Cityville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most mi a bajotok? Mert nem a játszom szót használtam? édesjóistenem... Ne görcsöljetek már ennyire...
Üdv mindenkinek. Én is toszakodok ezzel a játékkal, aki szeretne még egy szomszédot az híjon. Privátban küldjétek magatokat és nyomom a goNbot. Tenkszálot. 😊
Annyira nem is érdekel<#nevetes1>#nevetes1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
30perc elég?<#vigyor1>#vigyor1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
hát ez hihetetlen! valamit kérek és 5 perc és megvan! mindjárt megvan minden a goods factoryhoz! 😊
Én nem szeretem a randomokat. Nagyon lutri, hogy tényleg jó szomszéd-e. De hajrá-hajrá!
Þór vígi þessi rúnar
Bazz! Beírtam abba a facebookos csoportba, hogy szomszédokat keresek. Mostanra 15 ismerõsjelölést kaptam. LOL
áááá nekem be se tölt ... mindig megáll 92%nál <#idiota>#idiota>
Hát igen. Amíg nincs forgatás addig a szélén lesznek a felhõkarcolók. 😞
A havas tájat meg meg lehet szokni. Én már megszoktam a 4 hónap alatt... 😊
A havas tájat meg meg lehet szokni. Én már megszoktam a 4 hónap alatt... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Nem rossz. Bár kicsit hülyén néznek ki a szélén a felhõkarcolók, de másképp nem nagyon lehet megoldani, amíg nem oldják meg az elforgathatóságot.
Nekem ez a havas dolog nemigazán jött be. Felismerhetetlenek tõle az épületek.
Nekem ez a havas dolog nemigazán jött be. Felismerhetetlenek tõle az épületek.
Nem. Olyasmi, mint a vonat!
Speckó goods-ot termel (ezért van két csík mostantól). A spec goods több lóvét ad ha egy üzletet azzal töltesz fel.
Speckó goods-ot termel (ezért van két csík mostantól). A spec goods több lóvét ad ha egy üzletet azzal töltesz fel.
Þór vígi þessi rúnar
Goods Factory (6x6), minimum 13-as szintûnek kell lenni:
Macerás összerakni. 10 energy megépíteni, majd:
Hajrá-Hajrá!
Macerás összerakni. 10 energy megépíteni, majd:
Hajrá-Hajrá!
Þór vígi þessi rúnar
nem kell felhasználni. Amikor összegyûlt akkor az épületnél látod, hogy melyik van kész. Ha mind akkor Finish Building és kivesz annyit az inventory-ból amennyi kellett...
Þór vígi þessi rúnar
Ha nekem küldenek valami kelléket pl a muzeumhoz,azt hogy tudom felhasználni az inventoryból?:S Mert hiába kattintok rá semmi...
:) Semmi okosság :P
Hát ja, én most költöttem kábé másfél misit.
Területre meg házakra. Új boltokra.
Területre meg házakra. Új boltokra.
Þór vígi þessi rúnar
Persze, hogy a szomszédok. Csak azt küldenek. 😊
A vasút az alap... 1200 -ért 300 cumó. ha nagyon ráérek, csak olyanok mennek zsinórban.
A hajók minden nap hoznak cuccot, 1 napos úton vannak mindig. (137*8)*7=7672 plussz a bónuszok, szóval legyen 8000 egy nap csak a hajókból.
Nemtom hány szomszédom van. Aktiv olyan 15 körül.
A vasút az alap... 1200 -ért 300 cumó. ha nagyon ráérek, csak olyanok mennek zsinórban.
A hajók minden nap hoznak cuccot, 1 napos úton vannak mindig. (137*8)*7=7672 plussz a bónuszok, szóval legyen 8000 egy nap csak a hajókból.
Nemtom hány szomszédom van. Aktiv olyan 15 körül.
Þór vígi þessi rúnar
Ha már alternatív megoldás, akkor inkább a vasútot preferálom. 5 perc alatt hoz 300 goodsot, és nem kell hozzá energy. Csak kicsit drága.
A bõvítésekhez a zoning permitet a szomszédoktól szerezted? Hány szomszédod van?
A bõvítésekhez a zoning permitet a szomszédoktól szerezted? Hány szomszédod van?
Szia.
Nekem van egy "nagy" field amin csak Peas megy. (3*7)
Aztán van egy 20-as amin a kukorica megy.
ÉS van egy hatos placc amin Cranberry megy.
Amire inkább gyúrj az a hajók:

Nekem van egy "nagy" field amin csak Peas megy. (3*7)
Aztán van egy 20-as amin a kukorica megy.
ÉS van egy hatos placc amin Cranberry megy.
Amire inkább gyúrj az a hajók:
Þór vígi þessi rúnar
Mit termelsz a farmon fõleg? Én a strawberryt szoktam mert abból lehet + 3 energy, ha összejön a gyûjtemény.
Jaja...Energy a szûk keresztmetszet!
Pénz az tud jönni. én kábé ha minden klappol 350-400K-t meg tudok csinálni egy nap.
Pénz az tud jönni. én kábé ha minden klappol 350-400K-t meg tudok csinálni egy nap.
Þór vígi þessi rúnar
Nyílván nem teljesen, de gyakorlatilag majdnem. Az pár coin nem nagyon számít, inkább az idõ ami igen.
http://goo.gl/gd6Zi5
Tudom, hogy flash alapú de azért kamerakezelés talán megoldható. Én is a 90 fokra gondoltam, remélem bevezetik.
Amúgy az a legszarabb, hogy gyakorlatilag semmi lehetõség nincs. Teljesen mindegy mit ültetsz vagy mit építesz minden attól függ, hogy mennyit nyomkodod a játékot.
Amúgy az a legszarabb, hogy gyakorlatilag semmi lehetõség nincs. Teljesen mindegy mit ültetsz vagy mit építesz minden attól függ, hogy mennyit nyomkodod a játékot.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez flash alapú játék, korlátozott grafikai lehetõségekkel.
Bár nemrég volt egy felmérés, ahol javaslatokat lehetett beküldeni, én beírtam, hogy a játékteret jó lenne 90 fokonként elforgathatóvá tenni (mint pl. a Sim City 2000-ben).
Bár nemrég volt egy felmérés, ahol javaslatokat lehetett beküldeni, én beírtam, hogy a játékteret jó lenne 90 fokonként elforgathatóvá tenni (mint pl. a Sim City 2000-ben).