Cityville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Irj mindenképpen a HelpDesk-nek, de szépen megértõen ne kurvaanyázva!
(Csak úgy mellékesen megemlítem, hogy költöttem a játékra (800 Ft-ot) 3-4 napja. Starter Pack.
Levontak 900 Ft-ot, és 2x kaptam meg mindent. Tehát nem 40 Cash-t kaptam, hanem 80-at, 30 energiát és 2 parkot. Továbbá megjelent a fészbúk accountomon 57 credit.
Tehát 900 Ft-ért 3x annyit kaptam, mint amennyit kellett volna...
(Csak úgy mellékesen megemlítem, hogy költöttem a játékra (800 Ft-ot) 3-4 napja. Starter Pack.
Levontak 900 Ft-ot, és 2x kaptam meg mindent. Tehát nem 40 Cash-t kaptam, hanem 80-at, 30 energiát és 2 parkot. Továbbá megjelent a fészbúk accountomon 57 credit.
Tehát 900 Ft-ért 3x annyit kaptam, mint amennyit kellett volna...
Þór vígi þessi rúnar
Bocsi csak megszoktam már farmvillebõl..szóval 1 citycashem van.😞😊 Szóval akülön kis pénzed amiért tudsz ugye vennei plusz dolgokat.Nah az eltûnt. Ma is néztem 1 db van. De elvileg nem is lehetne úgy egy,hisz szintet is már 2napja léptem és tegnap reggel még megvolt.
Go Jeff Go!!!!
Most este belépek és látom hogy az fv-m 1db😞 Csak pislogtam,holott kb vagy 50 körül volt. Az elején vettem csak 1 valamit,és most 71es szinten vagyok😞 Ez nagyon cumi azért,remélem valami hiba csak,hogy elveszett.
Go Jeff Go!!!!
Vágom, kösz. Már azt hittem valami újítás ebben e tekintetben is.
Nem.
Amikor megérkezik a hajó, akkor dobhat pénz mellett tárgyakat is. (mint bármelyik ház vagy bolt). Ha mind megvan beválthatod a pálmára. (mint az összes collection-t (legvégén van az új)).
Amikor megérkezik a hajó, akkor dobhat pénz mellett tárgyakat is. (mint bármelyik ház vagy bolt). Ha mind megvan beválthatod a pálmára. (mint az összes collection-t (legvégén van az új)).
Þór vígi þessi rúnar
A pálmánál mit jelent hogy collection reward? Akkor kapom ha mindent leraktam ebbõl a készletbõl? (ház, utcai mûvész, kikötõ a mini óceánjáróval)
Nekem is be kellett áldozni egyet! De az a ház nagyon tetszik...
8 Pier mellett elfér...
8 Pier mellett elfér...
Þór vígi þessi rúnar
Kapsz egy szép házat.
Amúgy amikor megjön a hajó kapsz lóvét és a túristák csinálnak valamit a boltokkal, amik fel vannak töltve. (lehet, hogy olyasmi, mint a premium goods vagy ilyenek).
Amúgy amikor megjön a hajó kapsz lóvét és a túristák csinálnak valamit a boltokkal, amik fel vannak töltve. (lehet, hogy olyasmi, mint a premium goods vagy ilyenek).
Þór vígi þessi rúnar
Nincs beáldozható területem.
Namost, nem lenne egyszerûbb beáldozni egy 12x12-es területet (eldugva a felhõkarcolók mögé) és telepakolni a 9K-s bungallow-al (ez csak 144K)? 16*130 populációt ad: 2080, amibõl vehetsz két új 12x12-es területet.
Þór vígi þessi rúnar
Klasszak.
Kár, hogy van ez a lakosságos hülyeség a területbõvítésnél, most én is helyszûkével küzdök, pedig eleve nincs lerakva sok dekorációm... Gyakorlatilag 1,1 milláért kell venni azokat a 3x3-as medencés tetejû épületeket - nem tudom mi a neve ezért most melóhelyen nem lövöm be a játékot), 310 lakost adnak darabonként, de arra meg még azért gyûjtögetnem kell 1-2 napig így 60-as szinten.
Kár, hogy van ez a lakosságos hülyeség a területbõvítésnél, most én is helyszûkével küzdök, pedig eleve nincs lerakva sok dekorációm... Gyakorlatilag 1,1 milláért kell venni azokat a 3x3-as medencés tetejû épületeket - nem tudom mi a neve ezért most melóhelyen nem lövöm be a játékot), 310 lakost adnak darabonként, de arra meg még azért gyûjtögetnem kell 1-2 napig így 60-as szinten.
No, megjött a Cruise ship küldetéssorozat és finomságok:
Küldetés:
1) UNLOCK CRUISE SHIPS
- Place City Port (requires 5 materials)
- Place 4 decorations near city port
Reward: Sunglasses
2) TOURISTS IN SIGHT!
- Get 5 tourism phamplets
- Send 5 Tour Buses
Reward: Street Performer
3) CITY PORT TIME!
- Grow Population by 250
- Finish City Port
Reward: 50 goods
4) READY TO DOCK!
- Have 1000 goods
- Unload 3 Cruise ships!
Reward: Beachfront Condo
Küldetés:
1) UNLOCK CRUISE SHIPS
- Place City Port (requires 5 materials)
- Place 4 decorations near city port
Reward: Sunglasses
2) TOURISTS IN SIGHT!
- Get 5 tourism phamplets
- Send 5 Tour Buses
Reward: Street Performer
3) CITY PORT TIME!
- Grow Population by 250
- Finish City Port
Reward: 50 goods
4) READY TO DOCK!
- Have 1000 goods
- Unload 3 Cruise ships!
Reward: Beachfront Condo
Þór vígi þessi rúnar
Ja ezt benéztem.
Ezt nagyon elnézted:
A képen azt látni, hogy nekem még 21 permitre és 11.110 lakosra van szükségem. (mint látható 10.760 lakosom van jelenleg és fejlesztés nélkül max 21.460-an lehetnek)
A képen azt látni, hogy nekem még 21 permitre és 11.110 lakosra van szükségem. (mint látható 10.760 lakosom van jelenleg és fejlesztés nélkül max 21.460-an lehetnek)
Þór vígi þessi rúnar
Nem. A lakosságnak annyinak kell lenni amennyit ír, a permit mennyiség alatt. Ha megvan, tesz mellé egy pipát.
Területvételkor nem a lakosságnak kell annyinak lenni hanem a limitnek.Tehát nem lakóházakat kell venni mint a barom, hanem ami a community buildings-be van.
Én pont ezzel a magas épület kitakar mókával rejtem el azokat a házakat, amik csak azért kellenek, hogy meglegyen a populáció. Amúgy Herold leírta, a tutit!
Þór vígi þessi rúnar
Ezt nem egészen értem. Nyilván az ami elöl van, részben eltakarja a mögötte lévõt.
Vagy ha arra a grafikai hibára gondolsz, hogy elöl mutatja azt ami részben mögötte van, ez fõleg áthelyezésnél jön elõ, de egy újraindítás segít, vagy az is elég ha átmész az egyik szomszédodhoz és vissza.
Vagy ha arra a grafikai hibára gondolsz, hogy elöl mutatja azt ami részben mögötte van, ez fõleg áthelyezésnél jön elõ, de egy újraindítás segít, vagy az is elég ha átmész az egyik szomszédodhoz és vissza.
Az ellen mit lehet tenni, hogy ha egymás mellé teszek magas épületeket akkor néha az egyik eltakarja a másik egy részét és emiatt a mellette/elõtte lévõ épületnek csak egy része látszik? Próbáltam már, hogy megmozgattam mind a 2 épületet, volt ahol segített, de elég sok helyen képtelen vagyok berakni azt oda amit szeretnék.
A halál csupán a kezdet...
Ok nem voltam elég szemfüles már rájöttem mibõl esik.
GOAL: HIGHER EDUCATION!
Ask friends for 3 New Books
Collect 1 Fountain Pen from the Bookworm Collection (from the Bookstore)
Collect rent from 40 Residences in your city
Egy kis help kellene.
A Fountain Pen az pontosan mibõl esik?
Ask friends for 3 New Books
Collect 1 Fountain Pen from the Bookworm Collection (from the Bookstore)
Collect rent from 40 Residences in your city
Egy kis help kellene.
A Fountain Pen az pontosan mibõl esik?
Hát igen. Ezzel nekem is nyûgöm van.
#246:
Hidd el rengeteg szomszédom van, akiket azóta már töröltem az ismerõsök közül, de a szosmzédok között ottmaradtak és a delete gombbal sem lehet õket törölni. Próbáltam már párszor.
#246:
Hidd el rengeteg szomszédom van, akiket azóta már töröltem az ismerõsök közül, de a szosmzédok között ottmaradtak és a delete gombbal sem lehet õket törölni. Próbáltam már párszor.
Þór vígi þessi rúnar
Ez az új területnövelés nem lett egy sikeres ötlet...
Számomra zavaró az is, hogy a Franchise HQ-ban ott marad minden "próbálkozásom", amikor valakinek a telkére odaraktam az épületem de végül mást okézott le oda. A HQ-ból nem lehet ezeket kitörölni. Egyáltalán miért nem tûnik el automatikusan ha más épület kerül arra a telekre, nem értem...
Számomra zavaró az is, hogy a Franchise HQ-ban ott marad minden "próbálkozásom", amikor valakinek a telkére odaraktam az épületem de végül mást okézott le oda. A HQ-ból nem lehet ezeket kitörölni. Egyáltalán miért nem tûnik el automatikusan ha más épület kerül arra a telekre, nem értem...
Nem, mert ott azok is benne vannak akiknek van városuk, de nem a szomszédaid vagy meg lett kérve szomszédnak, de még nem fogadták el.
Nekem az a bajom, hogy nincs olyan lista ami a valós szomszédaimat mutatja.
Nekem az a bajom, hogy nincs olyan lista ami a valós szomszédaimat mutatja.
Ha valóban az ismerõsöd/barátod, akkor hagyd benne. Ha nem az, akkor töröld ki a Facebook barátokból. Ha zavar a sok név, ajándék küldésnél kattints a Cityville friends fülre (alapból az All friends jön be), akkor csak a szomszédaid nevét fogod látni.
Én azokra gondoltam akik nem a szomszédaim viszont benne vannak a listában.
Hogy ne lenne? Balra fent a Neighbors menüpont, ott a nem kívánt szomszédon a Delete-re kattints. De közvetlenül a Facebook barátokból is kitörölheted ha az jobban tetszik.
Ha rámész az expansion menüre és kattintasz az új területen akkor régen a felugró ablakban tudtál kérni zoning permitet. Ez most már eltünt onnan, csak az van ott, hogy city cash-bõl meg tudod venni a területet ha nincs elég permited.
De most komolyan, egy vicc. Az utakon kívül szinte lehetetlen mást tenni mert nálam legalábbis minden ház egymás mellett van. Értelme így már nem sok van a dekorációknak.
A másik vicc, hogy zoning permitet már nem lehet kérni a barátoktól? Ezt most miért kellett kivenniük?
A másik vicc, hogy zoning permitet már nem lehet kérni a barátoktól? Ezt most miért kellett kivenniük?
Hát sajna még nincs. Nekem sem sikerült még törölnöm õket.
Nagyon sokan szentségelnek a az új területszerzés miatt... Sajna az új játékosok nagyon szívnak e miatt, mert nem tudnak díszíteni, mert télleg mindenhova csak sárga házakat kell rakni 9K-ért...
Nagyon sokan szentségelnek a az új területszerzés miatt... Sajna az új játékosok nagyon szívnak e miatt, mert nem tudnak díszíteni, mert télleg mindenhova csak sárga házakat kell rakni 9K-ért...
Þór vígi þessi rúnar
Ez az expansion változtatás nem nyerõ nálam, folyamatosan ki van centizve a populációm és szinte esélyem sincs új business épületeket rakni mert kell a hely a lakóházaknak és a community épületeknek :\
Így is szinte minimális dekorációm van mert minden talpalatnyi helyen már van valamilyen létfontosságú épület.
Amúgy arra van lehetõség, hogy a Cityville Friends-ekbõl ki lehessen törölni embereket? Mert vannak nálam olyanok is akik egyszer léptek csak be a játékba és nem akarok nekik küldeni semmilyen meghívót, de 40 szomszédnál ezeket kiszûrni már fárasztó.
Így is szinte minimális dekorációm van mert minden talpalatnyi helyen már van valamilyen létfontosságú épület.
Amúgy arra van lehetõség, hogy a Cityville Friends-ekbõl ki lehessen törölni embereket? Mert vannak nálam olyanok is akik egyszer léptek csak be a játékba és nem akarok nekik küldeni semmilyen meghívót, de 40 szomszédnál ezeket kiszûrni már fárasztó.
Ugye!!!
Énis hasonlóképp éreztem.
A Spring Bungallow 3x3-as és 130 populációt ad. Nekem lesz egy lakóövezetem ami ilyennel lesz tele. Egészen addig amíg kell terület. Kicsit ronda lesz, dehát "amerikai kertváros", vagymi.
Jó ötlet még magas épületek mögé dugni az ilyesmit. (nekem a franchise felhõkarcolók mögött is vannak/lesznek még elrejtett házak).
Énis hasonlóképp éreztem.
A Spring Bungallow 3x3-as és 130 populációt ad. Nekem lesz egy lakóövezetem ami ilyennel lesz tele. Egészen addig amíg kell terület. Kicsit ronda lesz, dehát "amerikai kertváros", vagymi.
Jó ötlet még magas épületek mögé dugni az ilyesmit. (nekem a franchise felhõkarcolók mögött is vannak/lesznek még elrejtett házak).
Þór vígi þessi rúnar
Basszák meg most nézem, nekem is bejött. Ami eddig 500.000-be került volna a következõ bõvítés, és 20 permit, az most 20.000 és 38 permit, és 6160 fõ kell hozzá. Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek.
elõbb utóbb te is megkapod...
folyamatosan vezetik be ezt a "fantasztikus" feature-t.
folyamatosan vezetik be ezt a "fantasztikus" feature-t.
Þór vígi þessi rúnar
Továbbá APRILFOOL.PNG:
http://i973.photobucket.com/albums/ae212/beginnig2end626/City/updates/aprilfool.png
p.s.: szóval átverés...
http://i973.photobucket.com/albums/ae212/beginnig2end626/City/updates/aprilfool.png
p.s.: szóval átverés...
Þór vígi þessi rúnar
Hááát, én még nem fogtam semmi ilyesmit.
Ráadásul "megnyertem" énis a területnövelési fejlesztést:
Tehát: 40 permit, 10.060 populáció (1000-el több az aktuálisnál), 20K. Nem vészes, de valahogy az 500K-t könnyebb volt kigazdálkodni.
Ráadásul "megnyertem" énis a területnövelési fejlesztést:
Tehát: 40 permit, 10.060 populáció (1000-el több az aktuálisnál), 20K. Nem vészes, de valahogy az 500K-t könnyebb volt kigazdálkodni.
Þór vígi þessi rúnar