160
Szópárbaj, ha nincs buli
-
#160 Z
á
r
j
á
k
b
e
e
z
t
a
t
o
p
i
k
o
t
!
!
!
-
#159 Amilyen nézőpontból te felfogod, az alapból rossz, te csak a kötöttségeket látod.
Ezek a 'bulik' pont arról szólnak hogy az ember elengedi magát, kilép a mindennapi rutinból, megszabadul a társadalmi normatíváktól, ha úgy vesszük levezeti a mindennapi stresszt.
De ha te itt is alkalmazkodni próbálsz a külsőségekhez, nyilván nem fogod magad jól érezni.
-
Compiler #158 Annyi, amennyit a kolléga mondott.
Amúgy meg de felkapott lett a topikom:D Nem gondoltam volna, hogy ennyi kommentet meg fog élni. -
#157 ok -
#156 "Az adatlapod alapján pont abban a korban vagy, amikor úgymond ki kéne tombolnod magad. Később már nem lesz rá ennyi lehetőséged..."
Szociológus is vagy, vagy mifasz? -
vg #155 Nem érted a lényeget! Nem is baj. -
#154 -
#153 De rákattantatok a "kockulásra"...
Ide figyu "golyósodók", tökmag van az agyatok helyén, hogy nem bírjátok felfogni; nem mindenki csípi az általatok "normálisnak" tartott-, a nagy átlag által elfogadott életmódot?!
Részemről, ha valaki kockulni akar, kockuljon kedvére - egészségére váljék! -
#152 Csatlakozok bardoczhoz. Járj el olyanokkal, akikkel van közös témád, akár lanpartyzni is. Jobb, mint a semmi...
#147:
Ha valaki egy meghívásra azt mondja, hogy "nincs kedvem", akkor az a személy általában kockul. Tapasztalataim alapján manapság valahogy ezt a "leggázabb" bevallani (én is jártam már úgy, hogy egész estés kockulást terveztem, erre elhívtak bulizni... akkor este rohadtul nem volt kedvem az egészhez, másnap viszont már bántam, hogy otthon maradtam).
Persze előfordulhat az is, hogy nem a szórakozáshoz nincs kedve az illetőnek, hanem a társaságunkhoz... az ilyenek viszont hamar kiderülnek, úgyhogy ez az esetek kisebbik része.
#148:
Röhögj ha akarsz... én viszont sajnállak. Az adatlapod alapján pont abban a korban vagy, amikor úgymond ki kéne tombolnod magad. Később már nem lesz rá ennyi lehetőséged...
#149:
Mennyi? :) -
vg #151 Hová? Tizenöt éve még voltak jó kis házi lanpartyik hétvégenként, az jó volt. -
#150 Talán ha olyan emberekkel mennél el valahova, akikkel van közös témád, akkor tudnál beszélgetni számodra érdekes dolgokról -
Compiler #149 Ennyi... -
#148 Hátja, nembaj, majd amikor az "érfelvágás" lesz a normális, és te beállsz a sorba, én csak röhögni fogok, hogy ezek a "normális" emberek mekkora seggfejek -
Koppixer #147 Az csak egy rosszmájú általánosítás, h aki nem jár bulizni, az 24/7 a gép előtt ül és veri a farkát.
Akiket nem ismersz, azokat egyszerűen lenézed, és tévesen általánosítasz. -
vg #146 Soha nem jártam szórakozni, nekem más típusú szórakozás tetszik(igen, kocka vagyok). Nem látom értelmét sörözőben, discóban, értelmetlen, gyakorlatilag senkit nem érdeklő dolgokról beszélgetni, brutális piaszag és füstszag mellett. Ráadásul fingom nincs mit kellene buliban csinálni. Üljek és nézzek magam elé? Esetleg műröhögjek mindenen, hogy viccesnek látszódjak? Mondani valóm nincs senkinek, ráadásul ott normális (engem érdeklő) dolgokról aligha lehet (kivel) beszélgetni. Gondolom a csini csajt a bárpultnál nem igazán érdekli mondjuk a Juniper konfigurálása, viszont a francos kocsik bizonyára annál inkább, viszont az meg engem nem érdekel). Áhhh, kell a fenének. -
#145 Ha a bulikról az a tapasztalatod, amit írtál, és Te ezt helytelennek tartod, akkor gyanús, hogy eddig nem a számodra megfelelő társasággal jártál el szórakozni. -
#144 Mert nem normális az, ha 24/7-ben a gép előtt ülsz és vered a faszod.
Persze aki alapból ilyen, azt eleinte párszor hívjuk, ha nem jön egyszer se, többet nem hívjuk, szép lassan elfelejtjük, nem foglalkozunk vele. De ha mondjuk valaki a haveri társaságból hirtelen megváltozik ilyen téren, azzal igenis foglalkozunk, hogy vajon mi történhetett. -
Koppixer #143 "a baj akkor van, ha valaki sorozatosan nemet mond különösebb indok nélkül"
És ez miért baj? Ebben az agyonb@szott liberális világban, ez mi a f@szért kéne, hogy baj legyen? -
vg #142 Talán én gyanús vagyok számodra? -
#141 Mielőtt bárki is félreértene esetleg: nekem azzal nincs bajom, ha valaki időnként kihagy egy bulit... a baj akkor van, ha valaki sorozatosan nemet mond különösebb indok nélkül. -
#140 Lehet én nem vettem észre valamit, de szerintem nem ezt írta...
El lehet menni egy buliba/kocsmába úgy is, hogy iszol mondjuk max két sört (vagy valami mást, pl kólát vagy almalét, ha épp az esik jól), és simán csak jól érzed magad a társaság miatt. Ha a társaság pedig kiközösít azért, mert nem iszol, akkor egész egyszerűen nem a megfelelő emberekkel mentél el szórakozni.
Attól, hogy nem iszod magad hányásig minden hétvégén, még nem leszel kocka. Ha folyton otthon ülsz, soha nem mész sehova... na az már gyanús. -
Koppixer #139 Ha matekos, akkor mondd neki azt, hogy "A nő azon pontok halmaza, amely felállít egy egyenest."
Ez teljesen logikus. :) -
gregtom6 #138 Lol, kommentet:D -
gregtom6 #137 #31. kommentemet olvasd el... -
#136 Honnan veszed, hogy kocka? -
vg #135 Ohh, tehát aki nem jár discóba, nem issza le magát hányásig, nem költ minimum 10e forintot piára egy buli alkalmával az szánalmat keltő lenne? Tényleg azt hiszed, hogy a társadalom kiközösíti az ilyen embereket? Megsúgom, nem teszi, hanem felemeli, és a te főnököddé teszi. Meglátod majd, kispajti. Kondizni viszont valóban lehet, de nem azért, hogy ő legyen a májer a dizsiben, hanem a saját egészségéért. -
#134 A társadalom beteg - szót sem érdemel. -
Play4Real #133 ezazért van mert egy kibaszott kocka vagy és a társadalom kiközösiti az ilyen embereket...és bö szánalmat éreznek az ilyen emberek iránt...menjé gyurni -
Compiler #132 -
andersh #131 matekos ÉS nő => utóbbi kizárja a logikát -
Compiler #130 Kösz...
Nem gondoltam volna, h a matekosok is csak oltogatni fognak. Elvégre ők logikusak. -
andersh #129 jézus fasza, minek szólsz te lányokhoz az egyetemen?
úgyis csak kihasználni akarnak meg oltogatni.
mekkora egy balfasz vagy.
most már megcsináltad magadnak, ebből már nem fogsz kilábalni.
talán ha rá se nézel, ha köszön akkor se. -
Compiler #128 Szerintem marhára felesleges ezen vitatkozni most már, utálok ilyen helyzetekben lenni, de ez van, majd rámorgok, ha felhúznám magam.
És írtam a modi topikba, h töröljék a témát. Feleslegesen foglalja a szerveren a helyet. -
#127 Na és? Az egyetemet, főiskolát is ott lehet hagyni. -
Compiler #126 Erre azt tudom mondani, hogy a beírt korom nem teljesen felel meg a valósággal...a lényeg, hogy még hallgató vagyok. -
#125 Mondj fel! ...Úgy hihetetlenül nagy ívben kerülheted majd. -
Compiler #124 A másik mondatomat el sem olvastad, fogadjunk.
És akkor szerinted mégis mi a megoldás? Amivel nem fog még hülyébbnek nézni, és nem nevet ki esetleg? -
#123 "Nem fogok szívni, mert innentől nagyobb ívben fogom kerülni."
Még nagyobban? Ez ám a megoldás! -
Compiler #122 Nem fogok szívni, mert innentől nagyobb ívben fogom kerülni.
Kitalál valami false okot, és kész. Semmire nem lehet abból rájönni. -
#121 Higgy amit akarsz, de továbbra is szívni fogsz ha nem jársz utána a dolognak!