176
Mit csinálnak a párok?
  • Dean Winchester
    jójó
    nem mondtam h csak attól város valami..(ott volt a stb. ha nem vetted volna észre)
  • Hugh Hefner
    és etetnek, imádom! : D nem, ez nem etetés, ez szimplán ostobaság

szerinted az a város kedves dean winchester, ahol van uszoda, mozi, pláza, szórakozóhely, kocsma (lol), vendéglő?

ennek semmi köze ahhoz, amit városnak tekintünk, ez körülbelül olyan mintha azt mondanám -az adatlapod alapján, vigyük a paraszt szintjére a vitát- egy gocimeccsnél lenne 11+x emberem egy csapatnál, meg lenne egy pályám, és azt mondanám, dehát ez egy bl csapat. vagy mert van kezed lábad már kosaras vagy.

szükséges de nem elégséges feltételekről beszélgetünk, borzalmas

pécs meg hol a ******ban mediterrán város, ekkora baromságot még leírva se láttam sehol csak a turistacsalogató prospektusokban.

magyarországon. 1. város. van. ami. teljesíti. a modern. európai. város. legalább. 1. aspektusát. pont.

de nem fogom szétoffolni a topicot olyanokkal akik nem vitapartnerek, ha 2 év után az a programod hogy zabálod a chipset miközben várod hogy újra meg tudd dugni az asszonyt, akkor talán szakíts vele

• Dean Winchester
    lol te 3 várost ismersz Magyarországon és arra építesz
  • Dzsega #93
    Köszönjük emese!

(Nézz kicsit szét, csak pár város ami csodás: Pécs (A mediterrán város), Sopron (alig van cigány), Szeged (eszméletlen sok program van), Eger (Festői környezetben), Pápa (a legzöldebb város)... Soroljam még?)
  • Dean Winchester
    szerintem te nem vagy a fogalommal tisztában :D szerinted csak 1 város van Magyaroszágon és az Budapest XD
    csak mi nem a fővárosról beszélünk hanem a városról...
    földrajzból gondolom megbuktál nem egyszer
  • Dean Winchester
    nem kéne elszállnod magadtól :D sztem te egy beszükült agyzsugorodástól szenvedő elmetebeteg ember vagy XD
    szted csak pesten van szórakozóhely,mozi,pláza,uszoda,kocsma,vendéglő...stb
    ne legyél hülye nézz körül és aztán mondj bármit is!
  • JethroHUN
    üdv magyarországon
  • SötétBarom
    Ja, 5. éve élünk együtt.
  • j0nNyKa
    ja tehát ezt csinálják a párok
    wtf, rossz topicban vagyok? :)
    ja nem, csak te vagy megint bal.. mind1

egyébként végigolvastam a 86 hszt, #82nél kb. le is lehetett volna zárni, a kolléga leírt egy értelmes, tartalmas, mégsem egymásba fulladós napot

ámen!
  • SötétBarom
    Mondok egy jó helyet: Sopron. :o)

Bécs belvárosa 40 perc kocsival, minimális a cigójelenlét, van fesztivál nyáron, 20 percen belül van 5 fürdőhely (Siegendorf, Bükk, Lutzmansburg, Rizing, Fertő-tó), nemzeti parkból kettő, van egy sípálya (elég szar, de van :D), és szórakozóhelyből is van pár (nyilván nem annyi mint pesten). :>
  • Hugh Hefner
    ja és az ocsmány koszos? offtopic, de a hülyeséget tegyük már rendbe... jártál te már zalaegerszegen? ahol rajban gyűlnek a cigányok, és csak azért tudod megkülönböztetni az utcasarkon lévő szemétkupactól mert pislog? borzalmas "város", koszos, büdös, félelmetes. miskolc dettó. Debrecent már rendberakták a belvárost, a külváros dettó ugyanez. és akkor a városokról beszéltünk, hc vidékre le se merek menni. ne ezzel érveljünk már pest ellen h koszos nagyváros, mert csak kijelented hogy bizony neked lövésed sincs mit jelent egy város mint fogalom
  • Hugh Hefner
    ha pörötyömpuryuttyaújfalun lenne annyi lehetőség mint budapesten, akkor pörötyömpuruttyaújfalut mondanám. de mivel pörötyömpuruttyaújfalun egy közösségi ház van, miskolcon meg még az se, a debrecenestben szalmabábúkiállítás a legdurvább dolog ami történt az elmúlt 20 évben (most a modemet ne számítsuk, nem fog sokáig ott maradni), ezért kizárásos alapon működik az a tézisem, hogy psten kívül minden halott.

de játszhatunk, én elmondom mit csinálok egy héten budapesten, és te is elmondod, és meglátjuk melyikünk nyer : D nem szivatás, tények. nincs olyan ismerősöm aki vidékről jött, és vissza akarna menni. egy debreceni van, de ő drogfüggő, neki aztán mindegy hol
  • SötétBarom
    :DDD
  • theone91
    Humor attempt fail.
  • SötétBarom
    Elmondom mi volt tegnap: délelőtt elment mozogni az asszony, én úsztam. Délben ebéd, aztán dugtunk. Délután gémeltem, ő addig elment a dolgára. 6 körül elmentünk két órát kávézgatni meg eszegetni haverokkal, majd este megnéztünk egy filmet. Ő lefeküdt aludni, én meg total wart nyomtam éjjel 3ig.

Ebből ki tudsz indulni. Ha én dolgozom ő meg nem, akkor van közös ebéd (mint pl ma), ha ő igen, akkor úgy is egyedül vagyok egész nap (gémelek, kutyázok, elmegyek úszni, ilyesmi), este meg dolgozom.

Chipset csak ritkán veszek, de akkor csak nachost, szósszal. EZ FONTOS.
  • COOLancs
    Legyen egy közös Hobbitok (pl. Zsákos Frodó)

• Narxis
    :DDDDDDD
  • Molnibalage
    És ennek mi köze ahhoz, hogy mikor született? Agfaszt kapok az ilyen baromságtól. Az ikertesóm aprilisi és ő is akaratos volt kiskorában. Most meg a felesége mellett egy nagy papucs. No, erre varrjál gombot... :)
  • Molnibalage
    Ezen én is elszoktam töprengeni.
  • Rage47
  • Rage47
    szal mégis hiszel benne
  • Fresh Duke
    Majd ha lesz barátnőd, akkor megtudod.
  • Csillagf3nyke
    És valljuk be őszintén, ez azért sokszor konfliktushelyzethez vezethet! ;)
  • Csillagf3nyke
    Nem hiszek benne.. De ha van Kos ismerősöd, tudnod kell, hogy nehéz a természetünk és nagyon akaratosak vagyunk.. :)
  • Csillagf3nyke
    "akkor az nem lehet kérdés, hogy nem unalmas az életünk!"... egy nemet kihagytam.. :) Szóval a lényeg az, hogy mindennemű elmászkálás és bulizás nélkül is jól lehet érezni magad a másikkal.. Nem kell hozzá más, csak Te és Ő!
  • Tigristank
    A nők miért hisznek ilyen baromságokban, hogy mi a csillagjegyük? :D
  • Csillagf3nyke
    Érdekes hozzászólásokat olvastam itt... :) Nem tudom, ti milyen kapcsolatban éltek, de szerintem ha igazán szereted a másikat és az viszont szeret, akkor ott soha nem lehet kérdés az, hogy unatkoztok.

Én már több, mint 2 éve vagyok együtt a Párommal, ráadásul nincs közös hobbink, nem is járunk el hetente kétszer-háromszor buliba vagy bárhova, mégsem unatkozunk egymás mellett... Ráadásul mindketten Kosok vagyunk...

Ennek ellenére tökéletes a harmónia pár napot sem szeretünk egymás nélkül tölteni... Ha igazán szeretsz valakit és nem csak azért vagy vele, hogy ne legyél egyedül, akkor az nem lehet kérdés, hogy unalmas az életünk!

Akinek meg unalmas a szex, az beteg... vagy csak képtelen a jó szexre...
  • Dzsega #69
    tipikus pesti...
    Sose költöznék abba az ocsmány koszos városba.
    "Vidéken" is vannak emberek akik élnek meg buliznak. "Vidéken" is van ám szórakozóhely, olyan is ami hajnalig van nyitva (vagy be sem zár)...
    Utálom ezt az országot amiért a pesti "parasztok" azt hiszik, hogy körülöttük forog a világ!
  • jhetedikj
    "Mit csinálnak a párok?"

• Shiwo
    egyáltalán hány évnyi kapcsolat után jutottál el odáig, hogy unalmas ? mert ha már 1-2 év után az, akkor ott tényleg komoly bajok vannak, s lehet, hogy nem a megfelelő nővel jöttél össze...
  • CamelX
    -"volna"... nem tudom ez mért került be, biztos ez is 1 jel :D
  • CamelX
    Azt azért nem írtam mert azt mi is szoktuk volna. Persze LSD nélkül, de ki tudja mit hoz még a jövő
  • lolSL
    ebből vegyetek kettőt, pár évre leköt.
  • IXEMGabeo
    vidámpark igen az csak egy picit drága;)
  • IXEMGabeo
    Menj el sétálni vele a Margitszigetre, vidd el egy palacsintázóba, vidd el gokartozni az felpörget, vidd el vidámparkba, vidd el moziba annyi lehetőség van...és ezek nem annyira drága dolgok
  • Sadist
    Költözzetek el, alakítsatok ki saját egzisztenciát, máris megvan a közös cél.
  • Sadist
    Szerinted. Az alkoholista szerint meg mindenki más is iszik, ez nem alkoholizmus.
    Ha az életetek és a kapcsolatotok a TV, szex, csipsz körül forog, akkor nagyon megakadtál (megakadtatok) a Maslow-piramis alján.
  • Mystic Pookie
    nemkellkülön program ahoz h jólérezd magad,

optimizmus az egész lényege, ha semmiben sem látod meg a rosszat, akkor mindig jó a kedved, mindig tudsz viccelődni, és igy nemfogtok unatkozni, volt barátnömmel 2 évenkeresztöl kb 3 buliba voltunk, ok, nyáron azér kijárogattunk séétálgatni, de olyan 60-70%ban a négy falat nééztük(nem nemvagyunk 120kilós pattanásoskockák) és mégsemvolt az unalommal semmi, mert feltaláltukmagunkat,
    akkor a legjobb szerintem, ha nem tanácsot kérsz hanem mész a saját fejed után és feltalálodmagad :D
  • Calver
    akkor már inkább Left 4 Dead, úgy legalább megtudod h mennyire számíthatsz a párodra egy zombi apokalipszis esetén
  • Ronny
    Nem véletlen, hogy ez az ideális helyzet nem sok embernek jön össze. Általában a választott nőszemély valahol egy igen erős kompromisszumot jelent: ha megbízható és odaadó, akkor majdnem biztos, hogy kimondottan unalmas lesz vele egy idő után, ha meg izgalmas a nő, akkor téged fog ejteni, hiszen mindig van új és jobb pilóta a láthatáron.