1278

CityVille,Facebook játék
  • Fenrir
    Nálam a CV megy normálisan, most csináltam meg én is a Mall-os városrészemet.
  • Carlos
    Hát nálam meg konkrétan most a mafia wars-on kívül egy zynga játék se indul, fehér képernyő. :(
  • Kata
    Disgust, majd légyszi küljd cókmókot a bevásárlóközponthoz, meg szólj ha kirakod üzenőfalra, köszi!
  • Fenrir
    Removed the Kung Fu Panda Quest. Replaced the Kung Fu Panda Drive In with original Drive In appearance. Kung Fu Panda Collection is no longer available upon collection.
  • yetmanus
    gyerekek, eltünt a kung-fu panda kollekció!! :P:P cs nézem h miért változott meg a mozi :D
  • GmorpH
    Nem szorosan ide tartozik, de részben mégis. Ezt milyen beállítás elállításával, vagy mi egyébbel sikerült elérnem?

"A fiókodnak ellenőrizettnek kell lennie, hogy meg tudd tenni ezt. Kérlek ellenőriztesd a fiókodat a mobiltelefon vagy a hitelkártya adatok megadásával."

Gyakorlatilag szinte semmilyen oldal üzenőfalára nem tudok írni, ezt dobja fel pedig emlékszem egy hete kb, még nem volt ez.
  • Carlos
    Ha valakinek nagyon lassan látogatnák a bevásárlóközpontját az emberkék, akkor válaszd ki az elmozgatás gombot, klatty a plázára (ekkor el lehetne mozgatni máshova), majd klatty megint (visszateszed ugyanoda ahol volt). Ekkor 1 percen belül ellepik a lakók a plázát, csak győzze a gép...
  • Carlos
    ok.
  • Fenrir
    Innen nem tudok mert a CV nem megy flash problémák miatt. Majd ha hazaérek este akkor kirakom.
  • Carlos
    nem látom a kérésedet... postold majd ki megint. Nyomok rá majd.
  • Fenrir
    Van 42 szomszédom, abból csak kattintanak páran :)
  • Carlos
    Bónusz boltok, amiket meg lehet nyerni a Mall-ból:

“Anchor Department Store”

“Aztec Restaurant”

“Chocolate Kiosk”

“Sneaker Shop”

“T-shirt Shop”
  • Herold
    Azt hogy? Nekem még egyetlen egyszer se kattintottak a szomszédok a cuccokra (pl. a táska).
  • yetmanus
    ó köszi!! :D:D ki is próbálom!!! :D:D:D eddig nekem nem haladt ezért a fejlesztése a plázának!! :D:D node énis az ilyen tul nagyokat teszegetem majd bele, meg amik kevés pénzt adnak, és cs a helyet foglalják... amik sokat adnak, azokat ugyis megnyomom dekorral :D helytakarékosság szempontjából tényleg nem volt rossz, bár először azért fájlaltam a 4x8 területet a plázának, ugyis szükösen vagyok :D de így fasza :D cs majd 12 energia a fejésre.. háááát... :D:D:D P
  • Carlos
    attól függ mit raksz bele. :)
    Amúgy én a helytakarékosság miatt beraktam azokat az épületeket, amiket nem szeretek és ráadásul 4x4-esek. :) Szóval én azokat ritkitottam meg. Csak a mozi és a SPA maradt 4x4 bolt kint a placcon, a többi ment a mall-ba... Sok hely fel is szabadult! YAY!
  • Fenrir
    Nekem 8 bolttal már 955 goods-ba fáj feltölteni.
  • Carlos
    Ha esetleg valaki nem jött volna rá magától!

Amikor a bevásárlóközpont tetején lévő ikonra viszed a kurzort, akkor kinyílik és szabadon lehet válogatni a 3 lehetőség közül:

-bevétel beszedése / supply (zsák / láda ikon)
    -boltok szerkesztése (ajtó ikon)
    -fejlesztés állapota (nyil ikon)
  • Carlos
    naja. Télleg. Most belegondolok. 3x4 üzlet van benne az 12 energia csak 1 darab szüret. OUCH!!!
  • yetmanus
    na ja :D viszont a hátrány, h amennyi üzlet van benne, annyi energia kell a fejéséhez XD :D hiuu ábránd tudom, de joo lenne, ha lenne benne pár üzlet, és egy energia elég lenne :P
  • Carlos
    jaja
    és egyszerű lesz a fejlesztőknek új emeleteket adni hozzá. :)
  • yetmanus
    na igen, először sokalltam h 4x8 helyet foglal, de ha majd megy rá még pár emelet, akkor jol fog kinézni, meg el lehet tüntetni boltokat :D na persze cs azokat amiket rühellek én is meg cs a helyet foglalják, de azok a boltok tolják ki a kollekciós bónuszukat, viszont azokat cs nem teszem bele, amiket mások raktak le nálam (mert ugye a plusz goods meg energia minden nap jol jön), na meg amiket upgradelek :D (bakery meg a másik :P). viszont belegondolva sok területet fel lehet szabadítani ezzel a plázával :D joo ötlet volt :D
  • Carlos
    naja. így csak arra jó, hogy a gagyi boltokat "eltüntesd" a játéktérről. Én elkezdtem berakni azokat amiket utálok. :D
  • Herold
    Hát pedig akkor ért volna igazán valamit.
  • Carlos
    szóval. A bolt bevételét és XP-jét megkapod és kapsz egy kis bónuszt (nem túl sokat) attól függően, hogy mennyire fejlett a bevásárlóközpont.

#614: Jaja, mert akkor fossá exploitolnák az emberek. Telepakolnák tower eats-el, majd körbeépítenék és csilliárdokat lehetne belőle leszüretelni. :)
  • Herold
    Van egy rossz hírem. A Mallra nem hatnak a bónuszok. Van neki saját 5 %-os bónusza, de bármit teszek mellé, nem növekszik, és ki sem írja a bónuszt adó objektum mozgatásánál kékkel a százalékot.
  • Herold
    Ha jól értem, akkor több boltot bepaszírozva egy helyre, a Mall bevétele attól függ, mennyi és milyen üzleteket rakok bele?
  • Carlos
    fel lehet tölteni boltokkal a bevásárlóközpontot.
    Amikor feltöltöd, akkor ha megint rákattintasz, akkor egy ablak jelenik meg. Ezen van alul 2 gomb Fill (feltöltés) ha erre kattintasz, akkor kiválaszthatod a városodban, hogy melyik bolt kerüljön bele a bevásárlóközpontba. Ezt tedd meg kétszer!
    (aztán az ask friend-del kérd meg a szomszédokat, hogy jöjjenek dógozni a központba és akkor már 4 boltot tudsz berakni egy emeletre.
  • yetmanus
    a bevásárlóközpont 2. feladatánál ez mi is?! 'Place another business in your mall (requires 1 staff)' --> helyettek be egy másik bevásárlóközpontot? ezt cs akkor tom megcsinálni, ha kész vagyok ezzel az 5 cuccal amit bele kell nyomni, nem?! :D
  • Carlos
    Ja, na ilyen lett:

Még a fák kitakarják, de ha több emeletes lesz, akkor sütin fog kinézni.
  • Fenrir
    Ez fenomenális...
  • Carlos
    igen. de ez normális, többször volt már ilyen.
  • Fenrir
    Ráadásul a cuccok egyik fele kérhető a szomszédoktól a másik meg üzenőfalas baromság?
  • Carlos
    Hát a küldetés bugos. Kész is vagyok vele, minden reward megvan.
    Tipp: ha valamit nem tudsz megcsinálni, lépj ki a játékból és vissza, mert nekem benyomta, hogy kész, következő lépés... Érdekes...

p.s.: a bevásárlóközpont csak Lvl 50 fölött elérhető.
  • Carlos
    Megjött a bevásárlóközpont egy küldetéssorozattal:

1) New Mall
    - Place New Mall
    - Place 2 businesses in your mall
    Reward: Mall Sign

2) Mall Improvement
    - Place Mall Sign
    - Place another business in your mall (requires 1 staff)
    Reward: ATM decoration

3) Mall Trip
    - Visit a Neighbor's Mall 5 times
    Reward: Parking Garage

4) Mall Parking Issue
    - Place Parking Garage from Inventory
    - Have 1 ATM in your city
    - Build and Supply 1 new business
    Reward: Rent-A-Cop

5) Mall Security
    - Place Rent-A-Cop
    - Ask Friends for 5 Walkie Talkies (News Feed)
    Reward - Spin-A-Sign
  • Carlos
    énis azért csináltam meg, hogy ne legyenek küldik a szélén. Amúgy vannak jópofa dekor rewardok, de vannak, amik a felhőkarcolók árnyékában porosodnak...
  • yetmanus
    sam tracker :D ilyen keljfeljancsi v mi a szösz :D ez eddig nem volt :D fuu de érdemes volt ez a küldi :D
  • yetmanus
    azokat pont h küldetések közben lehetett kapni :D h azokat arassam le :D na végigböngészem akkor az inventorymat h mi a szösz van :D van e vmi ujdonság :D
  • Carlos
    gondolom szinházat és dance studiót. Nem emléxem már. :)
  • yetmanus
    alap! :D am meg amit kiraknak üzenőfalra a szomszédok, arra mindig kattintok, így abból a küldésből nekem is lesz :D szal' az ilyen alantasabbakból szarásig vagyok :D
    apropo, van egy küldetés, amivel a színházat meg a dance studiot tudtam megcsinálni, mit lehet kapni a végén?! :D
  • Carlos
    na persze a wishlisten meg kuncsorogsz... :)))