Camelot

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a Pillars of the Earthet megújították olyan nézettséggel, akkor a Camelotot is meg kellett volna.

mosoporr
"annyi de annyi jó sorozat van"
szarok én költségvetésre meg a szerzõdésekre (nem az én problémám)
ha 1sori nem üti meg szintet,bátran mondhatom h nincs helye mert a jobbtól veszi el a mûsoridõt!!!
csináljanak jobbat és ennyi
spari óta tudom h nem minden a költségvetés,kell 1 rohadt jó forgatókönyv ami mozgatja a jó színészeket a titkos kék vagy zöld szobában (ez a recept)
csoda h pont ennél a sorozatnál felejtették el,pedig minden a kezükben volt.

Narxis
Ezt úgy kell felfogni, hogy nem várakozáson felüli nézettséget hozott de a minimumot átlépte a nézõszám és stabilan tartotta végig, minden résznél. Ha egy csatorna anyagilag bajban van akkor elõször a legjobb nézettségû sorozatait fogja megújítani, úgy látszik, hogy ezek közé nem tartozott a Camelot, de ha folytatásban durvább csatákat, komolyabb helyszíneket akarsz/akarunk akkor tuti nem tudják leszorítani a költségeket, hiszen több statiszta, több helyszín kell stb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mosoporr
ha olyan jó lenne nem lenne kérdéses a folytatás...
de te bedõlsz a kozmetikázott híreknek.

Punker
spartacus többet hoz azért nekik, nem?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Senki nem huzta le. A szineszek szerzodesevel es a varhato extra koltsegekkel van baj. A nezettseg es erdeklodes megvolt ahhoz, hogy megerje folytatni.

http://gaborszantai.co.uk/

Narxis
Spartacus jó de nekem pont az tetszett, hogy újat mutatott, pl. merõben más mint a Merlin címû sorozat ami most épp szünetel. Persze nem is Merlin van a középpontban, lényeg az, hogy simán el tudtam volna még nézni 1-2 évadot.

mosoporr
na ja vártam a Spartacusban fellelt izgalmakat,azt nem találtam nyilván ezért húzták le...
én is nagy SGfan vagyok azt hiszem ott is az elsõk közt voltam a kukával azt lehurrogott mindenki (mégis csak igazam volt) persze megnéztem mindet ezt is.

Narxis
Csak olyanba írok ami tetszik. 😄 Minek nézzek olyan sorozatot ami nem tetszik? Egyébként ha Stargate: Universe-t nézted vagy annak topikját akkor bõven olvashattál tõlem panaszt. De azt SG rajongóként már a kötelesség miatt is néztem és a 2. évad már majdnem elviselhetõ volt.

De neked most ez a sorozat nem tetszett és megnézted minden részét vagy hogy is van ez? 😛

mosoporr
én még nem láttam olyat h neked valami ne tetszett volna <#mf1>
Dr House biztos azt mondaná beteg vagy 😄

Narxis
Szerintem meg jó volt, nem mondom, hogy nem voltak hibái de abszolút nézhetõ volt és a nézettség is errõl árulkodik.

mosoporr
az 1etlen értékelhetõ színész/karakter Merlin, ez kevés a túléléshez.

Narxis
Nem lett gagyi!

mosoporr
most mért sírsz?
elég gagyi lett...

Narxis
NEEEEEEEEEEEEEEEE... hát ilyen nincs... komolyan nem marad már fantasy/középkoros sorozat. Jó ott a Game of Thrones és a Merlin de lehetne több is...

PetruZ
Igen, úgy tûnik, nincs tovább.
Narxis
<#ejnye1>

Ez most saját vélemény vagy bejelentették, hogy nem lesz 2. évad?

mosoporr
ez kuka lett<#levele>

datango
vegig neztem az elso evadot, es en is csalodott vagyok. Keveslem a magjat benne... 😞

Narxis
OMFG ez kegyetlen durva évadzáró volt. Te jó ég, fõleg a legvége ütött...

Narxis
Nem tudom, sorozatjunkien azt olvastam, hogy nem volt rossz nézettsége.

folytatajak?

Narxis
Az majd a 2. évad.

Hat nem tudom ebbol hogy lesz kerekasztal lovagjainak kalandozasa es stb...
En eddig kicsit csalodott vagyok😞

Narxis
Ecsém, köv. rész már évadzáró:

Narxis
eztv.it

Csacsi
Már megint nem találom...pedig tegnap volt elméletileg 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9 1x09 03/Jun/2011 The Battle of Bardon Pass
10 1x10 10/Jun/2011 Reckoning

Narxis
Úgy néz ki... :S

Csacsi
Már megint nem volt új rész?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szerintem tobbet tud, mint ami egeszseges Morgan-ra nezve😊

Narxis
Miért? 😮

e szerint a rész szerint Merlin egy dilettáns volt...
Narxis
Már tölthetõ a 8. rész.

Bazz, nem ma lesz?😮

Narxis
Fúúú, ez elég izgi rész volt. Felgyorsultak az események. Köv. részben 2 nagy horderejû dologra is választ kaphatunk. Claire Forlani testét pedig végre nagyon közelrõl is szemügyre vehettük. 😄 Jók a cickói.

Narxis
Már van is felirat. Ratyi rész volt, de az a pár csaj meg a fõszereplõ csajok feldobták. 😄

Narxis
Kint van az új rész, jeeee.

Narxis
De, gondolom a releaser csapat hibázott valamit, de nem volt annyira zavaró.

Aki latta az utolsot, nem vette eszre, hogy a texturak remegnek a hatterben? Ez csak a tomorites miatt van? Gondolom a Starz nem adott volna igy ki filmet...<#fejvakaras>

Narxis
Jó kis rész volt. Merlin szerintem meg fogja tanulni használni az erejét, bár biztos nem valami egyszerû, 1 epizódos módon.

Narxis
Jó rész volt, de berosálok ezen a Merlinen. 😄 Nagyon komolyra veszi a figurát. Morgan meg a papnõje szokásos szarkavarók. :S

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a baj, hogy most megint egy felvezeto resz volt nemi akcioval, ami Spartacushoz nem ert fel, de Hercules/Xena vonalnal azert tobbet nyujtott.
A legnagyobb kulonbseget a ket Starz sorozat kozott a vizualitas adja a Spartacus javara.
Sajnos laposak a kontrasztok, nem a legjobbak a fenyek, az osszecsapasok pedig a Kevin Costner-fele Robin Hood szintjen vannak, ami 2010-ben (Russel Crowe /Gladiator, Robin Hood/, Spartacus, LOTR) utan igan halvanynak szamit.*
A vegen a Morgan-t eljenzo tomeg pedig akar a Tenkes Kapitanyaban is megallta volna a helyet.

Nezem, mert a tortenet erdekel, Arthur is egyre normalisabb, Merlin titokzatos, de meg hianyzik a sorozatbol "a koromragva varom a kovetkezo reszt" hatas.

Narxis
Na kint van az új rész!

Merlinnel az a baj, hogy JF túl komolyra veszi a figurát, ezzel már inkább nevetséges mint hihetõ a karakter. Arthur meg jó lenne, csak azok a szex jelenetek jajj...

PetruZ
Az Arthur-legendának semmi köze a valósághoz, amelyhez valószínûleg egyébként részben ez a sorozat, részben meg a Cliwe Owen-féle King Arthur film áll a legközelebb. Ezért is tetszik nekem mindkettõ, nagyon is örülök, hogy nem az x+1. mesesorozatot kell néznem (ill. nem, mert akkor nem nézném).
BaliBoy
Remélem, hogy így lesz mert ez most nagyon lagymatag.

Egyébként errõl az a véleményem, - mármint ha elferdítenek egy történetet - hogy akkor már jobb lenne ha más címet adnának neki illetve a szereplõket is máshogy neveznék el. Gondolom egyetértünk, hogyha mondjuk a Csillagok háborújában Darth Vader a jó fiú Luke pegig a rossz és egy wookie helyett egy nyuszi Han Solo társa akkor az már nem a Star Wars.
Ugyanez igaz a 300-ra is. Azzal is az a legnagyobb bajom, hogy két küzdõ felet görögöknek és perzsáknak hívják, illetve, hogy a szereplõk történelmi hõsök nevét kapták. Csak mert a filmnek semmi köze nem volt a valósághoz, de még a történelemhez sem.

Egyébként sztem a sorozat arról fog szólni, hogy Arthur, hogy szedi össze a kerekasztal lovagjait. Szent Grál keresés vagy ilyesmi már nem lesz benne. Szóval a sorozat története nem fog túl jutni a nyúlon. 😊))

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Sejtesem szerint pont arrol fog szolni a sorozat, hogy a puhapocsbol ferfi-kiraly valik.

Amugy nalam messze Merlin viszi a sorozatot.
Persze bele kellene huzni, ha a lovagokat a kerekasztal kore akarjak gyujteni es azokat missziora kuldeni, mert ez meg nagyon az eleje.
A nepnek pedig patakver es baszas kell, mert arra izgul vagy kaszalni fogjak a sorozatot.

BaliBoy
Az RC féle RH nekem is jobban tetszett az elõdjénél.

Egyébként ízlések és pofonok. A filmekben többnyire az ember a jókkal szokott azonosulni. Ebben nekem nem megy. A Jó oldalon egyelõre csak olyanok vannak akik nem szimpatikusak. Fõleg a fõszereplõ...
Ebben a sorozatban Morgana akivel azonosulni tudok. Ebben a filmben messze az a karakter akinek tényleg uralkodnia kellene.
Arthur egy gerinctelen patkány, és ráadásul egy puhapöcs; Merlinrõl meg aztán fõleg nem lehet azt mondani, hogy egy pozitív karakter. A többi meg kb. mellékszereplõ...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Pedig meg angol haverjaimnak is jobban tetszik ez a valtozat, sokkal hihetobb a monda egy ilyen sztori utan.
En nem is eroltettem volna a magiat, megprobaltam volna megoldani anelkul.

Amugy az uj Russel Crowe fele Robin Hood is elfogadhatobb, amint az angol Ludas Matyi fele ugri-bugri jopofa gyerek.

Oldal 1 / 2Következő →