Cityville
← ElőzőOldal 26 / 26
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó kis játék, lenne, én is játszottam egy darabig. Milyen idióta találta ki, hogy nem lehet forgatni a kamerát? Legalább 90 fokkal lehetne, nincs kedvem hátra pakolgatni állandóan a magas épületeket.
http://goo.gl/gd6Zi5
Retail Theme:
Képek az új cuccokról itt!
Képek az új cuccokról itt!
Þór vígi þessi rúnar
Lehet benne valami.
De pl amikor a Car Town-ban megjött a deLorean vissza a jövõbe fejlesztés simán megvettem "cash"-ért amit addig gyüjtöttem.
Ha kell a hely, majd jól megveszem a fejlesztést Mostanában kezd egy kicsit szûkös lenni a placc...
De pl amikor a Car Town-ban megjött a deLorean vissza a jövõbe fejlesztés simán megvettem "cash"-ért amit addig gyüjtöttem.
Ha kell a hely, majd jól megveszem a fejlesztést Mostanában kezd egy kicsit szûkös lenni a placc...
Þór vígi þessi rúnar
Te olyan vagy mint az elsõ generációs milliárdosok. Minden garast a fogukhoz vertek, és nyomorogva haltak meg, mert nem élték fel a vagyonukat.
A pénz azért van, hogy ha kell, használja az ember. Neked 6,5 milliód van, mégis sajnálsz néhány 100 ezret a bõvítésre.
A pénz azért van, hogy ha kell, használja az ember. Neked 6,5 milliód van, mégis sajnálsz néhány 100 ezret a bõvítésre.
Hát igen, terület az probléma...de inkább a pénzt sajnálom rá...Mostmár 100K körül van egy 12x12-es terület... <#szomoru1>#szomoru1>
Þór vígi þessi rúnar
Pontosan!!! Egyet sem használtam még fel!
p.s.: Maffia wars-ban 500 körüli rewardom van, farmville-ben meg asszem 114. Soha nem használom ezeket, csak ha valami ûbermegabrutál dologra kell.
p.s.: Maffia wars-ban 500 körüli rewardom van, farmville-ben meg asszem 114. Soha nem használom ezeket, csak ha valami ûbermegabrutál dologra kell.
Þór vígi þessi rúnar
Akkor magyarázd meg, hogy fizetés nélkül hogy lehet összeszedni 69 casht 66-os szinten, ha szintenként 1-et kapsz? Talán a kezdés óta egy darabot sem használtál fel?
Nos.
Nézd meg, hogy hány cash-el kezdesz. 3-al. Aztán minden szinten kapsz egyet. 64+3 -> 67 majd 66+3 -> 69.
A másik felét nem értem. Régi kép, kábé 2 hetes vagy ilyesmi és a régi képen nincs valentines cucc, csak kínai újéves ami kábé 1 hónapja van.
Nézd meg, hogy hány cash-el kezdesz. 3-al. Aztán minden szinten kapsz egyet. 64+3 -> 67 majd 66+3 -> 69.
A másik felét nem értem. Régi kép, kábé 2 hetes vagy ilyesmi és a régi képen nincs valentines cucc, csak kínai újéves ami kábé 1 hónapja van.
Þór vígi þessi rúnar
Ha nem fizettél érte honnan a 69 cash? A másik fele, meg azt írod régi kép pedig ott a valentin napi cucc a jobb sarokban és a kínai újéves tornyod is a képen áll.
Jójó,átmegyek,de hogy vágok ki? Mert ha rámegyek egy fára nem tudom kivágni,vagy én vagyok nagyon balfasz..
:) Semmi okosság :P
Viszont hogy van az a küldetés,amikor ki kell vágjak a szomszédnak 5 fát? Sehogyse értem :S
Nem fizettem érte és ha használod az agyad rájöhettél volna magadtól is!
Csak neked, csak most:

Csak neked, csak most:
Þór vígi þessi rúnar
Egyre megy mind,de mégis van különbség,ez jobban bejön mint a többi ilyen játék.
Carlos nem semmi szinten vagy 😄 4.5 millió...jóég 😄
Carlos nem semmi szinten vagy 😄 4.5 millió...jóég 😄
bírtam kb 2 hétig, nem láttam benne fantáziát, ugyanolyan baromság mintz a többi fb játék....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mindenki ennyit kap, szóval semmivel nincs kevesebb esélyed mint másoknak. Ráadásul ha rendes szomszédaid vannak, naponta kaphatsz mindenkitõl legalább 3-3 energyt ajándékba.
Pár hete abbahagytam. Túl kevés az a 30 energia amit kapok. És így már nem élvezem, hogy mindent nem tudok megcsinálni akkor amikor akarok.
← ElőzőOldal 26 / 26