Mit csinálnak a párok?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én vidéken élek és kifejezetten élvezem hogy rágyujthatok anélkül hogy valamelyik alja cigány oda ne rohanna cigit követelni. Mert BP-n ezt vagy százszor eljátszották. Pesten egyszerûen nem érzem magam biztonságban mert sok buzeráns köcsög rohangál szabadlábon. Nem mondom a vidéki nagyvárosok se jobbak semmivel, de egy kisebb városban mindenki ismer mindenkit és ha elkezd valami dakota arcoskodni akk elõbb-utóbb helyre lesz rakva.
Bp meg eleve okádék egy mocskos város, de sztem ezt meg nem kell magyarázni senkinek.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

shumika
szexelnek -.-"

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Tikal
Bocs, de inkább buta vagy ha azt gondoltad hogy egy kis faluban majd lesz wifi.. szóval hiába vagy pesti, ha ennyi magadhoz való eszed sincs...de megsugom neked, képzeld ha elmész vidékre, esetleg a hegyekbe, lehet még mobil térerõ sem lesz, nahát. Szóval ne ijedj meg.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

jhetedikj
undorító város BPest meg az összes köcsög pesti

anno 1987

elnézést hogy hozzászoktam, hogy van wifi mindenhol és tudom használni az ipod touchomat. szerintem generátort is kellett volna vinnem magammal hátha nem lesz áram vidéken... oO

jah, ha lett volna egy kis eszed mobilnetet viszel
Tikal
Hoy jön ide bagdad? Inkább azon gondolkozz el, hogy miért ilyen balkáni budapest...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Vagy nézzük meg Hamburgot, Koppenhágát, Stockholmot, Barcelonát, Madridot... :)

" wifis kávézót"

Lehet ez a gond.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

huszonévesen hogy látnám be hogy az érv amit felhozol az, hogy vannak virágok meg fák? nagyon szép és jó, ezért megyek le vidékre/külvárosba/zöldövezetbe Budapesten, de élni ott? megdöglöm az unalomtól. a minap mentem le Tüskeszentpéterre, 5 óra utazás poestrõl, majdnem felkötöttem magam mikor 1 óráig néztem a templomot a sarkon, mert csak az volt. zalaegerszegen 1 óráig kerestem wifis kávézót, és kerülgettem a cigányokat (mondjuk ez pesten is szokás)

ha minden pesti ember szerint tolakodóak és parasztok a pesti emberek, hogyan lehetséges az, hogy fennáll még ez a probléma? :S
: DASDAsd
gecijó!
persze van benne olyan ami szép és jó, de hidd el a vidéki életnek is megvan a maga szépsége :) és a gáz az,hogy te lenézed ezt és nem ismered be!
a bkv. na az az egyetlen amitõl tényleg agyfaszt kapok. a sok tolakodó paraszt, aki képtelen még csak az olyan szintû empátiára is, hogy ha nekimegyek a másiknak az neki fájni fog. viszont van éjszakai. ami ritkaságszámba megy sajnos Mo.-n.

megnézném a képed, amikor azt mondanák neked, Hagyd el Pestet, menj ki Bagdadba, Kabulba, Pripjatyba:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bocs, ha kevés vesszõt tettem a mondatok közé nem volt türelmem most HÍ-re figyelni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

like! :D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

nem tudom mirõl beszéltek nem olyan vészes Pest, az igaz, hogy bunkók és tolakodók az emberek a tömegközlekedési eszközökön, de még a külváros része is elmegy, Óbuda, Kelenföld, Gazdagrét, Budafok kifejezetten szép részek, Rákoskeresztúr kertesházas erdõ, a belváros vagyis az V-ker igényes és drága = bankok és a látnivalók kerületének hívom az I. kerülettel együtt, ami a vár és környéke szép látványt nyújt, kivéve a Moszkva teret, mert az valóban szeméthalmaz, csövestanya:) Zugló még mindig az egyik legfejlettebb kerület, a fejletlen rész, ahol mindig éltem az kb Kispest, Pesterzsébet, Soroksár, Csepel (kifejezetten veszélyes környék lett) ezek külvárosok tele van panelteleppel és unalmas részekkel, nagy a bûnözési arány is és elég sok a hajléktalan elég még mindig a kökire gondolni (bár ott most újítanak). Mátyásföldet nem vágom, csak a Pólust tudom hol van, a hatker, nyócker, és Ferencváros valóban elhanyagolt, viszont sok a szórakozási, étkezési lehetõség tele vannak régi mûépületekkel ezek a kerületek. Újpest csupa panelerdõ nem sûrûn jártam arra, sztem halál unalmas rész kivéve tán Békásmegyeri rész hallásból úgy tudom az is elmegy...

Szóval a Pestet fikázóknak mondanám nem olyan gázos a helyzet, lehet érvelni azzal, hogy sok a csöves, sok a szemetelés, de nézzük meg Sanghajt, Athént mekkora szmogfelhõ szennyés van ott pl...És sztem rengeteg lehetõség van a szórakozásra, programtervezésre az élhetõségi ranglistán is a világ városai közül 54. Budapest megelõzve New Yorkot

nekem bõven jó, hogy amikor végiggondolom hogy mit csinálok este van "pár" lehetõségem még a tv/internet/kocsma/a "városban" lévõ 3 szórakozóhely kombináción kívül. kinek mi. és amikor végiggondolom hogy mikor mondjuk zenés helyre megyek, hány külföldi elõadón voltam az elmúlt hónapokban, akkor kétszámjegyû. vagy hogy képes vagyok megválasztani, hogy melyik színházi társaságot szeretem, és melyiket nem. vagy hogy melyik jazzkoncertet akarom megnézni miközben sörözöm. vagy hogy nem tudja másnap mindenki hogy mit csináltam mert pörötyömpuruttyaújfalun mindenki tud mindenrõl. sõt, azt is szeretem, hogy a világ minden tájáról jönnek audiovizuális mûvészek elõadni. nem szeretném tovább hangsúlyozni a lehetõségeket, jó mulatást Sopronban, lol

jaja sáros földút mindenhol és talicskával közlekedünk , nem mellesleg gumicsizma az alaplábbeli :DDDD
hude szánalmas vagy komolyan ,
ja pesten meg elég ha kilépsz az utcára és rengeteg fajtársaddal találkozol :D
sõt az a szép benne,hogy ott többféle disznó van elvégre nagyvárosról beszélünk

nekem tökéletes,hogy kimegyek a kertbe és fákat,virágokat, különféle növényeket látok illetve friss levegõt szippantok :)
neked bõven jó,hogy betont beton hátán látsz és szmogos levegõt szívsz <#eljen>
mert az sg, azért. és errõl szól egy ideje

a stb kb a világmindenség meg mindennel egyenlõ, azzal h fingod sincs róla. de még nem vagy veszve! még van remény! az interneten megannyi urbanisztikával foglalkozó könyv, látom ez a legközelebbi amit elérhetsz, de ne add fel, ez akár ELÉG is lehet!

Tikal
hát persze hogy Pest legalább egy pontban hasonlit egy europai városhoz, hisz fõváros, itt öszpontosul sok minden, ennyi... ugyanakkor millio számra lehetne sorolni más europai városokat amik nem fõvárosok és mégis jobbak mint pest... nem olyan nagy szám azért pest. Sok program van ez tény, ezért szeretem én is, de azon kivül nem egy nagy szám. Nem mondanám olyan hûde élhetõnek, szépnek, tisztának stb...

Tikal
Háát, azért pest elég koszos, ezen nincs mit fényezni... miskolc se tiszta, de nem is koszosabb. Ráadásul ugyanannyi boxos képü van mindkét városban, szóval ez se döntõ :) Szóval azért ne foss lemenni vidékre...

Tikal
Igaz, Pesten elég ha kilépsz az utcára, már disznokba, meg csövesekbe botlasz... mennyivel jobb is :)

Gyõri vagyok, de kimozdulós buliba csak Pestre vagyok hajlandó menni. Nem kell nekem a papagájtini dülönge lapos meg a hamvai bázis :D akinek a party valami egyén-kifejezõdést is rejt magában az elfelejtheti a láncfûrészes sportcsarnok Zalaegerszeget és a lapostetû Gyõrt.

(note: ez csak bulikra vonatkozik :)))

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

sapkafej
:DD:D ez kurva jó :DDD

gyuri from Isaszeg City

György

Sadist
Miért etetitek a trollokat?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[HUN]FaTaL
te fogyatékos vagy lol

http://goo.gl/gd6Zi5

lolSL
magyarországon 1 város van.

lolSL
lol rohadt vidékiek
mire mentek a plazaval ha kilépsz és sáros földúton kell hazamenni? ha már 200 méterre mész a központtól (ami közért+könyvesbolt a jobb helyeken lol) már mindenféle disznókba meg egyéb arra terelt állatokba botlasz el este amikor jól hányni szeretnél egy csatornába de nincs mert a kertbe jártok szarni

jójó
nem mondtam h csak attól város valami..(ott volt a stb. ha nem vetted volna észre)
és etetnek, imádom! : D nem, ez nem etetés, ez szimplán ostobaság

szerinted az a város kedves dean winchester, ahol van uszoda, mozi, pláza, szórakozóhely, kocsma (lol), vendéglõ?

ennek semmi köze ahhoz, amit városnak tekintünk, ez körülbelül olyan mintha azt mondanám -az adatlapod alapján, vigyük a paraszt szintjére a vitát- egy gocimeccsnél lenne 11+x emberem egy csapatnál, meg lenne egy pályám, és azt mondanám, dehát ez egy bl csapat. vagy mert van kezed lábad már kosaras vagy.

szükséges de nem elégséges feltételekrõl beszélgetünk, borzalmas

pécs meg hol a ******ban mediterrán város, ekkora baromságot még leírva se láttam sehol csak a turistacsalogató prospektusokban.

magyarországon. 1. város. van. ami. teljesíti. a modern. európai. város. legalább. 1. aspektusát. pont.

de nem fogom szétoffolni a topicot olyanokkal akik nem vitapartnerek, ha 2 év után az a programod hogy zabálod a chipset miközben várod hogy újra meg tudd dugni az asszonyt, akkor talán szakíts vele

lol te 3 várost ismersz Magyarországon és arra építesz <#levele>
Dzsega
Köszönjük emese!<#taps>

(Nézz kicsit szét, csak pár város ami csodás: Pécs (A mediterrán város), Sopron (alig van cigány), Szeged (eszméletlen sok program van), Eger (Festõi környezetben), Pápa (a legzöldebb város)... Soroljam még?)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

szerintem te nem vagy a fogalommal tisztában :D szerinted csak 1 város van Magyaroszágon és az Budapest XD
csak mi nem a fõvárosról beszélünk hanem a városról...
földrajzból gondolom megbuktál nem egyszer <#levele>
nem kéne elszállnod magadtól :D sztem te egy beszükült agyzsugorodástól szenvedõ elmetebeteg ember vagy XD
szted csak pesten van szórakozóhely,mozi,pláza,uszoda,kocsma,vendéglõ...stb
ne legyél hülye nézz körül és aztán mondj bármit is!
JethroHUN
üdv magyarországon

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

SötétBarom
Ja, 5. éve élünk együtt.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

j0nNyKa
ja tehát ezt csinálják a párok
wtf, rossz topicban vagyok? :)
ja nem, csak te vagy megint bal.. mind1

egyébként végigolvastam a 86 hszt, #82nél kb. le is lehetett volna zárni, a kolléga leírt egy értelmes, tartalmas, mégsem egymásba fulladós napot

ámen!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SötétBarom
Mondok egy jó helyet: Sopron. :o)

Bécs belvárosa 40 perc kocsival, minimális a cigójelenlét, van fesztivál nyáron, 20 percen belül van 5 fürdõhely (Siegendorf, Bükk, Lutzmansburg, Rizing, Fertõ-tó), nemzeti parkból kettõ, van egy sípálya (elég szar, de van :D), és szórakozóhelybõl is van pár (nyilván nem annyi mint pesten). :>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ja és az ocsmány koszos? offtopic, de a hülyeséget tegyük már rendbe... jártál te már zalaegerszegen? ahol rajban gyûlnek a cigányok, és csak azért tudod megkülönböztetni az utcasarkon lévõ szemétkupactól mert pislog? borzalmas "város", koszos, büdös, félelmetes. miskolc dettó. Debrecent már rendberakták a belvárost, a külváros dettó ugyanez. és akkor a városokról beszéltünk, hc vidékre le se merek menni. ne ezzel érveljünk már pest ellen h koszos nagyváros, mert csak kijelented hogy bizony neked lövésed sincs mit jelent egy város mint fogalom

ha pörötyömpuryuttyaújfalun lenne annyi lehetõség mint budapesten, akkor pörötyömpuruttyaújfalut mondanám. de mivel pörötyömpuruttyaújfalun egy közösségi ház van, miskolcon meg még az se, a debrecenestben szalmabábúkiállítás a legdurvább dolog ami történt az elmúlt 20 évben (most a modemet ne számítsuk, nem fog sokáig ott maradni), ezért kizárásos alapon mûködik az a tézisem, hogy psten kívül minden halott.

de játszhatunk, én elmondom mit csinálok egy héten budapesten, és te is elmondod, és meglátjuk melyikünk nyer : D nem szivatás, tények. nincs olyan ismerõsöm aki vidékrõl jött, és vissza akarna menni. egy debreceni van, de õ drogfüggõ, neki aztán mindegy hol

SötétBarom
:DDD

theone91
Humor attempt fail.

SötétBarom
Elmondom mi volt tegnap: délelõtt elment mozogni az asszony, én úsztam. Délben ebéd, aztán dugtunk. Délután gémeltem, õ addig elment a dolgára. 6 körül elmentünk két órát kávézgatni meg eszegetni haverokkal, majd este megnéztünk egy filmet. Õ lefeküdt aludni, én meg total wart nyomtam éjjel 3ig.

Ebbõl ki tudsz indulni. Ha én dolgozom õ meg nem, akkor van közös ebéd (mint pl ma), ha õ igen, akkor úgy is egyedül vagyok egész nap (gémelek, kutyázok, elmegyek úszni, ilyesmi), este meg dolgozom.

Chipset csak ritkán veszek, de akkor csak nachost, szósszal. EZ FONTOS.

Legyen egy közös Hobbitok (pl. Zsákos Frodó)

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

Narxis
:DDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Molnibalage
És ennek mi köze ahhoz, hogy mikor született? Agfaszt kapok az ilyen baromságtól. Az ikertesóm aprilisi és õ is akaratos volt kiskorában. Most meg a felesége mellett egy nagy papucs. No, erre varrjál gombot... :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ezen én is elszoktam töprengeni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Rage47
<#eljen>