11
  • Merces
    #11
    ..látom nem érted ezek a nyomoronc faszbúk játékok messze nem jelentenek olyan minőségi szórakozást min egy fél óra alatt kijátszható flash(van pár MMO játékos ismerősöm rendszerint ugy jellemzik a tevékenységüket, hogy nyüglődés, szenvedés, baszako*ás, mikor kérdezem minek játszanak vele akkor meg csak néznek hülyén és bevalják hogy fogalmuk sincs....)
  • TiElite
    #10
    Az a legviccesebb a hozzászólásodban, hogy feleslegesnek és értelmetlen időpazarlásnak nevezed a facebookos játékokat és aztán erre elküldöd őket flashjátékokat játszani roflmao
  • Komolytalan
    #9
    Mondjál már egy olyan játékot ami nem "időpocsékolás". A játék lényege pont az, hogy a szabadidődben szórakozz, tehát pocsékold az idődet. Az emberek túlnyomó többségének sokkal jobban bejönnek a facebookos tamagochi szarok mint bármi más stílusú játék. Farmville mikor csúcson volt 100 millióan játszottak vele - következésképpen akkor a Farmville volt a világ legjobb játéka, mert a legtöbb embernek ez nyújtott kikapcsolódást. Ennyi...
  • buklee
    #8
    Nyilvánvalóan a közösség miatt játszanak inkább ezekkel mint mobilos vagy egyéb flash játékokkal. Eleinte kevésbé de mostanában főleg a cityville-ben egyre inkább próbálják belefűzni a játékba a barátokat. pl kiadó telek ahova hívhatsz meg valakit, hogy a saját játékbeli üzletláncát terjessze vagy a közösségi épületekben barátokat hívhatsz meg, hogy különböző pozíciókat töltsenek be és még lehetne sorolni. Mindezek mellet saját kis várost építesz. A cikket nem olvastam el de az eleje alapján itt ugyan ez csak vidámparkkal. Lehet aztmondani, hogy nincsen célja ezeknek a játékoknak de kérdem én melyik multiplayer játéknak van?
  • gombabácsi
    #7
    én ugyanezeket szoktam kérdezni az fps multiplayerek, unalmas sablon fantasy-k és szinte az össze hc játék rajongóitól :)
    számomra totál unalmas műanyagvilágok a halo-k, mass effektek, oblivionok, fallout-ok stb...

    a stalkeren kívül nem is nagyon volt mostanában igazi játék
  • opeca
    #6
    Kifogyott hát, a vén g*ci nem kell már senkinek...
  • WinG
    #5
    Persze, nyilván, épp ezen keseregtem. Gondolom, kifogyott a pénzből az öreg.
  • macseke
    #4
    pont ugyanezeket gondolom egy az egyben.. És gondolom sokan vannak még így vele..
  • opeca
    #3
    Sok pénz van benne, ennyi. Persze nem noname fejlesztőként, hanem befolyásos emberként.
  • WinG
    #2
    Bázze, Romero? Romero? Aki gyerekkoromban a legnagyobb ász volt a játékiparban, igazi badass köcsög, Ferrarival meg Kvékeggyel, erre ilyet csinál?

    Igaz, hogy a legenda a Daikatanával meghalt, de azér na.
  • opeca
    #1
    Hát aki ilyenekkel játszik az meg is érdemli a sorsát. A probléma, hogy pl. itt sincs cél. Mi a cél? Évekig szerencsétlenkedsz vele aztán egyszer majd ráunsz, vagy jön egy jobb. Komolyan, aki csak otthon vagy netán munkahelyen kevés szabadidejében szüttyögni akar, az miért pont egy olyan játékkal akar játszani ami totál időpocsékolás? Ahelyett, hogy valami normális flash-game-el vagy mobilos cuccal nyomulna.

    Szégyen ami ezen a facebook-on megy. Nagyon nagyon sok birka él ezen a golyóbison. Már régen be kellett volna tiltani...