü). Amugy meg a zene ismét csillagos 5-ös, a szinkronhangok jol eltaláltak, a képi világ gyönyörü, humor is akad benne, a történet ugyan egyszerü, de együtt mindennel egy csodálatos mesébe csöppen szo szerint a játékos :)
    Engem nagyon elvarázsolt akárcsak az elsö rész. Bár jobbna örültem volna, ha picit nehezebb a játék, de igy is 10/10. Ráadásul elvileg még kapunk dlc-ben küldetéseket, remélem nem csak 1-1 pályát kapunk, hanem azokhoz is kerek történetet.
  • genory
    60hz-re állítottam a monitoromat és így sem lett jó! Valaki segítsen, mert nagyon érdekelne a játék, de semmi ötletem sincs!
  • Zomil
    én 2plank-et használtam :)
  • Tatyla
    itt hogy kell megöntözni a növényt?

• genory
    Az összes lehetséges felbontást kipróbáltam! De a 60hz-et viszont nem! Jó ötlet meg is próbálom! Köszi!
  • Kongy
    Próbáld meg az újrafrissítési rátát állítani /60hz az ideális/ , esetleg vedd lejjebb a felbontást
  • genory
    Nekem nem akar elindulni a game! Start után azt írja, hogy állítsam át a felbontást 1920x1080-ra! Ezzel nem lenne gond, de arra van beállítva. A legfrissebb videokártya és drietx szoftver van fent! Valakinek valami 5let?
  • artschi
    jah, asszem upgrade-elek a Collector's Edition-ra 7 euróért.
  • Zomil
    Ahh, el is felejtettem milyen csodálatosan szép volt az elsö rész, ez csak rátesz egy lapátra. A zene minösége meg leirhatatlan :)
  • Ability
    Utolsó pálya másnál is kifagy? Kettő alkalommal próbáltam továbbmenni, de egyszer a pálya végén fagyott ki, utána meg az utolsó pálya betöltése közben. Mac-es Steam verzió.
  • artschi
    fel kell ugrálni a kövekre és a 2. harapás után ráomlik a cucc a kígyóra.
  • Tatyla
    jó már túljutottam de eljutottam az első ilyen sárkánykígyóig és megfőttem :(
  • Carlos
    Varázslóval hidat építesz... :)
  • Tatyla
    hiába a híd elnyomja vissza a rönköt nem megy alá...
  • artschi
    a rönköt a híd alá csúsztatod, hogy ne csapódjon le.
  • Tatyla
    itt hogy kell megoldani az átjutást,mit hova pakoljak?

• artschi
    Van angoltudásom, nagyjából értem is a sztorit. Csak kíváncsi lettem volna magyar feliratra.
  • Shiwo
    illetve nem tudom hány éves kortól ajánlott a játék, de mondjuk egy 9-10 éves gyerek már lehet szívesen eljátszogat vele, olvasni már elvileg tudnia kell abban a korban, de angolul még nem feltétlenül ért olyan jól, ezért is lehet kérdéses, hogy magyar nyelvű felirat van-e
  • Shiwo
    hát, 30-35 évesen sokan szerintem inkább oroszul tudnak, és nem angolul :)

inkább a 30 alatti korosztály az, akinek már esélyesen angol volt a suliban
  • Carlos
    akkor nem szóltam, bár 30-35 évesen szerintem az alap angol már általános.
  • Shiwo
    lehet még az sincs neki :)
  • Carlos
    A történet van nagyon egyszerűen leírva. Egy alap angollal azért érthető.
  • Shiwo
    lehet kíváncsi a történetre is, és minimális angoltudással azért nem sokat foghat fel belőle... persze attól még végigvihető..
  • Carlos
    Ehhez magyar felirat? Olyan egyszerű, mint a szög.
  • Jaka923
    Az csak a dobozos változatra vonatkozik, Steamen a nyelvtámogatásnál nem szerepel a magyar.
  • artschi
    nincs hozzá magyar felirat? úgy emléxem, mintha azt is lehetett volna választani...
  • Zomil
    Nah szerencsére mégis sikerült beszereznem steam-en, ugyhogy hamarosan én is nekiesek :)
  • Carlos
    No, tegnap este letoltam a kigyós pályát... Nagyon klassz volt. A grafika gyönyörű, a játékmenet sokkal jobb, mint az előző részben.
    Nekem nagyon tetszik.
  • Kongy
    Mondjuk 5k-ért tényleg nem sok, bár még nem tudom milyen hosszú :)

De a megvalósítás több, mint mesteri, az biztos.
  • Kongy
    Igazad is van, minek strapáljam magam :D
  • artschi
    azt bízd Tirexire
  • Carlos
    Nem kell, benéztem a virágboltba, megrendeltem, úton van...
    Aztán ha szól a galaxis megveszem.
  • Kongy
    Mozgásban még durvább. *-* Lehet csinálok majd gameplay videót belőle.
  • Carlos
    Ba***meg de szép...
  • Kongy
    Jah, köszi már sikerült :D

Csigánál a vizet a növényre kell irányítani, és elmegy legelni :D:D:D

Lőttem pár képet, spoileres lehet. Gyönyörű a játék mint mindig.

• Zomil
    Amugy olvastam, h legalább tavaszig semmilyen akcio nem lesz rá és akkor is csak max ilyen 15%-os, szoval én is hamarosan beszerzem :)
  • MaRee
    Csigánál mit kell csinálni?