Növeli a mobilhasználat az agy glükóz felhasználását
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még! Mi van akkor ha ez is olyan mind a DDT volt. Majd a srácaink fognak szívni.
ÉRdekes kutatás: a 30-40 közötti fiatal felnõtek körében a top vezetõ betegség a here rák. Sajnos ezt elsõ kézbõl tudom. Viszont az orvostudománynak foggalma sincs, hogy miért. Kutatások már bizonyították, hogy a rendszeres nagymennyiségû fû fogyasztása herekot okozzhat, de ez nem indogloja az ilyen méretû elterjedését. Most ott tartanak, hogy a mobil is okozhatja, ui. a most ebbe korba lévpõ emberek gy.k. gyerek koruk óta mobiloztak, vagy kozzá jutottak. Ráadásúl régen sokan a zsebükbe hordák, pár cm-re a játékostól.
Ami tény: jót nem tesz. Olyan nincs, hogy kapja az ember az mw-nyi sugárzást és az nem okozz semmit. Ja rövidtávon nem is.... 20-25 év távlatából már igen.
A közfelfogás a nagy és tõkeerõs cégek megbízásából végzett kutatásokban nem túlságosan bízik, ez társadalomlélektani alaptörvény. (Jó okkal nem bízik)
Vagyis az ilyen kutatásoknak meggyõzõ erejük nincs. Elvégzésük -- jó sok pénzért -- inkább a cégvezetés lelkiismeretének a megnyugtatását szolgálhatja.
Van azonban egy igen furcsa része a közvélekedésnek, ami iránt annál erõsebb kételyünk támadhat, minél jobban belegondolunk:
A különféle technikai eszközök káros hatását "bizonyító" vizsgálatokat /cikkeket /kinyilatkoztatásokat /megállapításokat
valami miatt függetlennek és pártatlannak gondoljuk (pontosabban gondolják sokan)
Csakhogy ez egyáltalán nem biztos!
Attól, hogy egy vizsgálat vagy egy kinyilatkoztatás mögött nem látjuk (vagy sokan nem látják) a megbízót, az irányító, támogató, pénzelõ erõt, attól az még nagyonis létezhet!!!!
(Sõt, sok esetben láthatóan létezik is, ne akarok offtopic példákat felhozni)
Ezt csak általánosságban írtam le, NEM a mobiltelefonra vonatkoztatva. Ugyanis konkrétan a mobitelefon káros hatását taglaló vizsgálati eredmények mögött én sem látok háttér-erõt (pedig egy kis háttérhatalmi agyalásért nem megyek a szomszédba, ezt sokan tudják<#nyes>#nyes>)
És arról tudtál, hogy az intenziv vizet fogyasztók körében 240%-kal nagyobb az esély a halálra? Bárki aki egy órán belül megiszik mondjuk 3-4 liter vizet, jó eséllyel belehal.
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
Ám amióta a mobiltelefonos fizetést akarják ránk erõszakoni, azóta egyre többször van olyan érzésem, hogy meg lehet azért élni mobiltelefon nélkül is. Egy picivel többet és alaposabban kell elõre szervezni, és többet kell autókázni, ennyi.
Másrészt itt egy picit más a helyzet, mint egy tudományos feltevés igazolásánál.
Ma a világban mûködik egy igen erõs technikai civilizáció ellenes erõcsoport.
Emiatt minden technikai eszközökre vonatkozó "káros" minõsítés további sorsa jelentõsen eltér mondjuk a kvarkok létezésének bizonyításától.
Lehet hogy tényeg káros, de lehet hogy nem. Sajnos, a civilizáció-ellenes erõvonalak napi erõs megjelenése BIZALOMVESZTÉST okoz az ilyen vizsgálatokkal kapcsolatban, amennyiben azok a "káros" minõsítést hozzák ki.
Nem tudom, hogy ezt a bizalmat hogy lehetne visszaszerezni. Szerintem rövidtávon sehogy. Annyi kárt okoztak már a militáns és ostoba ál-környezetvédõk, hogy a mûszaki ismeretekkel rendelkezk elõtt a tekintélyük szinte nulla.
Addig meg maradnak az ilyen viták, mint a jelen témakör is.
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Pedig a sorrend a legtöbbször ez. Van egy feltételezés, majd ellenõrzik kísérlettel.
Csak itt a feltételezés bejárta a világot, mielõtt még bármit is bizonyítottak volna.
Headset.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nah akkor most hogy is van a MINMEGHALLLUUUUNK?I xD
MINMEGHALNAK!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha azonban arra az újfajta kisember-kifosztási, azaz lehúzási módszerre gondolok, amit "mobilos fizetés" címszóval próbálnak ránk erõszakolni, akkor nem bánom ha visszaszorul ez az egész mobilozás
Másrészt mennyit is telefonál egy átlagember? Szerintem ha levetiteténk egy évre, akkor az jönne ki hogy maximum naponta pár percet.
Megjegyzem, hogy aki 50 percen keresztül képes telefonálni, annak az agyával nem az a legnagyobb baj, hogy 7%-kal megemelkedik a glülózforgalma <#csodalk>#csodalk>
Egy normális telefonbeszélgetés néhány másodpercig tart, és valamilyen információcserét, egymás közötti koordinációt szolgál. Ettõl még -- ebben abszolút biztos vagyok -- senkinek sem lesz egészségkárosodása.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.