45
-
#5 a rekviemet meg majd pótolom. -
#4 ma fogom megnézni. a forrást nagyon szerettem, a pankrátor pedig 2009 legjobb filmje volt számomra. -
Stranger666 #3 nálam 2010 legjobb filmje, akik a filmek az érzelmi síkját nem látják, ne nézzék meg, nem nekik való. Szerintem ez egy igazi felnőtt film. Simán üti a bookot meg ilyen eredet féléket... aki meg erre tud válaszolni "Röhögni fogsz, de még egyet sem. " Az mit keres filmfórumon?:s -
BoneHeart #2 Natalie Portman színészi játékáért mindenkép érdemes megnézni. Egyfolytában készen van a karaktere, folyamatos stressz és nyomás alatt van. Zseniális :) -
NovaTerra #1 Még nem láttam a filmet, viszont az olvastam, hogy sok mindenben hasonlit a film a Perfect Blue-ra. Valaki megerősítene ebben? Mondjuk annyira nem lenne meglepő, mert Darren Aronofsky a Rekviem egy álomért-ban is felhasznált jelenetet illetve lemásolta képkockáról képkockára a Perfect Blue-ból. PF egy mestermű számomra, a Fekete hattyúval viszont így nem igazán tudok mit kezdeni, puszta másolathoz nincs kedvem. Azt meg ugye csak úgy tudom eldönteni, ha megnézem, hogy több-e annál.