Mit csinálnak a párok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bp meg eleve okádék egy mocskos város, de sztem ezt meg nem kell magyarázni senkinek.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lehet ez a gond.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
gecijó!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Szóval a Pestet fikázóknak mondanám nem olyan gázos a helyzet, lehet érvelni azzal, hogy sok a csöves, sok a szemetelés, de nézzük meg Sanghajt, Athént mekkora szmogfelhõ szennyés van ott pl...És sztem rengeteg lehetõség van a szórakozásra, programtervezésre az élhetõségi ranglistán is a világ városai közül 54. Budapest megelõzve New Yorkot
hude szánalmas vagy komolyan ,
ja pesten meg elég ha kilépsz az utcára és rengeteg fajtársaddal találkozol :D
sõt az a szép benne,hogy ott többféle disznó van elvégre nagyvárosról beszélünk
nekem tökéletes,hogy kimegyek a kertbe és fákat,virágokat, különféle növényeket látok illetve friss levegõt szippantok :)
neked bõven jó,hogy betont beton hátán látsz és szmogos levegõt szívsz <#eljen>#eljen>
a stb kb a világmindenség meg mindennel egyenlõ, azzal h fingod sincs róla. de még nem vagy veszve! még van remény! az interneten megannyi urbanisztikával foglalkozó könyv, látom ez a legközelebbi amit elérhetsz, de ne add fel, ez akár ELÉG is lehet!
(note: ez csak bulikra vonatkozik :)))
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
mire mentek a plazaval ha kilépsz és sáros földúton kell hazamenni? ha már 200 méterre mész a központtól (ami közért+könyvesbolt a jobb helyeken lol) már mindenféle disznókba meg egyéb arra terelt állatokba botlasz el este amikor jól hányni szeretnél egy csatornába de nincs mert a kertbe jártok szarni
nem mondtam h csak attól város valami..(ott volt a stb. ha nem vetted volna észre)
szerinted az a város kedves dean winchester, ahol van uszoda, mozi, pláza, szórakozóhely, kocsma (lol), vendéglõ?
ennek semmi köze ahhoz, amit városnak tekintünk, ez körülbelül olyan mintha azt mondanám -az adatlapod alapján, vigyük a paraszt szintjére a vitát- egy gocimeccsnél lenne 11+x emberem egy csapatnál, meg lenne egy pályám, és azt mondanám, dehát ez egy bl csapat. vagy mert van kezed lábad már kosaras vagy.
szükséges de nem elégséges feltételekrõl beszélgetünk, borzalmas
pécs meg hol a ******ban mediterrán város, ekkora baromságot még leírva se láttam sehol csak a turistacsalogató prospektusokban.
magyarországon. 1. város. van. ami. teljesíti. a modern. európai. város. legalább. 1. aspektusát. pont.
de nem fogom szétoffolni a topicot olyanokkal akik nem vitapartnerek, ha 2 év után az a programod hogy zabálod a chipset miközben várod hogy újra meg tudd dugni az asszonyt, akkor talán szakíts vele
(Nézz kicsit szét, csak pár város ami csodás: Pécs (A mediterrán város), Sopron (alig van cigány), Szeged (eszméletlen sok program van), Eger (Festõi környezetben), Pápa (a legzöldebb város)... Soroljam még?)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
csak mi nem a fõvárosról beszélünk hanem a városról...
földrajzból gondolom megbuktál nem egyszer <#levele>#levele>
szted csak pesten van szórakozóhely,mozi,pláza,uszoda,kocsma,vendéglõ...stb
ne legyél hülye nézz körül és aztán mondj bármit is!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
wtf, rossz topicban vagyok? :)
ja nem, csak te vagy megint bal.. mind1
egyébként végigolvastam a 86 hszt, #82nél kb. le is lehetett volna zárni, a kolléga leírt egy értelmes, tartalmas, mégsem egymásba fulladós napot
ámen!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Bécs belvárosa 40 perc kocsival, minimális a cigójelenlét, van fesztivál nyáron, 20 percen belül van 5 fürdõhely (Siegendorf, Bükk, Lutzmansburg, Rizing, Fertõ-tó), nemzeti parkból kettõ, van egy sípálya (elég szar, de van :D), és szórakozóhelybõl is van pár (nyilván nem annyi mint pesten). :>
de játszhatunk, én elmondom mit csinálok egy héten budapesten, és te is elmondod, és meglátjuk melyikünk nyer : D nem szivatás, tények. nincs olyan ismerõsöm aki vidékrõl jött, és vissza akarna menni. egy debreceni van, de õ drogfüggõ, neki aztán mindegy hol
Ebbõl ki tudsz indulni. Ha én dolgozom õ meg nem, akkor van közös ebéd (mint pl ma), ha õ igen, akkor úgy is egyedül vagyok egész nap (gémelek, kutyázok, elmegyek úszni, ilyesmi), este meg dolgozom.
Chipset csak ritkán veszek, de akkor csak nachost, szósszal. EZ FONTOS.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM