1278

CityVille,Facebook játék
  • Herold
    Nekem már 2x megvolt Meredith, most Gary the gadgetre vadászok.
  • Carlos
    Grat.
    Nekem már csak a hülye Mommy & Clyde és Gary hiányzik...
  • Fenrir
    Yess!!!

Btw tegnap megfogtam Mederith-et végre és a rendőrség is 6-os szintű lett :)
  • Carlos
    Upgrade-elhető a Warehouse. Mostmár boltokat, házakat is lehet belepakolni, összesen 24-et, ha fullra felfejleszted (24 segítő klikk szükséges hozzá).

• Kata
    negatív
  • Fenrir
    Jah, ez a tamagocsi temető mellett szokott lenni? :)
  • Kata
    Kutyapanzió. Amikor a gazdik elutaznak ahova a kis kedvencüket nem vihetik magukkal, akkor beadják ilyen panzióba, ahol etetik-itatják, foglalkoznak vele - jópénzért persze.
  • Herold
    Mióta laknak az emberek kutyamenhelyen (vagy mi a túró ez)?
  • Fenrir
    Ehh...Akkor xart sem ér...
  • Kata
    Szerintem valamit benéztél, az nem lakóépület, hanem közösségi épület.
  • Fenrir
    Kezdhetem felszedni a régi apartmanjaimat amik harmadennyi populációt adnak csak :)
  • Carlos
    3x3, szóval jó.
  • Fenrir
    Nah ezt az épületet végre megéri majd lerakni. Ha még ráadásul kis alapterülete van akkor az egyik legjobb lesz szerintem. Ilyen ár/populáció arány talán nincs is a játékban.
  • Carlos
    No, mára is jutott valami:

És ha esetleg valaki akarna venni cash-t az most kap "ingyen" ajeszt:
  • Herold
    Sejtettem, hogy lesz valami, tegnap megint felhők úszkáltak a város felett. Ismét egy olyan fejlesztés, amihez elég sok hely kell.
  • Carlos
    Végre kiesett a mistery gift-ből a kosárpálya (igaz nem látszik, de a bónusza a lényeg):
  • Carlos
    Elég hosszú ideje nem történt frissítés, de ma végre jött valami újdonság:

Új küldetéssorozat is van:

GOAL: ARCHEOLOGICAL DIG!
    -Harvest 15 Carrots
    -Harvest 20 Pumpkins
    -Ask friends for 3 Shovels

GOAL: ARTIFACTS OF LIFE!
    -Have 1 Museum
    -Collect from a Museum 3 times
    -Place 5 Decorations

GOAL: STUDENT ARCHEOLOGY!
    -Ask friends for 5 Archeology Sets
    -Collect from Grade School 1 Time

GOAL: CABIN COPY!
    Place Log Cabin
    -Harvest Log Cabin 1 time
    -Collect from 40 Residences

GOAL: PAST LEARNING!
    -Collect from 1 Museum
    -Collect from 2 Grade Schools
    -Gather 2 Lab coats

GOAL: FOR THE CHILDREN!
    -Ask friends for 10 Medical Books
    -Build the Children’s Discovery Center
    -Collect from Children’s Discovery Center 3 times
  • Carlos
    Increased the frequency at which bandits will appear.

VÉGRE!
    Remélem mostmár el is lehet kapni a ritkábbakat és nem kell hozzá kisebb csoda.

Köszi az infót!
  • Fenrir
    Release Notes 4-11-11

Additions/Improvements:

Made The following improvements to the "Cops and Bandits" feature: The name of the officer (neighbor) who caught the bandit will now be included in feed posts, as intended.

Increased the frequency at which bandits will appear.

Made further improvements to loading neighbors' portraits on the neighbor ladder

Bug Fixes:

Fixed an issue where under certain circumstances and escaped bandit would not leave the city.

Fixed an issue where, under certain conditions, asking for a donut when attempting to catch a bandit would just result in the pop-up closing. A message stating that the limit has been reached will now appear, as intended.
  • Jó arc BADY
    Értem.Kössz a tippet
  • Carlos
    no, elég durván átépítettem a város egyes részeit. Kivettem a sok kicsi épületet ami a populációt adta és takarásban volt.
    Helyette vettem 3 1.1 milliós 800 populációs Midtown Apartments-ot. Lett egy csomó szabad hely, oda majd jöhetnek az újítások.
  • Carlos
    Jeff Gordon 4 da win!

Kell fejőstehenet építeni Tower Eats-ből:
  • Jó arc BADY
    Nekem is lassan gyűlik a pénz pedig én aktívan játszok vele.43-as szintü vok.1 felhőkarcolót már nyertem szerencsére.de az épületeim nem adnak olyan sok pénzt mert nem raktam körbe dekorációval mert én a város szépségére megyek
  • MrSpock
    Az igen..én kb 1 hét alatt szedem össze a fél misit,pedig klikkelgetek én is sokszor egy nap. Pedig próbáltam mindig mindent megvenni meg lerakni..de pl nagy felhőkarcolóm egy sincs mivel nem jött össze sosem rá a 2misi.:(:D Még nyereményben sem adott épületet..pedig azért 71 szintig csak eljutottam :D
  • Carlos
    Hát nekem egy nap megvan kábé a fél misi, ha aktivan klattyogok meló mellett... (10 percenként 10 mp klattyogás)
  • Carlos
    Nem nevetséges, csak illogikus.
    Mint észrevehető a populáció nem az épülettel, hanem az árral függ össze...Az más kérdés, hogy a vityilló miért drágább, mint egy felhőkarcoló.
  • MrSpock
    Jah elnéztem de nálam 8100 kell most,ami ugye nem is elérhetetlen csak nincs helyem szinte semmi. Biztosan túl feszült voltam hogy ennyi kell,és az épületeknek meg helyet kerestem:D Igen azért vannak érdekes lakosságú házak:) Ráadásül nagyon drágák is,mivel azért elég lassan gyűlik apénz is:(
  • Herold
    Ez mekkora röhej bazdmeg, a Parkside villa egy kis vityilló, és mégis jóval több ember belefér, mintegy felhőkarcolóba. Nevetséges.
  • Herold
    7110 lakos után a következő bővítéshez 8090 lakos kell. Valamit tényleg elnéztél.
  • Carlos
    Dede...Upgrade-elték egyes házak populációit!

Skyscraper Condos -- 300 population -- (500K)
    Midtown Apartments -- 800 population -- (1.1M)
    Glass Condos -- 400 population -- (600K)
    Atrium Lofts -- 500 population -- (750K)
    Parkside Villa -- 1300 population -- (1.75M)
  • Jó arc BADY
    Ja azt már én is néztem.Jót röhögtem rajtaXD.Gondoltam h ez ilyen vadmotoros aki be megy azt szétver mindent.XD A terület vétel kritériumairól pedig + van nekem is a véleményem..Én úgy kezdtem el a játékot hogy ó majd én minden épületet +szerzek.Eddig még sikerült is de mióta van ez a populációs követelmény azóta látom hogy eséllyem nem lessz erre.:(:(
  • disgust
    Gondolom láttátok már a robogós csávót az utakon, ő a kedvencem, úgy megy be az üzletekbe a robogóval mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. :D
  • Carlos
    Az egy (Collection) kollekció tárgy. A virágboltosnál esik.
  • Herold
    Van ez a Chocolate and Roses nevű küldetés. Ebből a Roses-t honnan lehet beszerezni?
  • Carlos
    Nem néztél el valamit?
    Csakmert 1000-el növekszik (kéne növekednie) a populáció követelménynek! (tehát aktuális populáció +1000)
  • MrSpock
    Ez a területnövelés egy nagy szar lett. Főleg hogy emelkedik is a lakosság számának igénye. Nagy nehezen összeszedem a 40zonet,1-et növelek rajta.Ehhez is kellett 7100as lakosság okés,de a következő 40 zone,és 11200lakosság. Hol tudok +4ezret növelni,mikor nincs szabad területem szinte semmi.:( Ez is kellett hogy lebírjam a kikötőt rakni. Szinte semmi új dekorációt nem tudok letenni,nem is beszélve az épületekről. annyira zsúfolt már a városom,és persze átépíteni sem bírnám,hisz nincs helyem pakolgatni. ezzel nagyon megszívatták az embert,eddig még ha sokba is került de 20 zone meg Xezer pénz,és azért haladtál. De ezek a kritériumok már szinte teljesíthetetlenek.
  • Carlos
    Végre:
  • Herold
    Azért csinálják, hogy fizessél az bővítés unlockra.
  • Kata
    Mangrove mocsarat a népnek! :D
    Mondjuk nem igazán értem a logikáját zyngáéknak. Futószalagon csinálják az új épületeket és DEKORÁCIÓKAT, miközben az új területnövelő rendszerrel gyakorlatilag alig tudunk lerakni dekorációt. :/
  • Carlos
    Mai frissítés: