1278
CityVille,Facebook játék
-
#558 Akkor gyúrj rá! -
#557 Megnéztem most, de sajnos nem tudom a Pier-t megépíteni, sőt konkrétan semmit sem a hajós dolgok közül. Egy küldetést hiányol mindegyikhez, "The new seaport" a neve. -
#556 nem lehet, hogy leraktad már? -
yetmanus #555 hát ez az! :d nincs az inventorimban :D pedig ott kéne lennie, megvan mind a 3 bolt, mint az 5 küldetés hozzá egy nagy pipa :D de semmi amit kaptam volna :D -
#554 nézzed meg a bótokat, vagy az első fület (new) ott figyel unlockolva a 3 bót, a dekor meg az inventory-ban. -
yetmanus #553 hát ez az, végig csináltam a küldetéssorozatot 5ig, meg is volt minden faszán, de a végén nem kaptam semmit :P tuti vakaródzik a cityville szerver v mittomén :D -
#552 3 bolt van: görög, thai meg indiai. Ezeket lehet unlockolni. Meg van egy fruit stand dekor. -
yetmanus #551 a food fastival küldetésssorozatra nem kapunk semmi jutalmat?! egy dekoráció, v üzlet v ház v eenergia v vmi?!?! :D -
#550 az a max. -
yetmanus #549 jó lesz jó lesz! :D én még sűrűn avygok, de dolgozom rajta :D am meg kérdés: a franchise tornyok nem nőnek tovább 13 szintnél?! mert van nekem egy ilyen tornyom, és épp most adtam hozzá egy uj delikvenst, és nem megy feljebb a szint :P (megvan a golfpálya a tetején :P) -
#548 Jó lesz ez!
Amint Herold is javallt: pier-t építs a vizpartra, mert ad tárolókapacitást is! -
Jó lett. Amúgy lehet, hogy csak az én megalomániám a tower eats. -
#546 Építs kikötőket 8-8 hajóval, és akkor nem kell ennyi siló meg veteményes. -
#545 Szerintem nem is kell feltétlenül Tower eats a pénztermeléshez. A Bowling alley elég sok pénzt ad, bár több goods kell hozzá, viszont baromi olcsó. -
#544 Most itt tartok, még nincs mindennek fix helye, de az utóbbi időben majdnem naponta rendeztem át az egész várost.
(nem tudom széthúzza-e a kép a fórumot, ezért inkább linkelem)
Város -
#543 Nah megvan a pénztermelő hub-om 300%-os bónusszal :)
Kb 4 órán keresztül építettem át a várost :) -
#542 Jól néz ki! -
#541 No, megjött tegnap este a klinika upgrade.
A level 2-höz 12 jómunkás ember kell a level 3-hoz pedig 15.
Ezután a klinika szépen fog kinézni, még animálva is van, hogy mégjobban lagoljon a játék, de a szirénák jól néznek ki a házon.
A fullos klinika Ribbon-t dobál(hat) és több energiát, valamint 550 populációt ad.
-
#540 Szintén.
Tolj pár képet a városodról, aztán majd ellátunk tipekkel, ha van kérdésed, csak hajrá! -
#539 Érthető amit írsz, pont emiatt játszom egyedül, mivel bár játék, mégsem tök mindegy kivel játszod. Láttam sok ilyen szomszédolós oldalt, de azokat ennyivel le is zártam. -
#538 Én nem szeretem az Add me, add me embereket. (nem néztem meg a linket).
Csak és kizárólag úgy hogy egy ismerős ismerőse vagy ilyesmi.
Volt pl olyan, hogy innen valakinek az ismerőse rámírt, hogy látja, hogy játszom, volna-e kedvem, meg ilyenek. Miért ne...
De egy ilyen add me listát nem vállalok be, nem szeretem. Az itteni 3 emberke eddig bevált... ;) -
#537 Köszi, átnézem, s ha esetleg valaki itt a fórumon akar "mellémköltözni" szívesen látom. Persze tudom, még idegen vagyok, de írok még pár posztot és máris ismerős leszek. -
#536 Nekem 16 szomszédom van és egyiket sem ismerem. Többségük elég aktívnak is mondható, mármint gift küldések terén. -
#535 Itt toborozhtsz új szomszédokat. -
#534 Ja neeem 100 ismerőst nem szeretnék, dehogy. max 8-10-re gondoltam én is, mivel azért sok mindenhez nélkülözhetetlen ahogy láttam. Elég jól elvoltam Samantha-val is, de gondoltam mégis jobb volna úgy játszani ahogy kitalálták, s nem magányos harcosként.
Emellett én sem vagyok FB megszállott, amíg nem találtam rá a Cityville-re (elsősorban ennek a topicnak köszönhetően) addig egyátalán nem mentem fel a regisztráció óta. Azóta is szinte csak játszani járok fel, mert visszahoz egy kis Simcity feelinget, amit már elég rég hiányoltam. -
#533 Én csak olyanokkal játszom akiket ismerek.
Najó, innen is pár emberkével. Szóval öszvissz 1 darab ismeretlen ember van. A többi mind magyar és normális, aktiv játékos.
Nem kell sok szomszéd, fölösleges 100akat összegyűjteni. Ha van 15 aktív szomszéd az már bőven elég.
p.s.: Amúgy én a FB-ot inkább játékra használom, mint minden szar megosztására, szóval nekem nem gond, hogyha látják a ténykedéseimet azok akikkel csak játszom és nem személyes ismerősök. -
#532 Ügyes trükk, látszik, hogy jobban képben vagy e téren nálam. :)
Persze gondolom mindemellett praktikusabb olyanokkal játszani akiket azért ismerek. -
yetmanus #531 v pedig fogod magad, és felnyitod a facebook chat ablakot, ott van egy olyan felül, hogy 'lehetőségek' és 'ismerősök'. namármost te létrehozol az ismerősök fülnél egy uj csoportot (én cityville-nek neveztem el), és akiket a facebook-omra felvettem szomszédnak csak, ismeretlenül, azok bekerültek ebbe a csoportba, de az adatvédelmi beállításokat ugy állítottam be, h ez a csoport bizonyos dolgokat ne lásson... faceboook/profilom/adatvédelmi beállítások/egyéni :D és így nem kell fiktív profilt használnod :D muter ismerőseit is beraktam egy hasonló csoportba :D -
#530 Üdv a fanatikusoknak. Kipróbáltam a Cityville-t és eléggé megkedveltem, csak rá kellett jönnöm, hogy szomszédok nélkül nem sokra viszem.
Elég kevés ismerősöm van Facebook-on és ők sem játékosak túlságosan, ezért létrehoztam egy új "Cityville profilt", hogy esetleg tudjak "idegeneket" is felvenni, amit a valódi profilomban nem szeretnék megtenni.
Szerintetek működhet így a dolog, vagy egyszerűbb ha keresek valami offline játékot e témában? -
yetmanus #529 na már csak évek kérdése, és megvan a pizzéria XD meg a telefonközpont :D de megvan végre a 10000 populációm :D és a 3. üres bővítésem, kissé tömött a városom, de mehet az átalakítás :D gyökeresen :P na meg asszem végre lesz helyem ahhooz v legalábbis hasonló bevásárlóközponti helyhez, amit telenyomtál dekorral :D meglátom h mennyi helyem van :D dekorból betankoltam :D már cs energia kéne, h kivágjam a sok nyamvadt erdőt :D vki vizitelhetne nálam ezügyben :D -
#528 Mentek Wishlist cuccok mindenkinek! -
#527 Baszki akkor azért nem dobja! Kösz! -
#526 HEROLD:
Happy-nek kell lennie a lakosoknak, hogy dobja a teherautót. Tehát ha a populáció alatt szomorú fejet látsz, azért nem dobja... -
#525 Nekem is volt már olyan, hogy egy napig semmi, másnap meg kaptam vagy 4-5-öt. -
yetmanus #524 nemtom ez h van pontosan, h időre, v pedig aratásra számolják, de ha sokszor fejed a házaid, ugyis fog kidobni, de lehet h a legutóbbi autók óta el kell telnie bizonyos időnek a házon, de nekem ma is dobott kettőt : teljesen random :) nekem is volt párszor ilyen napom, de no para :) -
#523 Már megint kezdem azt hinni, hogy megszűnt a ház upgrade. Több mint 1 napja semmit nem dobott. Ilyen még nem volt. -
#522 Mindenkinek van... ;)
Reméljük jön a híd és megnyílik a túloldal, bár én még elférek a normál oldalon is. Legalább így szellősebb lesz a móka, lehet szép nagy bevásárlóutcát építeni. :) -
#521 Ilyen kukkolós nekem is van. -
#520 Az új küldetéssorozat:
GOAL: FOOD FESTIVAL!
-Harvest 25 Strawberries
-Harvest 30 Corn
-Gather 3 Eggplant Collection items.
GOAL: FESTIVAL RECIPES!
-Collect 5 times from any Bakery in your city
-Collect 3 times from any French Restaurant in your city
-Ask friends for 8 Skewers
GOAL: FOOD FOR THOUGHT!
-Visit 8 Friends