1278

CityVille,Facebook játék
  • yetmanus
    no igen, néztem is nagyokat, amikor pár ismerősömnél megláttam mind a kettőt egymás mellett :D
  • yetmanus
    arra már én is rájöttem h melyik kollekcióból kéne összevakarni, csakhát nem cash-elek, és cs city dojom van, ugyh várok szépen a sorsomra :D
  • Carlos
    Amiről te beszélsz az a Country Pagoda. Viszont ő a City Pagoda-t szeretné!
  • yetmanus
    akkor ilyen dorva módon körbe kell rakni pár ilyen jobban termelő cuccost és ennyi?! :D hmm banyek... eddig gondoltam h körberakom a boltokat szépen, a 'kör' közepébe egy csomoo bónusszal, de így sem megy gyorsan.. no lehetséges h jön egy átszervezés :D
  • Herold
    A Lunar New Year Collection jutalma, vagy a City Dojoból, és/vagy a Noodle Shopból esnek hozzá a cuccok.
  • Carlos
    Legelején a 4x4-es mozival kezdtem. Csak abba toltam a goods-ot, csak abból szedtem a bevételt. Amikor megvolt az első misi, akkor az egyik mozit lecseréltem erre. És így tovább... Összegyűlik az viszonylag hamar.
  • yetmanus
    kár... pedig joo lett volna egy újabb magas épület a tarsolyomba :D node mire összekunyizok magamnak egy tower eats-et, meghibbanok, az 1 misi :D a körbepakolással még csak hagyján, de egy ismerősömnek sincs még :D épp azon vagyok, hogy a midtown apartments-et összevakarjam magamnak :D csoró vagyok mint a templom egere, pedig épp szert tettem pár értékes szomszédra :D nade addig, amíg nem voltak ilyen tornyaid, hogy a szöszbe hoztad össze?! :D (no a városképem csak nem akar bejönni :D
  • yetmanus
  • Carlos
    1, a pagoda úgyemléxem, hogy egy event reward volt. a kínai újévet ünnepelte a játék egy küldetéssorozattal és annak volt a jutalma. Szerintem az már nem elérhető.

2, 500K simán összejön 4 tower eats-el, folyamatos játékkal (meló mellett, háttérben). Az 1 misi-hez már fizetős cuccok is kellenek (sok teniszpálya). A lényeg, hogy rakd körbe a boltot sok bónuszt adó tárggyal, kábé így:
  • yetmanus
    nno, végre rájöttem nagy nehézségek árán, h hogyan lehet grain elevatort csinálni :D no, amugy az a kérdésem, h miféle küldetésből lehet city pagodát csinálni?! azt a magas kínai tornyot v mi a szösz, mert egy alacsony country pagodát már felfedeztem a kollekciók között, csakhát idő mire kigyűlnek a dolgok...
    apropo, hogy csináljátok, h napi akár 500K v egy misi is összejön?! tele vagyok üzlettel meg házzal meg mindennel, aratok rendesen, de nagyon nehezen gyűlik a mani...
  • yetmanus
    hey! :D
  • Fenrir
    Estére magától megjavult, biztos hogy a zynga oldalán volt a gond mert semmit sem csináltam azóta.
  • Carlos
    Nem rossz, bár a városnév egy kis erősnek tűnik nekem.
  • Carlos
    Nálam is csinálja, engem is szétcsapott az ideg!
    Cache üritéssel megoldottam, de aztán megint elkezdett szarakodni!
    Szóval nem csak nálad van a gond...
  • Kopiati
    Most így állok:
  • Fenrir
    Az miért van, hogy ma képtelen betöltődni a játék? Próbáltam 3 böngészővel, újra telepítettem a javat és a flash-t, de semmi nem történik.

Reggel még ment, de már akkor is furcsa volt mert bizonyos ikonok nem töltődtek be. Az öcsém gépén is próbáltam, nála is voltak ilyen gondok, de a vicc az, hogy tegnap este még teljesen jó volt. Minden más játék megy rendesen, csak ez az 1 nem.

Van valakinek valami ötlete? A cache-t már ürítettem, modemet újraindítottam, gépet újraindítottam.

• Carlos
    Pár újdonság megkésve. Lehet update-elni a City Hall-t, hogy adjon permitet:

Új küldetéssorozat:

GOAL: EATING CONTEST
    -Ask friends for 3 Napkins
    -Harvest 40 Strawberries
    -Harvest 25 Corn

GOAL: PAUL PACKS IT IN
    -Visit 3 Neighbor’s Packing Stores
    -Have 10 Shade Trees in your City

GOAL: TRAINING ON TRACK
    -Send 6 Trains
    -Ask friends for 4 Mustards

GOAL: VOTE FOR EATING!
    -Supply your franchises 5 times
    -Visit 10 Neighbors
    -Water 30 Neighbors Crops

GOAL: IT’S EATING TIME
    -Have 3 Strawberry Shortcake
    -Have 2 Pumpkin Bread
    -Have 1 Corn Bread

Rewardok:
  • bency
    Szerintem igazad van....egy puszta játék csak.Nyugodtan elfér benne ilyesmi...egy Sims be már fail lenne,de nem itt....
  • Carlos
    Együtt tudok élni vele.
  • Herold
    Úgy látom egyedül maradtál a véleményeddel...
  • Carlos
    Nálad meg a játékok ismeretének hiánya.
  • CamelX
    Ez biza az összes eddigi faszságot alázza :) fail...
  • Herold
    Ja nálatok a logikus gondolkodás hiányának ez a neve?
  • Carlos
    Gondolkozz már, casual gaming!!!
  • Herold
    De könyörgöm gondolkozzál már! Annyi realitás azért elvárható lenne tőlük, hogy több lakóhely = nagyobb ház, és nem fordítva!
  • MrSpock
    Azért ezzel nem értek egyet,attól még a populációt rálisabban is lehetett volna és nem itt a mérettől függ,hanem épülettől.Mégha játék is,de sokkal jobban lehetett volna rendezkedni is hisz tudja az emebr nagyobb házakkal több ember és esetleg pénz is jár.
  • MrSpock
    Igen ez olyan szarul csinálták meg,valósághűbbnek kellett volna lenni. Főleg hogy egy kis ház drágább is mint egy apartmankomplexum.:(
  • Carlos
    Könyörgöm ez egy játék!
    De ha realitást akarsz, akkor kapsz egy 8x8-as felhőkarcolót amiben laknak 1000-en. Akkor meg majd megy a sírás, hogy majd' egy egész 12x12-es placcot elfoglal!
    Neked semmi se jó?
  • Herold
    Hát ez egyre röhejesebb. 700 ember egy ekkora házban? Amikor a felhőkarcolóba fér 300? Normálisak ezek?
  • Carlos
    Elméletileg van egy új update:

Gyakorlatilag egy csomó embernél megállt a játék 92%-os betöltésnél (nekem is) ami vizsgálat és javítás alatt áll.
    Akinek műxik a játék annak szerencséje van. (délelőtt még jó volt).
  • Carlos
    Hehe... :)
  • Fenrir
    Elfogadtam.

A játékkal majd csak este tudok foglalkozni mert a malév proxy nem engedi :)
  • Carlos
    Ment request.
  • Fenrir
    Ment a privi.
  • Carlos
    nekem aztán tökmindegy ha megtalállak vele.
  • Fenrir
    Elég az email címem?
  • Carlos
    Nálam csak 1 külföldi van de ő sem annyira aktív már, hozzám nem jár szomszédolni. De nem érdekel.
    Ha akarod, küldd el priviben az elérhetőséged FB-on és tolhatjuk.
  • Fenrir
    Nem akarunk amúgy egymás szomszédai lenni? :)

Én pl felvettem egy csomó külföldit akik dolgoznak is serényen nálam akár naponta 2x is.
  • Carlos
    naja, csak össze kell szedni 24 emberkét aki klikkel a bővítésedhez. (Bonus Crew is megteszi persze)

Meredith nekem már vagy 5-6x de nem fogtam meg, mert már így is van az inventory-ba két boltja (1 kirakva).
  • Herold
    Ennek legalább van értelme.