Letámadás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek a 'bulik' pont arról szólnak hogy az ember elengedi magát, kilép a mindennapi rutinból, megszabadul a társadalmi normatíváktól, ha úgy vesszük levezeti a mindennapi stresszt.
De ha te itt is alkalmazkodni próbálsz a külsõségekhez, nyilván nem fogod magad jól érezni.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Amúgy meg de felkapott lett a topikom:D Nem gondoltam volna, hogy ennyi kommentet meg fog élni.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Szociológus is vagy, vagy mifasz?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ide figyu "golyósodók", tökmag van az agyatok helyén, hogy nem bírjátok felfogni; nem mindenki csípi az általatok "normálisnak" tartott-, a nagy átlag által elfogadott életmódot?!
Részemrõl, ha valaki kockulni akar, kockuljon kedvére - egészségére váljék!

In Lak\'ech Ala K\'in
#147:
Ha valaki egy meghívásra azt mondja, hogy "nincs kedvem", akkor az a személy általában kockul. Tapasztalataim alapján manapság valahogy ezt a "leggázabb" bevallani (én is jártam már úgy, hogy egész estés kockulást terveztem, erre elhívtak bulizni... akkor este rohadtul nem volt kedvem az egészhez, másnap viszont már bántam, hogy otthon maradtam).
Persze elõfordulhat az is, hogy nem a szórakozáshoz nincs kedve az illetõnek, hanem a társaságunkhoz... az ilyenek viszont hamar kiderülnek, úgyhogy ez az esetek kisebbik része.
#148:
Röhögj ha akarsz... én viszont sajnállak. Az adatlapod alapján pont abban a korban vagy, amikor úgymond ki kéne tombolnod magad. Késõbb már nem lesz rá ennyi lehetõséged...
#149:
Mennyi? :)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Akiket nem ismersz, azokat egyszerûen lenézed, és tévesen általánosítasz.
Persze aki alapból ilyen, azt eleinte párszor hívjuk, ha nem jön egyszer se, többet nem hívjuk, szép lassan elfelejtjük, nem foglalkozunk vele. De ha mondjuk valaki a haveri társaságból hirtelen megváltozik ilyen téren, azzal igenis foglalkozunk, hogy vajon mi történhetett.
És ez miért baj? Ebben az agyonb@szott liberális világban, ez mi a f@szért kéne, hogy baj legyen?
El lehet menni egy buliba/kocsmába úgy is, hogy iszol mondjuk max két sört (vagy valami mást, pl kólát vagy almalét, ha épp az esik jól), és simán csak jól érzed magad a társaság miatt. Ha a társaság pedig kiközösít azért, mert nem iszol, akkor egész egyszerûen nem a megfelelõ emberekkel mentél el szórakozni.
Attól, hogy nem iszod magad hányásig minden hétvégén, még nem leszel kocka. Ha folyton otthon ülsz, soha nem mész sehova... na az már gyanús.
Ez teljesen logikus. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Nem gondoltam volna, h a matekosok is csak oltogatni fognak. Elvégre õk logikusak.
úgyis csak kihasználni akarnak meg oltogatni.
mekkora egy balfasz vagy.
most már megcsináltad magadnak, ebbõl már nem fogsz kilábalni.
talán ha rá se nézel, ha köszön akkor se.
És írtam a modi topikba, h töröljék a témát. Feleslegesen foglalja a szerveren a helyet.
In Lak\'ech Ala K\'in
És akkor szerinted mégis mi a megoldás? Amivel nem fog még hülyébbnek nézni, és nem nevet ki esetleg?
Még nagyobban? Ez ám a megoldás! <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2>
In Lak\'ech Ala K\'in
Kitalál valami false okot, és kész. Semmire nem lehet abból rájönni.
In Lak\'ech Ala K\'in
Ahogy a múltkor azt mondta, h azért, mert favicceket mondok.
Kezdjük azzal, h vicceket se mondok neki, de mindegy.
Ennyit errõl. Biztos csak haragtartó az említett jegyzetes eset miatt.
Húzódik ott más is a háttérben..<#papakacsint>#papakacsint>
In Lak\'ech Ala K\'in
A topik meg zárható.
Unatkozik és jól esik téged szekálnia, ennyi
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Utána meg elkezdtünk többet beszélni, jó hangvételben. És utána egyszer odaadtam másnak a jegyzetét, erre berágott rám, onnantól kezdve csinálja ezt.
Egyszer megbeszéltük, utána megint jó viszony volt, most meg megint ilyen, amilyen.
Amúgy meg beszélget õ eleget másokkal. Foglalkozzanak õk vele. Még néha köszönni se köszön, úgy elmegy mellettem, szóval akkor is kizárt dolognak tartom ezt, amit mondasz.
In Lak\'ech Ala K\'in
Ha vicceket mond, azok is ellenem szólnak legtöbbször.
Régebben nem volt ilyen, november óta lett ilyen, amilyen most. Rajtam kívül még egy embert utál, de hozzá nem is szól. Nekem is csak ritkán, mint mondtam. De akkor gúnyos hangsúllyal, meg mintha hülye volnék.
Ezenkívül mindenkivel kedves kivétel nélkül. A lehetõ legnagyobb ívben kerüljük egymást, amikor csak tudjuk, szóval ez inkább utálat.