1278
CityVille,Facebook játék
-
#998 Továbbra is 40/20K :)
A népesség 64780-nál megállt, pedid már a harmadik területet teszem le azóta -
#997 Továbbra is 40/20K/+1000 -
#996 Nálam 40/20.000/+1000 -
#995 :) Hát ez kéééééész: nálam jelenleg 40permit/20.000coins egy négyzet :)
Bárcsak így maradna... még azért várok estig a házak lebontásával, akkor letudok tenni még egy négyzetet és meglátjuk.
Nálatok mi a helyzet?
-
#994 Érdekes: most először nem 1000-rel növekedett a lakosság-igény területvásárlás után, hanem csak 540-nel. -
Bujden91 #993 Aki szeretne egy aktív szomszédot az vegyen fel, András Botond Bujdosó.
-
#992 Naja, aztán majd ha megemelik 100-ra, instant 97 leszel. :)
Én meg 95. :)
Sok értelme van így...
Ha kell egy szomszéd, akkor írj privit a kontaktoddal! -
#991 Igen azt is szoktam,kirakni,meg én is küldök odaírom hogy kérek vissza ha..stb..de akkor sem igazán gyűlik. Jah kikellene törölnöm,megnézni ki aktív ki nem. Bár néha jól jönnek a kicsit aktívtalanok,ha kell plusz energia,pici placc,gyorsan betölt:D
Igen nem ártana úgy 10 igazán aktív szomszéd,de hát sokan gyorsan feladják. -
A 90. szint valahol 100.400 pont körül van. -
#989 Ez nem ötlet, ez az ésszerű játékmód :)
Kb. lvl 3-tól így nyomom :)))
Tegnap meglett a 100.000-ik pontom és elértem a 90-es szintet.
Ugyanúgy, mint nem rég 80-nál, most 90-nél sem számol tovább szintet...
-
#988 Ez több helyen is elég furcsa nekem:
Miért van rakás szomszédod ha nem segítenek? Töröld ki őket, szerezz aktív szomszédokat.
Pontosan az lenne a cél (legalábbis nekem és Carlosnak), hogy a város rendezettebb legyen, tehát azokat a házakat, amiket az expansion miatt építettem, akarom lebontani. Vannak házak, amik 1000+ lakosságot bírnak de legalább kinéz majd valahogy a város még ha drága is lesz.
Amint leteszel egy plusz területet, a lakosság az aktuális állástól fog tovább nőni, a kisebb házak meg gyorsan betelnek. Előbb utóbb ugyanúgy sok lesz belőlük. A raktárhely meg véges.
Nekem amúgy még mindig a régi rendszer van.
-
#987 Vagy pedig lustáknak: Zoning Permit kunyeráló link. -
CivicMan #986 Permit szerzésre van egy jó ötletem:
Nincs elegendő permited akkor rámész arra ahol területet növelnél, és ott szépen rákattintassz az 1. ikonra, ott beadja hogy vegyél x cashért vagy kérdezd meg a haverokat... kirakod üzifalra + barátoktól ezt kéred még hogy küldjenek külön permitet.
Megnéztem és így működik tehát ha ügyes vagy akkor 1 ember 4óra alatt legalább 2 permitet tud küldeni :) -
#985 A 40 permitet szüntetném meg,mert hiába van rakás szomszédom,kb 2 hét mire összetudom gyűjteni. Zsúfolt és atomrendezetlen a városom,minden szanaszét,és ahogy esett úgy puffant raktam le szinte mindent,mivel sosem volt hely. A lakosságot a házak szüretelésével simán tudom növelni,meg mindig van új épület ami ad populációt. Mire összejön apermit,addigra nem +1000.hanem 2ezer vagy többel is növekedik,tárolóba kellett raknom házat,hogy azért ne legyen már annyival több.
Így sosem fogom magam utolérni:(:D -
#984 Hmmm igazad lehet.
Belegondoltam, átnéztem a városomat és rájöttem, hogy énis jó sok háztól megszabadulnék, ha kivennék a populáció növekedős dolgot... -
#983 Na én pont ezt mondtam: inkább csinálom addig, ameddig lehet a régi rendszer szerint, mert a zyngában bízni nem lehet. Barom banda.
Nekem a félmillás megoldás megfelelne permitek és lakosság nélkül, sőt még 1 millát is fizetnék egy csücsökre, csak töröljék el a lakosság feltételt, mert úgy néz ki a városom, mintha földrengés lett volna.
Szeretném már lebontani a házakat.
A 1000 pop + 40 permit + 500.000 megoldás a legnagyobb szemétség.
-
#982 No urak és hölgyek!
Beindult a területvásárlási upgrade!
Vannak akiknek a régi 1000 pop + 40 permit + 20.000, van akinek 1000 pop + 40 permit + 500.000, van akinek eltűnt a pop és permit és "csak" 500.000, és vannak akiknek érj el x populációt (nem +1000-et) ls 500.000.
Szóval nagy a katymasz! Nálam még a régi +1000 pop +40 permit +20.000 van, szóval asszem gyorsan rágyúrok a permitekre és a populációra. Nem akarnék 500.000-et fizetni egy csücsökért! -
#981 Ne azonnal lépj ki.
Ha játszol azzal a háborúzós zynga játékkal, akkor láthatod, hogy elég lassan ment. Hagyj neki 1 perc semmittevést ilyen esetek után és azután lépj ki. -
#980 Már nem. Régebben 1 nap alatt azért elfogyott a goods, de már ez se működik.
Engem nem csak a szinte már folyamatos kéregetés kezd idegesíteni, hanem a laggok. Elkezdem töltögetni a goodsokat, erre kiírja, hogy gáz van, ne zárjam be a böngészőt... Másik eset: összejön a 40 permit, lerakom a bővítést, aztán bezárom, és mikor legközelebb belépek látom, hogy nincs lerakva a bővítés. Egyszerűen nem jegyzi meg. Volt, hogy ezt eljátszotta 3x egymás után. -
#979 Upgrade-ek amikre lehet mostanában számítani:
-
#978 -
CivicMan #977 Igaz :D French Café majdnem French Restaurant :D -
#976 Amivel keverheted:
French Cafe
Italian Restaurant -
#975 Biztos, hogy french restaurant-ba küldted és nem french (nemtommiamásik étterem neve)-be? -
CivicMan #974 Egyet nem értek mostanság, Francia küldetés második része: küldjek 25buszt a szomszédaim French Restaurant-jába... nah már az előbb legalább 3-4nek küldtem erre ugyanúgy, 0/25 maradt... -
#973 nekem is már csak kis csücskök vannak, de nem nagyon kapaszkodom érte, hogy meglegyen. Ha összejön, akkor megveszem, ennyi. -
#972 igen -
CivicMan #971 "Aratni" mikor tudom majd a hotel-t? Majd ha meglesz az 500 vendégem? :) -
#970 Egyébként én most nagyon ráálltam a területnövelésre.
Zyngától sok jóra nem lehet számítani.
Inkább ez a 40permites/1000 lakos megoldás, mint az ismeretlen.
Már amúgy sem kell sok: kb 4-5 és az egész elérhető terület meglesz.
Aztán lebontok mindent. -
#969 Közben helyrejött az üzletek offline feltöltése. -
#968 Annak énis örülnék. Kiirthatnám a kis sárga házikókat... :)
Csak annyit lehet tudni, hogy soon. -
#967 Remélem eltörlik a népességhez kötöttséget, mert akkor egy csomó házat lebonthatnék és lenne helyem. Azt sem lehet tudni, hogy mikor? -
#966 Nemsokára megváltozik a területvásárlási rendszer.
Bővebb infók még nincsenek! -
#965 Megnéztem nálam. Tegnap este 500-at töltöttem egy üres boltba, majd kikapcs szundi. Ma reggel fullos és kész.
Lehet, hogy a változás szele engem még nem ért el? -
#964 Alapból nagyon lassú nálam is! Eddig jó volt,de most napok óta maga a szüretelések is hosszú percekig tartanak. Ez így elég nehézkes sajnos,és sok a feladat is,el is vagyok maradva. -
#963 Nekem csak tegnap óta. -
#962 Ilyen nálam is van, hogy másnap ha belépek, ugyanott tartanak az üzletek a vásárlásokkal mint előző nap ahol kiléptem, max 1-2-vel több vásárló volt már benne. Közben meg eltelt 8-12 óra. -
#961 Nekem nagyon úgy néz ki...
Minden boltot feltöltöttem tegnap este és ma délelőtt ugyanott kezdte, ahol abbahagytam: vagyis nulláról! És most is nagyon lassan megy. -
#960 Ez biztos?
Úgyemléxem tegnap este az ufós izét feltöltöttem 500 goods-al és reggelre kész lett... -
#959 Viszont az, hogy az üzletek offline módban nem töltődnek fel az nagyon káááááááááár!