Cityville
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esett 2 Tuscan Villa-kból és 1 egy Colonial Chalet-bõl.
Szóval nekem nem tûnik õgy, hogy csökkentették volna.
Szóval nekem nem tûnik õgy, hogy csökkentették volna.
Þór vígi þessi rúnar
Kár, hogy ennek ellenére nem lehet olyan listát csinálni ami csak azokból a szomszédokból áll akiknek én akarok küldeni mindig valamit, továbbá továbbra sincs Select All funkció, unalmas ez a sok kattintás.
A halál csupán a kezdet...
a penthouse tower mennyi népességet ad?! joo lenne már végre megnyerni 😊😊😊
Nos, elköltöttem 8 energiát most házakra:
4 Penthouse Tower: 2 dobott populáció növelõt
1 Atrium Loft: semmi
3 Timeshare Tower: 1 dobott
Szóval szerintem csak peched volt...
4 Penthouse Tower: 2 dobott populáció növelõt
1 Atrium Loft: semmi
3 Timeshare Tower: 1 dobott
Szóval szerintem csak peched volt...
Þór vígi þessi rúnar
Mostantól 6 óránként kérhetünk állatkert segítséget!
Hát nemtom. Nekem a másodikra még egyszer sem adott semmit, pedig tudom, hogy rákattintottak a kérelmemre...
Szóval ezzel sem vagyunk elõrébb. 😞
Hát nemtom. Nekem a másodikra még egyszer sem adott semmit, pedig tudom, hogy rákattintottak a kérelmemre...
Szóval ezzel sem vagyunk elõrébb. 😞
Þór vígi þessi rúnar
Nekem 2 napja nem is dob😞De nemérdekel különösebben mert vettem city cash-t
nemtom. Nekem totál random. Napi 1-3 szokott lenni, de nem nagyon költök energiát a házakra, csak a kedvencekre. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Létezik az hogy lejjebb vették a lakóház upgrade esélyét? Egész tegnapig napi 2-3x is dobta, ma viszont még egyszer sem.
Jaja, megy is a sírás miatta.
Szerencsére amikor még 2K-ért lehetett venni bespájzoltam egy csomót. 😊
Szerencsére amikor még 2K-ért lehetett venni bespájzoltam egy csomót. 😊
Þór vígi þessi rúnar
jééé, a post office-t is lehet upgrade-elni 3as szintre 😄😄 dejoo 😄 na meg egy csöpp érdekesség, h a grain eleviatort már nem lehet sehogy sem megvenni, csak és kizárólag kollekcióban kigyûjteni.... banyek... eltünt a build farmingbol 😛
No, végre válaszolt a Customer Support, elég viccesek:
"Thank you for contacting Zynga Customer Support.
We are terribly sorry to hear that you are missing the Gorilla.
We know that you have worked hard to get your City where you wanted it and to progress within the game. Unfortunately, we are unable to restore items that do not fall within the parameters of the CityVille Item Restoration Policy.
This includes free gifts, levels, lost crops, experience, and coins from ribbons, achievements, City Cash, Coins etc. This policy also does not allow for the restoration of items that were accidentally sold, deleted, or accidentally purchased or lost because of some in-game issues that has something to do with the server.
We apologize if you have lost any items or progress in server rollbacks, crashes, downtime or maintenance. We are working hard to address the in-game issues that may have contributed to this experience.
Thank you for your patience. Please let us know if you are still having any problem regarding this issue.
Kind regards,
Ron S.
Zynga Customer Support"
TEHÁT:
Ha veszel cash-t és "valamiért" nem kapod meg, nem jelenik meg az accodon, akkor nem biztos, hogy pótolják... Hát izé... ez nem is customer support így hanem egy gagyi helpdesk.
"Thank you for contacting Zynga Customer Support.
We are terribly sorry to hear that you are missing the Gorilla.
We know that you have worked hard to get your City where you wanted it and to progress within the game. Unfortunately, we are unable to restore items that do not fall within the parameters of the CityVille Item Restoration Policy.
This includes free gifts, levels, lost crops, experience, and coins from ribbons, achievements, City Cash, Coins etc. This policy also does not allow for the restoration of items that were accidentally sold, deleted, or accidentally purchased or lost because of some in-game issues that has something to do with the server.
We apologize if you have lost any items or progress in server rollbacks, crashes, downtime or maintenance. We are working hard to address the in-game issues that may have contributed to this experience.
Thank you for your patience. Please let us know if you are still having any problem regarding this issue.
Kind regards,
Ron S.
Zynga Customer Support"
TEHÁT:
Ha veszel cash-t és "valamiért" nem kapod meg, nem jelenik meg az accodon, akkor nem biztos, hogy pótolják... Hát izé... ez nem is customer support így hanem egy gagyi helpdesk.
Þór vígi þessi rúnar
VÉGRE meglett a Savannah!
Mai 5 ajándék amit kaptam: 3 lajhár, 1 kõ és 1 Gorilla. YAY!
A customer support meg elmehet a picsába!
Mai 5 ajándék amit kaptam: 3 lajhár, 1 kõ és 1 Gorilla. YAY!
A customer support meg elmehet a picsába!
Þór vígi þessi rúnar
Pontosan.
Kivéve, ha új a szomszéd, mert akkor az elsõ látogatásodon 3-at kapsz, utána már csak 24 óránként 1-et.
Kivéve, ha új a szomszéd, mert akkor az elsõ látogatásodon 3-at kapsz, utána már csak 24 óránként 1-et.
Þór vígi þessi rúnar
Naponta 1-et kapsz minden szomszédtól amikor náluk vagy. Bár 12 óránként dolgozhatsz náluk, de csak 1-szer kapod meg a bónuszt.
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy ki mennyi energiát kap a szomszédok látogatásáért?Én egy darabig többet kaptam mint 1,de eldózeroltam néhány farm plotot meg tárolót helyhiány miatt,szóval másik kérdés vajon mitõl függhet?
Máker. Nekem meg visszairt a Support, hogy néha 24 óra is eltelik, hogy odakerüljön az állat. Hát nem került oda. Remélem "jóváírják" a gorillámat...
Þór vígi þessi rúnar
Elkaptam azt a mocskos Gary the Gadget-et is! így már az összes bandita megvan... Már csak egy gorilla kéne. 😊
Þór vígi þessi rúnar
hmm... észrevettem h amit egy küldetésre kaptunk, waterfront condos, azt 3000re lehet fel upgrade-elni a 150rõl?! jol láttam?! kicsit erõs 😄
A mexikói küldik:
Cinco de Mayo!
- Ask for 3 maracas (wall post)
- Harvest 30 corn
- Have a Mexican Taqueria in your city
Reward: Mariachi Band decoration (in inventory, 2x2 4%)
Ready to Party!
- Have a Mariachi Band in your town
- have 3 Mexican flags (decorations)
- send tour buses to 3 neighbor's Taquerias
Reward: Taco Truck unlocked business (3x3)
Cinco de Mayo!
- Ask for 3 maracas (wall post)
- Harvest 30 corn
- Have a Mexican Taqueria in your city
Reward: Mariachi Band decoration (in inventory, 2x2 4%)
Ready to Party!
- Have a Mariachi Band in your town
- have 3 Mexican flags (decorations)
- send tour buses to 3 neighbor's Taquerias
Reward: Taco Truck unlocked business (3x3)
Þór vígi þessi rúnar
sztem tök fain, és most lendültem igazán neki, mármint ezerrel gyülnek a permits-ek, de az upgradek miatt inkább várok, és nem veszek területet, amíg upgrade-el nem töltöm be magam 😄 szal' ez így jó lesz, spórolok egy csomoo területet meg pénzt, és még az állatkert is szépen elfér, persze helytakarékosan 😄
Énis kezdek belefásulni.
Kezd átmenni olyanba, mint Gary the Gadget bandita. Majd ha meglesz meglesz, addig meg lesza*om...
Kezd átmenni olyanba, mint Gary the Gadget bandita. Majd ha meglesz meglesz, addig meg lesza*om...
Þór vígi þessi rúnar
igy van, ez igy logikus.
Én egy Midtown Apartman upgrade-et kaptam, 800-ról 860-ra ugrott. (1280 a max)
Én továbbra is várom a gorillát, de most kicsit felhúzott, mert még a support sem válaszolt. Sõt, még confirmáló mél sem jött vissza. 😞
Én egy Midtown Apartman upgrade-et kaptam, 800-ról 860-ra ugrott. (1280 a max)
Én továbbra is várom a gorillát, de most kicsit felhúzott, mert még a support sem válaszolt. Sõt, még confirmáló mél sem jött vissza. 😞
Þór vígi þessi rúnar
ahaaa, na rájöttem, h ha kidob egy kocsit, akkor 20al, v pedig a lakosságszámhoz mérten bizonyos százalékkal növekszok a lakóházak lakossága (nálam a spring bungalow volt a szerencsés nyertes), viszont ez csak arra az egy lakóházra vonatkozik, nem az egész fajtájára 😄, tehát az összes többi megépített spring bungalowom maradt 130 populációval, és ez az egy nõtt 150re 😄
mondjuk jah!! 😄 akkor mondjuk egy nap beadja egyszerre cs egy félefajta épület upgrade-jét... faszás 😄 gondolom elõször azokét, amiket gyakrabban szüretelek le 😄
node megkaptam a 4. szavannás élõlényecském egy krokodil személyében ( a gazella, a víziló, és a strucc mellé 😄) az ajeszokat szeressük, cs minél több legyen nelõle!! (és ne goodsz meg energia, hanem vmi kézzel fogható 😄
node megkaptam a 4. szavannás élõlényecském egy krokodil személyében ( a gazella, a víziló, és a strucc mellé 😄) az ajeszokat szeressük, cs minél több legyen nelõle!! (és ne goodsz meg energia, hanem vmi kézzel fogható 😄
Véletlenszerûen adja be a ház upgrade-et. Növekszik az esélyed, hogy kapj, ha sokszor szeded be az épület bevételét, korrekt számok (még) nincsenek.
Az új küldi meg arra jó, hogy kapsz szép ajeszokat a küldetésekkor. Kábé ennyi. És nem unatkoznak azok, akiknek már nincs küldetésük.
Az új küldi meg arra jó, hogy kapsz szép ajeszokat a küldetésekkor. Kábé ennyi. És nem unatkoznak azok, akiknek már nincs küldetésük.
Þór vígi þessi rúnar
na nekem viszonylag hamar összejött a dzsungeles cucc, speciel a szavannával nyûglõdök, amióta van ez a limites dolog, lassabban haladok, mert kevés embernek van ilyenje, eddig 3 szavannás állatkám van 😄
de ugy is kaphatsz állatot, hogy a játék kéréseknél másnak a dzsungelkérelmére, akkor is kapsz random, de sztem már rég rájöttetek XD 😄 nno, akkor azt nem tudjátok h hányszor is kell learatni a házakat az upgrade-ekhez?! 😄 éééés, a mexikói küldetés mire lesz jó?! 😄
de ugy is kaphatsz állatot, hogy a játék kéréseknél másnak a dzsungelkérelmére, akkor is kapsz random, de sztem már rég rájöttetek XD 😄 nno, akkor azt nem tudjátok h hányszor is kell learatni a házakat az upgrade-ekhez?! 😄 éééés, a mexikói küldetés mire lesz jó?! 😄
Akkor ezt sasold, ma reggeli termés. Ment is a zynga supportnak egy levél róla. Majdnem szívrohamot kaptam olyan pipa lettem:
<#violent>#violent>
<#violent>#violent>
Þór vígi þessi rúnar
A nyomorék madár viszont azóta sem jött az állatkertembe, így nem tudok szavannás kifutót építeni :\
No, lehet upgradelni a postát amely ezentúl akár City Seal-t is dobhat.
Továbbá megjött az épület upgrade amirõl tegnap beszéltünk. Annyiban módosult a dolog, hogy véletlenszerûen és ritkán dobálja az upgrade-et a ház (coin és xp mellé), de ha egy épületetbõl sokszor szeded be a bevételt, akkor nagyobb sanszal dobja az upgrade-et.
Van új mexikói küldetéssorozat is jól!
Továbbá megjött az épület upgrade amirõl tegnap beszéltünk. Annyiban módosult a dolog, hogy véletlenszerûen és ritkán dobálja az upgrade-et a ház (coin és xp mellé), de ha egy épületetbõl sokszor szeded be a bevételt, akkor nagyobb sanszal dobja az upgrade-et.
Van új mexikói küldetéssorozat is jól!
Þór vígi þessi rúnar
Ház populáció upgrade-re visszatérve, ilyen lesz majd:
Ez a torony jelen pillanatban 140 populációt ad, folyamatos "szüreteléssel" a duplájára lehet növelni majd. Grafika szerintem nem fog változni, csak növekszik a populáció.
Ez a torony jelen pillanatban 140 populációt ad, folyamatos "szüreteléssel" a duplájára lehet növelni majd. Grafika szerintem nem fog változni, csak növekszik a populáció.
Þór vígi þessi rúnar
6.904.760 -nál elfogyott a goods.
Szóval a tegnapi fél ötös álláshoz képest kábé 708K volt termés. Nem rossz.
Szóval a tegnapi fél ötös álláshoz képest kábé 708K volt termés. Nem rossz.
Þór vígi þessi rúnar
Csak az a baj, hogy az 1000-et az épp aktuális populációhoz adja hozzá. Nem pedig 1000-enként növekszik. Tehát ha pl. 7100 fõ kellett, és te egy építéssel elértél 7300-at, akkor legközelebb nem 8100 lesz a limit, hanem 8300.
hmm, aham, értem😄 szoval a szükséges populációemelkedés megáll +1000nél és 40 permitsnél... joo hallani, mert egy idõ után játszhatatlan lenne a játék 😄
Köszi! Mindenkinek ugyanannyi kell a fejlesztéshez: +1000 populáció, 40 permit, 20K.
Van üres placc bõven. 😊
Van üres placc bõven. 😊
Þór vígi þessi rúnar
hmm, fasza nagy városod van 😄 mennyi lakosság meg permits kell neked egy növekedéshez?! (bár látom helynek nem vagy híján 😛), am cs 3 nincs meg 😄 a landmarks-tol cs a chicago towered van 😄 amugy szép, gratula 😄