160
a gyönyörű platformjáték folytatódik!
-
#80 a plank az a lapos :) -
#79 mármint két kockát?és hogy helyezted el őket? -
genory #78 Eddig minden játék futott a játék pedig...:)Radeon 5870-es kártyám van, ahoz külön le kell tölteni a physx szoftvert?
-
#77 eredeti a játék? esetleg physx-et nem kell felrakni?
Amugy végigvittem a játékot. Kicsit mondjuk sztem könnyebb volt, mint az elsö rész(föleg az utolso pálya volt sztem nagyon könnyü). Amugy meg a zene ismét csillagos 5-ös, a szinkronhangok jol eltaláltak, a képi világ gyönyörü, humor is akad benne, a történet ugyan egyszerü, de együtt mindennel egy csodálatos mesébe csöppen szo szerint a játékos :)
Engem nagyon elvarázsolt akárcsak az elsö rész. Bár jobbna örültem volna, ha picit nehezebb a játék, de igy is 10/10. Ráadásul elvileg még kapunk dlc-ben küldetéseket, remélem nem csak 1-1 pályát kapunk, hanem azokhoz is kerek történetet. -
genory #76 60hz-re állítottam a monitoromat és így sem lett jó! Valaki segítsen, mert nagyon érdekelne a játék, de semmi ötletem sincs! -
#75 én 2plank-et használtam :) -
#74 itt hogy kell megöntözni a növényt?
-
genory #73 Az összes lehetséges felbontást kipróbáltam! De a 60hz-et viszont nem! Jó ötlet meg is próbálom! Köszi! -
#72 Próbáld meg az újrafrissítési rátát állítani /60hz az ideális/ , esetleg vedd lejjebb a felbontást -
genory #71 Nekem nem akar elindulni a game! Start után azt írja, hogy állítsam át a felbontást 1920x1080-ra! Ezzel nem lenne gond, de arra van beállítva. A legfrissebb videokártya és drietx szoftver van fent! Valakinek valami 5let? -
#70 jah, asszem upgrade-elek a Collector's Edition-ra 7 euróért. -
#69 Ahh, el is felejtettem milyen csodálatosan szép volt az elsö rész, ez csak rátesz egy lapátra. A zene minösége meg leirhatatlan :) -
#68 Utolsó pálya másnál is kifagy? Kettő alkalommal próbáltam továbbmenni, de egyszer a pálya végén fagyott ki, utána meg az utolsó pálya betöltése közben. Mac-es Steam verzió. -
#67 fel kell ugrálni a kövekre és a 2. harapás után ráomlik a cucc a kígyóra. -
#66 jó már túljutottam de eljutottam az első ilyen sárkánykígyóig és megfőttem :( -
#65 Varázslóval hidat építesz... :) -
#64 hiába a híd elnyomja vissza a rönköt nem megy alá... -
#63 a rönköt a híd alá csúsztatod, hogy ne csapódjon le. -
#62 itt hogy kell megoldani az átjutást,mit hova pakoljak?
-
#61 Van angoltudásom, nagyjából értem is a sztorit. Csak kíváncsi lettem volna magyar feliratra. -
#60 illetve nem tudom hány éves kortól ajánlott a játék, de mondjuk egy 9-10 éves gyerek már lehet szívesen eljátszogat vele, olvasni már elvileg tudnia kell abban a korban, de angolul még nem feltétlenül ért olyan jól, ezért is lehet kérdéses, hogy magyar nyelvű felirat van-e -
#59 hát, 30-35 évesen sokan szerintem inkább oroszul tudnak, és nem angolul :)
inkább a 30 alatti korosztály az, akinek már esélyesen angol volt a suliban -
#58 akkor nem szóltam, bár 30-35 évesen szerintem az alap angol már általános. -
#57 lehet még az sincs neki :) -
#56 A történet van nagyon egyszerűen leírva. Egy alap angollal azért érthető. -
#55 lehet kíváncsi a történetre is, és minimális angoltudással azért nem sokat foghat fel belőle... persze attól még végigvihető.. -
#54 Ehhez magyar felirat? Olyan egyszerű, mint a szög. -
#53 Az csak a dobozos változatra vonatkozik, Steamen a nyelvtámogatásnál nem szerepel a magyar. -
#52 nincs hozzá magyar felirat? úgy emléxem, mintha azt is lehetett volna választani... -
#51 Nah szerencsére mégis sikerült beszereznem steam-en, ugyhogy hamarosan én is nekiesek :) -
#50 No, tegnap este letoltam a kigyós pályát... Nagyon klassz volt. A grafika gyönyörű, a játékmenet sokkal jobb, mint az előző részben.
Nekem nagyon tetszik. -
#49 Mondjuk 5k-ért tényleg nem sok, bár még nem tudom milyen hosszú :)
De a megvalósítás több, mint mesteri, az biztos. -
#48 Igazad is van, minek strapáljam magam :D -
#47 azt bízd Tirexire -
#46 Nem kell, benéztem a virágboltba, megrendeltem, úton van...
Aztán ha szól a galaxis megveszem. -
#45 Mozgásban még durvább. *-* Lehet csinálok majd gameplay videót belőle. -
#44 Ba***meg de szép... -
#43 Jah, köszi már sikerült :D
Csigánál a vizet a növényre kell irányítani, és elmegy legelni :D:D:D
Lőttem pár képet, spoileres lehet. Gyönyörű a játék mint mindig.
-
#42 Amugy olvastam, h legalább tavaszig semmilyen akcio nem lesz rá és akkor is csak max ilyen 15%-os, szoval én is hamarosan beszerzem :) -
MaRee #41 Csigánál mit kell csinálni?