1278

CityVille,Facebook játék
  • Chamelia
    Kiegészítés, akit érdekel:

A hotel második upgrade szintjén ha elvitted 25/25-ig, akkor a következő szinten már nincs upgrade és 1500 goods/6705 coins rendszerben lehet tovább játszadozni, ami nyilván totál nem éri meg. És raktárba sem lehet tenni a hotelt. Valójában nem volt semmi értelme.
    Az egyetlen dolog, ami miatt talán megérte, annak, akinek számít:

És ezek (főleg a 20xp) többszörösen (kivéve a 250xp, mert az csak kb 5-6x).
  • Chamelia
    Ja, bocsi :)
  • Carlos
    Tudom, módosították. Irtam is itt valahol.
  • Chamelia
    Még #942-re válaszolva, a hotelt második szinten nem 50x kell "aratni", hanem csak 25x és azután nincs tovább. Tegnap végeztem vele.
  • Chamelia
    Azt tudja valaki, hogy a Hotel-hez milyen és mennyi cuccokat kell kérni a 3. szinten? Most tartok 25/20-nál a második fejlesztési szinten és előre begyűjtenék mindent, amit lehet.

Policének én is örülök, bár a rablókat én is utálom. Viszont már elkaptam egy csomót, úgyhogy valami legyen velük.
  • Carlos
    Első Wonder jön majd nemsokára:
  • Carlos
    nekem nem hiányzott. Sose szerettem ezt a rablót elfogós dolgot, állok 233 elfogottnál. Kiváncsi vagyok mennyit kell majd összefogdosni...
  • yetmanus
    na végre! :D de rem beleszámítják a helikopteres upgrade után gyüjtött rabokat is! :D ideje volt már! :D
  • Carlos
    Jön:
  • Carlos
    1500? Azigen! Én ma fejlesztettem és még 40/20K/+1000 volt. Unom is már eléggé ezt a populációs szart.
  • yetmanus
    na nekem mostanság 20000 coins, 40 permit, és ugy 1500 populációemelkedés, és kezdek nagyon tömörödni :P jönnek a küldetések, meg csinálom a szomszédoknál a hoteleket, abbol is jönnek a pöpec üzletek, és nagyonnagyon kevés a helyem XD sokat segítene pláza :D de onnan is vehetem ki a könyvesboltot, upgradelni ekll :D:D nade akkor tuti változik a területnövekedős rendszer? mert egy kockára nehéz összekurvulni 1500 populációt :P
  • Carlos
    Akkor "csak" 4 szinttel vagyok lemaradva...
    Dehát nem lóverseny ez.
    Ha gondolod még mindig áll az ajánlatom a szomszédságot illetően.
  • Chamelia
    Jaja, nem is jutottam el 97-ig ahogy jósoltad :) 91félnél megálltam.
  • Carlos
    feltolták 100-ra a szintlimitet.
  • CivicMan
    Nekem nem rég 400 goods :D
  • Carlos
  • Chamelia
    Ez szép volt :) Azért az én eddigi legnagyobb eredményem is említésre méltó: 50 goods :)
  • Carlos
    250 XP-ért érdemes betérni a szomszédokhoz. WOW:
  • Carlos
    Az egy bug volt. :)
  • Herold
    Nem tudom mi az a bookmarklet, de pár hónapja volt egy csalási lehetőség, bármit kérhettél a szomszédaidtól, még VIP cuccokat is.
  • CivicMan
    Tegnap érdekes mód még csak 7db pedál kellett, most meg még 4féle cucc ezenkívül :D Néztem is reggel hogy mivan :D
  • MrSpock
    Én is kaptam sokat..nem tudom mennyit,de szintet léptem:D Furcsállottam is az előbb,hisz tegnapelőtt lettem 80as és most hirtelen 81es:D Most ráálltam aterületnövelésre. Napi 1 területet tudok most lerakni,csak azért aplusz 1000 fő szívás,mert szinte félig kell raknom épülettel,amellett,hogy szüretelem is a házakat hátha ad bővítést..:(
  • Carlos
    nálam is két belépés között ugrott meg az XP. Mintha kaptam volna 1000-et csak úgy...

Én nem tudok róla.
  • Chamelia
    Nem, nem használok, sőt nem is ismerek semmi segédet ehhez a játékhoz.

Ez az xp növekedés két belépés között, játék nélkül történt. Ez benne a poén.

Egyébként már korábban is kérdeztem, de ehhez a játékhoz vannak bookmarkletek? Olyanok, amik nem számítanak csalásnak.
  • Herold
    Nem a Rent collector gyűjtötte az XP-ket? Nekem ugyan nem működik, nem ismerem, csak feltételezés.
  • Carlos
    oh. Valamiért az NFS Most Wantedra gondoltam. :)
  • Chamelia
    Mafia Wars :)
  • Carlos
    Hogy hol is vagyok? Adnál egy linket kérlek? Vagy kérdezd meg itt. :)
  • Chamelia
    Akkor javaslom figyeljünk oda :))) Carlos láttam, hogy MW topicban is ott vagy. Tudnál nekem válaszolni ott a kérdésemre? Köszönöm
  • Carlos
    Énis misztikus módon léptem szintet! volt még kábé 1000 hátra és amikor beléptem már 87 voltam...
  • Chamelia
    Nekem meg nagy valószínűség szerint a Zynga kétszer is ajándékozott 1000 xp-t :))))))))))))))))))))))))))

Sajnos bizonyítani nem tudom, tegnap este még 103.800 pontom volt, ma reggel már 105.000 és most belépve látom, hogy 106.300-on állok :DDDDDD

Annyit tudok tenni, hogy kiteszem ide a pontszámom shot-ját és meglátjuk mi lesz holnap :) MÉG ILYET?!
  • Carlos
    Én még mindig szopok a +1000 -el... Unom már...
    És persze csak csücskök vannak hátra.
  • Chamelia
    Ja, bocsi, Te a területbővítésről beszélsz :)
    Én még a raktárhely bővítés(edre) reagáltam korábban, mivel azt már túltárgyaltam, hogy nekem az összes területem meg van.

Igen, túl sok kis népességű házam van, ahogy mondod. Vagyis már csak volt, mert már csak 200 :) Én meg erre írtam, hogy akkor még nem volt pénz és a terület miatt kellett a lakosság.
  • Herold
    Egyébként fogalmam sincs, milyen 26-ról meg 300-ról beszélsz.
  • Herold
    Ha egy ház alapterületét átlagban 3 x 4 négyzetnek vesszük, az 12 négyzet. (Inkább 4x4-es szokott lenni, de vegyük 3x4-nek.) 358 háznál ez összesen 4296 négyzet. Egy bővítőhelyen van 12 x 12 azaz 144 négyzet, tehát a 4296-hoz 4296 / 144 = 29,8 bővítőhely kell.

Szerintem túl sok kis népességű házad van.
  • Chamelia
    Hogy érted hogy 30 bővítés kell? Én 26-nál nem tudom fentebb vinni, nekem ennyit enged. A 30 az hogy jön össze neked a 300-al???

Azért építettem ezeket, mert gyorsan kellett a lakosság.
    Most pedig építem a szépeket, nagyokat, drágákat. Most már pénz is van.
    Egyszerű az oka :)
  • Herold
    358 ház? Nem sok az egy kicsit? Ahhoz legalább 30 bővítőhely kell. Miért nem nagyobb, több férőhelyes házakat építesz?
  • Chamelia
    26 hely van a raktárban és van 358 házam! Szerinted hogy?
    Bővíteni már nem tudok, egyébként sincs értelme, mert ennyit nem lehet eltenni, cash meg van bőven és inkább nagyobb, milliós ingatlanokat teszek most le.
  • Herold
    Ne töröld, hanem rakd be a raktárba a házakat. Így később elő tudod venni.
  • Chamelia
    Megvan az összes területem :) Na jó, még 1db minicsücsök hiányzik, de már TÖRLÖM AZ ÖSSZES HÁZAT :)))) Dejóérzéééééés!

Mondjuk majd jól megszívom ha a tenger is elérhető lesz és kell hozzá a lakosság, de nekem nagyon jól jött most, hogy ezt számomra eltörölték.
    Mostantól beindul a pénzgyűjtés és a hotel fejlesztés...