1278

CityVille,Facebook játék
  • yetmanus
    na írjál nekem is privátba kontaktot :D meglátom mit adhatok :D szarásig vagyok minden cuccal :D
  • GmorpH
    Elsőre megkűzdött a gépem a városoddal, de most már legalább látom a célt magam előtt. Köszi!
  • Carlos
    Ha elküldöd priviben a kontaktodat, felveszlek szomszédnak. Szerintem vannak még itt legalább 2-en, akik lehet, hogy megkérnek ugyanerre...
  • GmorpH
    A kikötő projekt teljesítve, mostmár kicsit tudtam csökkenteni a szántók számát, nem úgy néz ki a városom, mint ha simfarmoznék.
    Viszont most van már nem egy épületem, amihez "manila folder"-re lenne szükségem (meg még egyebekre is persze, de azok közül sokat dob a hardware store). Ez jól tudom, hogy csak szomszédoktól kapható? Mert akkor szerintem nem foglalom a helyet ezekkel.
  • Carlos
    Amikor megcsinálod és beváltod a kollekciót, akkor pandát kapsz.
    Ekkor elkészül a küldetés is és ekkor kapsz mégegyet. Tehát a küldetés és a kollekció is ugyanazt a jutalmat adja. Elég láma megoldás...
  • Herold
    Ez a kungfu panda szaporodik is? Mert ahogy összejött a gyűteményből, rögtön lebontottam az autósmozit és le is raktam a pandát, de most még 2 db-ot látok az inventoryban.
  • Fenrir
    Kösz, néztem is, hogy miért van ott még 1.
  • Carlos
    Aki az inventory-ban találna egy új Warehouse-t, az NE rakja le, ne építse meg. Az egy bug és összecseszheti a már felépített régi raktárt.
    Van akinek eltűntek belőle a cuccai, stb...
  • Carlos
    Permit-et?
    Szomszédok kell, hogy küldjenek. 4 óránként lehet küldeni.
  • manutdzoli
    Sziasztok!
    hogy tudok engedélyt szerezni területnagyobbításhoz?Hardware Store nem nagyon adja:(
  • Carlos
    No, meglett reggel a Kos is, szóval ez a habitat kész is elég gyorsan. Várom a következőt! :)
  • Carlos
    No, mai update:

-Lehet upgrade-elni az általános iskolát. Első körben 10 barát kell, a másodikban másik 10, tehát összesen 20 (!).

-Új küldetés:
    Harvest 75 watermelon (4 órás cucc)
    Send out 8 trains (5 percesekkel gyorsan megoldható)
    Collect 20 palettes (Elég sok, de 4 óránként küldhetnek ugyanazok is, akik már küldtek, valamint ha küldesz valakinek, te is kapsz egyet, nem vészes)
    Reward: A 20 cashe-es Cargo Shed (1000 goods-ot tárol) (Build/Farming legvégén van)

FONTOS: A küldetést csak 31-ig lehet megcsinálni, szóval sietni kell azokkal a dinnyékkel!!!
  • Carlos
    És kész...
    Hát ez kemény volt...
  • Carlos
    3-as.
    A 2-eshez 125 kell.
  • Fenrir
    Ezzel lesz 2-es szintű, nem? Vagy ez már 3?
  • Carlos
    225/250... UNOM!!!
    De még ma meglessz...
  • Carlos
    Jajj, de uncsi supply-olni a nudli boltot...
    ...és még csak 165/250.
  • Carlos
    Nálam 5 community 6500-at ad max bónusszal. Asszem. De 5-el lehet maxolni.
  • Carlos
    Köszi!
  • Kata
    A noodle shop tészta kajálda, Kínából ered, olyan mint nálunk a főzelékfalók. Talán kifőzde lehet, de ott van mindenféle kaja, ebben meg csak tészta mindenféle feltéttel és ízesítéssel.
  • yetmanus
    nno, végre 2 óra felőrlő meló után eljutottam oda, h mindenemet lefejtem :D semmi hajó, kaja, bolt, ház vagy community :D
    amugy, észrevettem, h köbö 5 community buildingset ha lefejsz lassan, akkor a bónuszokból kijön 5000 coins, nekem kb 38 communitym van, tehát kb 40000 coins, plusz amit kapok hpzzá, tehát majd' 50000 coins egy fejéssel :D a piramisok többet adnak, 1500 coins-ot 100asokban :P
    hmm, a végén mennyit is termel majd ez a nudly meg a bakery bolt?! mennyi goods kell bele, meg mennyi coins-t adnak majd a 3as szinten?
  • Carlos
    No, a hármas szintű nudli bóthoz kell 250 supply-olás. 10 barát +10-et ad, szóval "csak" 150x120 goods kell (=18.000). És rengeteg idő, mert a 120-at nem kapkodják el hamar a lakosok. Ehhh...kemény.
  • Carlos
    Az a tágítás télleg gyanúsan hangzik. :)
    Mingyá megvan a kettes szintű nudli bót, majd referálok, hogy mi kell a level 3-hoz.

Negyedik állatkertnek én valami vizes dolgot látnék szívesen: cápa, halak, rák, polip, ilyesmik.
  • yetmanus
    nekem is szürke volt eddig, tegnap vettem észre h mi a helyzet, gyors meg is építettem :D nameg végre kész a telefonközpontom (nagyon sokáig tartott), van mostmár mégegy grain elevatorom (3 összesen), meg végre megvan a színházam :D pöpec :D nameg arra vagyok kíváncsi h mi lesz a 4. állatkert?! kezdhetem el csinálni neki a területet?! banyek, ahhoz még venni kell párat :D így is szükösen vagyok :P nade sebaj, gyúrok a következő 800as népes felhőkarcolóra, és meg lesz építve a modern art gallery meg a ferde torony, és aztán már cs tágítanom kell magam :D (ez hülyén hangzott :D) lassan cs révbe érek :D
  • Carlos
    Hmmm...

No, közben lett négy állatom az új ketrecbe:
    -Mosómaci
    -Róka
    -Szarvas
    -Farkas

Már látom, hogy a Kos--sal sokat fogok szopni...
  • Fenrir
    Pedig nálam szürke volt elég sokáig.
  • Herold
    Eddig se kellett.
  • Carlos
    Nekem ki volt rakva a városba, szóval nemtom, hogy kellett volna-e. Asszem a kínai újévvel jött rewardként. Lehet, hogy aztán fizetőssé tették, nemtom.
  • Fenrir
    Eddig kellett hozzá, nem? Legalábbis nekem azt írta, hogy 15 kell az unlock-hoz ha jól emlékszem.
  • Carlos
    Hm? Nem teljesen értem...
  • Fenrir
    Hmm, most már nem kell cash a Noodle Shop-hoz.
  • Carlos
    Mai update:

-Megjött az új állatkert: Hegyi környezet (vagymi).
    Jószágok:
    - Mosómedve
    - Róka
    - Hiúz
    - Kos
    - Antilop
    - Farkas

-Új járdatípus is érkezett.

-Upgradelhető a nudli bolt (noodle shop), nemtom mi magyarul, de én ennek hivom. Első fázis:
    -10 szomszéd +5 -ért (összesen 50)
    -125-nél van szintlépés
    -90 good/supply
  • GmorpH
    Samantha nem nagyon tesz ki ilyesmit, ezen kívül pedig egy passzív szomszéddal rendelkezem. Szóval marad a hardware store-ra várakozás.
  • Carlos
    Én Chrome-ot használok a zoom nem mozgat arra ott a gomb vagy a shortcut.
  • Herold
    Firefoxot használok. Chrome alatt nem működik az egérgörgős nagyítás.
  • MrSpock
    Hali!:) Egy kérdés! Ki milyen böngészővel játssza a cityt,amivel lehet is rendesen.
    Ma reggelre nekem IE-ben félképes lett,függölegesen elválasztva jobb oldala fehér. A kis felső menük meg tömörítve jöttek be. Elvileg ezen volt a leggyorsabb nálam,de pl ha bármilyen kérőt akartam küldeni,akkor vagy beadta vagy nem(ugrált összevissza az oldal,és homokóra)..lutri volt. chrome-ban minden kérő szupergyors,de ott maga a játék lassan nehézkesen van hogy percekig szöszöl.Ma leszüreteltem mindent de kb 15 percig összes pénz meg mindne képernyőn ..aztán bezártam. Operában be sem jön..max 20 perc után,de nem tudom kivárni.
  • Carlos
    naja, elég macerás megépíteni, mert 3 spec cuccból kell hozzá 5-5. Szóval ezzel is elleszünk.
  • yetmanus
    hamar összejön az :D am a city hall3 is dobálgat néha permitet, meg érdemes nézni h miket raknak ki üzifalra a szomszédaid, mert ha esetleg permitet, akkor küldesz egyet, de te is kapsz :D mint az állatkertnél meg a donuts-nál :D
  • GmorpH
    Az van, hogy mindössze vizes területet kéne vásárolnom, csak nemrég elköltöttem minden permit-em egy másik zónára, s naná, hogy a hardware store sem azt adogat mostanság. Tehát egy ideig marad még a szántó és a tárolók úgy nézem.
  • yetmanus
    gyerekek, figyuztátok, h van egy uj épület a landmarks tower-eknél, a leaning tower, ami 300 rupóba kerül, meg 1250 egységet ad :D én amugy a pisai ferde toronynak nézem :D és nincs rá időkorlát sem! :D szal' örökre ott marad :D no majd a kövi felhőkarcolóm után ez is befigyelhet :D elérhető az ára :D