1278

CityVille,Facebook játék
  • Krisztiam #1278
    sziasztok hová lett a cityville a facebook-ról? nem találom
  • kisgabo
    #1277
    hali

    szomszédokat keresek, irjatok rám itt, v pm
  • Carlos
    #1276
    Elindult a CityVille 2!
  • Carlos
    #1275
    Nemsokára jön a Cityville 2

  • perverztata
    #1274
    Érdekel valakit egy város? 400+ barát, csak CV-sek, 88-as szint, 354k/558k population, rengeteg szabad hellyel, 66 Citycash, 11M+ gold.
    Nem akarok vele kereskedni, csak azt a pár ezret kérem érte amit belefizettem.
    Tip-top kis város, csak baromira beleuntam már.
    Akit érdekel keressen ezen az emailen: [email protected]
    A regisztráció nem valós személy, csak a játék miatt hoztam létre.
  • Carlos
    #1273
    Hehe... Érzi a vesztét a CV. Kijött a Permit épület...egyre több rakd ide az épületeket, hogy legyen helyet cucc...
    Nemhiába...
    SimCity Social nagyot fog ütni a CityVille-en!
  • CivicMan
    #1272
    Csak ingyenes lett a Downton... Bár kicsit idegesít hogy összesen van 37 energiám és azt 2 "földre" osszam be + szomszédoktól...
  • Carlos
    #1271
    Üdv.
    A vonatnak asszem 4x4 de lehet, hogy 5x5 hely kell.
    Én feloldottam cash-ért a downtown-t mert volt és nem tudtam mire költeni (bot előnyei). Majd free is lesz valamikor egyszer.
  • CivicMan
    #1270
    Csak engem szivat ez a Vonat állomás, 3. fejlesztést raknám le erre kiírja hogy kell neki hely... Kiszedtem környékéből mindent akkor se jó, vmi megoldás rá?

    Illetve ez downtown jól értelmezem hogy bővítéssel is feloldható nem csak Cash-ért?
  • CivicMan
    #1269
    Akkor jó most úgyis van mit csinálni...
    Kár hogy naponta csak 1x lehet kérni material-t a szomszédoktól, bejöhetne kb a napi 2 vagy a 4óránként
  • Carlos
    #1268
    Ez kábé olyan, mint a híd volt.
    ott repdes a repcsi, egyszercsak majd jön.
  • CivicMan
    #1267
    Repülőtér csak nálam nem építhető még? :)
  • Carlos
    #1266
    hajrá :)
  • GmorpH
    #1265
    Oké, így tök világos. Az oldalt már használtam, működik is, csak mikor egyik materialt kiválasztottam és aztán azokat az embereket akiknek küldöm és elküldtem, azután nyitottam meg egy újabb materialt stb... s akkor persze már nem volt kinek küldeni.

    De akkor ezzel már nem lesz gond, köszönöm szépen, hogy segítettél megvilágosodni.
  • Carlos
    #1264
    Van egy oldal amit itt említett a kolléga. Ott vannak a material linkek.
    Azt megnyitod 10x (10 tabon). Beállítod mindegyiken ugyanazt az egy embert és elküldöd. Aztán az ember megkapja a kérést 10x és kattog 10-et és te megkapod a 10 materiált. (néha bugzik a dolog és nem megy át mind, de legalább nem kell annyit szopni)
  • GmorpH
    #1263
    Alapvetően nekem semmi bajom a játékkal, jól elvagyok vele ha épp olyanom van. Nem mélyültem még el nagyon e témában, ezért ezt az egy szomszédnak 8-10 kérés részt nem teljesen látom tisztán. Ez hogy is működik?
  • Carlos
    #1262
    Ésszel kell játszani és akkor nincs sírás rívás...
    Én így játszom már egy jóideje...
  • yetmanus
    #1261
    énis éppen tartottam a frontot, cs karácsony után kicsit lamaradtam egy hetet, és meguntam ezt az egy napos material küldést, fogtam magam, és felmásztam a cityvillechat.com-ra, és és megkerestem mindent ami hiányzott... a 2 havas szomszédság, két uj pláza, meg ilyen-olyan épületek meg küldik... egy szomszédnak hirtelen elküldtem v 8-10 kérést, és láss csodát, egy nap alatt behoztam magam! :D
  • Carlos
    #1260
    Talán a helpdesk resetel-i neked, máshogy nem lehet szerintem.
  • Simi07
    #1259
    Sziasztok. Cityville-t újra lehet valahogy kezdeni, és ha igen akkor hogyan?
    Fontos lenne a segítség!!!

    Előre is köszönöm.
  • Carlos
    #1258
    A farmville-t én egyszerűen meguntam. Mint ahogy a többi zynga játékot is. Egyedül a CV maradt ami tetszik.

    Tessék használni: CityVille Chat. Pl itt már kérhető a Goverment Center matijai. (ebbe majd be lehet pakolni szépen a Community Buildingeket, hogy felszabaduljon némi hely).

    p.s.: Nekem a Governor House küldetés ikonja ragadt be. Azt irja rakjam le a házat (ez nincs kipipálva) pedig lentvan és kész is van a küldetés másik része.
  • MrSpock
    #1257
    Ez a probléma ezekkel,hogy trükkök nélkül megvagy szinte halva. Illetve nagyon lemaradsz. Bár én tartom a frontot,viszonylag jó szomszédaim vannak,de azértpl a hibákat kijavíthatnák. Pl üveggömbös küldi..már 2 hete kész(nagy nehezen) de mindig visszarakja eredeti állapotába,és így nem tudom elrendezni a dolgokat. És főleg úgy teszi,hogy tegnap is építkeztem rendezgettem..aztán dejóó..nem adta be hogy frissíti,és sorry. ez kb még fél óra szöszmötölés,majd kiléptem . Később vissza és minden a régi volt..enyhén felbaszott.:D Persze lehet előre kérni dolgokat,ezt tudom,de örülök ha az aktuálisakat kitudom tenni,mert naponta jönnek.
    Farmville-ben is feladtam a harcot,mert mindennap új kérős,építős dolgok,plusz feladatok 9 fordulón keresztül. Azt csak csinálgatom,de nem érdekel kész e valami vagy nincs.
  • Carlos
    #1256
    Vannak trükkök amikkel simán meg lehet oldani egyszerűbben a material küldést, csak utána kell nézni. Általában nekem már a pár nappal a feature megjelenése előtt megvan minden material ami kell majd az épülethez amihez kunyizni kell.

    Pl a nagy fehér torony kábé 10 perc alatt fullos lett, a mostani 3 épülethez 5 perc kellett mert az egyik bebugzott és kétszer kellett felépítenem (törlés után mégegyszer).
  • Chamelia
    #1255
    És ennél még csak sokkal több lesz. Azoknak akiknek meg nincs sok pénzük, még rosszabb, mert egyre több magas populációs épület jön (3000-6000), amiket sokkal jobban megéri megvenni a hely miatt. De pénzt gyűjteni a jelenlegi feladatokkal nem igazán lehet.
    Egyébként azért az ilyen sok feladat, mert egész nyáron pangás volt, azt sokan szóvá tették, azóta a Cityville rohamosan közelíti a Farmville létszámát és Zyngáéknál már olyan szintre került, hogy folyamatosak lettek a fejlesztések.

    Egyébként én amikor ilyeneket kezdtem gondolni, mint Te, akkor csak feltettem magamban a kérdést, hogy biztos élvezem még ezt az időrablós értelmetlen sz*rt és amikor megadtam rá a választ, akkor abbahagytam.

    Azoknak való az ilyen akik éjjel nappal előtte ülnek, nem dolgozó embereknek van ez kitalálva. Pláne nem azoknak, akik kapcsolatban élnek.
    Ez a diákok játéka, akik suli után nem edzésre járnak, hanem a fészen ragadnak össze :)

    (én játszottam vele 1 évig, 100.000+ pontnál és kb lvl 100+-nál végeztem, úgy hogy nem játszottam vele minden nap ... kb októberben passzoltam egy barátnőmnek, Ő azóta 200.000+ pontnál és lvl 110-nél tart.)
  • CivicMan
    #1254
    Kezdek kicsit besokallni ezzel a sok barát invitálós ajándék kéréssel...
    Van vagy 8 épületem amit bekéne fejeznem, de nem tudom mert naponta csak 1x kérhetem ezt így rohadtúl nem tudok haladni sehogy se...
    érdekes már
  • Carlos
    #1253
    ÜberBonusz (ha elkészül a fehér ikertorony, akkor egyszer kapsz 3 percre +900% -ot):

    Ez meg szerencse:
  • Chamelia
    #1252
    Köszi
  • Carlos
    #1251
    Meg kell csinálni egy karácsonyi terület küldetést.
  • Chamelia
    #1250
    Sziasztok!

    Először is Boldog Karácsonyt!
    Mivel én már nem játszom, sajnos nem tudok segíteni egy barátomnak, hátha Ti igen: Egy bizonyos Holiday town gate érdekelne.

    Elvileg a karácsonyi küldi sorozat ACT2 részében van az első feladatban "complete the first holiday town gate" néven. Ezt hogy kell megcsinálni?

    Köszönöm
  • MrSpock
    #1249
    Igen ez nálam is előfordult..kb 25x szedtem le és végül megjavult.:D Kicsit idegesített már hogy mindig 1 hiányzik,de csak megjavították vagy nem tudom :)
    De most sokkal bosszantóbb,hogy 50ezer ember kell a területnövelésemhez,mivel azt egy darabig pipálták,azt hittem már nem kell növelgetni,de beszívtam. Sajnos ssoem lesz annyi pénzem,pedig kattingatok,hogy ezt behozzam egyhamar,hacsak nem adják olcsóbban majd aházakat. Kegyetlen sok már a feladat,építgetni upgradelni stb,egyre bosszantóbb a hibákkal főleg!
  • Carlos
    #1248
    Nekem is van egy ilyen. A polgármester ház van már kész elég régóta, de a kis ikon még ott figyel...
  • CivicMan
    #1247
    Szeretem a játékot...
    Egyik küldetésnél mikor 5 emelőt kell a kocsiktól szerezni...
    4/5 megvan az 5-ik megvan kiírja hogy megvan a küldi, aztán legközelebb visszalépek: ugyanúgy 4/5 és kell az 5.-ik... Oh yeah
  • Carlos
    #1246
    :)
  • Chamelia
    #1245
    Nem nagyon. Én akiket a játék kapcsán ismertem meg, azoknak megírtam, hogy ez a játék engem többet nem szórakoztat de azon kívül ott vagyok ahol kell. A létezésemtől nem ment el a kedvem :)
  • Carlos
    #1244
    Hát jó...Mondjuk egy ideje már nem is nagyon voltál aktív ahogy észrevettem.

    Én azért játszom vele, mert sok havert szereztem a játékkal.
  • Chamelia
    #1243
    Nem átmenetileg! Nem azért, mert máshova nem fértek volna az ajándékok.
    A hivatalos indoklás az, amit írtam.
    Természetesen van ahol még működik, van ahol már nem! De ezt tudtuk eddig is a játékról, hogy ami az egyik percben így van a másikban már változhat. Azonban a jövő év fő változása a kapcsolatközpontúbb játék lesz.
  • Carlos
    #1242
    A zoning permit küldés a karácsonyi event miatt lett kikapcsolva átmenetileg, ami megoldható ezzel a linkkel. Itt kérni és küldeni is lehet.
  • Chamelia
    #1241
    Én búcsúztam a cityville-től! Jövőre jönnek sorban azok az intézkedések, amik cash használatára ösztönöznek és minden eddiginél nehezebb lesz "kevésmagaddal" játszani ezt a játékot. Mostantól sokkal jobban rákényszerít a Zynga arra, hogy kapcsolatot tarts facebook-os barátaiddal és ha szeretnél valami igazán hasznosat építeni, csinálni stb... akkor azt egyedül ne tehesd meg. Azok után, hogy már az üzifalon küldött ajándékot nem kapod vissza csak coin-t, most megszűnt (megszűnik) a zoning permit free giftként. Ésatöbbiésatöbbiésatöbbi...

    Szép volt ez az egy év, szórakoztatott a játék, de ma már csak nehézségeket okoz. A rengeteg bug miatt, pedig sok idő megy kárba.
  • Carlos
    #1240
    nálam is csinálja.
    Ilyenkor bekerül az inventory-ba és egyszercsak (órákkal később) hozzáadódik. (persze nem mindig)
  • CivicMan
    #1239
    Csak nálam játszik olyat már egy jó ideje a játék olyat, hogy egyszer elfogadok X db felkérést,ajándékot, majd következő játék indításnál megint ír vagy 14db kérést (mintha nem fogadtam volna el őket.