Cityville

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
2x2-es, nem néz ki rosszul. A Hollywood díszletbe jól passzol!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lady Gaga-s dekor a rewardville-en 31-éig 72 zCoin-ért (6% payout-os):

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Benne fekszik Lenin? 😊

A halál csupán a kezdet...

Carlos
Minden városba kell temetõ:

(ne tévesszen meg senkit, hogy az ott egy múzeum, az ott jelen esetben egy mauzóleum) 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akkor a kép:

CityVille 80 xp megvolt, jutalom 2 zCoin
Mafia Wars 80 xp megvolt, jutalom 2 zCoin
Farmville 80 xp megvolt, jutalom 2 zCoin
Power Player 300 xp megvolt, jutalom 4 zCoin

összesen napi +10 zCoin

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
NE keverd a coin-t az xp-vel!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nos, akkor az alapok:

Minden egyes cityville-es XP-ért amit szerzel, kapsz 1 Rewardville-es XP-t, egy játékhoz maximum 80-at egy nap.
Egy nap max 300 pontot lehet gyûjteni. (ez 3 ZYNGA játék "kimaxolása" és még 60 pont).
Ha kimaxolsz egy játékot, akkor bónuszként kapsz 2 zCoin-t. Ha megvan egy nap a 300-as max, akkor erre kapsz 4 zCoin-t, tehát egy nap ebbõl 10 zCoin gyûlik össze.

Ha szintet lépsz, akkor kábé 40-50-60 zCoin-t kapsz, kivéve amikor 10-20-30-40-50-60-70-es leszel, mert akkor 150-200 körül kapsz.

Ha minden nap játszol több játékkal, akkor kaphatsz extra XP-t is a Bingó játékban (rewardville-ben), ehhez ki kell raknod 3 sort, oszlopot vagy átlót, akkor kapsz pipát, ha legalább 1 XP-t összeszedtél az adott játékban.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Nem, amikor csinálsz valamit a városodban vagy máséban akkor kapsz coint. Mindig van egy napi limitje, ha eléred nem kapsz többet. Ha összegyûjtesz elegendõt akkor automatikusan szintet lépsz. Semmit nem kell csinálni ezzel, csak gyûlik és gyûlik aztán majd egyszer lesz elég, hogy ki tudj még venni dolgokat.

Nekem még csak 24 a zLevel-em, de én csak CV-zek úgyhogy lassaban gyûlik a coin.

tû banyek, eddig én 20as szintû vagyok és 325 zcoinssal 😄 akkor ezeket cs szintlépéskor tudom növelni ugye?! 😄
Carlos
van a zCoin. Az a fizetõeszköz, azt tudod költeni mindenfélére. Én tartalékolok a felhõkarcolókra. 😊
lvl 70-en kapsz szépet...

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
A zLevel szinted határozza meg, hogy mit tudsz megvenni. A zLevel nem egyenlõ a város szintjével.

eddig ezt nem tudtam h ilyet is lehet... akkor ez h is van?! eddig én 58as szintû vagyok, d nemtom h ilyeneket is lehet már veszegetni igy pluszba hozzá 😄 de már be is szereztem innen a daycare centert 😄 teljesen ingyen 😊 nade van vmi olysmi, h mennyi ilyen cuccost kapok szintlépésekkor?!
Fenrir
Amikor csinálsz valamit a városban akkor kapsz pontokat ami után szintet lépsz. A szinted alapján vehetsz itt meg dolgokat:

http://rewards.zynga.com

Carlos
Toljad ki õket a wishlistre, megnézem van-e! Irj, ha kintvannak!
Rewardville

Þór vígi þessi rúnar

rewardville?!?! azok meg milyenek?! 😄
Fenrir
Nem, egyszer már összeszedtem, de akkor még nem volt meg ez a küldetés és elköltöttem mindet. Most szedem össze megint, már majdnem a fele meg is van.

hát nekem még van egy-kettõ 😄 az egyik h ezt a dance in the city-s dolgot kéne megcsinálnom, de ez a magnó cs nem akar gyûlni... :S meg a rózsa meg a pencake, ezer éve arra várok h kiessenek abból az üzletbõl 😄
am nekem tegnap kidobta a gép a zsiráfot, ugyh az állatkertem teljes, várom a kövi fejlesztést 😄 meg a rendõrségem nemsoká megkapja a helikoptert 😊 lassan odaérek h mindenbõl lesz egy, és onnastól cs tágítani kell a városom, h ne legyen ilyen tömött 😄 tele lesz dekorációval 😊
Carlos
hehe...az kétszer van? LoL. Olyan régen volt már, hogy nem is emléxem.
Most azon gondolkodom, hogy a rewardville-es felhõkarcolókat hova tegyem. nemsokára meglesz a 60-as szint. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Nekem még van 2: a baromi hosszú esküvõs lánc van meg az, hogy szedjek össze 1 milliót (megint).

Carlos
helyes. Énis várom az új update-et, elfogyott minden kveszt már vagy 3 napja (leguccsó a hollywood-i volt, de azt még a megjelenés napján letoltam aminek már 4 napja). Szóval jöhetne már valami.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Nekem ma lett meg a strucc a szavannás kifutómba így már mindkét kifutóban megvan minden állat. Továbbá tegnap végre elfogtam Gary-t is, úgyhogy most már minden bandita megvan.

Carlos
<#vigyor5>

Þór vígi þessi rúnar

Herold

Carlos
Majd egyszercsak.
A rendõrség második fordulóra kábé 1-2 hónapot kellett várni, szóval ez sem lesz itt valami hamar. Idõt kell hagyni a népnek, hogy összeszedje az összes állatkát. Nekem már csak a viziló hiányzik, ami miért lila?

Þór vígi þessi rúnar

ja azt vágom, cs ezeknek a tetejérõl hiányzik az a két pöcök 😄 node az állatkert... mikor jön a 3. habitat?! 😄
Herold
Herold
A "piramist" úgy hívják valójában, hogy Transz-Amerika torony.

Carlos
szerintem feleslegesek. Max 1-et érdemes, hogy legyen. Nekem csak 1 tetszik, szóval azt megvettem és kész. Annyira nem jó bót, inkább csak státusszimbólum a szomszédoknak, hogy nekem ilyen is van.

Þór vígi þessi rúnar

azóta én is rájöttem, dehát... szépek 😄 meg magasak 😄 végre egy csöppet futurisztikus lesz a városkám 😄 speciel a midtown apartments-re és a class condosra gyúrok 😄 na meg persze 3 landmarks-ra 😄 a chicago towerig bezárólag, cs egy kicsit sokba kerül 😄 300 rupó híján csak 8 milcsirõl beszélek 😄
Fenrir
Én jobban várom azt, hogy végre a part másik felére is át lehessen terjeszkedni.

Carlos
Hehe...Énis gondolkoztam, hogy betárazok piramisból, de aztán rájöttem, hogy felesleges.

p.s.: Én még várom a vizilovat. 😊

Þór vígi þessi rúnar

én meg végrevégrevégre megnyertem a penthouse tower, betáraztam 3 pyramid skyrise-t, már cs házak kellenének 😄 fogyóban a területek 😄 node a kérdés: nem tudjátok véletlen h mikor nyílik a 3. állatkert?! mert mind a kettõbõl megvan mind a 6ból legalább egy 😄😄😄
am fasza a san francisco-s cuccos, de kár h cs egyet lehet mezei módon megvenni.. a beachside suites-t nagyon sajnálom h nem tudom megvenni... kéne 😄 jol néz ki😄 így hát a waterfront condosomat meg a penthouse toweremet nagy becsben tartom 😄😄
Carlos
Nem, de mintha nekem is lett volna valami ilyesmi. Én aszittem, hogy elfelejtettem beszedni a bevételt, de nem emléxem, hogy melyik épületbõl. Asszem tán a szürke museum lehetett.

Þór vígi þessi rúnar

Herold
Most vagy én hülyültem meg, vagy bugos a játék, de tegnap a szokásos napi collect után még 2x tudtam kattintani a Baseball fieldre, kb. negyedórán belül. Ez korábban elõfordult más community épülettel is, pedig mindegyik csak 24 óránként engedi normál esetben. Tapasztalt valaki hasonlót?

Carlos
1290-el kellett növelni a populációmat, a következõ területvásárláshoz, szóval meg is vettem a drága kéglit, hogy legyen ilyen is:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
hát igen. hely az van. Folyamatosan veszem a területet. Mostmár csak a kis sarkok vannak, sajnálom rá a permitet, dehát ígyis hamar megvan a 60, és inkább elköltöm, minthogy ne tudjam õket elfogadni.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Jó, de neked baromi sok üres területed van még most is, nekem meg mindent ki kell centiznem.

Carlos
Emmeg az állatkertem:

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Most van annyi, hogy a random bõvítésekkel is már 3 új területet nyitottam ki.

Carlos
reméljük.
De a városból nem tûnik el, csak nem tudsz újat építeni! Szóval még most pakold le ha kell.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Adnak is cserébe valamit?

Carlos
"balance"

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Nájsz, ilyet én is csinálok 😛

Fenrir
Miért veszik ki õket?

Carlos
Mai update:
-Update-elhetõ bank. (nekem lehet, hogy bugos lett, mert 3 klikk után level 3 lett)

-San Francisco Theme (sajna 1 kivételével mind pénzes):

-Állatkertben "óccsóért" lehet mystery animal-t venni pénzért (20 és 30) ami egy random állatot dob. (no comment) <#action>

-Baypoint Duplex és a Carousel -t 2 nap múlva kiveszik a játékból, szóval akinek kell, még most vegyen.

-Parkside villa 500-at fizet mostantól 2.1 naponta.

P.S:
A Pryamid Skyrise követelményei:
10 darab Launchbox, Safety Goggles, Hard Hat, Cement, Marble. (a cement elég durva, de betáraztam, szóval "csak" kettõt kell szerezni)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No, kész a saját kis Hollywood-i díszletem:

Þór vígi þessi rúnar

bency
Olyan sokan nem vagyunk hogy vita legyen 😛

:) Semmi okosság :P

Carlos
Új Hollywood Quest:

1. Star In The City!
- Collect from any Hotel Suite in your City one time
- Have One Television Tower in your City (community building)
- Ask friends for 3 Autograph Books (wall post)
Reward: Frog Pond

2. Luxury Shopping!
- Collect from any 40 Businesses in your City
- Collect from any Neighbours' Cosmetic Store 5 times
- Gather 1 boot from the Designer COllection
Reward: Unlocked Artichoke

3. Recipe for Success!
- Harvest 30 Eggplants
- Harvest 50 Artichokes
- Collect from any French Restaurant in your City 3 times
Reward: Goods

4. Meet the Star!
- Ask 7 friends for sweets (wall post)
- Collect 10 neighbour's Burger Joints
- Collect from your Pool Hall 5 times
Reward: Coins

5. Shooting Star!
- Have 1 Frog Pond in your City
- Ask friends for 3 Movie Posters (wall post)
- Visit 15 neighbours and tell them the news
Reward: Thrilling Chase

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hát legyek. Nekem mind1. Ha a többieknek is ok.

Þór vígi þessi rúnar

bency
Carlos lehetnél házigazda 😛

:) Semmi okosság :P