1278

CityVille,Facebook játék
  • Carlos
    Irj mindenképpen a HelpDesk-nek, de szépen megértően ne kurvaanyázva!

(Csak úgy mellékesen megemlítem, hogy költöttem a játékra (800 Ft-ot) 3-4 napja. Starter Pack.
    Levontak 900 Ft-ot, és 2x kaptam meg mindent. Tehát nem 40 Cash-t kaptam, hanem 80-at, 30 energiát és 2 parkot. Továbbá megjelent a fészbúk accountomon 57 credit.
    Tehát 900 Ft-ért 3x annyit kaptam, mint amennyit kellett volna...
  • MrSpock
    Bocsi csak megszoktam már farmvilleből..szóval 1 citycashem van.:(:) Szóval akülön kis pénzed amiért tudsz ugye vennei plusz dolgokat.Nah az eltűnt. Ma is néztem 1 db van. De elvileg nem is lehetne úgy egy,hisz szintet is már 2napja léptem és tegnap reggel még megvolt.
  • Herold
    Mi az az fv?
  • MrSpock
    Most este belépek és látom hogy az fv-m 1db:( Csak pislogtam,holott kb vagy 50 körül volt. Az elején vettem csak 1 valamit,és most 71es szinten vagyok:( Ez nagyon cumi azért,remélem valami hiba csak,hogy elveszett.
  • disgust
    Vágom, kösz. Már azt hittem valami újítás ebben e tekintetben is.
  • Carlos
    Nem.
    Amikor megérkezik a hajó, akkor dobhat pénz mellett tárgyakat is. (mint bármelyik ház vagy bolt). Ha mind megvan beválthatod a pálmára. (mint az összes collection-t (legvégén van az új)).
  • disgust
    A pálmánál mit jelent hogy collection reward? Akkor kapom ha mindent leraktam ebből a készletből? (ház, utcai művész, kikötő a mini óceánjáróval)
  • Carlos
    Nekem is be kellett áldozni egyet! De az a ház nagyon tetszik...
    8 Pier mellett elfér...
  • Herold
    Nálam minden ilyen hely foglalt a kikötők miatt, szóval ez egyelőre elnapolva.
  • Carlos
    jaja, mint a port-ot (vagymit).
  • Herold
    Ezt a vízpartra kell építeni?
  • Carlos
    Kapsz egy szép házat.
    Amúgy amikor megjön a hajó kapsz lóvét és a túristák csinálnak valamit a boltokkal, amik fel vannak töltve. (lehet, hogy olyasmi, mint a premium goods vagy ilyenek).
  • Herold
    Van ennek valami haszna is?
  • disgust
    Nincs beáldozható területem.
  • Carlos
    Namost, nem lenne egyszerűbb beáldozni egy 12x12-es területet (eldugva a felhőkarcolók mögé) és telepakolni a 9K-s bungallow-al (ez csak 144K)? 16*130 populációt ad: 2080, amiből vehetsz két új 12x12-es területet.
  • disgust
    Klasszak.
    Kár, hogy van ez a lakosságos hülyeség a területbővítésnél, most én is helyszűkével küzdök, pedig eleve nincs lerakva sok dekorációm... Gyakorlatilag 1,1 milláért kell venni azokat a 3x3-as medencés tetejű épületeket - nem tudom mi a neve ezért most melóhelyen nem lövöm be a játékot), 310 lakost adnak darabonként, de arra meg még azért gyűjtögetnem kell 1-2 napig így 60-as szinten.
  • Carlos
    No, megjött a Cruise ship küldetéssorozat és finomságok:

Küldetés:

1) UNLOCK CRUISE SHIPS
    - Place City Port (requires 5 materials)
    - Place 4 decorations near city port
    Reward: Sunglasses

2) TOURISTS IN SIGHT!
    - Get 5 tourism phamplets
    - Send 5 Tour Buses
    Reward: Street Performer

3) CITY PORT TIME!
    - Grow Population by 250
    - Finish City Port
    Reward: 50 goods

4) READY TO DOCK!
    - Have 1000 goods
    - Unload 3 Cruise ships!
    Reward: Beachfront Condo
  • Jó arc BADY
    Ja ezt benéztem.
  • Carlos
    Ezt nagyon elnézted:

A képen azt látni, hogy nekem még 21 permitre és 11.110 lakosra van szükségem. (mint látható 10.760 lakosom van jelenleg és fejlesztés nélkül max 21.460-an lehetnek)
  • Herold
    Nem. A lakosságnak annyinak kell lenni amennyit ír, a permit mennyiség alatt. Ha megvan, tesz mellé egy pipát.
  • Jó arc BADY
    Területvételkor nem a lakosságnak kell annyinak lenni hanem a limitnek.Tehát nem lakóházakat kell venni mint a barom, hanem ami a community buildings-be van.
  • Fenrir
    Oké, köszi
  • Carlos
    Én pont ezzel a magas épület kitakar mókával rejtem el azokat a házakat, amik csak azért kellenek, hogy meglegyen a populáció. Amúgy Herold leírta, a tutit!
  • Herold
    Ezt nem egészen értem. Nyilván az ami elöl van, részben eltakarja a mögötte lévőt.
    Vagy ha arra a grafikai hibára gondolsz, hogy elöl mutatja azt ami részben mögötte van, ez főleg áthelyezésnél jön elő, de egy újraindítás segít, vagy az is elég ha átmész az egyik szomszédodhoz és vissza.
  • Fenrir
    Az ellen mit lehet tenni, hogy ha egymás mellé teszek magas épületeket akkor néha az egyik eltakarja a másik egy részét és emiatt a mellette/előtte lévő épületnek csak egy része látszik? Próbáltam már, hogy megmozgattam mind a 2 épületet, volt ahol segített, de elég sok helyen képtelen vagyok berakni azt oda amit szeretnék.
  • Carlos
    Akkor nem válaszolok, hogy a bookstore-ból...
  • Tiszti
    Ok nem voltam elég szemfüles már rájöttem miből esik.
  • Tiszti
    GOAL: HIGHER EDUCATION!
    Ask friends for 3 New Books
    Collect 1 Fountain Pen from the Bookworm Collection (from the Bookstore)
    Collect rent from 40 Residences in your city

Egy kis help kellene.

A Fountain Pen az pontosan miből esik?
  • Carlos
    Hát igen. Ezzel nekem is nyűgöm van.

#246:
    Hidd el rengeteg szomszédom van, akiket azóta már töröltem az ismerősök közül, de a szosmzédok között ottmaradtak és a delete gombbal sem lehet őket törölni. Próbáltam már párszor.
  • Fenrir
    Na ez a másik fele ami zavar a játékban.
  • disgust
    Ez az új területnövelés nem lett egy sikeres ötlet...
    Számomra zavaró az is, hogy a Franchise HQ-ban ott marad minden "próbálkozásom", amikor valakinek a telkére odaraktam az épületem de végül mást okézott le oda. A HQ-ból nem lehet ezeket kitörölni. Egyáltalán miért nem tűnik el automatikusan ha más épület kerül arra a telekre, nem értem...
  • Fenrir
    Nem, mert ott azok is benne vannak akiknek van városuk, de nem a szomszédaid vagy meg lett kérve szomszédnak, de még nem fogadták el.

Nekem az a bajom, hogy nincs olyan lista ami a valós szomszédaimat mutatja.
  • Herold
    Ha valóban az ismerősöd/barátod, akkor hagyd benne. Ha nem az, akkor töröld ki a Facebook barátokból. Ha zavar a sok név, ajándék küldésnél kattints a Cityville friends fülre (alapból az All friends jön be), akkor csak a szomszédaid nevét fogod látni.
  • Fenrir
    Én azokra gondoltam akik nem a szomszédaim viszont benne vannak a listában.
  • Herold
    Az azért nem jó mert akkor a saját készletéből küldi, tehát neki kevesebb lesz.
  • Herold
    Hogy ne lenne? Balra fent a Neighbors menüpont, ott a nem kívánt szomszédon a Delete-re kattints. De közvetlenül a Facebook barátokból is kitörölheted ha az jobban tetszik.
  • Carlos
    én mindig a wishlistet haszánltam. :)
  • Fenrir
    Ha rámész az expansion menüre és kattintasz az új területen akkor régen a felugró ablakban tudtál kérni zoning permitet. Ez most már eltünt onnan, csak az van ott, hogy city cash-ből meg tudod venni a területet ha nincs elég permited.
  • Carlos
    Hogyhogy nem lehet kérni?
  • Fenrir
    De most komolyan, egy vicc. Az utakon kívül szinte lehetetlen mást tenni mert nálam legalábbis minden ház egymás mellett van. Értelme így már nem sok van a dekorációknak.

A másik vicc, hogy zoning permitet már nem lehet kérni a barátoktól? Ezt most miért kellett kivenniük?