1278

CityVille,Facebook játék
  • yetmanus
    neked h a fenébe van 490%os? akárhogy néztem nem találom :D
  • Carlos
    hehe
  • yetmanus
    na arra pont én is rájöttem XD :D be is vásároltam rendesen igy gyorsan :D
  • Carlos
    az óriáskerék coin-os!
  • yetmanus
    én 354%ra tudtam 2őt feltornázni, egyet 257re egyet meg 249re :D de igy is jol termelnek, cs nem volt hely :P nade azzal a sok óriáskerékkel könnyűű neked :P nemtom honnan szereztél annyi ticketet :P
  • Carlos
    igen. Ez a jó benne! 490%-on kábé 16.500 coin
  • yetmanus
    na igen, a rocket ship ride alap esetben 2800at termel 500 goods ellenében, ami 5,6os szorzót jelent, dekor nélkül persze, míg a hawaii ku drive-in cs 1759et 330 goods ellenében, ami 5,33as szorzót jelent :P na és ez a karneválos pörgettyű 4x4et foglal? mert épp arra gyúrok :D
  • Carlos
    hát igen, ez a tarhálás engem is nyomorba dönt.
    Viszont én számoltam. 490%-os bonus area-val az új 4x4-es bolt goods-onként 31 coin-t termelt, míg a rakétás vidámparki pörgettyű 33-at. Szóval még mindig az a legjobb fejőstehén goods/coin arányban.
  • yetmanus
    aztaa!! :D:D 7986coin-ot termelt a hawaii-s üzletem! :D rekord :D na meg végre kész van egy csomoo küldi meg upgrade :D jöhetnek a 3. szintek XD :D ezer év :D és a plázákkal sehol sem vagyok, nem kattintgatnak az emberek :P am meg sztem nem is néz ki rosszul az uj rendőrség, nekem bejön :D
    mondjuk a plázás résznél igazad van, cs azokat az üzleteket raktam bele amik kellenek kollekcióhoz, meg amik nagy helyet foglalnak, de később kellenének vmi miatt, v tul rondák, és nem illenek a városképbe :P de minden üzletből megvan egy darab :D szal' jo vagyok :D a plázát meg az upgrade-k közül az utolsónak hagyom, nem nagyon gyülik igy sem h tarhálok érte, akkor meg minek törjem magam? :P az igaz :D de legalább egy csomoo helyet meg lehetett takarítani vele :) bár nem kéne annyi energia hozzá szivem szerint mint ahány üzlet van benne :P
  • Chamelia
    Azok az üzletek, amik nem kellenek, azokat nem a plázába kell rakni, hanem ki kell törölni ... azok úgyis olcsóak, újra lehet építeni őket, ha majd kelleni fognak. Nem értem ezen mit problémáznak emberek :)

Én úgy vagyok már az új plázával, hogy majd ha szép lassan összejön minden cucc, akkor építem a szinteket, de nem küzdök érte, mert ugyanúgy semmi értelme az ég világon, mint az elsőnek. Annyi értelme meg közel sincs, amennyit tarhálni kell miatta.
  • Carlos
    Az a 2-es szintű homokváras küldi lesz majd. Ültess Cabbage-t, mert kell majd 40 a 3-as szinthez.
  • yetmanus
    nno, van ilyen snorkels, v mi a szösz, ez ilyen búvárszemüvegnek tünik nekem, ez melyik küldihez v mittomén mihez jár?! :D am meg kiprobáltam ez a hawaii-s cuccot :D 6ezer nemtom hány százat ad a bolt :D pöpec :D meg beépítettem pár uj üzletet küldikből meg hoteles cuccokból :D tök jol termelnek :D asszem pár üzletet le kell cserélni :D meg az uj plázába berakni :P nameg felhuzni végre az elsőn az 5. szintet XD :D cs nem jönnek a cuccok amiket kirakok :D aki akar szomszédnak, ez itt a reklám helye! :D
  • Carlos
    Köszi. Még kéne pár karneválos témájú dolog, mert picit szellős.
    Viszont nincs helyem az igloo-ra meg a jéghegyre, mert majd jön a következő állatkert annak is kell majd hely...
  • yetmanus
    apropo carlos :D most nézem, tök faszás a karneválos részed :D én is csinálnék, cs nincs hely :D am meg felfedeztem h néhanap a sarkvidéki állatkerthez jár iglo :D meg lehetett venni jéghegyet :D és azokat tettem köré, ugy érdekesebb :)
  • yetmanus
    no hát van itt ennél a hawaii cuccosnál 2 bolt még 3 napig, most nézem h mennyi zsetont adnak!! :D:D az egyiket gyors be is raktam egy csomoo dekor közé, megném már mennyit termel :D majdnem 2 rugót adnak! :D külön-külön :D megéri a 300 meg a 150 ruganyt érte sztem :D
    am az uj pláza érdekes :P ugyanugy fog kinézni mint a másik?! :D meg mire összeszedem a cuccokat hozzá :D kész rémálom :D
  • MrSpock
    A bevásárlóközpontot megkapod a legújabb küldi 1 szintjeteljesítése után. És lehet építgetni megint aszinteket. Azért így 1-2 nap alatt rendesen változtattak a kinézeten. Lehet azért is volt lassú,igaz most sem villámgyors :(:D
  • Carlos
    Tévedtem!
    Elkezdték kiszórni a második bevásárlóközpontot. Szóval 1-2 napon belül mindenkinek lesz.
  • Carlos
    Egyszercsak...
    Fene tudja. Szerintem 1-2 hónapon belül, bár a csodák (vagymik) is coming soon-osok day 1 óta (eiffel torony, stb).
  • Chamelia
    Ez a 2. mall mikor jön, mert én még nem találkoztam ezzel az értesítéssel?!
  • Carlos
    De van!
    El lehet paterolni a boltokat. :) Bár a buldózer is ezt teszi. :)
  • CivicMan
    1.-nek sincs sok értelme szerintem :D
  • Carlos
  • Carlos
    :)
  • Chamelia
    Hát én azt hittem, hogy jobban megerőltetik magukat Zyngáéknál a policét illetően, mint egy szintemelés, de mondjuk azt, hogy meg van bocsátva, amiért Superman megérkezett és nincs többé fánkzabálás :)

Újra van kedvem üzleteket kattintani, úgyhogy húztam ültetni :)
  • Carlos
    Azért nem mindig jön össze!
  • Carlos
    NINCS!
  • CivicMan
    Ennek a Rent Collector dolognak van értelme szerintetek?
  • Chamelia
    Ugye :) Azóta eljátszottam még 4x és léptem egy 5000-es szintet :)
  • Carlos
    Ön nyert!
    250XP
  • Carlos
    Köszi a tippet!
    Kipróbálom majd!
  • Chamelia
    Próbáljátok ki, hogy a hotelben, amikor 250xp-re "vadásztok", akkor kattintsatok, amikor a SPA jelenik meg a felsorolásban, mert most én 3x egymás után (!!!) kaptam 250xp-t így. Lehet, hogy véletlen, de hátha másnak is bejön és akkor már nem lesz az :)
  • Chamelia

• Chamelia

• Carlos
    akkor se látszik. Told fel máshova.
  • Chamelia
    nincs :)
  • Carlos
    mert gondolom be van cache-elve.
  • Chamelia
    Mindegy, azt nem értem, hogy miért, nálam elérhető. Még az oldal is bejön.
  • Carlos
    403 - Forbidden
  • Chamelia
    Hogy érted, hogy nem megjeleníthetőek? Nálam mind a 3 látszik. Nálad nem?
  • Carlos
    Ezek a képek nem nagyon megjeleníthetőek. Amúgy télleg nincs értelme fullos fejlesztés után szórakozni vele.