1278
CityVille,Facebook játék
-
yetmanus #398 sztem tök fain, és most lendültem igazán neki, mármint ezerrel gyülnek a permits-ek, de az upgradek miatt inkább várok, és nem veszek területet, amíg upgrade-el nem töltöm be magam :D szal' ez így jó lesz, spórolok egy csomoo területet meg pénzt, és még az állatkert is szépen elfér, persze helytakarékosan :D -
#397 Énis kezdek belefásulni.
Kezd átmenni olyanba, mint Gary the Gadget bandita. Majd ha meglesz meglesz, addig meg lesza*om... -
#396 Én spec pont letojom ezt az egész állatkertesdit. -
#395 igy van, ez igy logikus.
Én egy Midtown Apartman upgrade-et kaptam, 800-ról 860-ra ugrott. (1280 a max)
Én továbbra is várom a gorillát, de most kicsit felhúzott, mert még a support sem válaszolt. Sőt, még confirmáló mél sem jött vissza. :( -
yetmanus #394 ahaaa, na rájöttem, h ha kidob egy kocsit, akkor 20al, v pedig a lakosságszámhoz mérten bizonyos százalékkal növekszok a lakóházak lakossága (nálam a spring bungalow volt a szerencsés nyertes), viszont ez csak arra az egy lakóházra vonatkozik, nem az egész fajtájára :D, tehát az összes többi megépített spring bungalowom maradt 130 populációval, és ez az egy nőtt 150re :D -
yetmanus #393 mondjuk jah!! :D akkor mondjuk egy nap beadja egyszerre cs egy félefajta épület upgrade-jét... faszás :D gondolom először azokét, amiket gyakrabban szüretelek le :D
node megkaptam a 4. szavannás élőlényecském egy krokodil személyében ( a gazella, a víziló, és a strucc mellé :D) az ajeszokat szeressük, cs minél több legyen nelőle!! (és ne goodsz meg energia, hanem vmi kézzel fogható :D -
#392 Véletlenszerűen adja be a ház upgrade-et. Növekszik az esélyed, hogy kapj, ha sokszor szeded be az épület bevételét, korrekt számok (még) nincsenek.
Az új küldi meg arra jó, hogy kapsz szép ajeszokat a küldetésekkor. Kábé ennyi. És nem unatkoznak azok, akiknek már nincs küldetésük. -
yetmanus #391 na nekem viszonylag hamar összejött a dzsungeles cucc, speciel a szavannával nyűglődök, amióta van ez a limites dolog, lassabban haladok, mert kevés embernek van ilyenje, eddig 3 szavannás állatkám van :D
de ugy is kaphatsz állatot, hogy a játék kéréseknél másnak a dzsungelkérelmére, akkor is kapsz random, de sztem már rég rájöttetek XD :D nno, akkor azt nem tudjátok h hányszor is kell learatni a házakat az upgrade-ekhez?! :D éééés, a mexikói küldetés mire lesz jó?! :D -
#390 Akkor ezt sasold, ma reggeli termés. Ment is a zynga supportnak egy levél róla. Majdnem szívrohamot kaptam olyan pipa lettem:
-
#389 A nyomorék madár viszont azóta sem jött az állatkertembe, így nem tudok szavannás kifutót építeni :\ -
#388 No, lehet upgradelni a postát amely ezentúl akár City Seal-t is dobhat.
Továbbá megjött az épület upgrade amiről tegnap beszéltünk. Annyiban módosult a dolog, hogy véletlenszerűen és ritkán dobálja az upgrade-et a ház (coin és xp mellé), de ha egy épületetből sokszor szeded be a bevételt, akkor nagyobb sanszal dobja az upgrade-et.
Van új mexikói küldetéssorozat is jól! -
#387 Ház populáció upgrade-re visszatérve, ilyen lesz majd:
Ez a torony jelen pillanatban 140 populációt ad, folyamatos "szüreteléssel" a duplájára lehet növelni majd. Grafika szerintem nem fog változni, csak növekszik a populáció. -
#386 6.904.760 -nál elfogyott a goods.
Szóval a tegnapi fél ötös álláshoz képest kábé 708K volt termés. Nem rossz. -
#385 nahát nagyügy. ki lehet azt okosítani! -
#384 Csak az a baj, hogy az 1000-et az épp aktuális populációhoz adja hozzá. Nem pedig 1000-enként növekszik. Tehát ha pl. 7100 fő kellett, és te egy építéssel elértél 7300-at, akkor legközelebb nem 8100 lesz a limit, hanem 8300. -
#383 sokak szerint már így is az. Én nem érzem a problémát... -
yetmanus #382 hmm, aham, értem:D szoval a szükséges populációemelkedés megáll +1000nél és 40 permitsnél... joo hallani, mert egy idő után játszhatatlan lenne a játék :D -
#381 Köszi! Mindenkinek ugyanannyi kell a fejlesztéshez: +1000 populáció, 40 permit, 20K.
Van üres placc bőven. :) -
yetmanus #380 hmm, fasza nagy városod van :D mennyi lakosság meg permits kell neked egy növekedéshez?! (bár látom helynek nem vagy híján :P), am cs 3 nincs meg :D a landmarks-tol cs a chicago towered van :D amugy szép, gratula :D -
#379 Lövésem sincs fejből. Amúgy, ha minden communitiból van 1 db és amit lehet felfejlesztesz, akkor kábé annyi lesz a max populáció, mint amennyit nálam látsz. -
yetmanus #378 hát én ha rápörgök a játáéra, akkor talán 150-200K-t tudok összehozni, bár most elég aktívak a szomszédaim (köszönhető a bővítéseknek), és jobban haladok mint amugy... ez a vonatrendszer engem is bánt, nade mindegy.. egyelőre kell a kaja mint atom. no, most csináltam meg a capitol buildingemet, asszem köbö 1500al nőtt a lehetséges populációm... jol tippelek?! :D -
#377 ehhh...én csak segítek, nem nagyon küldök vonatot.
Bár lehet, hogy rászokok az 1 naposra. Bár annyira nem szeretem az új vonat rendszert. -
#376 Van limitje a napi goods-nak amit másoktól kaphatsz. Ha ezt elérted akkor vonatot sem fogadhatsz. -
#375 Mostani állás, kábé 1 nap után (nem teljes hatékonysággal):
6.775.039 - 6.196.658 = 578.381 bevétel 1 nap alatt. -
#374 fejleszthetőek lesznek a lakóházak.
Még csak tippek vannak, mert folyamatosan vezetik be a játékosoknak, de így fog kinézni valahogy:
megveszed felépíted, kapsz 100 populációt.
ha beszedet mondjuk 10x a bevételt, akkor lesz 150 populáció 100 helyett.
ha beszedet még 25x, akkor 200 lesz a populáció.
Valami ilyesmi lesz, de a számok csak hasraütés szerűek voltak, nekem még a régi hagyományos van. -
yetmanus #373 nnno, meg még vmi fontos, rebesgetik, h a lakóházak egyszercsak vmitől több lakosságot fognak tárolni, vkinek már sikerült, vkinek még nem... ez hogyan lehetséges?! (azt tom, h ilyen létezik a community buildingeknél, lsd. a city hall) -
#372 ha nagyon akarod, nekem mind1.
Küldj privátba kontaktot... -
yetmanus #371 na ez a limites dolog engem is... a vonatossal tegnap találkoztam először :D izé, nem akarunk szomszédok lenni?! :D -
#370 A vonatosnál nem találkoztam még napi limittel, eddig mindig adott mindegyik valamit.
Az állatkertnek van limitje, ami őrületbe kerget... -
yetmanus #369 aham, tehát ezt a két kollekciót random dobogatja, ha az üzenőfalon (egyszerübb cs simán a játék kéréseknél az fb-n baloldalt) vonatos cuccost nyomatom... hmm, eddig cs a grain elevatoros cuccra kaptam, de meglepődtem h a másikhoz is van már egy :D nade ezzel az a baj, h vmi napi limitje van, azaz nem tudok már mindegyikre kattintani.. sajna.. :D -
#368 Azokat a tárgyakat akkor kapod, ha valakinek a vonatos kérelmére kattintasz (segítesz neki). Ha összegyűjtöd, akkor 10% bónuszt kapsz minden vonat bevételéből. (csak egyszer kapod meg a bónuszt, utána goods-ot ad a kollekció) -
yetmanus #367 nno, kövi kérdésem: a kollekcióknál van egy olyan, hogy Rare train collection, közvetlen a grain elevator kollekció alatt. nno, azt mit is csinál és miből is lehet szerezni olyat?! (vmi +10% train payout, azaz ennyivel többet hoz a vonat, v mi a szösz?! :D) -
yetmanus #366 aham :D megvan:D ki is probáltam, és tényleg, cs az az egy nyamvadék nem akar 'leesni' :D pont ami hibázik :D mindenesetre az edgaros küldetés végre megvan, és pont akkor, amikor 10000XP-nél tartok! :D de szép is az élet XD :D -
#365 Ebből esik a pancake:
p.s.: Gyorsan összeadtam a 4 torony bevételét: 15864.
p.s.2: Nem feltétlen kell aktív szomszéd. Minden nap ha meglátogatod a szomszédokat, kapsz 1 energiát. Namost ha van 50 szomszédod (még ha nem is aktívak) akkor is 30+50 energiával kezdeni a napot fincsi dolog. :) -
yetmanus #364 a kérdés jogos, de durva a szisztémád, de ehhez pöpec aktív szomszédok is kellenek :D node van nekem egy ilyen edgar-os küldetésem, és egy ilyent kéne még gyűjtenem, h collect 1 pencake (diner collectable), ez melyik üzletből v növényből lehetne várható, mert v 3 hete erre a küldetésre várok az is biztos! :D -
#363 Pontosan! Csak ebbe rakom az energiát (najó, még pár másba is, amibe épp szükség van, de a hajókat és az ültetvényt 75%-ban elintézik a szomszédok) és csak ebbe rakom a goods-ot (semmi másra nem költök goods-al (csak ha egy küldi miatt farmolni kell valami boltból valami tárgyat)).
#361: Nem. Ki van ez találva hidd el. így 5-7 perc alatt (amig beérik a 4 torony kábé 15K-t akasztok) Csak akkor állok le, amikor elfogy a goods. -
yetmanus #362 akkor gondolom ez ugy müxik h csak ezeket fejed az energiáiddal, a többit hanyagolod, séa kkor igy egy napi játék után van meg köbö fél misi.. hmm :D pöpec :D -
#361 Nem járnál jobban, ha a bónuszt adó díszletek helyébe is üzleteket tennél? -
#360 No, most a 352%-os Tower Eats ennyit ad nekem 165 goods-ért:
-
#359 Ja igaz, akkor valszeg arról valóban lekésett.