1278
CityVille,Facebook játék
-
#478 2x2-es, nem néz ki rosszul. A Hollywood díszletbe jól passzol! -
#477 Lady Gaga-s dekor a rewardville-en 31-éig 72 zCoin-ért (6% payout-os):
-
#476 Benne fekszik Lenin? :) -
#475 Minden városba kell temető:
(ne tévesszen meg senkit, hogy az ott egy múzeum, az ott jelen esetben egy mauzóleum) :) -
#474 Akkor a kép:
CityVille 80 xp megvolt, jutalom 2 zCoin
Mafia Wars 80 xp megvolt, jutalom 2 zCoin
Farmville 80 xp megvolt, jutalom 2 zCoin
Power Player 300 xp megvolt, jutalom 4 zCoin
összesen napi +10 zCoin -
#473 NE keverd a coin-t az xp-vel! -
#472 Nos, akkor az alapok:
Minden egyes cityville-es XP-ért amit szerzel, kapsz 1 Rewardville-es XP-t, egy játékhoz maximum 80-at egy nap.
Egy nap max 300 pontot lehet gyűjteni. (ez 3 ZYNGA játék "kimaxolása" és még 60 pont).
Ha kimaxolsz egy játékot, akkor bónuszként kapsz 2 zCoin-t. Ha megvan egy nap a 300-as max, akkor erre kapsz 4 zCoin-t, tehát egy nap ebből 10 zCoin gyűlik össze.
Ha szintet lépsz, akkor kábé 40-50-60 zCoin-t kapsz, kivéve amikor 10-20-30-40-50-60-70-es leszel, mert akkor 150-200 körül kapsz.
Ha minden nap játszol több játékkal, akkor kaphatsz extra XP-t is a Bingó játékban (rewardville-ben), ehhez ki kell raknod 3 sort, oszlopot vagy átlót, akkor kapsz pipát, ha legalább 1 XP-t összeszedtél az adott játékban. -
#471 Nem, amikor csinálsz valamit a városodban vagy máséban akkor kapsz coint. Mindig van egy napi limitje, ha eléred nem kapsz többet. Ha összegyűjtesz elegendőt akkor automatikusan szintet lépsz. Semmit nem kell csinálni ezzel, csak gyűlik és gyűlik aztán majd egyszer lesz elég, hogy ki tudj még venni dolgokat.
Nekem még csak 24 a zLevel-em, de én csak CV-zek úgyhogy lassaban gyűlik a coin. -
yetmanus #470 tű banyek, eddig én 20as szintű vagyok és 325 zcoinssal :D akkor ezeket cs szintlépéskor tudom növelni ugye?! :D -
#469 van a zCoin. Az a fizetőeszköz, azt tudod költeni mindenfélére. Én tartalékolok a felhőkarcolókra. :)
lvl 70-en kapsz szépet... -
#468 A zLevel szinted határozza meg, hogy mit tudsz megvenni. A zLevel nem egyenlő a város szintjével. -
yetmanus #467 eddig ezt nem tudtam h ilyet is lehet... akkor ez h is van?! eddig én 58as szintű vagyok, d nemtom h ilyeneket is lehet már veszegetni igy pluszba hozzá :D de már be is szereztem innen a daycare centert :D teljesen ingyen :) nade van vmi olysmi, h mennyi ilyen cuccost kapok szintlépésekkor?! -
#466 Amikor csinálsz valamit a városban akkor kapsz pontokat ami után szintet lépsz. A szinted alapján vehetsz itt meg dolgokat:
http://rewards.zynga.com -
#465 Toljad ki őket a wishlistre, megnézem van-e! Irj, ha kintvannak!
Rewardville
-
yetmanus #464 rewardville?!?! azok meg milyenek?! :D -
#463 Nem, egyszer már összeszedtem, de akkor még nem volt meg ez a küldetés és elköltöttem mindet. Most szedem össze megint, már majdnem a fele meg is van. -
yetmanus #462 hát nekem még van egy-kettő :D az egyik h ezt a dance in the city-s dolgot kéne megcsinálnom, de ez a magnó cs nem akar gyűlni... :S meg a rózsa meg a pencake, ezer éve arra várok h kiessenek abból az üzletből :D
am nekem tegnap kidobta a gép a zsiráfot, ugyh az állatkertem teljes, várom a kövi fejlesztést :D meg a rendőrségem nemsoká megkapja a helikoptert :) lassan odaérek h mindenből lesz egy, és onnastól cs tágítani kell a városom, h ne legyen ilyen tömött :D tele lesz dekorációval :) -
#461 hehe...az kétszer van? LoL. Olyan régen volt már, hogy nem is emléxem.
Most azon gondolkodom, hogy a rewardville-es felhőkarcolókat hova tegyem. nemsokára meglesz a 60-as szint. :) -
#460 Nekem még van 2: a baromi hosszú esküvős lánc van meg az, hogy szedjek össze 1 milliót (megint). -
#459 helyes. Énis várom az új update-et, elfogyott minden kveszt már vagy 3 napja (leguccsó a hollywood-i volt, de azt még a megjelenés napján letoltam aminek már 4 napja). Szóval jöhetne már valami. -
#458 Nekem ma lett meg a strucc a szavannás kifutómba így már mindkét kifutóban megvan minden állat. Továbbá tegnap végre elfogtam Gary-t is, úgyhogy most már minden bandita megvan. -
#457 -
#456 -
#455 Majd egyszercsak.
A rendőrség második fordulóra kábé 1-2 hónapot kellett várni, szóval ez sem lesz itt valami hamar. Időt kell hagyni a népnek, hogy összeszedje az összes állatkát. Nekem már csak a viziló hiányzik, ami miért lila? -
yetmanus #454 ja azt vágom, cs ezeknek a tetejéről hiányzik az a két pöcök :D node az állatkert... mikor jön a 3. habitat?! :D -
#453 kép -
#452 A "piramist" úgy hívják valójában, hogy Transz-Amerika torony. -
#451 szerintem feleslegesek. Max 1-et érdemes, hogy legyen. Nekem csak 1 tetszik, szóval azt megvettem és kész. Annyira nem jó bót, inkább csak státusszimbólum a szomszédoknak, hogy nekem ilyen is van. -
yetmanus #450 azóta én is rájöttem, dehát... szépek :D meg magasak :D végre egy csöppet futurisztikus lesz a városkám :D speciel a midtown apartments-re és a class condosra gyúrok :D na meg persze 3 landmarks-ra :D a chicago towerig bezárólag, cs egy kicsit sokba kerül :D 300 rupó híján csak 8 milcsiről beszélek :D -
#449 Én jobban várom azt, hogy végre a part másik felére is át lehessen terjeszkedni. -
#448 Hehe...Énis gondolkoztam, hogy betárazok piramisból, de aztán rájöttem, hogy felesleges.
p.s.: Én még várom a vizilovat. :) -
yetmanus #447 én meg végrevégrevégre megnyertem a penthouse tower, betáraztam 3 pyramid skyrise-t, már cs házak kellenének :D fogyóban a területek :D node a kérdés: nem tudjátok véletlen h mikor nyílik a 3. állatkert?! mert mind a kettőből megvan mind a 6ból legalább egy :D:D:D
am fasza a san francisco-s cuccos, de kár h cs egyet lehet mezei módon megvenni.. a beachside suites-t nagyon sajnálom h nem tudom megvenni... kéne :D jol néz ki:D így hát a waterfront condosomat meg a penthouse toweremet nagy becsben tartom :D:D -
#446 Nem, de mintha nekem is lett volna valami ilyesmi. Én aszittem, hogy elfelejtettem beszedni a bevételt, de nem emléxem, hogy melyik épületből. Asszem tán a szürke museum lehetett. -
#445 Most vagy én hülyültem meg, vagy bugos a játék, de tegnap a szokásos napi collect után még 2x tudtam kattintani a Baseball fieldre, kb. negyedórán belül. Ez korábban előfordult más community épülettel is, pedig mindegyik csak 24 óránként engedi normál esetben. Tapasztalt valaki hasonlót? -
#444 1290-el kellett növelni a populációmat, a következő területvásárláshoz, szóval meg is vettem a drága kéglit, hogy legyen ilyen is:
-
#443 hát igen. hely az van. Folyamatosan veszem a területet. Mostmár csak a kis sarkok vannak, sajnálom rá a permitet, dehát ígyis hamar megvan a 60, és inkább elköltöm, minthogy ne tudjam őket elfogadni. -
#442 Jó, de neked baromi sok üres területed van még most is, nekem meg mindent ki kell centiznem. -
#441 Emmeg az állatkertem:
-
#440 Most van annyi, hogy a random bővítésekkel is már 3 új területet nyitottam ki. -
#439 reméljük.
De a városból nem tűnik el, csak nem tudsz újat építeni! Szóval még most pakold le ha kell.