Mit csinálnak a párok?

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marci0115
anál, szadó mazó, pisi-kaki szex

Az igaz....

És akár hiszitek, akár nem, itt Magyarországon belül is vannak érdekes, izgalmas helyek, túrázni, nem kell ahhoz külföldre menni sok pénzért, hogy túrázzon az ember.

Ja ésha mondjuk rossz idõ van, akkorse kötelezõ seggen ülni. Mondjuk kitalálhattok közösen fõzõcskézõsdit. Tehát együtt vacsorát megcsinálni, de olyan izgalmasabbakat, szerintem az se unalmas dolog. Vagy mondjuk vegyetek valami otthonra valami játékot, mondjuk egy falidárcot, vagy társast és azzal is lehet játszani. Vagy pl. ha unatkoztok ottonülni, akkor lehet szemetet is szedni az utcán. Vagy a felborított szemeteskukákat visszatenni a helyére stb...

Vegyetek fel 100 csilliárd ft hitelt és utazátok be belõle a világot. :D

Molnibalage
Attól, mert Afrika túlnépesedd Magyarország még nem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

játszatok bujócskát, menjetek ki a szabadba futkározni, túrázni, szökjetek el egy másik helyre, ismerjetek meg más világokat is stb...én pl. unnám magam, ha tv elõtt kellene kuksolnom folyton meg a szex is unalmas a csipszrõl nem is beszélve.
barátommal régóta együtt vagyunk, és nekünk az izgalom, ha elmehetünk túrázni, már alig várjuk folyton a tavaszt. télen húzósabb a dolog....gyerekvállalás pedig túlnépesedett világunkban nem ajánlott.

Értem amit modasz. Te ilyen kimozdulós vagy, de a közös programok a lakáson belülre szólnak. Hát akkor ideje megbeszélni a barátnõddel vagy szakítani. Találjátok fel magatokat. De az ugrabugráláshoz nincs kedved, akkor viszont fogadd el, hogy unalmas a kapcsolatod.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

SötétBarom
Valid. :D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bakkerman
lehet néha tv helyett moziba menni,vagy csipsz helyett teljes kiõrlésü kenyeret enni,és akkor már változatos a párkapcsolatod. szexnél meg be lehet vonni még egy 1 embert,és akkor már más a szitu. fail.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Molnibalage
Új vállalkozást itton? Mibõl? Hova? Ennyi erõvel azt a jótanácsot is adhattad volna, hogy ugrojon le az elsõ hídról...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

green6k
Kössz de elõre nézek nem hátra.Azt nézem hogy lenne jobb,nem rosszabb.

green6k
:)
Nem othonülõs fasz vagyok.Mozi,séta,buli.Ezek megvannak.De akkor is egy idõ után a lakásba szorúl az ember.

tigeroo
és szerinted ez normális?

ha egyedül lennél:

tv,zsebhoki,csipsz,tv,tv,zsebhoki

fixed (?)
de. huszonx évesen még el. 25-30 évesen ne a gyõzikére akard meggyömöszölni az asszonyt. vagy tõlem aztán csináld, de akkor legalább próbáld meg felfogni, hogy van aki még a te korodban "ugrabugrál"

szakíts vele ha így érzel

green6k
Ez egy alap.Gyereket pucér picsára felelõtlenûl én sem vállalnék.Ezen vagyok én is most hogy megteremtsem azt az egzisztenciát ami szükséges egy családalapításhoz a késõbbiekben.
De itt a szabadidõröl van szó.

green6k
Szerintem ezzel sokan így vannak,és ez nem elhidegülés.
Ne mondja nekem azt senki hogy X idõ után is még eljárnak állandóan programokra.Egy idõ után az összes kapcsolat beszûkül egy lakásba.Persze néha még egy séta,mozi,buli ott van.De a legtöbb közösen eltöltött idõ a lakáson belülre esik.

ZilogR
Szépen leültök és megterveztek egy saját vállalkozást, mert két-három gyerek mellett a legnagyobb teher nem a gyerek lesz, hanem a munka.

Mire gyereket vállaltok olyan anyagi helyzetet kell magatoknak teremteni, hogy mint alkalmazott ne függjetek senkitõl. Ha ez nem sikerül, akkor szopás a köbön lesz minden megfázás, himlõ, "korábban kell hazamennem", "nem tudok ma bemenni", "nem, fõnök én nem utazhatok most külföldre két hétre" és a társai...!

Szóval mindent bele, amíg van idõ. Nem pihenni kell, hanem nyomni a gombot, mert ha most nem, késõbb már nem lehet!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

hát ha neked eddig egy párkapcsolat azt jelentette, hogy idézem " tv,szex,csipsz,tv,tv,szex", akkor neked nem lehet tanácsod adni, elvileg ha nem is hibás, de mindenképp balfasz a hozzáállásod az egész dologhoz. csinálj gyereket, az a neked való. aztán majd szeretettel vár a budaörsi tesco hétvégente a mackógatyádban hogy telepakold a toyotádat.

melyik városban élsz?

Ha ez az "ugrabugrálás" szükség kérdése, ott már most komoly baj van. Elhidegültetek.

lolSL
drogot kell szedni és nem lesz unalmas 1 perc se a gyõzikébõl

green6k
Gyereket nem idõtöltés szempontjából fogok vállalni,és nem azért mert épp ráérek.:)

jhetedikj
Veszekednek a semmin :D

anno 1987

green6k
Huszas éveiben járó fiatalok problémája ez,mert ahogy jön a házasság,gyerek egybõl elszáll ez a gond.Örûl az ember majd ha luk lesz a seggén és nem lesz semmi programja,dolga,csak a pihenés.
Na de addig akkor is ott ez az érzés,mert most most van.Se gyerek,se család se stb...

Ott már baj van, ha uncsi.
Egyébként gyerek a megoldás és garantáltan nem fogsz unatkozni.

green6k
Mit csinálnak a párok?jön a kérdés.Egy idõ után unalmas a tv,szex,csipsz,tv,tv,szex kombó.Feltétlenül szükséges programokkal teli napon ugrabugrálnunk kedvesünkkel,hogy tartalmasabb legyen a kapcsolat?Kinek van ehhez kedve?
A témával kapcsolatos programok,ötleteket,vagy hasonló problémával küzdõ emberek eszmecseréjének a topikja.

← ElőzőOldal 4 / 4