Cityville

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát én ha rápörgök a játáéra, akkor talán 150-200K-t tudok összehozni, bár most elég aktívak a szomszédaim (köszönhetõ a bõvítéseknek), és jobban haladok mint amugy... ez a vonatrendszer engem is bánt, nade mindegy.. egyelõre kell a kaja mint atom. no, most csináltam meg a capitol buildingemet, asszem köbö 1500al nõtt a lehetséges populációm... jol tippelek?! 😄
Carlos
ehhh...én csak segítek, nem nagyon küldök vonatot.
Bár lehet, hogy rászokok az 1 naposra. Bár annyira nem szeretem az új vonat rendszert.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Van limitje a napi goods-nak amit másoktól kaphatsz. Ha ezt elérted akkor vonatot sem fogadhatsz.

A halál csupán a kezdet...

Carlos
Mostani állás, kábé 1 nap után (nem teljes hatékonysággal):

6.775.039 - 6.196.658 = 578.381 bevétel 1 nap alatt.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
fejleszthetõek lesznek a lakóházak.
Még csak tippek vannak, mert folyamatosan vezetik be a játékosoknak, de így fog kinézni valahogy:

megveszed felépíted, kapsz 100 populációt.
ha beszedet mondjuk 10x a bevételt, akkor lesz 150 populáció 100 helyett.
ha beszedet még 25x, akkor 200 lesz a populáció.

Valami ilyesmi lesz, de a számok csak hasraütés szerûek voltak, nekem még a régi hagyományos van.

Þór vígi þessi rúnar

nnno, meg még vmi fontos, rebesgetik, h a lakóházak egyszercsak vmitõl több lakosságot fognak tárolni, vkinek már sikerült, vkinek még nem... ez hogyan lehetséges?! (azt tom, h ilyen létezik a community buildingeknél, lsd. a city hall)
Carlos
ha nagyon akarod, nekem mind1.
Küldj privátba kontaktot...

Þór vígi þessi rúnar

na ez a limites dolog engem is... a vonatossal tegnap találkoztam elõször 😄 izé, nem akarunk szomszédok lenni?! 😄
Carlos
A vonatosnál nem találkoztam még napi limittel, eddig mindig adott mindegyik valamit.
Az állatkertnek van limitje, ami õrületbe kerget...

Þór vígi þessi rúnar

aham, tehát ezt a két kollekciót random dobogatja, ha az üzenõfalon (egyszerübb cs simán a játék kéréseknél az fb-n baloldalt) vonatos cuccost nyomatom... hmm, eddig cs a grain elevatoros cuccra kaptam, de meglepõdtem h a másikhoz is van már egy 😄 nade ezzel az a baj, h vmi napi limitje van, azaz nem tudok már mindegyikre kattintani.. sajna.. 😄
Carlos
Azokat a tárgyakat akkor kapod, ha valakinek a vonatos kérelmére kattintasz (segítesz neki). Ha összegyûjtöd, akkor 10% bónuszt kapsz minden vonat bevételébõl. (csak egyszer kapod meg a bónuszt, utána goods-ot ad a kollekció)

Þór vígi þessi rúnar

nno, kövi kérdésem: a kollekcióknál van egy olyan, hogy Rare train collection, közvetlen a grain elevator kollekció alatt. nno, azt mit is csinál és mibõl is lehet szerezni olyat?! (vmi +10% train payout, azaz ennyivel többet hoz a vonat, v mi a szösz?! 😄)
aham 😄 megvan😄 ki is probáltam, és tényleg, cs az az egy nyamvadék nem akar 'leesni' 😄 pont ami hibázik 😄 mindenesetre az edgaros küldetés végre megvan, és pont akkor, amikor 10000XP-nél tartok! 😄 de szép is az élet XD 😄
Carlos
Ebbõl esik a pancake:

p.s.: Gyorsan összeadtam a 4 torony bevételét: 15864.
p.s.2: Nem feltétlen kell aktív szomszéd. Minden nap ha meglátogatod a szomszédokat, kapsz 1 energiát. Namost ha van 50 szomszédod (még ha nem is aktívak) akkor is 30+50 energiával kezdeni a napot fincsi dolog. 😊

Þór vígi þessi rúnar

a kérdés jogos, de durva a szisztémád, de ehhez pöpec aktív szomszédok is kellenek 😄 node van nekem egy ilyen edgar-os küldetésem, és egy ilyent kéne még gyûjtenem, h collect 1 pencake (diner collectable), ez melyik üzletbõl v növénybõl lehetne várható, mert v 3 hete erre a küldetésre várok az is biztos! 😄
Carlos
Pontosan! Csak ebbe rakom az energiát (najó, még pár másba is, amibe épp szükség van, de a hajókat és az ültetvényt 75%-ban elintézik a szomszédok) és csak ebbe rakom a goods-ot (semmi másra nem költök goods-al (csak ha egy küldi miatt farmolni kell valami boltból valami tárgyat)).

#361: Nem. Ki van ez találva hidd el. <#ravasz1> így 5-7 perc alatt (amig beérik a 4 torony kábé 15K-t akasztok) Csak akkor állok le, amikor elfogy a goods.

Þór vígi þessi rúnar

akkor gondolom ez ugy müxik h csak ezeket fejed az energiáiddal, a többit hanyagolod, séa kkor igy egy napi játék után van meg köbö fél misi.. hmm 😄 pöpec 😄
Herold
Nem járnál jobban, ha a bónuszt adó díszletek helyébe is üzleteket tennél?

Carlos
No, most a 352%-os Tower Eats ennyit ad nekem 165 goods-ért:

Þór vígi þessi rúnar

Herold
Ja igaz, akkor valszeg arról valóban lekésett.

no igen, néztem is nagyokat, amikor pár ismerõsömnél megláttam mind a kettõt egymás mellett 😄
arra már én is rájöttem h melyik kollekcióból kéne összevakarni, csakhát nem cash-elek, és cs city dojom van, ugyh várok szépen a sorsomra 😄
Carlos
Amirõl te beszélsz az a Country Pagoda. Viszont õ a City Pagoda-t szeretné!

Þór vígi þessi rúnar

akkor ilyen dorva módon körbe kell rakni pár ilyen jobban termelõ cuccost és ennyi?! 😄 hmm banyek... eddig gondoltam h körberakom a boltokat szépen, a 'kör' közepébe egy csomoo bónusszal, de így sem megy gyorsan.. no lehetséges h jön egy átszervezés 😄
Herold
A Lunar New Year Collection jutalma, vagy a City Dojoból, és/vagy a Noodle Shopból esnek hozzá a cuccok.

Carlos
Legelején a 4x4-es mozival kezdtem. Csak abba toltam a goods-ot, csak abból szedtem a bevételt. Amikor megvolt az elsõ misi, akkor az egyik mozit lecseréltem erre. És így tovább... Összegyûlik az viszonylag hamar.

Þór vígi þessi rúnar

kár... pedig joo lett volna egy újabb magas épület a tarsolyomba 😄 node mire összekunyizok magamnak egy tower eats-et, meghibbanok, az 1 misi 😄 a körbepakolással még csak hagyján, de egy ismerõsömnek sincs még 😄 épp azon vagyok, hogy a midtown apartments-et összevakarjam magamnak 😄 csoró vagyok mint a templom egere, pedig épp szert tettem pár értékes szomszédra 😄 nade addig, amíg nem voltak ilyen tornyaid, hogy a szöszbe hoztad össze?! 😄 (no a városképem csak nem akar bejönni 😄
Carlos
1, a pagoda úgyemléxem, hogy egy event reward volt. a kínai újévet ünnepelte a játék egy küldetéssorozattal és annak volt a jutalma. Szerintem az már nem elérhetõ.

2, 500K simán összejön 4 tower eats-el, folyamatos játékkal (meló mellett, háttérben). Az 1 misi-hez már fizetõs cuccok is kellenek (sok teniszpálya). A lényeg, hogy rakd körbe a boltot sok bónuszt adó tárggyal, kábé így:

Þór vígi þessi rúnar

nno, végre rájöttem nagy nehézségek árán, h hogyan lehet grain elevatort csinálni 😄 no, amugy az a kérdésem, h miféle küldetésbõl lehet city pagodát csinálni?! azt a magas kínai tornyot v mi a szösz, mert egy alacsony country pagodát már felfedeztem a kollekciók között, csakhát idõ mire kigyûlnek a dolgok...
apropo, hogy csináljátok, h napi akár 500K v egy misi is összejön?! tele vagyok üzlettel meg házzal meg mindennel, aratok rendesen, de nagyon nehezen gyûlik a mani...
hey! 😄
Fenrir
Estére magától megjavult, biztos hogy a zynga oldalán volt a gond mert semmit sem csináltam azóta.

Carlos
Nem rossz, bár a városnév egy kis erõsnek tûnik nekem.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nálam is csinálja, engem is szétcsapott az ideg!
Cache üritéssel megoldottam, de aztán megint elkezdett szarakodni!
Szóval nem csak nálad van a gond...

Þór vígi þessi rúnar

Kopiati
Most így állok:

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Fenrir
Az miért van, hogy ma képtelen betöltõdni a játék? Próbáltam 3 böngészõvel, újra telepítettem a javat és a flash-t, de semmi nem történik.

Reggel még ment, de már akkor is furcsa volt mert bizonyos ikonok nem töltõdtek be. Az öcsém gépén is próbáltam, nála is voltak ilyen gondok, de a vicc az, hogy tegnap este még teljesen jó volt. Minden más játék megy rendesen, csak ez az 1 nem.

Van valakinek valami ötlete? A cache-t már ürítettem, modemet újraindítottam, gépet újraindítottam.

Carlos
Pár újdonság megkésve. Lehet update-elni a City Hall-t, hogy adjon permitet:

Új küldetéssorozat:

GOAL: EATING CONTEST
-Ask friends for 3 Napkins
-Harvest 40 Strawberries
-Harvest 25 Corn

GOAL: PAUL PACKS IT IN
-Visit 3 Neighbor’s Packing Stores
-Have 10 Shade Trees in your City

GOAL: TRAINING ON TRACK
-Send 6 Trains
-Ask friends for 4 Mustards

GOAL: VOTE FOR EATING!
-Supply your franchises 5 times
-Visit 10 Neighbors
-Water 30 Neighbors Crops

GOAL: IT’S EATING TIME
-Have 3 Strawberry Shortcake
-Have 2 Pumpkin Bread
-Have 1 Corn Bread

Rewardok:

Þór vígi þessi rúnar

bency
Szerintem igazad van....egy puszta játék csak.Nyugodtan elfér benne ilyesmi...egy Sims be már fail lenne,de nem itt....

:) Semmi okosság :P

Carlos
Együtt tudok élni vele.

Þór vígi þessi rúnar

Herold
Úgy látom egyedül maradtál a véleményeddel...

Carlos
Nálad meg a játékok ismeretének hiánya.

Þór vígi þessi rúnar

Ez biza az összes eddigi faszságot alázza 😊 fail...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Herold
Ja nálatok a logikus gondolkodás hiányának ez a neve?

Carlos
Gondolkozz már, casual gaming!!!

Þór vígi þessi rúnar

Herold
De könyörgöm gondolkozzál már! Annyi realitás azért elvárható lenne tõlük, hogy több lakóhely = nagyobb ház, és nem fordítva!

MrSpock
Azért ezzel nem értek egyet,attól még a populációt rálisabban is lehetett volna és nem itt a mérettõl függ,hanem épülettõl.Mégha játék is,de sokkal jobban lehetett volna rendezkedni is hisz tudja az emebr nagyobb házakkal több ember és esetleg pénz is jár.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Igen ez olyan szarul csinálták meg,valósághûbbnek kellett volna lenni. Fõleg hogy egy kis ház drágább is mint egy apartmankomplexum.😞

Go Jeff Go!!!!

Carlos
Könyörgöm ez egy játék!
De ha realitást akarsz, akkor kapsz egy 8x8-as felhõkarcolót amiben laknak 1000-en. Akkor meg majd megy a sírás, hogy majd' egy egész 12x12-es placcot elfoglal!
Neked semmi se jó?

Þór vígi þessi rúnar

Herold
Hát ez egyre röhejesebb. 700 ember egy ekkora házban? Amikor a felhõkarcolóba fér 300? Normálisak ezek?

Carlos
Elméletileg van egy új update:

Gyakorlatilag egy csomó embernél megállt a játék 92%-os betöltésnél (nekem is) ami vizsgálat és javítás alatt áll.
Akinek mûxik a játék annak szerencséje van. (délelõtt még jó volt).

Þór vígi þessi rúnar