Friss Serious Sam 3 információk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fergusonpapa
lol-al nem kezdünk mondatot.

www.icewebhu

fergusonpapa
pontossan

www.icewebhu

LOL?

Rapid81
Erre azt szokták mondani, hogy mindenki magából indul ki.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

fergusonpapa
persze..<#levele><#banplz>

www.icewebhu

HöfEE
Szeretném ajánlani a magyar értelmezõ kéziszótár használatát(ha nem értenéd, a beszerez szó nem egyenlõ a lop/warezol/letölt szavakkal). Amúgy igen letöltöm õket.. steam-rõl miután megvettem.

fergusonpapa
magyarul..letöltöd öket..

ennyire csodálója vagy játéknak mégse veszedmeg.

www.icewebhu

HöfEE
Úúúú de várom! Az elsõ Serious sam volt az elsõ olyan FPS amivel rengeteget játszottam anno, és imádtam, a nagy pályák a sok ellenfél. A serious sam2 demoját próbáltam csak ki abból annyi elég is volt, viszont most nézem, hogy a két régit kiadták egy felújított formában? Ez nekem kimaradt de szerintem a héten be is szerzem õket 😄

Akárki akármit mond, az európai fejlesztõk tudják, hogyan kell igazán tökös akciójátékot csinálni, és mint a példa mutatja a technikai tudásuk és a bátorságuk is megvan hozzá, lsd. a korábbi Sam részek, a Bulletstorm és most ez... A tengerentúlról ritkán látni ilyet... most egyedül a DNF amihez kicsit merek bízni...

Ha jól optimalizálnak mint ano a régieknél semi gond nem lesz itt. Régeben sem akadt peddig lett volna oka rá. Sztem most sem fog.
Rapid81
Az elsõ rész megjelenésekor is hihetetlennek számított az egyszerre ránk rontó több száz ellenfél és az akkori gépek a maiakhoz képest a béka segge alatt voltak.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

bah
I smell an ambush. Lets kick some ass.
Jiiiiihaaaaaaa!!! Wooooohooooo!!!
Sam i am.

😊

Vogel
várós

mrzed001
Ettõl nem félnék. A srácok már az elõzõ 1 és 1,5-nél is megoldották.
Minden idõk legepikusabb pályája címet még mindig a 1,5 utolsó pályája tartja.
Remélem most überelik 😄

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Broafka
ilyen grafikával hogy fog jönni 6 millió ellenfél egyszerre? 😊
jönni végülis jöhet, csak melyik gép fogja elbírni akadozás nélkül 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...