176
Mit csinálnak a párok?
  • Sir Quno Jedi
    kérdés akarok-e egyáltalán, mert ha nem, akkor nem baj :D
  • andersh
    ehhez hozzá jön még az az eset is ha te vagy az unalmas, sőt, ha mind2-en unalmasok vagytok az még rosszabb

és ha még nem is néz ki jól a lány az megint csak rosszabb

de a legrosszabb ezek közül az, hogy jobbat nem is fogsz/tudsz találni
  • andersh
    gyereknevelés XD
  • CamelX
    Painkiller és Quake LAN-ba, majd ha beüt a bélyeg, akkor fotelban elterülve dark goa és ambient felváltva, másnap ugyanez fűvel és raggae-vel :DDD

Viccet (?) félretéve meg Hajnalcat írt egy jó ötletet. Közös főzőcske egyre merészebb kajákkal igenjó közös elfoglaltság és sok rejtett dolgot felfed. Amúgy meg közös hobby nélkül így is necc :)
  • búgódisznó
    Mi a vállalkozás profilja, telephelye, mennyi az adózás utáni egyhavi nyereség?
  • Hugh Hefner
    úgy alapjáraton ezért érdemes betartani azt a szabályt, ha tudod, hogy párkapcsolatot azzal akivel érdemes, azzal a maroknyival. csak szexre kicsit lazábbak az elvárások
  • Sir Quno Jedi
    Oksa, de tény, hogy a legtöbb lány (nő) amúgy elcseszettül unalmas (mint ember). A halál sem akar velük közös programokat (azon kívül), úgy őszintén. Persze van maroknyi kivétel, akikkel minden perc élvezetes, de azokat meg nem biztos, hogy ágyba vinnéd, vagy már nincs rá lehetőséged (ez a gyakoribb). Így meg van az ember lőve. Előáll a tipikus eset, hogy szereted a friss tejet, de azért csak nem vinnéd fel a tehenet a 9. emeleti panelba. :D Sux...
  • Petka
    1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
    14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésrol, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
    7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
    1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
    2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
    7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésrol szóló hozzászólásokban
    5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
    3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
    6 aki vitázik azon, hogy ''villanykörte'' vagy '' villany körte'' másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
    2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
    15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
    19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékrol szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
    11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
    36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
    7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különbözo villanykörtékrol lehet látni példákat
    4 aki megállapítja, hogy az elozo hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
    3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz 13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézojel közé véve odaírja, hogy ''én is''
    5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
    4 aki azt mondja, hogy ''nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelott?''
    13 aki azt mondja, hogy ''csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielott kérdezel a villanykörtékrol''
    1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet
  • Terensz
    Nem csak neked. Mindenkinek vannak, akinél a párválasztás során nem szempont a közös érdeklődési kör.

Amúgy csatlakozom a #29-hez, a feleségem hozzászólásához
  • Hugh Hefner
    ha vodás vagy keddenként féláron megy a mozi meg 2 fürdő is, ha esetleg pénzbeli probléma van
  • Hugh Hefner
    télen tele van budapest programmal. színházszezon van, a kis mozikban filmfesztiválok, annyi kiállítás van Budapesten mint a szar. a belvárosban dübörögnek az éttermek/kocsmák. és mondjuk ahhoz hogy egy belvárosi romkocsmába beülj végighallgatni egy jazzkoncertet nem kell több mint ezer Ft. 3 chips.

csak egy ötlet a hárommillió közül amit lehet Budapesten csinálni télen. amennyiben nem Pesten élsz akkor beszoptad, dehát Magyarország teljesen halott Budapesten kívül, akkor a cél, hogy talán költözz fel oda, ahol van élet
  • green6k
    Topikot lehet zárni!Egyszer ezt is meg kellett próbálni.
  • green6k
    Sorry!!!
    A mondatom első fele a #8-as kommenthez ment.
    Amúgy meg azért mert valaki sg-re jár nem hiszem hogy otthonülős fasz lenne.
    Amúgy meg nem feltétlen tanácsokra van szükségem.Gondoltam ez egy populáris téma amiről lehet beszélni,de úgy tűnik csak itt csak nekem vannak ilyen bajaim.
  • Molnibalage
    Indítsd 100 ezer forintból egy vállalkozást. Mert nekem ennyi pénzem volt, mikor kiléptem az egyetem kapuján...
  • Terensz
    Ezt a fórumot főleg "otthonülős faszok" látogatják. Ha szerinted faszok vagyunk, miért kérsz tőlünk tanácsot?
  • green6k
    Naaa....Ez egy nagyon jó ötlet.Köszi a tippet,megyek meg is nézem mennyiért fáj egy.
  • rumkola
    télen nálunk is jön az uncsi meg ugye a rosszkedv a korai sötétedés miatt

kúvaegyszerűen megoldottam
    vettem egy Wii-t
  • green6k
    Ezek nem rossz ötletek ha valakivel már össze vagy bútorozva.De így hogy mindegyikőnk még othon lakik kihagynám a közös főzőcskézést.Nem hiszem hogy a faterja kíváncsi lenne arra hogy két túrós derelye nyújtása között hogyan vetem rá magamat a lányára.
  • green6k
    Két topikot nyitottam eddíg itt sg-n.Máshol tag nem vagyok,így egyet sem.
    Úgy véltem ez egy általános probléma a huszonéves fiatalok körében,akik valamelyest is foglalkoznak a kapcsolatukkal,nem csak élnek be a a nagyvilágba,körülmények tekintetbevétele nélkül.
    Amúgy ha valakinek van valami konkrét jó program ötlete a közeljövőben ne tartsa magában.
  • green6k
    Persze jogos.
    Ezen a közös hobbi dolgon agyalok.Már régebben is gondolkoztam rajta mi lehet az.Régen a közös bulik voltak a közös hobbi.Jól éreztük magunkat együtt,jó lazulás volt.De az utóbbi időben hátrébb szorultak a bulik,egyikőnket sem hozza már lázba ez a fajta szórakozás.Kéne egy új hobbit keresnünk.
  • Mr_no_NaMe
    Jó pár éve minden nap felnézek SG-re, és valaki régen írt egy olyat, hogy hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez. Esküszöm a felállás mit sem változott, legyen szó bármilyen témáról, a lényeg hogy új topik legyen...az algoritmus ugyan az.
  • koryne
    Csak példának írtam, mert te is ezt hoztad fel :)
  • green6k
    Amúgy meg utálom a csipszet és a tv-t.:)
  • stationx
    LOL az év naiv kommentje díjas poszt nagy esélyese. :D évek óta van vállalkozásom, sőt most indítottam a másodikat. mindegyik több pénzt hoz, mint bármilyen alkalmazotti állás kis-hazánkba. :D az hogy te nem vágod, hogy hogyan kell pénzt csinálni, nem mersz belevágni az nem azt jelenti, hogy rossz a tanács. lehet te vagy gyenge kvalitású. LOL
  • green6k
    Nincs közös hobbink.
  • green6k
    Tavasszal nekem sincs bajom,akkor nálunk is megindúl az élet.Lehet csak a tél miatt pánikoltam be.Nem találjuk fel magunkat.
  • fery02
    Szerintem néhány hsz-ból bőven kiderül, hogy miért nincsen sg-n létjogosultsága ilyen témáknak. :D
    Én nem tudok segíteni, mert nincs párkapcsolatom és egy ideig még garantáltan nem is lesz.
  • koryne
    Óriási titkot fogok most elárulni!
    Csináld azt a pároddal, amit szerettek csinálni. Ha a "tv,szex,csipsz,tv,tv,szex" az, amit szerettek, akkor azt. Ha valami mást, akkor azt. Ha nincs közös hobbitok, az gáz...
    A közös "ugrabugrálás" meg olyan erőltetett. Egy kapcsolat nem feltétlenül akkor lesz tartalmas, ha állandóan rohangáltok. Már eleve mindenkinek mást jelent az, hogy tartalmas.
    Ezért mondom mindig azt, hogy inkább az ember kezdjen olyannal, akivel barátok is és a testi vonzalom is megvan (ezzel szembemegyek a "házinyúlra nem lövünk" mantrával és sokan hülyének is tartanak), így nem unják meg egymást.
  • ZilogR
    green6k: ugorjatok le az első hídról, pls! :) ;) A videt meg nyomjátok fel a YouTube-ra!

Lehet olyan elfoglaltságot is csinálni, h pl. szórólapokat gyártatok olyan szöveggel, h Hívja még ma munkatársunkat hogy az Ön otthonába is díjmentesen megérkezzenek a tavaszi akciós csatornáink! Odacsináltok egy csili-vili képet, logót és beírjátok a legkevésbé kedvelt ismerősötök telefonszámát és végigszórólapoztok vele két-három kerületet. Aztán hazamentek röhögni.
  • MR ME
    csoportos öngyilkosság?
  • Marci0115
    anál, szadó mazó, pisi-kaki szex
  • Hajnalcat
    Az igaz....
  • Hajnalcat
    És akár hiszitek, akár nem, itt Magyarországon belül is vannak érdekes, izgalmas helyek, túrázni, nem kell ahhoz külföldre menni sok pénzért, hogy túrázzon az ember.
  • Hajnalcat
    Ja ésha mondjuk rossz idő van, akkorse kötelező seggen ülni. Mondjuk kitalálhattok közösen főzőcskézősdit. Tehát együtt vacsorát megcsinálni, de olyan izgalmasabbakat, szerintem az se unalmas dolog. Vagy mondjuk vegyetek valami otthonra valami játékot, mondjuk egy falidárcot, vagy társast és azzal is lehet játszani. Vagy pl. ha unatkoztok ottonülni, akkor lehet szemetet is szedni az utcán. Vagy a felborított szemeteskukákat visszatenni a helyére stb...
  • tttttom
    Vegyetek fel 100 csilliárd ft hitelt és utazátok be belőle a világot. :D
  • Molnibalage
    Attól, mert Afrika túlnépesedd Magyarország még nem...
  • Hajnalcat
    játszatok bujócskát, menjetek ki a szabadba futkározni, túrázni, szökjetek el egy másik helyre, ismerjetek meg más világokat is stb...én pl. unnám magam, ha tv előtt kellene kuksolnom folyton meg a szex is unalmas a csipszről nem is beszélve.
    barátommal régóta együtt vagyunk, és nekünk az izgalom, ha elmehetünk túrázni, már alig várjuk folyton a tavaszt. télen húzósabb a dolog....gyerekvállalás pedig túlnépesedett világunkban nem ajánlott.
  • tomcsa4
    Értem amit modasz. Te ilyen kimozdulós vagy, de a közös programok a lakáson belülre szólnak. Hát akkor ideje megbeszélni a barátnőddel vagy szakítani. Találjátok fel magatokat. De az ugrabugráláshoz nincs kedved, akkor viszont fogadd el, hogy unalmas a kapcsolatod.
  • SötétBarom
    Valid. :D
  • bakkerman
    lehet néha tv helyett moziba menni,vagy csipsz helyett teljes kiőrlésü kenyeret enni,és akkor már változatos a párkapcsolatod. szexnél meg be lehet vonni még egy 1 embert,és akkor már más a szitu. fail.