1278

CityVille,Facebook játék
-
MALÉV-OS KOLLÉGA!!! Köszönöm!!!
You sent a donation to István's zoo and you got a reward!
Hippo
-
Mai update-ek:
-Állatkert: nagyobb eséllyel kapsz állatot
-Telefontársaság épület. Nagyon durva, 8 kell minden ÚJ cuccból hozzá, macerás lesz
-fizetős ház, fizetős állatkerti dekor
-Új küldetés (3 új kollekcióval, a reward zászlók megvehetők)
-Kung fu panda küldetés -
Jön nemsokára az, hogy a másik oldalon is lehessen építkezni?
Ma ezt szúrtam ki:
A CV tábla alatt van a helikopter, a muksó aki pedig a kötélen lóg a másik oldalt nézi távcsővel.
-
akinek kell jet setter kollekcióból valami, az tolja kis wishlistre, mert annyi van, mint a szemét... -
Pontosan! -
yetmanus #513 ooo szentisten... szal' cs a felét lehet összehozni spanokkal, a többi goods meg energia.. puff neki XD :D eltart majd egy darabig :D -
bakery = pékség...
Mingyárt mesélek, hogy mi történik miután megvan az első 200.
EDIT:
Szóval 0/400.
10 emberkét hívhatsz meg, akik darabonként 20-at érnek, tehét itt 200-at kell beletölteni a boltba.
Összesen 200 energia, 200*40=8000 goods. -
yetmanus #511 bakery :D na meg rebesgetnek egy olyat, h ha ez kész, akkor ezután a pékség jön uj küldetéssel, és az meg 500 energiát baszarint el... puff neki XD :D -
Miről is beszélsz?
Bakery vagy Franchise? -
yetmanus #509 nemtom iért, d nem tudok még szomszédokat meghívni ehhez, szal' várok egy napot vele hátha rendbejön a dolog :P:D -
-
yetmanus #507 na most ezt mégegyszer: nem tudom cs ugy simán meghívni rá a szomszédokat, hanem pakolászni kell bele a goods-ot meg az energiát?! hááát.. :S -
És az energia... 100 energia kell, mert ugye a bevételt is be kell szedni. De legalább fel tudom használni azt a tonna várakozó +3 energiát amit küldtök...
De még mindig zoning permit kéne...
-
Azért kemény ez a Bakery upgrade.
10 barát segíthet (kész is) ami ad 100 pontot. Tehát az első upgrade-hez még 100x kell 10 goods-ot belepakolni. Nem a goods-ok száma itt a szűk keresztmetszet, hanem az idő!!!
Ehh... -
yetmanus #504 nekem az utóbbi 2 napban bejött egy csomó víziló, meg zsiráf meg strucc, aminek amugy is híján voltam, de már megvan egy ideje minden kis szavannás vakarék állatka, szal' várom már nagyon a 3. állatkertet, egy hónapja legalább már megvan a helye :D -
nemsoká jön a harmadik állatkert...ehhh...Nekem előbb az a nyamvadt viziló jöhetne. -
yetmanus #502 jött egy uj upgrade :D:D:D a bakery üzletre :P már rég lebontottam, mert egyszerüen nem érte meg a 10 goods feltöltés az energiát meg a pénzt, de most 540 coins-t adhat és 120goods-ot zabálna :D faszásfaszás :D a többi üzlet is jöhetne :D amugy meg épp kérdeztem volna, h tudtok e vmit arrol, h mikor jön vmi ujdonság upgrade :D pl nekem végre megvan a rendőrségre a helikopter, meg a posta, city hall meg a bank :D vártam már vmi ujdonságot :D -
Alapból a nagy 140-et a kicsi 120 populációt ad. 3 click-el építhetők fel, szóval nem kell sok energia az építéshez.
Franchise: Ha eléred az 5ös csillagot, akkor több pénzt kapsz ennyi. mondjuk 1 csillagon 50 goods-ért kapsz 50 pénzt, ötös csillagon meg 100-at. (ez csak példa, gőzöm sincs mennyit kapsz).
Bőven nem éri meg foglalkozni vele szerintem. -
yetmanus #500 am az uj rewardville-s 2 felhőkarcoló spéci házikó mennyi népet ad hozzá a dolgokhoz?! banyek nagyon faszák :D node ez a csillagos rendszer ugy müxik, h ha elérem az 5ös csillagot, akkor nem kerül nekem goods-ba a fejés?! :D
a városom amugy lassan kezdi magát kinőni, mármint h mindenem meglesz, és rámehetek a sima területbővítésre, és csinálhatom a helyet az üzletközpontnak, amit telenyomok dekorral :D d még híján vagyok pár dolognak :D nekem is egy hét, v 5-6 nap alatt jön össze egy misi :D szal' én is lassan haladok :D -
A mostani terület bővítéshez nem kellett egy darab házat se építenem, az upgrade-ből megvolt az 1000 fő plusz.
-
Hát én a kezdetekben hetente építettem át.
-
Én azt csináltam, hogy úgy vettem területet, hogy IDE kerül majd ez a része a városnak. És körbeépítettem. Ki volt jelölve a placc ami üresen állt 1 hétig, ahogy folyamatosan építettem rá a cuccokat.
Szóval ha bővíted a várost, akkor csinálhatod úgyis, hogy úgy veszed a területeket, hogy oda kerül ez és mást nem telepítesz oda. -
Ez viszont azzal jár, hogy immáron kb 5-jére tervezhetem át a teljes városomat :D -
updateltem az előző kommentem alját! -
Tower Eats-em van már 1, de azért összekaparni 1 milliót kb 1 hét nekem. -
naja, eleinte ezért nagyon is jó, de azt javallom, hogy kezdd kicsiben:
Koppintsd le a sémámat, csak használj bucka helyett arboretum-ot vagymit, aztán ezt belülről béleld ki +4%-os 2x2-es dekorral (kommersz karika alakú virágizé) a maradékot meg ahogy nálam látod. Középre tolj be egy mozit.
Egyszer kell ezt felfuttatni, és utána már pikk-pakk gyűlik a lé. Aztán szépen lehet fejleszteni. Először az arboretum-ot cserélgeted buckára, majd ha összejön akkor jöhet a Tower Eats a mozi helyére. Viszont javaslom a 4 megépítését, mert így a buckák (vagy arboretumok) egymást bónuszolják, ezen is lehet spórolni. 100K-ból szerintem megvan az induló 4-es.
Ami a negatívum: Nagyon sok hely kell neki. De amint megvan bármit megvehetsz, beleértve az 1 milliós 3x3-as házat is, ami kapcsiból ad 800 populációt, szóval könnyebb a terjeszkedés. -
Sajnos én ezt nem tehetem meg mert nincs agyonbónuszozott Tower Eats-em. -
Hát ezaz!!! Én ezért hagytam abba... Egyszercsak reset. Namondom anyád, nem töltöm bele a goods-ot... -
Amúgy miért resetelődnek néha? Mert most is a hozzám rakott eddig 5 csillagos sushi bar visszaesett 1-re. -
Őszinte leszek, kurvára nem használom (már) a franchise-okat. Hozzám jöhet, de én nem költök rá, mert nem éri meg. Jópárszor "elszállt" az 5 csillagos franchise-om (összes) miután minden nap tápoltam őket. Resetelődtek 1-esre. Akkor mondtam, hogy anyád...
Sárga a két középső, szintén level 60-on (rewardville level 60) kapod őket:
-
yetmanus #488 apropo, ha vmi speckó nagy üzleted van (a torony kajálda, v vmi pöpec nagy), nyugodtan tegyél le nálam belőle, hely van :D -
yetmanus #487 miféle sárga épület?! :D -
Kuporgatok, kuporgatok. Elköltöttem most egy csomót. Most 1190 zCoin-om van. Tetgnap megvettem a Lady Gaga króm cuccot 72-ért, ma 640 a négy felhőkarcoló plussz 280 a két másik sárga épület. Szóval a héten 992 zCoint költöttem. De eddig semmi mást nem vettem. :) -
yetmanus #485 naneee!! :D ezt hogy?! lehutóbb nem ugy volt h összekuporgatsz egyre zcoins-ot meg ilyeneket?! :D egyből 4?! :D amugy faszás nagyon :) -
Aki nem lenne látogatója a városomnak, rewardville felhőkarcoló:
-
Nem kell, csak ne energy-t küldj. :) -
Oké, akkor kiveszlek a listából :) -
URAK!
Nem kérek több +3 energy-t, vissza küldeni sem tudom!!! így sem tudom elfogadni őket és csak telik-telik... Zoning permit mindig jól jön... ;) -
Naja, én a sírkövön gondolkoztam sokat, de ez tűnt a legnormálisabbnak. -
Erre már én is gondoltam, de én virág helyett 2-2 db sidewalkkal terveztem megoldani a sírkövet. Egyébként fasza!