1278
CityVille,Facebook játék
-
#438 Adnak is cserébe valamit? -
#437 "balance" -
#436 Nájsz, ilyet én is csinálok :P -
#435 Miért veszik ki őket? -
#434 Mai update:
-Update-elhető bank. (nekem lehet, hogy bugos lett, mert 3 klikk után level 3 lett)
-San Francisco Theme (sajna 1 kivételével mind pénzes):
-Állatkertben "óccsóért" lehet mystery animal-t venni pénzért (20 és 30) ami egy random állatot dob. (no comment)
-Baypoint Duplex és a Carousel -t 2 nap múlva kiveszik a játékból, szóval akinek kell, még most vegyen.
-Parkside villa 500-at fizet mostantól 2.1 naponta.
P.S:
A Pryamid Skyrise követelményei:
10 darab Launchbox, Safety Goggles, Hard Hat, Cement, Marble. (a cement elég durva, de betáraztam, szóval "csak" kettőt kell szerezni) -
#433 No, kész a saját kis Hollywood-i díszletem:
-
#432 Olyan sokan nem vagyunk hogy vita legyen :P -
#431 Új Hollywood Quest:
1. Star In The City!
- Collect from any Hotel Suite in your City one time
- Have One Television Tower in your City (community building)
- Ask friends for 3 Autograph Books (wall post)
Reward: Frog Pond
2. Luxury Shopping!
- Collect from any 40 Businesses in your City
- Collect from any Neighbours' Cosmetic Store 5 times
- Gather 1 boot from the Designer COllection
Reward: Unlocked Artichoke
3. Recipe for Success!
- Harvest 30 Eggplants
- Harvest 50 Artichokes
- Collect from any French Restaurant in your City 3 times
Reward: Goods
4. Meet the Star!
- Ask 7 friends for sweets (wall post)
- Collect 10 neighbour's Burger Joints
- Collect from your Pool Hall 5 times
Reward: Coins
5. Shooting Star!
- Have 1 Frog Pond in your City
- Ask friends for 3 Movie Posters (wall post)
- Visit 15 neighbours and tell them the news
Reward: Thrilling Chase -
#430 Hát legyek. Nekem mind1. Ha a többieknek is ok. -
#429 Carlos lehetnél házigazda :P -
#428 Akkor jó, remélem így is marad. -
#427 +1 Bay Point Duplex. -
#426 Esett 2 Tuscan Villa-kból és 1 egy Colonial Chalet-ből.
Szóval nekem nem tűnik őgy, hogy csökkentették volna. -
#425 Kár, hogy ennek ellenére nem lehet olyan listát csinálni ami csak azokból a szomszédokból áll akiknek én akarok küldeni mindig valamit, továbbá továbbra sincs Select All funkció, unalmas ez a sok kattintás. -
#424 200-400 -
yetmanus #423 a penthouse tower mennyi népességet ad?! joo lenne már végre megnyerni :):):) -
#422 Nos, elköltöttem 8 energiát most házakra:
4 Penthouse Tower: 2 dobott populáció növelőt
1 Atrium Loft: semmi
3 Timeshare Tower: 1 dobott
Szóval szerintem csak peched volt... -
#421 Átléptem a mágikus 10 milliós határt. YAY! :D -
#420 Továbbá végre működik a Neighbour fülön a Delete funkció. YAY!!! -
#419 Mostantól 6 óránként kérhetünk állatkert segítséget!
Hát nemtom. Nekem a másodikra még egyszer sem adott semmit, pedig tudom, hogy rákattintottak a kérelmemre...
Szóval ezzel sem vagyunk előrébb. :( -
Jó arc BADY #418 Nekem 2 napja nem is dob:(De nemérdekel különösebben mert vettem city cash-t
-
#417 nemtom. Nekem totál random. Napi 1-3 szokott lenni, de nem nagyon költök energiát a házakra, csak a kedvencekre. :) -
#416 Létezik az hogy lejjebb vették a lakóház upgrade esélyét? Egész tegnapig napi 2-3x is dobta, ma viszont még egyszer sem. -
#415 Jaja, megy is a sírás miatta.
Szerencsére amikor még 2K-ért lehetett venni bespájzoltam egy csomót. :) -
yetmanus #414 jééé, a post office-t is lehet upgrade-elni 3as szintre :D:D dejoo :D na meg egy csöpp érdekesség, h a grain eleviatort már nem lehet sehogy sem megvenni, csak és kizárólag kollekcióban kigyűjteni.... banyek... eltünt a build farmingbol :P -
#413 Hát ezért nem megyek ki... ;) -
#412 USA-ban bárhol :) -
#411 Na jó, de hol és hogy? -
#410 Ezért őket simán be lehetne perelni. -
#409 No, végre válaszolt a Customer Support, elég viccesek:
"Thank you for contacting Zynga Customer Support.
We are terribly sorry to hear that you are missing the Gorilla.
We know that you have worked hard to get your City where you wanted it and to progress within the game. Unfortunately, we are unable to restore items that do not fall within the parameters of the CityVille Item Restoration Policy.
This includes free gifts, levels, lost crops, experience, and coins from ribbons, achievements, City Cash, Coins etc. This policy also does not allow for the restoration of items that were accidentally sold, deleted, or accidentally purchased or lost because of some in-game issues that has something to do with the server.
We apologize if you have lost any items or progress in server rollbacks, crashes, downtime or maintenance. We are working hard to address the in-game issues that may have contributed to this experience.
Thank you for your patience. Please let us know if you are still having any problem regarding this issue.
Kind regards,
Ron S.
Zynga Customer Support"
TEHÁT:
Ha veszel cash-t és "valamiért" nem kapod meg, nem jelenik meg az accodon, akkor nem biztos, hogy pótolják... Hát izé... ez nem is customer support így hanem egy gagyi helpdesk. -
#408 VÉGRE meglett a Savannah!
Mai 5 ajándék amit kaptam: 3 lajhár, 1 kő és 1 Gorilla. YAY!
A customer support meg elmehet a picsába! -
#407 Pontosan.
Kivéve, ha új a szomszéd, mert akkor az első látogatásodon 3-at kapsz, utána már csak 24 óránként 1-et. -
#406 Naponta 1-et kapsz minden szomszédtól amikor náluk vagy. Bár 12 óránként dolgozhatsz náluk, de csak 1-szer kapod meg a bónuszt. -
paleszmeister #405 Nekem olyan kérdésem lenne,hogy ki mennyi energiát kap a szomszédok látogatásáért?Én egy darabig többet kaptam mint 1,de eldózeroltam néhány farm plotot meg tárolót helyhiány miatt,szóval másik kérdés vajon mitől függhet? -
#404 Máker. Nekem meg visszairt a Support, hogy néha 24 óra is eltelik, hogy odakerüljön az állat. Hát nem került oda. Remélem "jóváírják" a gorillámat... -
#403 Véééégre megvan a Toucan!!! -
#402 Elkaptam azt a mocskos Gary the Gadget-et is! így már az összes bandita megvan... Már csak egy gorilla kéne. :) -
#401 Biztos vagyok benne, hogy ez Typo. Majd javítják. -
yetmanus #400 hmm... észrevettem h amit egy küldetésre kaptunk, waterfront condos, azt 3000re lehet fel upgrade-elni a 150ről?! jol láttam?! kicsit erős :D -
#399 A mexikói küldik:
Cinco de Mayo!
- Ask for 3 maracas (wall post)
- Harvest 30 corn
- Have a Mexican Taqueria in your city
Reward: Mariachi Band decoration (in inventory, 2x2 4%)
Ready to Party!
- Have a Mariachi Band in your town
- have 3 Mexican flags (decorations)
- send tour buses to 3 neighbor's Taquerias
Reward: Taco Truck unlocked business (3x3)