Mit csinálnak a párok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
barátommal régóta együtt vagyunk, és nekünk az izgalom, ha elmehetünk túrázni, már alig várjuk folyton a tavaszt. télen húzósabb a dolog....gyerekvállalás pedig túlnépesedett világunkban nem ajánlott.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem othonülõs fasz vagyok.Mozi,séta,buli.Ezek megvannak.De akkor is egy idõ után a lakásba szorúl az ember.
szakíts vele ha így érzel
De itt a szabadidõröl van szó.
Ne mondja nekem azt senki hogy X idõ után is még eljárnak állandóan programokra.Egy idõ után az összes kapcsolat beszûkül egy lakásba.Persze néha még egy séta,mozi,buli ott van.De a legtöbb közösen eltöltött idõ a lakáson belülre esik.
Mire gyereket vállaltok olyan anyagi helyzetet kell magatoknak teremteni, hogy mint alkalmazott ne függjetek senkitõl. Ha ez nem sikerül, akkor szopás a köbön lesz minden megfázás, himlõ, "korábban kell hazamennem", "nem tudok ma bemenni", "nem, fõnök én nem utazhatok most külföldre két hétre" és a társai...!
Szóval mindent bele, amíg van idõ. Nem pihenni kell, hanem nyomni a gombot, mert ha most nem, késõbb már nem lehet!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
melyik városban élsz?
Na de addig akkor is ott ez az érzés,mert most most van.Se gyerek,se család se stb...
Egyébként gyerek a megoldás és garantáltan nem fogsz unatkozni.
A témával kapcsolatos programok,ötleteket,vagy hasonló problémával küzdõ emberek eszmecseréjének a topikja.